Benim 6 seansa göre epey azalmıştı ama hamilelikten midir bilmiyorum arttı sanki şimdilerdeBen baya gittim 15 falan gitmişimdir. Ama bitmedi. Yoğundu. Bide düzenli gidemedim o yüzden bitmedi sanırım
Deride hassasiyet mi oluyor acababu arada ben ağda yaptırıyorum sizi de bilgilendireyim.
canım hiç tatlı değildir normalde gıkım çıkmaz ama hamile olduğumdan beri canım yanıyor.
İkiz yavrularını kaybetmiş biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki bende yazılanları okuyunca çok şaşırdım. Bişeyler yazacaktım vazgeçtim. Hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz. Allah kimseye taşıyamayacağın dan fazla yük yüklemezmiş. Anneliğe hazırladığı gibi, şükür sabır rabbim buna da hazırlıyor bizi. Zaman zaman tabikidee gelgitlerimiz oluyor. Burada mutsuzlarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Çünkü aynı ortak duyguları paylaşıyoruz. İnşallah bu güzel anları da en güzel şekilde yaşayıp sağlıkla bebeklerimi kucağımıza alırızBen artık açıklama yapmaktan yoruldum gerçekten. Tamam herkese geçmiş olsun. Allah herkese kolay ve sağlıklı doğumlar versin. Sadece anı kendimize zehir etmeyelim tadını çıkarıp şükredelim demiştim. Ama anlaşılmadım. Sanki kötü bişey demişim gibi herkes tepki verdi. Tamam herkes burada hamilelikten pişmanlığını dile getirsin döksün içini...
Neyse daha da yazmayacağım merak etmeyin. Ben sadece herkese moral olup mutlu olmalarına vesile olmak istemiştim. Gerek yokmuş...
bende önceki yorumlarımda keşke hamile kalmasaydım demiştim, bu yüzden söylediklerinizi üstüme alındım.Bu çok farklı bir psikoloji, ben hayatımın hiç bir döneminde bu kadar ağlak olmadım mesela..Eğer ablanız en yakınınızda bunları yaşıyorsa zaten size benim bişey söylemem gereksiz.. Benim söylediğim şey sadece hamile kaldığına pişman olanlar içindi.. Yoksa rahatsızlığımızı ve çarelerini tabi ki burada konuşabiliriz. Anneliğe hazır olmamak meselesi de hamile kaldığına pişman olanlar için.. Tamda söylediğiniz şeyden bahsediyorum işte.. 10 dk. sonra üzülüp özür diliyorsanız neden hem onu hemde kendinizi geriyorsunuz? Anın tadını çıkarın, bu bir süreç ve bir gün bitecek geriye dönüp gülerek hatırlayacağınız anılar biriktirin bence..
Deride hassasiyet mi oluyor acaba
Belki ondan acımıştır
Benimde çıktı baya. Aynen bi gelsinler de bebişler başlarız tekrarBenim 6 seansa göre epey azalmıştı ama hamilelikten midir bilmiyorum arttı sanki şimdilerde
Doğumdan sonra devam ederim artık
Bebişler bi gelsin de
dun gece kasintiya uyandim. 2 gundur kasinip duruyorum ufak ufak tatli tatli. Bi hamile hastaligi oldugunu animsiyorum sanki ama bi bilgim yok arastirmak lazim. Cinsiyeti ogrenebilirsek teyitlesirizhanımlar aranızda kaşınan varmı, dehşet kaşınmaya başladım ben ,elim bacaklarım ayaklarım sırtım omzum heryerim kaşınıyor biraz araştırdımda pupp diye bir hastalık varmış, sanırım karaciğer enzimlerindeki düzensizlikle alakalı.Annemle konuştum alt kat komşumuzda hamilelik boyunca kaşınmış inşallah gelip geçicidir.Birde bu çıksın istemiyorumerkek bebek bekleyenlerdede görülebiliyormuş, bebek hormon salgılamaya başladığı için vücut farklı hormona tepki gösteriyormuş.Cinsiyeti öğrensem doğru bir tezmi aceba
benimde hep tokluk sekerim dusuktur. Seker testi bile yapmamisti gecen hamilelikte doktor bu yuzden. Gerek gormedi. Sorun etmedi dusuk olsunukızlar tokluk kan şekerim 79 çıkmış. düşük gibi geldi bana. bilgisi olan varmı
Ben sinirle de olsa keşke olmasaydı demiyorum diyemiyorum mucize onlar evet 3. Bebeğim gerçekten zor oluyo yemek görmeye düşünmeye bile içim almıyo ama eşimi geçtim 2evladım için yapıyorum ayakda duruyorumAnladığım kadarıyla bu 3. bebeğinsleepy angel .. Tabi senin için herşey daha zor. Ama tuhaf olan sinirli olmak değil hamile olmaktan pişmanlıklık duymak.. Bilemiyorum yani yada anneliğe hazır değillerdi.
O da iyi değil ben öğürürken çok zorlanıyorum belki yarım saat boş boş da öğürüyorum ilaç vermeseydi bebeğe bile zarar verebilir bu durum çünkü karnıma kramplar giriyo kötü oluyorumBurda bilen arkadaslar var bende bulantidan cok cektim doktorum banada ilac vermedi agrim oldu yine vermedi kimyasal yukleyemem vucuduna cekmekten baska secenegin yok dedi artik dayanamadigim gunler oldu kipirdayamiyodum bile serum aldim.Bazi doktorlar ilaca karsi bazilarida hapsirsan ilac yazar
Bir defa ağda yaparsam başa döner diye korkuyorum ya o yüzden şimdilik jilet düşünüyorum doğumdan sonra da lazere devam ederim
İlk kızıma hamile olduğumu öğrenmeden bende grip oldum ilaç falan içtim sonra ben ilk kontrole bu zamanlarda gittim 11yada 12. Haftada gidince sordum dr daha bebek o ara yeni oluşup yerleştiği için bişey olmaz demişti tabi aynı dr beni 8aya girmeden doğum tarihini 10gün leri alıp doğumda görüşürüz deyip ortada bıraktı onun yüzünden geç doğum oldu ve sezeryan oldu yani söylediği ne kadar doğru bilemiyorum ama içini ferah tut Allah a dua etcanım sadece beta hcg bakılmadı ultrasonda bakıldı alt muayene rahim duvarın kalın adet olabilirsn ama yinede ilaç yazıcam dedi yazdı. yani o duvarın kalınlaşması hamileliğede işaret daha ayrıntılı bakılmadı yani.
Benim de karnım çok şişiyor sabah bir şey yok akşam çatlayacağım sanki. Rabbim kolaylıklar versin.
Geç döllenöede sat ayarlamak zor oluyo ben 2. Kızımda gelişimi 2 hafta geriden geliyo diye 10günde dra gitm3kden usandım o korku her an alabiliriz gelişim durarsa diye hep çantayla doğuma hazır gittikAdetlerim hep düzensizdi ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum
Gerçek sat tarihim 14 haziran
Ama bana geç döllenme dediler
Mardin’de ki doktorum sat düzenledi ve 25 Haziran yaptı ama buna rağmen doğru günüm olmuyor anlayamadım
şuan 10+5 günlük hamileyim
Sat tekrar mı düzenlenecek acaba
Benim ikinci hamileligim fakat hiç bir şey hissetmiyorum hele suan maşallah diyim migde bulantim geçti halsizliz vs eski hayatima döndüm lekelen me olmustu 11 haftaya kadar devam etti oda geçti suan yemek ten sonra azda olsa şişen ve sık acıkma hali oluyor bunun dışında hamilelik belirtim yok benimde kontrol 5 eylül geçmiyor zamanSelam kızlar nasılsınız..
Benim .ptesi ikili testim var ve büyük ihtimalle cinsiyetide söyler.. inşallah bi aksilik çıkmaz iki gündür sancım var ilişki sonrası sancım oldu hala geçmedi..
Bebeği hareket eden var mı ben gün içinde kendimi dinliyorum ama tık yok.
Hic kilo almadim ama karnim kocaman oldu hamile oldugum belli yani goguslerim zaten kocaman oldu bende alirim yakinda en azindan gobegimi sikmaz suanda devamli elbise giyiyorum zatenkızlar ben lcwden hamile pantolonu aldım bi rahatki. kilo almasamda kotlar inanılmaz sıkıyor bel bölgesinden daral geldi
Ben hisseder gibi oluyorum arada ama galiba bebek hareketleri degildir cunku daha cok erken eger ilk gebeliginse 16 hafta civari hissediliyo canimSelam kızlar nasılsınız..
Benim .ptesi ikili testim var ve büyük ihtimalle cinsiyetide söyler.. inşallah bi aksilik çıkmaz iki gündür sancım var ilişki sonrası sancım oldu hala geçmedi..
Eldiven icin baya uzatmamiz gerek. Ben dayamamiyorum direk cırt cırt yapiyorum doguma kısmet olursa inşallah agdaya gidicem. Ozaman kadar kendim halletcemAğda bu dönemde çok daha fazla karartma yapar eldiven deneyin bacakta değil de bikini bölgesi ve koltuk altında.
dun gece kasintiya uyandim. 2 gundur kasinip duruyorum ufak ufak tatli tatli. Bi hamile hastaligi oldugunu animsiyorum sanki ama bi bilgim yok arastirmak lazim. Cinsiyeti ogrenebilirsek teyitlesiriz
aynen bakalım ne akdar doğru erkek bebekle durumun ilişkisi
Selam kızlar nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?