2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben baya gittim 15 falan gitmişimdir. Ama bitmedi. Yoğundu. Bide düzenli gidemedim o yüzden bitmedi sanırım
Benim 6 seansa göre epey azalmıştı ama hamilelikten midir bilmiyorum arttı sanki şimdilerde
Doğumdan sonra devam ederim artık
Bebişler bi gelsin de

İkiz yavrularını kaybetmiş biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki bende yazılanları okuyunca çok şaşırdım. Bişeyler yazacaktım vazgeçtim. Hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz. Allah kimseye taşıyamayacağın dan fazla yük yüklemezmiş. Anneliğe hazırladığı gibi, şükür sabır rabbim buna da hazırlıyor bizi. Zaman zaman tabikidee gelgitlerimiz oluyor. Burada mutsuzlarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Çünkü aynı ortak duyguları paylaşıyoruz. İnşallah bu güzel anları da en güzel şekilde yaşayıp sağlıkla bebeklerimi kucağımıza alırız

bende önceki yorumlarımda keşke hamile kalmasaydım demiştim, bu yüzden söylediklerinizi üstüme alındım.Bu çok farklı bir psikoloji, ben hayatımın hiç bir döneminde bu kadar ağlak olmadım mesela..

neyse siz bizi biz sizi yanlış anlamış olabiliriz, ama hepimiz paylaşımlarda belki bulantıydı yada diğer durumlardı bir umut belki birşey deneyen vardır ve bir faydasını bende görürüm diye çaresizce yazıyoruz.

dun gece kasintiya uyandim. 2 gundur kasinip duruyorum ufak ufak tatli tatli. Bi hamile hastaligi oldugunu animsiyorum sanki ama bi bilgim yok arastirmak lazim. Cinsiyeti ogrenebilirsek teyitlesiriz

kızlar tokluk kan şekerim 79 çıkmış. düşük gibi geldi bana. bilgisi olan varmı
benimde hep tokluk sekerim dusuktur. Seker testi bile yapmamisti gecen hamilelikte doktor bu yuzden. Gerek gormedi. Sorun etmedi dusuk olsunu

Ben sinirle de olsa keşke olmasaydı demiyorum diyemiyorum mucize onlar evet 3. Bebeğim gerçekten zor oluyo yemek görmeye düşünmeye bile içim almıyo ama eşimi geçtim 2evladım için yapıyorum ayakda duruyorum
Benim ağrı eşiğim düşük değildir dayanırım kimse anlamaz ağrı olduğunu ama kimi insanın ağrı eşiği düşük oluyo mesela görümcem en ufak ağrı sancı bulantı hastanelik oluyodu yatıp kalkamıyodu
Bünyeyle de ilgili yani ben alıştım diğerlerinde de doğuma kadar sürdü bulantı kusma hatta sezeryanın orrasında öğürtü gelince iğne yaptılar

O da iyi değil ben öğürürken çok zorlanıyorum belki yarım saat boş boş da öğürüyorum ilaç vermeseydi bebeğe bile zarar verebilir bu durum çünkü karnıma kramplar giriyo kötü oluyorum
Tamam mecbur kalmadıkça kullanılmamalı ama ilaç zararlı değil yerinde kullanıldığında çok faydalı hem anne hem bebek için

Bir defa ağda yaparsam başa döner diye korkuyorum ya o yüzden şimdilik jilet düşünüyorum doğumdan sonra da lazere devam ederim

Ben de 6 sar seans yaptirmistim. Ancak soyle bir durum var ki emzirme bitene kadar yapmiyorlar o nedenle başa dönerse donecek makine ile aliyorum yine de oncesinde lazer yaptirdigima pisman degilim cunku sikligi baya bi azaldi. Agda ile daha cabuk artiyor sanirim agda kil koklerini biraz besliyor. Ben de evdeki epilasyon aleti ile aliyorum. Azicik artti. Bu arada ben birakali cok olmustu lazeri kesinlikle lazer oncesi gibi artmadi. Artarsa da artsin emzirmeler bitsin zonra bastan baslarim lazere

İlk kızıma hamile olduğumu öğrenmeden bende grip oldum ilaç falan içtim sonra ben ilk kontrole bu zamanlarda gittim 11yada 12. Haftada gidince sordum dr daha bebek o ara yeni oluşup yerleştiği için bişey olmaz demişti tabi aynı dr beni 8aya girmeden doğum tarihini 10gün leri alıp doğumda görüşürüz deyip ortada bıraktı onun yüzünden geç doğum oldu ve sezeryan oldu yani söylediği ne kadar doğru bilemiyorum ama içini ferah tut Allah a dua et
Ablamın 2. Gebeliğinde tarama testinde otizmli olabilir dedi yani sonuç kotüydü amniosentez mi bişey dedi dr o sıvıyı aldırmak da düşüğe sebep olabiliyomuş ablam dedi o benim evladım ben bakmak zorundayım ona dedi ve dua etti şimdi 10 yaşında çok zeki bi yeğenim var

Benim de karnım çok şişiyor sabah bir şey yok akşam çatlayacağım sanki. Rabbim kolaylıklar versin.

Benimde göbeğim çok çıktı son günlerde. Özellikle akşam yemeği sonrasında çatlayacak gibi hissediyorum. Çatlaklar çok olmasa bari

Geç döllenöede sat ayarlamak zor oluyo ben 2. Kızımda gelişimi 2 hafta geriden geliyo diye 10günde dra gitm3kden usandım o korku her an alabiliriz gelişim durarsa diye hep çantayla doğuma hazır gittik
Bu sefer druma anlattım böyle yaşadım diye nasıl yani dedi son sat ı doğru ayarlayamamışlardır dedi bir iki gün neyse de 2hafta mümkün değil dedi mesela bunda şu an 12hafta 2günlük şuan ultrasanda 12hafta 1gün çıkıyo

Selam kızlar nasılsınız..
Benim .ptesi ikili testim var ve büyük ihtimalle cinsiyetide söyler.. inşallah bi aksilik çıkmaz iki gündür sancım var ilişki sonrası sancım oldu hala geçmedi..
Bebeği hareket eden var mı ben gün içinde kendimi dinliyorum ama tık yok.

Benim ikinci hamileligim fakat hiç bir şey hissetmiyorum hele suan maşallah diyim migde bulantim geçti halsizliz vs eski hayatima döndüm lekelen me olmustu 11 haftaya kadar devam etti oda geçti suan yemek ten sonra azda olsa şişen ve sık acıkma hali oluyor bunun dışında hamilelik belirtim yok benimde kontrol 5 eylül geçmiyor zaman

kızlar ben lcwden hamile pantolonu aldım bi rahatki. kilo almasamda kotlar inanılmaz sıkıyor bel bölgesinden daral geldi
Hic kilo almadim ama karnim kocaman oldu hamile oldugum belli yani goguslerim zaten kocaman oldu bende alirim yakinda en azindan gobegimi sikmaz suanda devamli elbise giyiyorum zaten

Ben hisseder gibi oluyorum arada ama galiba bebek hareketleri degildir cunku daha cok erken eger ilk gebeliginse 16 hafta civari hissediliyo canim

Ağda bu dönemde çok daha fazla karartma yapar eldiven deneyin bacakta değil de bikini bölgesi ve koltuk altında.
Eldiven icin baya uzatmamiz gerek. Ben dayamamiyorum direk cırt cırt yapiyorum doguma kısmet olursa inşallah agdaya gidicem. Ozaman kadar kendim halletcem

ben sanki hissediyorum, yani gaz değildir umarım dün gece hatta eşim birşey anlatıyodu bi dk dedim:) baya baya karnımın altında sanki solucan dolaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…