2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugun doktora gittim bana artkk folik aditi bırakıp ferflox fol die hem demır hem folik içeren bi şurup verdi sizde aldiniz mi ??

Kızlar bugun doktora gittim bana artkk folik aditi bırakıp ferflox fol die hem demır hem folik içeren bi şurup verdi sizde aldiniz mi ??
benimde 2. kontrolde folik asiti 1 hafta daha iç bırak dedi, benim zaten 4 5 günlük hapım kalmıştı ama araya bayram vs girince zaten ben almayı unuttum bırakmış oldum yani ama folikten sonra herhangi bir vitamin hapı vs vermedi

Ben daha 10 haftaliğim suan bu surubu verdi içimde folik asitte var yemeklerden 2 saat önce iç dedi iştah acıor die ben sabah kalkınca içicem bütün gün yerim 1 kılo vermişim hiç bişi yemıorm

Ben daha 10 haftaliğim suan bu surubu verdi içimde folik asitte var yemeklerden 2 saat önce iç dedi iştah acıor die ben sabah kalkınca içicem bütün gün yerim 1 kılo vermişim hiç bişi yemıorm
ya belki dediğin gibi kg kaybı yaşamayasın diye, takviye içindir.Umarım işe yarar, o herşeyin kokması en çok sevdiğin şeyleri bile yiyememek ne demek bilirim.Ama 13 14 .haftalarda normale dönersin mutlaka

Bende makinayla mı alsam acaba bilemedim canım ama ağda kesinlikle kullanmam. Besliyor dediğin gibi

Ben oglumda kizimada korunma sonrasi hemen hamile kaldim ama kizimdan sonra 6 yil korundum sonrasinda korunmayi birakinca 4. Ayda bu bebegime hamile kaldim.Korunma sonrasindan kasıt bence uzun sure korunma ve korunma seklini doktorlar zaman zaman degistirin diyorlar

Bende 10 seans gittim kızlar.ama o arada boş gebelik geçirince ister istemez artış oldu.şuan koltuk altın yok gibi .bcak yarı yarı ama özel bölge aynı oldu.ben jiletle alıyorum.zaten sürekli yatınca kuaför imkanım yok.bir de enfeksiyon kaparım diye korkuyorum

Benimde asıl sat 14 Haziran
Doktor 24 Haziran olarak değiştirdi epey fark var işte bence doktor yanıldı yani

ben sanki hissediyorum, yani gaz değildir umarım dün gece hatta eşim birşey anlatıyodu bi dk dedim:) baya baya karnımın altında sanki solucan dolaşıyor
Bu haftalarda başlıyor zaten canım gerçi oğlumda 16 haftalıkken hissetmiştim.. bunuda dinleyip duruyorum ama tık yok.. senin ki ilerleyen günlerde belli olur bebek olup olmadığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…