- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
benimde 2. kontrolde folik asiti 1 hafta daha iç bırak dedi, benim zaten 4 5 günlük hapım kalmıştı ama araya bayram vs girince zaten ben almayı unuttum bırakmış oldum yaniKızlar bugun doktora gittim bana artkk folik aditi bırakıp ferflox fol die hem demır hem folik içeren bi şurup verdi sizde aldiniz mi ??
Ben daha 10 haftaliğim suan bu surubu verdi içimde folik asitte var yemeklerden 2 saat önce iç dedi iştah acıor die ben sabah kalkınca içicem bütün gün yerim 1 kılo vermişim hiç bişi yemıormbenimde 2. kontrolde folik asiti 1 hafta daha iç bırak dedi, benim zaten 4 5 günlük hapım kalmıştı ama araya bayram vs girince zaten ben almayı unuttum bırakmış oldum yaniama folikten sonra herhangi bir vitamin hapı vs vermedi
ya belki dediğin gibi kg kaybı yaşamayasın diye, takviye içindir.Umarım işe yarar, o herşeyin kokması en çok sevdiğin şeyleri bile yiyememek ne demek bilirim.Ama 13 14 .haftalarda normale dönersin mutlakaBen daha 10 haftaliğim suan bu surubu verdi içimde folik asitte var yemeklerden 2 saat önce iç dedi iştah acıor die ben sabah kalkınca içicem bütün gün yerim 1 kılo vermişim hiç bişi yemıorm
Bende makinayla mı alsam acaba bilemedim canım ama ağda kesinlikle kullanmam. Besliyor dediğin gibiBen de 6 sar seans yaptirmistim. Ancak soyle bir durum var ki emzirme bitene kadar yapmiyorlar o nedenle başa dönerse donecek makine ile aliyorum yine de oncesinde lazer yaptirdigima pisman degilim cunku sikligi baya bi azaldi. Agda ile daha cabuk artiyor sanirim agda kil koklerini biraz besliyor. Ben de evdeki epilasyon aleti ile aliyorum. Azicik artti. Bu arada ben birakali cok olmustu lazeri kesinlikle lazer oncesi gibi artmadi. Artarsa da artsin emzirmeler bitsin zonra bastan baslarim lazere
epilasyon aleti azsa kullabilirsin bence, coksa batik yapiyor. Epey uzun bi lazer tedavisi sonrasi kalanlara makineyle devam ediyorum ben. Sonsuza kadar da gidilmiyorki lazereBende makinayla mı alsam acaba bilemedim canım ama ağda kesinlikle kullanmam. Besliyor dediğin gibi
Ya aşırı değil ama düzenli gitmediğim için hala var ya epilasyonla alacağım yada jiletepilasyon aleti azsa kullabilirsin bence, coksa batik yapiyor. Epey uzun bi lazer tedavisi sonrasi kalanlara makineyle devam ediyorum ben. Sonsuza kadar da gidilmiyorki lazere
Ben oglumda kizimada korunma sonrasi hemen hamile kaldim ama kizimdan sonra 6 yil korundum sonrasinda korunmayi birakinca 4. Ayda bu bebegime hamile kaldim.Korunma sonrasindan kasıt bence uzun sure korunma ve korunma seklini doktorlar zaman zaman degistirin diyorlarBen de ilk hamileliğimde 1 yılı geçmişti herkes korunmayı bırakınca hemen olmaz demişti bi kez denedik hemen tuttu. İkinciyi denemedik bile yine tuttu.şükür diyorum hep. Annem de her 6 ayda bir hamile kalmış. 4 kardeşi. Hepimizin arası 1.5 yaş daha dikkatli olmak lazım demek ki:)
Bacim bizim bi ara bilimsel kitabimiz vardi yaziyoduk senle ona bunuda ekledun gece kasintiya uyandim. 2 gundur kasinip duruyorum ufak ufak tatli tatli. Bi hamile hastaligi oldugunu animsiyorum sanki ama bi bilgim yok arastirmak lazim. Cinsiyeti ogrenebilirsek teyitlesiriz
Kızlar 2 haftadır ara ara başım fena ağrıyor
Gebelikle alakası var mı ?
Aranızda yaşayan var mı baş ağrısı
Normalde çok baş ağrısı yaşamam ama bu aralar ciddi ağarıyorbenim de ağrıdı bu hafta boyunca.
bir doktorun videosunda görmüştüm bu haftalarda ağrıyabilirmiş.
Benimde asıl sat 14 HaziranGeç döllenöede sat ayarlamak zor oluyo ben 2. Kızımda gelişimi 2 hafta geriden geliyo diye 10günde dra gitm3kden usandım o korku her an alabiliriz gelişim durarsa diye hep çantayla doğuma hazır gittik
Bu sefer druma anlattım böyle yaşadım diye nasıl yani dedi son sat ı doğru ayarlayamamışlardır dedi bir iki gün neyse de 2hafta mümkün değil dedi mesela bunda şu an 12hafta 2günlük şuan ultrasanda 12hafta 1gün çıkıyo
Kızlar 2 haftadır ara ara başım fena ağrıyor
Aynen 1 haftadır ara ara şiddetli başağrısı yaşıyorum. Gebeliğin bu dönemlerinde olabiliyormuşKızlar 2 haftadır ara ara başım fena ağrıyor
jiletle de alinca sert sert cikacak sen bilirsinYa aşırı değil ama düzenli gitmediğim için hala var ya epilasyonla alacağım yada jilet
evet hatirladim yaziyorum bunu daBacim bizim bi ara bilimsel kitabimiz vardi yaziyoduk senle ona bunuda ekle
Bu haftalarda başlıyor zaten canım gerçi oğlumda 16 haftalıkken hissetmiştim.. bunuda dinleyip duruyorum ama tık yok.. senin ki ilerleyen günlerde belli olur bebek olup olmadığı..ben sanki hissediyorum, yani gaz değildir umarım dün gece hatta eşim birşey anlatıyodu bi dk dedim:) baya baya karnımın altında sanki solucan dolaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?