Benim iki ay kanamam oldu ama eminimki sen benden daha çok zorlanmışsındır o halinle ben sadece yatmıştım ne bulantım vardı ne başka bişeyim sadece dikkat etmem gerekiyordu.. kimse kimsenin çektiğini bilemez tabiki şimdi şükrediyorsundur evladına yoksa ikinciye cesaret edemezdin bu senin ne kadar iyi bir anne olduğunu gösterir o kadar zorluğa rağmen ikinci kere gebeliği göze almışsın maşallah diyorum sana.. ve dediğin gibi anne olmak çok başka bişey ben ki sabahlara kadar uyamayacağım bide o kadar ağır uykum vardıki savaş çıksa duymazdım doğumdan sonra oğlum daha ağlamak için ağzını açacakken benim gözlerim açılıyordu.. annem en çok buna hayret etmişti ahh neler neler :)))) sağlıkla doğuralım inşallah özlemişim o günleriAynen canım. Yok kimseyi takmıyorum kızmam da söyleyene. Çünkü bu yaşananlar insanı öyle olgunlaştırıyorki. Sabrı öğreniyorsun. Özelllkle anne olmak insanın her şeye bakış açısını değiştiriyor. Benimki sadece bulantı herkesin gözünde. Tabi Emin’im düşük yapan arakadaşlar ve kanama geçiren arkadaşlarınki daha zordur. Ama ben kanama yaşamadım bende bunu yaşadım ve bana çok zor geldi. Tabi daha sonraları hep şükrettim en azından kanamam yok bebeğim iyi. Allah herkese güç kuvvet sabır versin. Allah hepimizin hamileliğini kolaylaştırsın inşallah. Birbirimize dua edelim inşallah kimin duası kabul olur kim bilir.
Annelik evlat bu dünyadaki en tatlı şeymiş değil mi :)))Benim iki ay kanamam oldu ama eminimki sen benden daha çok zorlanmışsındır o halinle ben sadece yatmıştım ne bulantım vardı ne başka bişeyim sadece dikkat etmem gerekiyordu.. kimse kimsenin çektiğini bilemez tabiki şimdi şükrediyorsundur evladına yoksa ikinciye cesaret edemezdin bu senin ne kadar iyi bir anne olduğunu gösterir o kadar zorluğa rağmen ikinci kere gebeliği göze almışsın maşallah diyorum sana.. ve dediğin gibi anne olmak çok başka bişey ben ki sabahlara kadar uyamayacağım bide o kadar ağır uykum vardıki savaş çıksa duymazdım doğumdan sonra oğlum daha ağlamak için ağzını açacakken benim gözlerim açılıyordu.. annem en çok buna hayret etmişti ahh neler neler :)))) sağlıkla doğuralım inşallah özlemişim o günleri
Tabiki bu hamileliğimizinde zor yanları var mesela benim oğlum uyuyana kadar ben hiç oturmuyorum suyu çişi yemeği oyunu hiç bitmiyor.. Rabbim yokluğunu yaşatmasın tabiki ama gerçekten bu dünyaya yeni bir birey getirmek onu yetiştirmek çok zor.. hele ki böyle bir devirde Allah evlatlarımızı saygın bireyler olarak yetiştirmemizi onlarla gurur duymamızı nasip etsin..ben en az 3 tane doğuracağım inşallah Allah nasip ederseAnnelik evlat bu dünyadaki en tatlı şeymiş değil mi :)))
Tabi şükrediyorum hemde çoook. İkinciyide isteyerek yaptık daha doğrusu Allah kalbimize ve aklımıza koydu ve biz istedik :)) iki kardeş birlikte oynarlar inşallah. Hamileliğim çok daha rahat geçse yine diyorum çok şükür ama evde bi minnoş olunca da çok kolay geçmiyor :)) bulantı hiç yaşamasam 5 tane doğururdum :))) bebek büyütmek çok ama çok zor evet. Şimdi kızım anne diyor ya dünyalar benim oluyor aşırı mutlu oluyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ben izmir alsancakta dr bi çiftin özel muayenesine gittim gelişimde gerilik var diye oda geriliği kabul etti sata göre ama geriden de gelse gelişimi iyi dedi ultrasonları öyle farklı ki iç organlarını falan net görüyosun ben şok olmuştum o dr larla devam etmek isterdim ama ben başka ilin ilçesindeyim gidiş geliş drun ücreti derken bin lirayı bulmuştuBenimde asıl sat 14 Haziran
Doktor 24 Haziran olarak değiştirdi epey fark var işte bence doktor yanıldı yani
Canım inşallah sağsalim alacaksın kucağına bebeğiniBoşuna paralama kendini şuan kimsenin psikolojisi normal değil. Bazısı kolay elde eder bazısı bizim gibi zor ve zor ulaşınca da canın çıksa gıkın çıkmaz. Şuan karnımdaki beşinci gebeliğim ama yaşayan yok vede uzun uğraşlar maddi manevi emekler sonucu elde ettiğim bi gebelik. 7. Haftada bildiğin parçalı açık kırmızı yoğun bi kanamayla düşük tehlikesi geçirdim ve o kadar üzüldüm ki doktorun eline yapışmışım nolur bişeyler yap bunuda kaybedersem yaşayamam demişim ki söylediğimi hatırlamıyorum ağlamaktan ayakta duramıyordum. Aynı hafta bulantı kusma başladı 55 kiloyla hamile kaldım şuan 49 kiloyum idrarımda kusma ve beslenememeye bağlı 3 keton pozitif karaciğer böbrek fonksiyonlarıma kadar bozuldu. Safrayla birlikte kan kustum diye mideden biyopsi almaya kadar gidecekti durum. Haa bide bunlar olurken işin en trajikomik kısmı ben sağlıkçıyım ve damar yolum yirminin üstü girişime rağmen açılamadı ve ne hastaneye yatabildim nede tedavi olabildim.rapor aldım evde yatıyorum onun varlığına ve var olması için dua ediyorum.dün öğlene kadar kesintisiz kustum öğleden sonra onu gördüm eli kolu hareket ediyordu ben burdayım der gibi kusmadım o saatten beri. Evet bende bulantı kusmam geçsin diye dua ediyorum ama bu hayatta yaptığım en mükemmel şey için değer biliyorum
Su içmenin çok faydası var ben ilk gebeliğimde suyumun azar azar sızdığını farkettim dr aakıntıdır deyip geçti bende inandım ama suyum lalmamış bebeğin kalp atışı azalmış ve geç doğum oldu yaşaması mucize dedi sezeryan yaptıran drSana katılıyorum ben onzyd kullanıyorum mecburen çok fazla bulantım var. Kızımda ilaçlar serumlar kullanmama rağmen hiç bir şey yiyemiyordum resmen hiç bir şey. Su dahi içemiyordum. İlaçlara karşı temkinli olmak lazım ama gerektiği yerdede kullanılmasına karşı değilim. Ben bu ilacı içmesem ne yemek yiyebilirim ne su içebilirim. Zaten kızımda su içemedim suyu hep azdı belki etkisi vardı belki yok. Ciddi bulantılarda bu kadar katı olmamak gerektiğini düşünüyorum. Bizde insanız neticede. Ha ayrıca arkadaşlar sanmayınki aldığınız serumlarda bulantı ilacı yok:))) ona da bulantı ilacı katılıyor. Hatta benim doktorum bulantı ilacının yanında ekstra B vitamini ve C vitamini de katıyordu.
Ben hissetmeye başladım ikinciler çabuk hissediliyomuşSelam kızlar nasılsınız..
Benim .ptesi ikili testim var ve büyük ihtimalle cinsiyetide söyler.. inşallah bi aksilik çıkmaz iki gündür sancım var ilişki sonrası sancım oldu hala geçmedi..
Bebeği hareket eden var mı ben gün içinde kendimi dinliyorum ama tık yok.
Ya ben bu önden veya geriden gitmelere hiç inanmıyorum hiç doğru çıkmıyor çünkü net ölcum yapılamıyor ve sat a göre doğum gerçekleşiyorBu arada 15 haftaligim önden gidiyormus
Teşekkür ederim hepimiz inşallahCanım inşallah sağsalim alacaksın kucağına bebeğini
İlaçta kullanmak istemiyorum dayanmayaAynen 1 haftadır ara ara şiddetli başağrısı yaşıyorum. Gebeliğin bu dönemlerinde olabiliyormuş
Evet hissetmek seninle olduğunu bilmek harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.Benimde ikinci hamileliğim canım bizdede mide bulantıları geçti ama halsizlik ve ara ara uyku hali devam ediyor.. sadece artık hareket etmesini istiyorum çünkü korkuyorum vallahi bişey olacak diye.
Bende kullanmıyorum. Şu anda da ağrıyor mesala ama yatıp uyuyunca geçiyorİlaçta kullanmak istemiyorum dayanmaya
Çalışıyorum
Kafalar karışıkjiletle de alinca sert sert cikacak sen bilirsin
evet hatirladim yaziyorum bunu da
Benim de bugun başım ağrıyor buz iyi geliyor dene istersenBende kullanmıyorum. Şu anda da ağrıyor mesala ama yatıp uyuyunca geçiyor
AminEvet hissetmek seninle olduğunu bilmek harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ayy hadi darısı başıma bekliyorum heyecanla.. sen şimdi böyle dedin yaa ben daha çok dinlerim kendimi..Ben hissetmeye başladım ikinciler çabuk hissediliyomuş
Nasıl bir his dikkatli dinlesek bizde hisseder miyiz tarif etseniz biraz))Ayy hadi darısı başıma bekliyorum heyecanla.. sen şimdi böyle dedin yaa ben daha çok dinlerim kendimi..
Valla canım anlıyosun bebek olduğunu oğlum ilkte iki kez çok zayıf bişekilde dokunmuştu yada vurmuştu diyeyim nasıl ağladığımı dün gibi hatırlarım.. kuzenimde ilk hissetiğinde içinde sanki bişey yer değiştirmiş gibi olmuş değişiyo yani kişiye göre ama o his anlatılamaz bir duygu söylimNasıl bir his dikkatli dinlesek bizde hisseder miyiz tarif etseniz biraz))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?