2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim iki ay kanamam oldu ama eminimki sen benden daha çok zorlanmışsındır o halinle ben sadece yatmıştım ne bulantım vardı ne başka bişeyim sadece dikkat etmem gerekiyordu.. kimse kimsenin çektiğini bilemez tabiki şimdi şükrediyorsundur evladına yoksa ikinciye cesaret edemezdin bu senin ne kadar iyi bir anne olduğunu gösterir o kadar zorluğa rağmen ikinci kere gebeliği göze almışsın maşallah diyorum sana.. ve dediğin gibi anne olmak çok başka bişey ben ki sabahlara kadar uyamayacağım bide o kadar ağır uykum vardıki savaş çıksa duymazdım doğumdan sonra oğlum daha ağlamak için ağzını açacakken benim gözlerim açılıyordu.. annem en çok buna hayret etmişti ahh neler neler :)))) sağlıkla doğuralım inşallah özlemişim o günleri

Annelik evlat bu dünyadaki en tatlı şeymiş değil mi :)))
Tabi şükrediyorum hemde çoook. İkinciyide isteyerek yaptık daha doğrusu Allah kalbimize ve aklımıza koydu ve biz istedik :)) iki kardeş birlikte oynarlar inşallah. Hamileliğim çok daha rahat geçse yine diyorum çok şükür ama evde bi minnoş olunca da çok kolay geçmiyor :)) bulantı hiç yaşamasam 5 tane doğururdum :))) bebek büyütmek çok ama çok zor evet. Şimdi kızım anne diyor ya dünyalar benim oluyor aşırı mutlu oluyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Tabiki bu hamileliğimizinde zor yanları var mesela benim oğlum uyuyana kadar ben hiç oturmuyorum suyu çişi yemeği oyunu hiç bitmiyor.. Rabbim yokluğunu yaşatmasın tabiki ama gerçekten bu dünyaya yeni bir birey getirmek onu yetiştirmek çok zor.. hele ki böyle bir devirde Allah evlatlarımızı saygın bireyler olarak yetiştirmemizi onlarla gurur duymamızı nasip etsin..ben en az 3 tane doğuracağım inşallah Allah nasip ederse

Benimde asıl sat 14 Haziran
Doktor 24 Haziran olarak değiştirdi epey fark var işte bence doktor yanıldı yani
Ben izmir alsancakta dr bi çiftin özel muayenesine gittim gelişimde gerilik var diye oda geriliği kabul etti sata göre ama geriden de gelse gelişimi iyi dedi ultrasonları öyle farklı ki iç organlarını falan net görüyosun ben şok olmuştum o dr larla devam etmek isterdim ama ben başka ilin ilçesindeyim gidiş geliş drun ücreti derken bin lirayı bulmuştu

Canım inşallah sağsalim alacaksın kucağına bebeğini

Su içmenin çok faydası var ben ilk gebeliğimde suyumun azar azar sızdığını farkettim dr aakıntıdır deyip geçti bende inandım ama suyum lalmamış bebeğin kalp atışı azalmış ve geç doğum oldu yaşaması mucize dedi sezeryan yaptıran dr
İkincide de dr az diyodu ben günde 5litre kadar içiyodum 15gün arayla dra gidince çocuğa yetecek kadar var diyodu içmesem öbür kontrolde az diyodu
Şimdi su iyi gelmiyo ama korkudan bi içişte 3bardak içip yatıyorum bulantı hissetmeyeyim haraket ettikçe diyeşu sıcak günlerde su çok önemli

Ben hissetmeye başladım ikinciler çabuk hissediliyomuş

Ben bunda ilk kontrole 7hafta 0günde gittim 6hafta 0 günlük görünüyodu ikinci kontrole 11hafta 6günde gittim 11hafta 5gün gö3ünüyodu utrason kağıdında da yazıyo ilkinde doğum tarihi 20sinde yazıyo 2ci kontrolde 14ü de ya tahmini hepsi
Ya tam ölçüm yapamıholar çocuğun tahmini boy kilosuna göre hafta belirliyolar ama her çocuğun da gelişimi bir olmaz kiminin anne babadan boyu uzun veya kısa mesela benim karnımda fazla kilo alamıyo bebek 2.800 doğuyo

Benimde ikinci hamileliğim canım bizdede mide bulantıları geçti ama halsizlik ve ara ara uyku hali devam ediyor.. sadece artık hareket etmesini istiyorum çünkü korkuyorum vallahi bişey olacak diye.
Evet hissetmek seninle olduğunu bilmek harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kizlar kimse inanmiyor ama bende hissediyorum bebegimi.kizimdada erken hissetmistim.aynisi simdi oluyor.sanki küçuk bir kelebek kanat cirpiyor icinizde öyle bir his.bazende kayiyor cok hafif hissediyorum.

Nasıl bir his dikkatli dinlesek bizde hisseder miyiz tarif etseniz biraz))
Valla canım anlıyosun bebek olduğunu oğlum ilkte iki kez çok zayıf bişekilde dokunmuştu yada vurmuştu diyeyim nasıl ağladığımı dün gibi hatırlarım.. kuzenimde ilk hissetiğinde içinde sanki bişey yer değiştirmiş gibi olmuş değişiyo yani kişiye göre ama o his anlatılamaz bir duygu söylim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…