2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde sat 14Haziran
Bugün 10+6 haftalık oldum
Ama doktorum hangi akılla bilmiyorum sat değiştirmişti 25 Haziran yapmıştı

Bana gelişim geriliği ile ilgili bişey hiç söylenmedi geç döllenme olabilir denildi
Pazartesi gittiğimde bunu da sorucam doktora
Şimdi Antep’te annemlerdeyim burda ki hastaneler de iyi doktorlar var maalesef Mardin de iyi bir doktor bulamadık özel kliniğe gidiyoruz dünya para

Herkese günaydın
Uzun zamandır takip edemiyorum şimdi söyleyeceklerim hepinize tavsiye niteliğinde olsun.
Uzatmadan kısaca anlatayım
Bir ay evvel sağlık ocağında idrar tahlili verdim ve doktor sıkıntı olmadığını söyledi. İdrar tahlilinden 3 hafta sonra da kadın Doğumda randevum vardı sonucu ona da gösterecektim ama..
Bu 3 haftalık sürede bende hafif akıntı berberinde kasık ağrısı vardı hamileliktendir kontrol haftamda doktora söylerim diye çok önemsemedim. Bir hafta evvel gece bir anda kaşınmaya başladım sabahı zor ettim. Sabah tüm vücudum ama özelliklede yüzüm kızarmış, şişmiş ve kaşıntıdan duramıyordum. Acile başvurdum alerji olduğumu söylediler kortizon iğnesi yapıldı akabinde bir sürü tahlil.

Sonuç olarak 4 gün hastanede yattım tüm bunların sebebi daha önce başıma gelmeyen ürtikermiş. Ürtikere sebep olan ise maalesef idrar yolu iltihabıymış.

Siz siz olun akıntıyı iltihabi görmezden gelmeyin. Gerçekten hastanede çok zor bir süreç yaşadım kullandığım onca ilaçta cabası. Zaten iki hafta evvelde boğaz enfeksiyon sebebi ile bir sürü ilaç kullandım. İnşallah tüm bunların zararı olmaz. Sağlık Ocağı bana iltihap var bir ürolojiye görün deseydi bugün bunları yaşamayacaktım. Sonra da neden doktorlar eleştiriliyor deniyor. Kime güveneceğim şaşırdım.

Ben en ufak şeyde söyledim akıntımı az var ama var dedim hemen ilaca başladık hamdolsun yok şimdi

Bol su içmek ve idrar tutmak yapıyor bende

Ćok gecmis olsun bencede herseyini kendin takip ediceksin bende doktorum unuttu diye bos yere bi dunya b12 ignesi vurulmustum sonra kendim gidip baktirdim b12 olmasi gerekenden kat kat ustunde oyle biraktim ilaci yoksa devm ettiriyodu doktorlarin boyle ihmalleri olabiliyo hep kendin arastiricaksin doktora sen hatirlaticaksin malesef boyle

Cok gecmis olsun ins bebegin etkilenmemistir ve saglikla dogar bunlarda hepimize tecrube olur
Ben ilk gebeligimde yasadiklarimdan sonra tek doktorla yetinmiyorum artik.Ayni sey babamin basinada geldi yillarca masada kalirsin diye ameliyat etmediler babami yillarca agri cekti yillar sinra yuzune bile bakilmayacak kucucuk ozel hastanede doktor ameliyat etti ve ayni gun taburcu oldu yillarca cektikleride yanina kar kaldi.
Elestirmekse her meslek elestirilir doktorlarin ne ozelligi var.
Evimize tesisatci geliyor kiriyor dokuyor yapamiyor baska bi tesisatci geliyor buralar bosuna kirilmis diyo iki dakkada yapip cikiyor
Doktorlar ogretmenler yillarca okudularsa diyer mesleklerde hayat tecrubesinden gectiler
Neyse simdi polemik gibi olmasinda her meslegi iyi yapan var hakkindan gelemeyen var bizim lafimiz hakkiyla yapmayana yoksa her meslek degerli ve olmazsa olmaz
Ins sende tekrar yasamazsin canim

Günaydın kızlar hepimizin günü iyi geçsin inşallah:) hergün düzenli olarak sayfaya girip okuyorum ama yazmaya mecalim olmadığından okuyorum sadece . Salı günü doktora gittim şükür herşey yolunda folik asiti kes dedi yeni iki ilaç verdi elevit ve ferrum fort verdi sizede başlattımı doktorlarınız

Günaydın canım 12de ben de folik asiti kestim. Şuan gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Elevit ile ilgili şubat annelerinde filan çok konuşuldu ilk hemileliğimde de duymuştum hiç kullanmadım. İçeriğinde domuz jelatini kullanılıyormuş internette hiç iyi şeyler yazmıyor. Sen de bi araştır istersen

Merhaba kızlar nasılsınız ? Ben pek iyi değilim uyandım uyanır uyanmaz kustum bir tost yiyeyim dedim daha sindirmeden onu da çıkardım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün akşam 1 saatliğine midem bulanmadı yavaş yavaş geçiyor herhalde dedim ama bugün daha bir şiddetli bulantı çekiyorum. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Canım benim çok teşekkür ederim hiç bilgim yoktu ben bir araştırayım onu ya iyice içime kurt düştü şimdi

Kızlar bir hafta içinde üç kere arabayla uzun yolculuk yapmak zorunda kaldım bugün kontrolüm var inşallah her şey yolundadır 5 hafta sonrasında ilk kez göreceğim bebeği
Allah izniyle iyidir bebeğin canım hiç sıkıntı yapma sen . Göreceksin bak nasıl hareket ediyor oynuyor çikolata tatlı bişeyler ye de hareketli olsun inşallah uyumasın ultrason sırası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…