Benimde sat 14Haziranarkadaşlar herkese hayırlı geceler bugün kontrole gittim sat 15 haziran ama benim bebek ultrasonda 9+5 çıktı doktor hamile kaldigin zamanı biliyor musun dedi nereden bileyim dedim içimden.cerrahpasaya gidiyorum biraz ters davranabiliyorlar :))sorun yok dedi na içim pek rahat degil.ayrıca smear testi yapildi ve muayene de alttan idi.11 haftadan küçüklere alttan muayene dedi.oglumu burada dogurdugum için geldim ama ne bileyim bu kez pek istemedim .
Bana gelişim geriliği ile ilgili bişey hiç söylenmedi geç döllenme olabilir denildiBen izmir alsancakta dr bi çiftin özel muayenesine gittim gelişimde gerilik var diye oda geriliği kabul etti sata göre ama geriden de gelse gelişimi iyi dedi ultrasonları öyle farklı ki iç organlarını falan net görüyosun ben şok olmuştum o dr larla devam etmek isterdim ama ben başka ilin ilçesindeyim gidiş geliş drun ücreti derken bin lirayı bulmuştu
Herkese günaydın
Uzun zamandır takip edemiyorum şimdi söyleyeceklerim hepinize tavsiye niteliğinde olsun.
Uzatmadan kısaca anlatayım
Bir ay evvel sağlık ocağında idrar tahlili verdim ve doktor sıkıntı olmadığını söyledi. İdrar tahlilinden 3 hafta sonra da kadın Doğumda randevum vardı sonucu ona da gösterecektim ama..
Bu 3 haftalık sürede bende hafif akıntı berberinde kasık ağrısı vardı hamileliktendir kontrol haftamda doktora söylerim diye çok önemsemedim. Bir hafta evvel gece bir anda kaşınmaya başladım sabahı zor ettim. Sabah tüm vücudum ama özelliklede yüzüm kızarmış, şişmiş ve kaşıntıdan duramıyordum. Acile başvurdum alerji olduğumu söylediler kortizon iğnesi yapıldı akabinde bir sürü tahlil.
Sonuç olarak 4 gün hastanede yattım tüm bunların sebebi daha önce başıma gelmeyen ürtikermiş. Ürtikere sebep olan ise maalesef idrar yolu iltihabıymış.
Siz siz olun akıntıyı iltihabi görmezden gelmeyin. Gerçekten hastanede çok zor bir süreç yaşadım kullandığım onca ilaçta cabası. Zaten iki hafta evvelde boğaz enfeksiyon sebebi ile bir sürü ilaç kullandım. İnşallah tüm bunların zararı olmaz. Sağlık Ocağı bana iltihap var bir ürolojiye görün deseydi bugün bunları yaşamayacaktım. Sonra da neden doktorlar eleştiriliyor deniyor. Kime güveneceğim şaşırdım.
Aynen canım çaresizlikten demiştim tabikiyanımda kimse yoktu benim eşim sağlıkçı her gün serum taktı bana her gün. Eşim sağlıkçı olmasa hastanede yatıyor olurdum Evimi pislik götürüyordu zar zor duş alıyordum Allah kimseye vermesin. Herkesin kendi derdine dağ geçiyor elbet o günler zor olsa da. Çok şükür çok şükür bu kez daha iyiyim. Benim şu an minnoş bir kızım var Allah yüzümüze baktı. En azından
Ćok gecmis olsun bencede herseyini kendin takip ediceksin bende doktorum unuttu diye bos yere bi dunya b12 ignesi vurulmustum sonra kendim gidip baktirdim b12 olmasi gerekenden kat kat ustunde oyle biraktim ilaci yoksa devm ettiriyodu doktorlarin boyle ihmalleri olabiliyo hep kendin arastiricaksin doktora sen hatirlaticaksin malesef boyleHerkese günaydın
Uzun zamandır takip edemiyorum şimdi söyleyeceklerim hepinize tavsiye niteliğinde olsun.
Bir ay evvel sağlık ocağında idrar tahlili verdim ve doktor sıkıntı olmadığını söyledi. İdrar tahlilinden 3 hafta sonra da kadın Doğumda randevum vardı sonucu ona da gösterecektim ama..
Bu 3 haftalık sürede bende hafif akıntı berberinde kasık ağrısı vardı hamileliktendir kontrol haftamda doktora söylerim diye çok önemsemedim. Bir hafta evvel gece bir anda kaşınmaya başladım sabahı zor ettim. Sabah tüm vücudum ama özelliklede yüzüm kızarmış, şişmiş ve kaşıntıdan duramıyordum. Acile başvurdum alerji olduğumu söylediler kortizon iğnesi yapıldı akabinde bir sürü tahlil.
Sonuç olarak 4 gün hastanede yattım tüm bunların sebebi daha önce başıma gelmeyen ürtikermiş. Ürtikere sebep olan ise maalesef idrar yolu iltihabıymış.
Siz siz olun akıntıyı iltihabi görmezden gelmeyin. Gerçekten hastanede çok zor bir süreç yaşadım kullandığım onca ilaçta cabası. Zaten iki hafta evvelde boğaz enfeksiyon sebebi ile bir sürü ilaç kullandım. İnşallah tüm bunların zararı olmaz. Sağlık Ocağı bana iltihap var bir ürolojiye görün deseydi bugün bunları yaşamayacaktım. Sonra da neden doktorlar eleştiriliyor deniyor. Kime güveneceğim şaşırdım.
Cok gecmis olsun ins bebegin etkilenmemistir ve saglikla dogar bunlarda hepimize tecrube olurHerkese günaydın
Sen egitimi almissin doguncada pratikte uyguladin mi tamamdirKizlar rüyamda bebisimi gördüm doğmuştu baya bi sütüm vardı karnını doyuruyordum hala etkisindeyim dogunca ne yapacagim bilmiyorum
Güzel bir rüya inşallah gerçeği de olacak.Kizlar rüyamda bebisimi gördüm doğmuştu baya bi sütüm vardı karnını doyuruyordum hala etkisindeyim dogunca ne yapacagim bilmiyorum
Aynen çok farklı bir seymis ya rüyamda bile böyleyse gercegini hayal edemiyorumSen egitimi almissin doguncada pratikte uyguladin mi tamamdir
Insallah hep beraber :)Güzel bir rüya inşallah gerçeği de olacak.
O emerken sen onun ellerini opeceksin yuzune dokunup kafasini oksayacaksinAynen çok farklı bir seymis ya rüyamda bile böyleyse gercegini hayal edemiyorum
O emerken sen onun ellerini opeceksin yuzune dokunup kafasini oksayacaksin
Daha buyuyunce emmeyi oyuna cevirincede hadi artik oynama em de isim var diyeceksin ama o memeyle oynamayi birakamicak
Günaydın canım 12de ben de folik asiti kestim. Şuan gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Elevit ile ilgili şubat annelerinde filan çok konuşuldu ilk hemileliğimde de duymuştum hiç kullanmadım. İçeriğinde domuz jelatini kullanılıyormuş internette hiç iyi şeyler yazmıyor. Sen de bi araştır istersenGünaydın kızlar hepimizin günü iyi geçsin inşallah:) hergün düzenli olarak sayfaya girip okuyorum ama yazmaya mecalim olmadığından okuyorum sadece . Salı günü doktora gittim şükür herşey yolunda folik asiti kes dedi yeni iki ilaç verdi elevit ve ferrum fort verdi sizede başlattımı doktorlarınız
Canım benim çok teşekkür ederim hiç bilgim yoktu ben bir araştırayım onu ya iyice içime kurt düştü şimdiGünaydın canım 12de ben de folik asiti kestim. Şuan gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Elevit ile ilgili şubat annelerinde filan çok konuşuldu ilk hemileliğimde de duymuştum hiç kullanmadım. İçeriğinde domuz jelatini kullanılıyormuş internette hiç iyi şeyler yazmıyor. Sen de bi araştır istersen
Allah izniyle iyidir bebeğin canım hiç sıkıntı yapma sen . Göreceksin bak nasıl hareket ediyor oynuyor çikolata tatlı bişeyler ye de hareketli olsun inşallah uyumasın ultrason sırasıKızlar bir hafta içinde üç kere arabayla uzun yolculuk yapmak zorunda kaldım bugün kontrolüm var inşallah her şey yolundadır 5 hafta sonrasında ilk kez göreceğim bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?