2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım izmirde oturuyorum alsancağada yakın sayılırım.. bana doktorun adını özelden yazarmısın Allah korusun olurda bi aksilik çıkar giderim bende.. şimdiki doktorumda özel ama bazen farklı görüşler gerekebiliyor.

Seninde doguma kadar kustugunu yeni ogreniyorum. Gercekten ceken bilir. Karnin burnunda kusmak icin tuvalete kosmak. Hicbirsey yapamadan kendini bi odaya kapamak 9 ay nedir bende iyi biliyorum. Simdi isler degisti tabi bir cocugumuz var. allah yardimcimiz olsun tek duam normal bir hamilelik sureci gecirmek tek gayem bu gercekten esimin bi lafi var allah da sana boyle cocuk nasip ediyo, cok sukur.. allah su dertlerimizden kurtarsin insallah bir an evvel. Ilki gibi olmasin

Kizlar ben bu aksam sadece 1 kase yogurt yedim baska birsey yiyemedim.bulantidan uyuyamiyorum.biran once gecse zamanda dogum vakti gelse.bana hamilelik zor geliyo cocuk bakmak daha kolay
Evet bende ayni cumleleri gecen gun kurmustum, bir an once dogsa kucagimiza alsak bir an evvel. simdi kustum yine bende

120yi gorduydum cocuk dogdugunda, bunda da emin adimlarla ilerliyorum benimde 95 civari falandir suan. Aci, sertlik ne ararsan var. boyumda kisa gobek meme top diye yuvarlanirim artik :)

arkadaşlar herkese hayırlı geceler bugün kontrole gittim sat 15 haziran ama benim bebek ultrasonda 9+5 çıktı doktor hamile kaldigin zamanı biliyor musun dedi nereden bileyim dedim içimden.cerrahpasaya gidiyorum biraz ters davranabiliyorlar :))sorun yok dedi na içim pek rahat degil.ayrıca smear testi yapildi ve muayene de alttan idi.11 haftadan küçüklere alttan muayene dedi.oglumu burada dogurdugum için geldim ama ne bileyim bu kez pek istemedim .

Peki simdi kaçıncı haftandasın? Gecti mi biraz olsun şikayetlerin canim

Oyuncak et bebekler var ya bisey yedirince direkt wc sini yapan ayni onlar gibiyim ne yesem icsem saniyesinde wc geliyo

Bitlis ten Ankara’ya giderken midem bulanmasın diye resmen su içmemiştim. Neyse bayadır bebeğimi görmüyordum. Herhangi bi dr gideyim bi göreyim demiştim. Kadın doktor bana dediki resmen sadece bebek var hiç suyun yok. Hemen riskli gebelik bölümüne git. Tabi ben ve eşim çok şaşırdık. Ben ağlamaya başladım doğal olarak. 26 haftalıktı kızım daha. O korku ve endişeyle bi sürü su içtim. Sonra bir perinatologdan randevu aldık. Adam suyun az değil dedi. İçimiz rahatlamıştı. Kendi doktorumuz suyun yeterli dedi. Ama daha sonra hafta ilerledikçe suyum azaldı. Günde 3 litre ve daha fazla su içtim. Öyle öyle artık suyum kalmayana kadar devam ettik. Kızım 40 haftalıkken normal Doğum ama suni sancı ile doğdu çok şükür. Bunda da özellikle soruyorum suyu iyi mi diye şimdilik iyi çok şükür. Su içme bende alışkanlık oldu gümde 3 litre içiyordum. Şimdi 1,5 litre zorla anca içiyorum.

Yine bulantım var ama ilaç fayda ediyor çok şükür. Yoksa kızım daha 17 aylık onunla da ilgilenmem lazım. Allah güç kuvvet sabır versin inşallah.

Günaydın kızlar
Güzel bulantısız bir gün olsun
Biz oğlum ile erkenciyiz krepleri yaptık kahvaltımızı da yedik öyle oyun oynuyoruz
Haftaya kreş e başlıyor çok duygusalım hiç vermek istemiyorum ama mecbur alışması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…