banada omagali multivitemanin verdi sadece icinde folikasitte var.Günaydın kızlar hepimizin günü iyi geçsin inşallah:) hergün düzenli olarak sayfaya girip okuyorum ama yazmaya mecalim olmadığından okuyorum sadece . Salı günü doktora gittim şükür herşey yolunda folik asiti kes dedi yeni iki ilaç verdi elevit ve ferrum fort verdi sizede başlattımı doktorlarınız
vallahi nettede yok düşük şelerle ilgili doğru düzgün bilgi. ama terleme ve çarpıntı yaparmışki bende mevcut. bebeğe zararı varmı ne yapılır ne edilir pztsi soracam artık doktora.
Bitlis ten Ankara’ya giderken midem bulanmasın diye resmen su içmemiştim. Neyse bayadır bebeğimi görmüyordum. Herhangi bi dr gideyim bi göreyim demiştim. Kadın doktor bana dediki resmen sadece bebek var hiç suyun yok. Hemen riskli gebelik bölümüne git. Tabi ben ve eşim çok şaşırdık. Ben ağlamaya başladım doğal olarak. 26 haftalıktı kızım daha. O korku ve endişeyle bi sürü su içtim. Sonra bir perinatologdan randevu aldık. Adam suyun az değil dedi. İçimiz rahatlamıştı. Kendi doktorumuz suyun yeterli dedi. Ama daha sonra hafta ilerledikçe suyum azaldı. Günde 3 litre ve daha fazla su içtim. Öyle öyle artık suyum kalmayana kadar devam ettik. Kızım 40 haftalıkken normal Doğum ama suni sancı ile doğdu çok şükür. Bunda da özellikle soruyorum suyu iyi mi diye şimdilik iyi çok şükür. Su içme bende alışkanlık oldu gümde 3 litre içiyordum. Şimdi 1,5 litre zorla anca içiyorum.
Odemden mi bielemem ama benimki degil gibi ya kocamam gobegim oldu resmen biri elim belimde gorse kac gune doguruyorsun der herlde ay 9. Ayda nasil olurum acaba kizimda cok sismemistim gerci o basindan beri assadymis herlde erken dgum olacakti zaten son 4 haftayi gormedim belki 40 a kadar dursaydi siserdimbu siskinlik ödemden mi neden oluyor bende anlamadım :)
Testlerinin iyi cikmasina sevindim canim umarim baskada bi sknti cikmaz rahatlarsin artikgünaydın kızlar beni hatirladiniz mi kac gündür yazmadim yatıyorum hep pek ayakta kalamiyorum hemen belim kasiklarim ağrıyor. gebelik kolestaziyla ilgili testlerim iyi cıktı cok şükür biraz karacigerime filan bakıp sonra aylık kan alacaklar büyük ihtimal
Hamileler anneler merhaba,
11+5 haftalik hamileyim. Son 1 haftadir hareket ettigimde veya merdiven ciktigimda yavas olmaya calisiyorum ama basim kisa sureli dönüyor. Boyle bisey yasayan var mi ? Normal mi acaba
Canım aynısı bende bende var ayağa kalktığımda başım dönüyor gözüm kararıyor kötü oluyorum beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben yada tansiyonumuz düşüyor bence ama yinede sen istersen doktora git bende de iki gündür var
Bende de oluyor zaman zaman.beslenemiyorum ondan oluyo diye düsünüyorum.cok fazla ayakta kalmak bana iyi gelmiyor zatenHamileler anneler merhaba,
11+5 haftalik hamileyim. Son 1 haftadir hareket ettigimde veya merdiven ciktigimda yavas olmaya calisiyorum ama basim kisa sureli dönüyor. Boyle bisey yasayan var mi ? Normal mi acaba
Benimde normal tansiyonum 9/5 hep . Et süt bu tarz hiçbişey yiyemiyorum ekmekle bastırıyorum kötü düşünmeyelim geçer inşallahBeslenme olabilir cunku istahim hala yok belli basli seyleri yiyorum ki midem biraz doysun diye. Normal tansiyonum hep 9 a 5 tir ama onun etkisi oldugunu sanmiyorum hic bu kadar etkilenmemistim
Sorduktan sonraa benide etiketleyip söyler misin canım ne dediğini doktorunPazartesi kontrolum var. Bu da soracaklarim arasinda.
Hepimiz icin hayirlisi bakalim
Bende de oluyor zaman zaman.beslenemiyorum ondan oluyo diye düsünüyorum.cok fazla ayakta kalmak bana iyi gelmiyor zaten
Benimde normal tansiyonum 9/5 hep . Et süt bu tarz hiçbişey yiyemiyorum ekmekle bastırıyorum kötü düşünmeyelim geçer inşallah
Sorduktan sonraa benide etiketleyip söyler misin canım ne dediğini doktorun
Allah muhafaza etsin canim. Iliski olmus muydu, ya da adet tarihine yakin misin, insaallah onemli birsey yoktur. Guzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar bugün aşırı belim ağrıdı ve kahverengi akıntı gelmiş. Şimdiye kadar hiç gelmemişti. Karnım da ağrı var. Acile gidiyorum. Dua edin bebeğime bişey olmasın
Doktorun da iyiymiş. Başka doktor olsa direk sezaryene almıştı seni de beni de canım. Doktorlar direk su içmeyle alakası yok diyor. Ama yine de bol su iç diyorlar bende işe yaramıştı kısmen.Canim ilk gebeligimde seker yukleme testinde aclik 74 tokluk 70 cikmisti. Benim de kafama takilmisti ama doktorum onemli degil cabuk tolere ediyorsun demek demisti.
Canim hamileligimin 7.ayinda benim de sebepsiz suyum azalmaya baslamisti. Herseye bakildi ama sebep bulunamadi. 38+4 te daha fazla bekleyemeyiz dedi doktorum suni sanciyla dogumu baslatti. 5 saat sanci sonrasi dogum yaptim. Tabi su azalinca bebegin gelisimi de az aliyor. 2620gr dogdu bebegim. O donemde cok su icmistim ama doktorum senin ictigin suyla hic alakasi yok bebegin suyunun demisti. Fayda da etmemisti gercekten. Sari armutun suyu artirmaya iyi geldigini soylemislerdi bende ise yaramadi ama suyu azalan bazi arkadaslarda ise yaramisti. Aklimizda olsun bu da yine. Bakalim bu gebelikte boyle birsey olcak mi onu merak ediyorum ben de.
Hadi yaa hala elevit mi veriyorlar yillar once de vardi elevit yeni bi ilac uretememisler mi yutamiyom ben onuGünaydın kızlar hepimizin günü iyi geçsin inşallah:) hergün düzenli olarak sayfaya girip okuyorum ama yazmaya mecalim olmadığından okuyorum sadece . Salı günü doktora gittim şükür herşey yolunda folik asiti kes dedi yeni iki ilaç verdi elevit ve ferrum fort verdi sizede başlattımı doktorlarınız
Oyle oluyo gecti saniyosunda gecmiyo benim 10 gundur yok ama tatildeydim simdi eve donuyorum evde yine buhram gecirmem insMerhaba kızlar nasılsınız ? Ben pek iyi değilim uyandım uyanır uyanmaz kustum bir tost yiyeyim dedim daha sindirmeden onu da çıkardım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün akşam 1 saatliğine midem bulanmadı yavaş yavaş geçiyor herhalde dedim ama bugün daha bir şiddetli bulantı çekiyorum. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Ins bisey yoktur hayirli haberlerle gel ins gelince yaz mutlakaKızlar bugün aşırı belim ağrıdı ve kahverengi akıntı gelmiş. Şimdiye kadar hiç gelmemişti. Karnım da ağrı var. Acile gidiyorum. Dua edin bebeğime bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?