2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

banada omagali multivitemanin verdi sadece icinde folikasitte var.

vallahi nettede yok düşük şelerle ilgili doğru düzgün bilgi. ama terleme ve çarpıntı yaparmışki bende mevcut. bebeğe zararı varmı ne yapılır ne edilir pztsi soracam artık doktora.

Canim ilk gebeligimde seker yukleme testinde aclik 74 tokluk 70 cikmisti. Benim de kafama takilmisti ama doktorum onemli degil cabuk tolere ediyorsun demek demisti.

Canim hamileligimin 7.ayinda benim de sebepsiz suyum azalmaya baslamisti. Herseye bakildi ama sebep bulunamadi. 38+4 te daha fazla bekleyemeyiz dedi doktorum suni sanciyla dogumu baslatti. 5 saat sanci sonrasi dogum yaptim. Tabi su azalinca bebegin gelisimi de az aliyor. 2620gr dogdu bebegim. O donemde cok su icmistim ama doktorum senin ictigin suyla hic alakasi yok bebegin suyunun demisti. Fayda da etmemisti gercekten. Sari armutun suyu artirmaya iyi geldigini soylemislerdi bende ise yaramadi ama suyu azalan bazi arkadaslarda ise yaramisti. Aklimizda olsun bu da yine. Bakalim bu gebelikte boyle birsey olcak mi onu merak ediyorum ben de.

bu siskinlik ödemden mi neden oluyor bende anlamadım :)
Odemden mi bielemem ama benimki degil gibi ya kocamam gobegim oldu resmen biri elim belimde gorse kac gune doguruyorsun der herlde ay 9. Ayda nasil olurum acaba kizimda cok sismemistim gerci o basindan beri assadymis herlde erken dgum olacakti zaten son 4 haftayi gormedim belki 40 a kadar dursaydi siserdim

Testlerinin iyi cikmasina sevindim canim umarim baskada bi sknti cikmaz rahatlarsin artik

Hamileler anneler merhaba,

11+5 haftalik hamileyim. Son 1 haftadir hareket ettigimde veya merdiven ciktigimda yavas olmaya calisiyorum ama basim kisa sureli dönüyor. Boyle bisey yasayan var mi ? Normal mi acaba

11+5 haftalik hamileyim. Son 1 haftadir hareket ettigimde veya merdiven ciktigimda yavas olmaya calisiyorum ama basim kisa sureli dönüyor. Boyle bisey yasayan var mi ? Normal mi acaba

Canım aynısı bende bende var ayağa kalktığımda başım dönüyor gözüm kararıyor kötü oluyorum beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben yada tansiyonumuz düşüyor bence ama yinede sen istersen doktora git bende de iki gündür var

Beslenme olabilir cunku istahim hala yok belli basli seyleri yiyorum ki midem biraz doysun diye. Normal tansiyonum hep 9 a 5 tir ama onun etkisi oldugunu sanmiyorum hic bu kadar etkilenmemistim

Bende de oluyor zaman zaman.beslenemiyorum ondan oluyo diye düsünüyorum.cok fazla ayakta kalmak bana iyi gelmiyor zaten

Beslenme olabilir cunku istahim hala yok belli basli seyleri yiyorum ki midem biraz doysun diye. Normal tansiyonum hep 9 a 5 tir ama onun etkisi oldugunu sanmiyorum hic bu kadar etkilenmemistim
Benimde normal tansiyonum 9/5 hep . Et süt bu tarz hiçbişey yiyemiyorum ekmekle bastırıyorum kötü düşünmeyelim geçer inşallah

Kızlar bugün aşırı belim ağrıdı ve kahverengi akıntı gelmiş. Şimdiye kadar hiç gelmemişti. Karnım da ağrı var. Acile gidiyorum. Dua edin bebeğime bişey olmasın
Allah muhafaza etsin canim. Iliski olmus muydu, ya da adet tarihine yakin misin, insaallah onemli birsey yoktur. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Doktorun da iyiymiş. Başka doktor olsa direk sezaryene almıştı seni de beni de canım. Doktorlar direk su içmeyle alakası yok diyor. Ama yine de bol su iç diyorlar bende işe yaramıştı kısmen.

Hadi yaa hala elevit mi veriyorlar yillar once de vardi elevit yeni bi ilac uretememisler mi yutamiyom ben onu

Oyle oluyo gecti saniyosunda gecmiyo benim 10 gundur yok ama tatildeydim simdi eve donuyorum evde yine buhram gecirmem ins

Kızlar bugün aşırı belim ağrıdı ve kahverengi akıntı gelmiş. Şimdiye kadar hiç gelmemişti. Karnım da ağrı var. Acile gidiyorum. Dua edin bebeğime bişey olmasın
Ins bisey yoktur hayirli haberlerle gel ins gelince yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…