insallah canim yeni kan testleri üst karın ultrasonu filan istediler biraz daha gidip gelicem galibaTestlerinin iyi cikmasina sevindim canim umarim baskada bi sknti cikmaz rahatlarsin artik
Gelince yazar misin gelismeleri bende uzun yolculuk yaptim yapiyorumda kontrolum ustunden 1 ay gecti daha bir hafta var diger kontrolede.Bende tedirginimKızlar bir hafta içinde üç kere arabayla uzun yolculuk yapmak zorunda kaldım bugün kontrolüm var inşallah her şey yolundadır 5 hafta sonrasında ilk kez göreceğim bebeği
insallah iyidir bebisin canim muayene olabildin miKızlar bugün aşırı belim ağrıdı ve kahverengi akıntı gelmiş. Şimdiye kadar hiç gelmemişti. Karnım da ağrı var. Acile gidiyorum. Dua edin bebeğime bişey olmasın
Bende de oluyor o göz kararması tansiyondan olabileceğini düşünüyorumHamileler anneler merhaba,
11+5 haftalik hamileyim. Son 1 haftadir hareket ettigimde veya merdiven ciktigimda yavas olmaya calisiyorum ama basim kisa sureli dönüyor. Boyle bisey yasayan var mi ? Normal mi acaba
Bize haber ver canımKızlar bugün aşırı belim ağrıdı ve kahverengi akıntı gelmiş. Şimdiye kadar hiç gelmemişti. Karnım da ağrı var. Acile gidiyorum. Dua edin bebeğime bişey olmasın
Dualarımız seninle cnmKızlar bugün aşırı belim ağrıdı ve kahverengi akıntı gelmiş. Şimdiye kadar hiç gelmemişti. Karnım da ağrı var. Acile gidiyorum. Dua edin bebeğime bişey olmasın
sevindim canım koltuk silmek filan ağır işler dinlenince geçer ağrılarında inşallahUltrasona girdim kızlar çok şükür herşey yolunda. Kanama alanı görülmedi.Belimde ve karnımda şiddetli ağrı olunca korktum. Dün koltukları silmiştim. Aslında çok zorlamadım kendimi ama. Neyse bu korku yetti bana bundan sonra kolay kolay böyle işlere kalkışamam heralde
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlenmeye çalışUltrasona girdim kızlar çok şükür herşey yolunda. Kanama alanı görülmedi.Belimde ve karnımda şiddetli ağrı olunca korktum. Dün koltukları silmiştim. Aslında çok zorlamadım kendimi ama. Neyse bu korku yetti bana bundan sonra kolay kolay böyle işlere kalkışamam heralde
İlişki olmadı ama adet tarihim de yakın sen söyleyince hatırladımAllah muhafaza etsin canim. Iliski olmus muydu, ya da adet tarihine yakin misin, insaallah onemli birsey yoktur. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Geçmiş olsun cnm.Ultrasona girdim kızlar çok şükür herşey yolunda. Kanama alanı görülmedi.Belimde ve karnımda şiddetli ağrı olunca korktum. Dün koltukları silmiştim. Aslında çok zorlamadım kendimi ama. Neyse bu korku yetti bana bundan sonra kolay kolay böyle işlere kalkışamam heralde
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim yaşatmasun bir dahaUltrasona girdim kızlar çok şükür herşey yolunda. Kanama alanı görülmedi.Belimde ve karnımda şiddetli ağrı olunca korktum. Dün koltukları silmiştim. Aslında çok zorlamadım kendimi ama. Neyse bu korku yetti bana bundan sonra kolay kolay böyle işlere kalkışamam heralde
Tekrar başlamaz canım inşallahOyle oluyo gecti saniyosunda gecmiyo benim 10 gundur yok ama tatildeydim simdi eve donuyorum evde yine buhram gecirmem ins
Aman dikkat et canım ne koltuk silmesi Allah aşkına.. çok geçmiş olsun yorma kendini sakın.Ultrasona girdim kızlar çok şükür herşey yolunda. Kanama alanı görülmedi.Belimde ve karnımda şiddetli ağrı olunca korktum. Dün koltukları silmiştim. Aslında çok zorlamadım kendimi ama. Neyse bu korku yetti bana bundan sonra kolay kolay böyle işlere kalkışamam heralde
Yukarda nerde canim bizim tabloda bisey yok henuz subat analarina mi baktin acabaKızlar yukarıda cinsiyeti belli olanlar var doğru değil mi.. o kadar kişinin belli oldumu yaa
Ayy döndüm başlığa baktım bidaha illahi sen. Yok canım ya anket varya orda yazıyor 14 kız 9 erkek diye.. hakket ben mi yanlış görüyorumYukarda nerde canim bizim tabloda bisey yok henuz subat analarina mi baktin acaba
Kızlar yukarıda cinsiyeti belli olanlar var doğru değil mi.. o kadar kişinin belli oldumu yaa
Hadi gözün aydın o zaman ne zaman belli oldu peki canım. İkili testtemi.kendi adıma evet benimki belli anketi işaretlediğim gibi canım.
Hadi gözün aydın o zaman ne zaman belli oldu peki canım. İkili testtemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?