2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar Bende uzun zamandır anlamadım sayfaya... Benimde Bulantilarim azaldı.bazen kuruyorum bazen hersey yolund...insallah çabuk geçecek..
Bugün tam 12 haftalik olduk...yarından itibaren 13.haftaya başlıyoruz.

Kızlar bir hafta içinde üç kere arabayla uzun yolculuk yapmak zorunda kaldım bugün kontrolüm var inşallah her şey yolundadır 5 hafta sonrasında ilk kez göreceğim bebeği
Gelince yazar misin gelismeleri bende uzun yolculuk yaptim yapiyorumda kontrolum ustunden 1 ay gecti daha bir hafta var diger kontrolede.Bende tedirginim

Hamileler anneler merhaba,

11+5 haftalik hamileyim. Son 1 haftadir hareket ettigimde veya merdiven ciktigimda yavas olmaya calisiyorum ama basim kisa sureli dönüyor. Boyle bisey yasayan var mi ? Normal mi acaba
Bende de oluyor o göz kararması tansiyondan olabileceğini düşünüyorum

Kızlar bugün aşırı belim ağrıdı ve kahverengi akıntı gelmiş. Şimdiye kadar hiç gelmemişti. Karnım da ağrı var. Acile gidiyorum. Dua edin bebeğime bişey olmasın
Bize haber ver canım
İnşallah kötü bişey yoktur

Ultrasona girdim kızlar çok şükür herşey yolunda. Kanama alanı görülmedi.Belimde ve karnımda şiddetli ağrı olunca korktum. Dün koltukları silmiştim. Aslında çok zorlamadım kendimi ama. Neyse bu korku yetti bana bundan sonra kolay kolay böyle işlere kalkışamam heralde

sevindim canım koltuk silmek filan ağır işler dinlenince geçer ağrılarında inşallah

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlenmeye çalış

Geçmiş olsun cnm.

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim yaşatmasun bir daha

Aman dikkat et canım ne koltuk silmesi Allah aşkına.. çok geçmiş olsun yorma kendini sakın.

Kızlar yukarıda cinsiyeti belli olanlar var doğru değil mi.. o kadar kişinin belli oldumu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…