2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ikili test sonucumu henüz almadım.
ama detaylı ultrasonda doktorum %80 erkek olduğunu söyledi.
Hmm ben oğlumda ikili testte öğrenmiştim. P.tesi ikili testim var inşallah yine söyler doktorum.. kız olmasını çok istiyorum ismi bile hazır ama içime doğuyor yine erkek olacak gibi..hayırlı artık sağlıklı olsunda.

en önemlisi sağlıklı olmaları.
Rabbim her zaman sağlık haberlerini duyursun.
benim ilk çocuğum o yüzden ne olsa çok sevinirdim.
Allah erkek nasip etti çok şükür.
detaylı ultrasonda ense kalınlığını falan ölçerken büyük ihtimal cinsiyetini de söyler sana.

Evet söyleyecek muhtemelen.. sağlıklı olsunlarda varsın evde 3 erkek olsun yapacak birşey yok artık 3 canavarla nasıl başa çıkarım bilmiyorum.. ikili testi ne zaman yaptırdın canm ben p.tesi 13 haftalık oluyorum 1 hafta önce yaptırsaydım daha mı iyiydi acaba. Doktorum bişey demedi gerçi.

Kızlar video. Bebegimin haftasını görmek için googleye yazdim izledim derken birde eski usül cinsiyet öğrenme diye birşey cikti karşıma bende baktım karbonat la kırmızı lahanayla ve sarmisakla yapilan evde cinsiyet ogrenme bende evimde bulunan karbonat ti 2 yada 3 yemek kaşığı karbonat çisinizini. Yapiyorsunuz eger kabarip kopuruyor sa erkek ama eger sadece altda harekete gecip ust tortulaniyorsa kız. Bu teste göre kız .:)))) allahim ne kadar bos işlerle uğraşıyorum ama napim gorunce yapim dedim hadi sizede kolay gelsin :))))

ben çarşamba günü kan verdim önümüzdeki cuma sonucu alacakmışım.
ben bu gün 14.haftaya girdim.
yaptırdığımda 13ün içindeydim.
doktorun en iyisini bilir sen merak etme.

P.tesi öğrencem nasılsa hiç yoramam kendimi:)

sabah kahvaltıda biraz fazla salatalık yemiştim midemi mahvetti.
meğer salatalığın hazmı zormuş.
bir daha da yemem.

Kızlar karnınızın üstüne yatabiliyor musunuz ben bazen geceleri o şekilde uyuyakalıyorum ama uyandığımda karnım çok ağrımış oluyor üstüne yattığım için mi acaba

Kızlar karnınızın üstüne yatabiliyor musunuz ben bazen geceleri o şekilde uyuyakalıyorum ama uyandığımda karnım çok ağrımış oluyor üstüne yattığım için mi acaba
Ben kesinlikle yatamiyorum hic gobegim yoktu ustelik 4 kilo verdim bulantidan 3. Çocuk oldugu icin sanirim 2 haftadir inanilmaz gobegim var hamile pantolonu giyiyorum bu gobekle yatmam mumkun degil.
O degil kimse bilmiyo hamileligimi bi sure daha cikmayaydi iyidi

Bende aynı durumu yaşıyorum bazen. Canım yani uyurken tamam o sekilde yatmiyorim fakat uyku halinde napiyoruz bilmiyorum allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…