- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Sadece o şekilde yatınca dalabiliyorum en rahat ettiğim şekil ama uyandığımda kötü hissediyorum acayip şiş zaten karnım artık yatmıcam öyle kusasım geldi bugünBende aynı durumu yaşıyorum bazen. Canım yani uyurken tamam o sekilde yatmiyorim fakat uyku halinde napiyoruz bilmiyorum allaha emanetler
Üçüncü çocuk oldugu icin sanirim çıktıBen kesinlikle yatamiyorum hic gobegim yoktu ustelik 4 kilo verdim bulantidan 3. Çocuk oldugu icin sanirim 2 haftadir inanilmaz gobegim var hamile pantolonu giyiyorum bu gobekle yatmam mumkun degil.
O degil kimse bilmiyo hamileligimi bi sure daha cikmayaydi iyidi
Hahahahahah. evet sanırım öyle :)))))Bi ara bulanti haplari satisinda artis yarattik sonra serum tuketiminde memlekette patlama oldu simdide karbonat satisi
Bende ayagimin altina yastik alıp öyle yatıyorum o da çok rahat oluyorSadece o şekilde yatınca dalabiliyorum en rahat ettiğim şekil ama uyandığımda kötü hissediyorum acayip şiş zaten karnım artık yatmıcam öyle kusasım geldi bugün
Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benimki sadece merak 10+6 çıktık 5 gün geriden geliyoKaç haftalık canım. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Amin canım sağsalim alalımda kucaklarımıza erkek kız farketmez hepsi aynı seviliyoMaşallah canm çok net değil görüntü gerçi net olsada anlamam pek ama Allah gönlüne göre versin :)
inşallah canım tüm bebişlerimiz sağlıkla kavuşsun annelerine bi oğlum var kardeşi olacağını öğrendiğinden beri kız diyo belki içine doğmuştur senin gibisağlıkla gelsin inşallah.
bana kız gibi geldi.
Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benimki sadece merak 10+6 çıktık 5 gün geriden geliyo
Amin canım sağsalim alalımda kucaklarımıza erkek kız farketmez hepsi aynı seviliyo
inşallah canım tüm bebişlerimiz sağlıkla kavuşsun annelerine bi oğlum var kardeşi olacağını öğrendiğinden beri kız diyo belki içine doğmuştur senin gibi
Gerçeği nedir ne değildir bilemiyoruz ama insanın içine kurt düşüyor dediğin gibi. Bi bak canım içine sinmezse kullanmazsın sen de.Canım benim çok teşekkür ederim hiç bilgim yoktu ben bir araştırayım onu ya iyice içime kurt düştü şimdi
Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz. Kendine dikkat et bol bol dinlenUltrasona girdim kızlar çok şükür herşey yolunda. Kanama alanı görülmedi.Belimde ve karnımda şiddetli ağrı olunca korktum. Dün koltukları silmiştim. Aslında çok zorlamadım kendimi ama. Neyse bu korku yetti bana bundan sonra kolay kolay böyle işlere kalkışamam heralde
Öyle yaparım artık.. öğrenemezsem işim karbonata kaldı :))Tabiki. :))) Ozaman sen pazartesi ogrenirsin inşallah ogrenemezsende eve gelirken alirsin bir paket karbonat :))))
Aynen :)))Öyle yaparım artık.. öğrenemezsem işim karbonata kaldı :))
Kızlar karnınızın üstüne yatabiliyor musunuz ben bazen geceleri o şekilde uyuyakalıyorum ama uyandığımda karnım çok ağrımış oluyor üstüne yattığım için mi acaba
Geç döllenöede sat ayarlamak zor oluyo ben 2. Kızımda gelişimi 2 hafta geriden geliyo diye 10günde dra gitm3kden usandım o korku her an alabiliriz gelişim durarsa diye hep çantayla doğuma hazır gittik
Bu sefer druma anlattım böyle yaşadım diye nasıl yani dedi son sat ı doğru ayarlayamamışlardır dedi bir iki gün neyse de 2hafta mümkün değil dedi mesela bunda şu an 12hafta 2günlük şuan ultrasanda 12hafta 1gün çıkıyo
neden söylemedin kimseye :)Ben kesinlikle yatamiyorum hic gobegim yoktu ustelik 4 kilo verdim bulantidan 3. Çocuk oldugu icin sanirim 2 haftadir inanilmaz gobegim var hamile pantolonu giyiyorum bu gobekle yatmam mumkun degil.
O degil kimse bilmiyo hamileligimi bi sure daha cikmayaydi iyidi
çok erken öğrendiniz kızlar benim gittiğim hastanelerde en erken söyleyen doktor 16 haftalık söylüyor bazi yerler 17 hafta bitmeden bakmiyor bile cinsiyetekendi adıma evet benimki belli anketi işaretlediğim gibi canım.
Bende en çok o pozisyon da rahat uyuyabiliyorumSadece o şekilde yatınca dalabiliyorum en rahat ettiğim şekil ama uyandığımda kötü hissediyorum acayip şiş zaten karnım artık yatmıcam öyle kusasım geldi bugün
Cunku oglumda ikili testte risk gorulunce kayinvalidem sakat diye yayin yapti herkese bunla kalmadi beni arayip bosver bi daha yaparsin dedi daha karnimda hisseettigim cocugum icin...sonucccc tas gibi oglum var 8 yasindaneden söylemedin kimseye :)
çok erken öğrendiniz kızlar benim gittiğim hastanelerde en erken söyleyen doktor 16 haftalık söylüyor bazi yerler 17 hafta bitmeden bakmiyor bile cinsiyete
Çok şükür. Sağol canımGerçeği nedir ne değildir bilemiyoruz ama insanın içine kurt düşüyor dediğin gibi. Bi bak canım içine sinmezse kullanmazsın sen de.
Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz. Kendine dikkat et bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?