2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı durumu yaşıyorum bazen. Canım yani uyurken tamam o sekilde yatmiyorim fakat uyku halinde napiyoruz bilmiyorum allaha emanetler
Sadece o şekilde yatınca dalabiliyorum en rahat ettiğim şekil ama uyandığımda kötü hissediyorum acayip şiş zaten karnım artık yatmıcam öyle kusasım geldi bugün

Üçüncü çocuk oldugu icin sanirim çıktı

Ben bacagimin arasina yastik koyup yan yatiyorum sirt ustu yattigimda bacaklarimin altina koyuyorum yastigi son aylardada iki yastik ust uste koyup hafif oturur vaziyette yatiyorum

Kaç haftalık canım. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benimki sadece merak 10+6 çıktık 5 gün geriden geliyo
Maşallah canm çok net değil görüntü gerçi net olsada anlamam pek ama Allah gönlüne göre versin :)
Amin canım sağsalim alalımda kucaklarımıza erkek kız farketmez hepsi aynı seviliyo
sağlıkla gelsin inşallah.
bana kız gibi geldi.
inşallah canım tüm bebişlerimiz sağlıkla kavuşsun annelerine bi oğlum var kardeşi olacağını öğrendiğinden beri kız diyo belki içine doğmuştur senin gibi

kıyamam o zaman Allah oğlunun gönlüne göre versin.
ayy yerim ya bak şimdi

Canım benim çok teşekkür ederim hiç bilgim yoktu ben bir araştırayım onu ya iyice içime kurt düştü şimdi
Gerçeği nedir ne değildir bilemiyoruz ama insanın içine kurt düşüyor dediğin gibi. Bi bak canım içine sinmezse kullanmazsın sen de.
Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz. Kendine dikkat et bol bol dinlen

Kızlar karnınızın üstüne yatabiliyor musunuz ben bazen geceleri o şekilde uyuyakalıyorum ama uyandığımda karnım çok ağrımış oluyor üstüne yattığım için mi acaba

Canim ben biraz yatiyorum ama cok geriliyor karnim hemen rahatsiz oluyorum. Yan yatiyorum genelde yanima yastik koyup ustteki bacagimi yastiga atiyorum. Bi saga bi sola done done iste uyumaya calisiyorum.

Tabi ki ölçümler birebir yapılamaz, 1 mm kaç gün değiştiriyor. Ancak şöyle bir durum var ki adetimin 27. gününde b hcg sadece 15 ti. 6+0 da ölçüm yapıldı ultrasonla 5. haftanın başı çıktı. 8+1 de ölçüm yaptırdım 7+1 çıktı. 9+0 da 8+0 çıktı. 12+0 da ise 11+1 çıktı. Anlatmak istediğim genelde 1 hafta geç geliyor. Bildiğin geç döllenme yani. Ancak şöyle bir durum var ki ben de eşim de yapılı insanlarız. İlk gebeliğimde kızım ilk aylarda hep zamanında çıkarken son aylarda 1- 2 hafta önden gitmeye başladı. 39+1 de doğdu 3570 gram 53 cm di.
38-42 haftalar arası doğumlar miadında yani zamanında doğum sayılıyor. Kardeşim tam 42+0 da doğdu mesela. Bir doktora güvenip onda devam etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.

Sadece o şekilde yatınca dalabiliyorum en rahat ettiğim şekil ama uyandığımda kötü hissediyorum acayip şiş zaten karnım artık yatmıcam öyle kusasım geldi bugün
Bende en çok o pozisyon da rahat uyuyabiliyorum
Yan tarafıma yatmak zor geliyor alışkın olmadığımdan
Acaba zararı var mı yüzüstü uyumanın

neden söylemedin kimseye :)
Cunku oglumda ikili testte risk gorulunce kayinvalidem sakat diye yayin yapti herkese bunla kalmadi beni arayip bosver bi daha yaparsin dedi daha karnimda hisseettigim cocugum icin...sonucccc tas gibi oglum var 8 yasinda
Simdi bide duser kalbi durur falan filan Allah gostermesin bi de onla ugrasamam.Riskli donem bi bitsin esim ve benden haric baskasida ogrenmesi cokta sey degil yani

çok erken öğrendiniz kızlar benim gittiğim hastanelerde en erken söyleyen doktor 16 haftalık söylüyor bazi yerler 17 hafta bitmeden bakmiyor bile cinsiyete

Benim de doktorum ilk gebelikte söylememişti. Hatta gezi olaylarından dolayı gidememiştim, daha da geç öğrenmiştim. Bu hafta başka bir doktora muayene oldum sancım olduğundan, kız gibi dedi. Bakalım pazartesi bir şey söyleyecek mi doktorum? Bence demez yüzde yüz emin olmadan söyleyeceğini sanmıyorum.

Çok tepki alacağımı bilerek bunları ağlayarak yazıyorum kendime bile itiraf edemiyorum ama çok kotuyum
Zor hamile kaldım çok sevinmiştik.suan herşey yolunda ikili test sonuclari da temiz çıktı çok sukur
Doktorum önce erkek demisdi ama kesin değildi sanırım bende inanmadım
Sonra kiz dediler dunyalar benim oldum
Bugün de kesin olarak artık erkek değişmez gördüm dedi
Dünyam yıkıldı çok kotuyum hiç erkek hayali kurmamisdim
Hala inanamıyorum doğurmak istemiyorum bu çocuğu bütün hevessim bitti
Ne yapacağım bilmiyorum eşime söyleyemiyorum çok kızar olay cikar

Biliyorum nankörlük bu ben nasıl bu kadar kötü biri oldum nasıl bunları düşünüyorum bilmiyorum
Bugün kendime inanamıyorum
Ama hissettiklerim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…