2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi de neden kızıyor eşin ben onu anlamadım yada sen neden bu kadar üzülüyorsun ciddi söylüyorum onu da anlayamadım tekrar tekrar okudum
Amacım tepki falan göstermek yada polemiğe girmek değil sadece anlam veremiyorum öyle şeyler yazmışsın ki okurken gözlerim açıldı
Lütfen arkadaşım topla kendini sağlıklı olduğu için şükret
Benim ilk bebeğim sağlıklı hayırlı olsun cinsiyet önemli değil ama 5.ci de olsaydı böyle düşünürdüm

Eşim ayrım yaptigimi anlarsa çok kızar
Ben erkek istemiyorum kizim olsun istiyorum
Kızım olacaktı neden böyle oldu

Minicik ellerini ayaklarını oynatiyordu
Ama hic sevinemedim
Ben hep hayırlısı olsun derim ama gönlümden bir
Eşim ayrım yaptigimi anlarsa çok kızar
Ben erkek istemiyorum kizim olsun istiyorum
Kızım olacaktı neden böyle oldu
yanlış anlamışım pardon eşin haklı ama canım
Emin’im sende böyle düşünmezdin sinirlerin bozulmuş belli ki ne güzel bebeğin sağlıklı öyle düşünmeye çalış
Benim ve eşimin de gönlümden erkek olması geçiyor ama farketmiyor da kız olursa da çok mutlu oluruz
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah

VAlla ben tepki göstericem bence kendinize gelin zor hamile kaldım diyorsunuz, hamile kalırken düşünmediniz bu bebek ya kız olacak ya da erkek kendinize her ikisinde de hazırlamadınız mı tesleriniz iyi çıkmış şükredeceğinize şımarıklık yapıyorsunuz gibi geldi bana kusura bakmayın

Minicik ellerini ayaklarını oynatiyordu
Ama hic sevinemedim
Her kadın erkek annesi olmalı bence çok şanslı olduğunu göreceksin ve çünkü esinde yada etrafinda gormek istedigin erkek modeli yetistiyorsun bu bana keyif veriyor mesela camasir asariz oğlumla çamaşır katlar yatagini toplar suanda annecim yorulma sen diyip market posetlerimi taşımak istiyor kendince hep beni mutlu etmeye çalışıyor ve gercekten iyiki erkek annesiyim diyorum yemek yapma el becerisi gelissin ve ilerde mutfagi sevsin eşiyle mutvakta birlikte birseyler yapsın diye ondan yardim lar istiyorum biyere birşey dokse hemem sarjliyi alır ve suburur ben uzulmiyim diye suan hamileyim diye baba sona baba annem yoruluyor sende yatdim et bulasiklari yıka diyo vs vs iyi ki erkek annesiyim hele rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarimiza boyumdan uzun bir delikanli bu benim oğlum demek ne bilim başka suan cinsiyetimizi ogrenmedik ama kiz da olsa erkek de olsa inan ki sevincim aynı olur kokusu yeter sana muhtaç birinin gözlerine bakan mahsum bir bebek. Evlat ya herseyden öncesi rabbim hayırlı evlatlar versin ahlaklı edebli sağlıklı gerisi boş kız mis erkek miş

Biliyorum simariklik mi hayal kırıklığınmi bende şaşırıyorum bu kadar uzulmeme

Sağlıklı düşünemiyor bence
Çünkü bunları dile getirmesi bile çok kötü

Kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür her şey yolunda folik asiti bıraktım decavit vitamin ve d vitamini verdi kıza benziyor sanki dedi pazartesi ikili teste gireceğim inşallah o da iyi geçer
Gözün aydın pazartesi benimde kontrolüm var inşallah kanama alanı geçmiş der
Bende rahat nefes alırım
Endişeliyim

Hic boyle dusunme kiz olur hayirsiz olur yuzunu yere eger daha kotu.Belki oglun olmasi hakkinda hayirli
Benim kizimda oglumda var deli gibi bunuda kiz istiyorum ama erkek olursada hic bisey degismez o benim canimin parcasi rabbimin bana emanetidir hakkimda hayirlisidir
Bi sure cinsiyet konusunu dusunme kimseyle konusma zamanla sevip sarmalayip icinde buyuteceksin emin ol

Kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür her şey yolunda folik asiti bıraktım decavit vitamin ve d vitamini verdi kıza benziyor sanki dedi pazartesi ikili teste gireceğim inşallah o da iyi geçer
Uzun yol yapan sendin degil mi arkadasim
Herseyin guzel olmasina sevindim darisi ikili teste ins

Ben cevap veren arkadaşlara çok tesekkur ederim ben bile kendimden nefret etmişken
Siz insanliginizi konusdurdunuz
Allah razı olsun
Belki zamanla kabullenirim hayirlisi
Gerçekten çok uzgunum
Ben sana hak verdim aslinda ama biraz sanirim fevrisin.
Once kiz demisler ve sen kiza adapte olmussun sonra erkek diyince aniden bi bocalama durumu yasiyosun.
Herkesin kabullenme ve bu durumu karsilama sekli farklidir.sende biraz zor kabullenen bir insansin sanirim biraz isteklerim olsun istiyorsun.lutfen bu dedigimi yanlis anlama yine diyorum cunku herkesin yapisi farkli kimbilir bende senin gozunde nasilim..
Mesela ablamin uc oglu var ucundede ayni tepkiyi verdi ay cok iyi oldu kiz olsa saciyla basiyla kilotlu corabiyla ugrasamazdim dedi.Belki icten kiz istiyordu ama disa tepkisi buydu.seninde yapin geregi tepkin bu ben yadirgamadim seni zaten zamanla kabullenip nasil seveceksin annesi

çok erken öğrendiniz kızlar benim gittiğim hastanelerde en erken söyleyen doktor 16 haftalık söylüyor bazi yerler 17 hafta bitmeden bakmiyor bile cinsiyete

ben 16.haftada öğrenip cinsiyet partisi yapacaktım.
ama sağ olsun pazar günü acile serum taktırmak için gittiğimde acil doktoru şak diye söyledi ben sormadan.
öyle olunca kendi doktorum da söylemek zorunda kaldı.
biraz şokla öğrendim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…