2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kimmis ay o doktor bana acik adresini ver acil ziyaret etmem lazim

Allah hayırlı evlat versin.
kız erkek cinsiyet seçmek Allah korusun Yaradan'ın gücüne gider.
isyana girer tövbe haşa.
sağlıklı olsunlar yeter.
ne olur artık her şeyi hamileliğe bağlayıpta olmayacak düşüncelere kapılmayalım.
hamileyiz diye vicdanımızı kaybetmedik ya.
psikolojimizi sirkelemeliyiz artık.

hahah delisin ya
daha dur seninki minnak daha
Kiz olur cingen bisey olur senin oglunun sacini basini yolarsa gorursun minnaki sen
Kucuk mucuk ogrenmem lazim cuma gunu merakimdan duramiyom oglumuda goturcem kardesime bakim diyo
Kizima demedim daha hamis oldugumu tum sulale duyar yoksa

Gerçekten bu kadar önemlimi cinsiyet ya kız olup hastalıklı dogar veya hayırsız evlat olursa dahamı iyi yani demek istediğim sağlıklı olması herşeyden önemli değilmi gerçekten bu devirde böyle birsey kaldımı ya yazık kendinizi yopratıyosunuz kaçıncı çocugunuz merak ettim

Kiz olur cingen bisey olur senin oglunun sacini basini yolarsa gorursun minnaki sen
Kucuk mucuk ogrenmem lazim cuma gunu merakimdan duramiyom oglumuda goturcem kardesime bakim diyo
Oğlan bilip de kıza nasıl söylemedi ağzından kaçırmadı hayret

serum için gidiyorsun cinsiyet öğreniyorsun harikaymış ya :)
hani şu balon patlamalı partilerden mi yapacaktın? Yap yine bilmiyormuş gibi aaaaa sevinmeler şaşırmalar falann:)))

Oğlan bilip de kıza nasıl söylemedi ağzından kaçırmadı hayret
Ogluma sorarim okulda bugun naptiniz
--ders yaptik geldik
Kiza sorarim
--o onun sacini cekti oteki agladi oteki yemegini yemedi oteki gelmedi otekinin corabi yirtildi o bunu dedi su bunu yapti... tamam cocugum evladim bosver karnin ac mi diyorum artik
Erkeklerin agzi sıkı oluyo deme dediysem demez oglum

Yazdiklariniza katılıyorum belkide istediğim olmadı diye bo
En acisida o zaten inanın bende vicdan azabı çekiyorum ilk çocuğum ama yaşım 36 belki son sansim bu bebek
Ama istemiyorum çok kotuyum

Oyy yerim onu ya maşallah

hahahah çatlaksın sen
küçük olduğu için görse bile söylemez.
anca benim acildeki gibi bir doktora çatman lazım
bende çirkeflik yapıp buradan bebeği tüm sülalene afiş yaparım.
duyduk duymadık demeyinnnnnn.

anladim canim haklisin bazi insanlar kötü bi şey olsun diye bekliyolar bazıları da suçlamak icin bekliyo. bugün kayinvalidem gebelik kolestazi icin neden hamile kalmadan tedavi olmadin diyo gebelik yokken kolestaz olmuyo ki zaten dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…