- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Kimmis ay o doktor bana acik adresini ver acil ziyaret etmem lazimben 16.haftada öğrenip cinsiyet partisi yapacaktım.
ama sağ olsun pazar günü acile serum taktırmak için gittiğimde acil doktoru şak diye söyledi ben sormadan.
öyle olunca kendi doktorum da söylemek zorunda kaldı.
biraz şokla öğrendim yani :)
Kimmis ay o doktor bana acik adresini ver acil ziyaret etmem lazim
Kiz olur cingen bisey olur senin oglunun sacini basini yolarsa gorursun minnaki senhahah delisin ya
daha dur seninki minnak daha
Gerçekten bu kadar önemlimi cinsiyet ya kız olup hastalıklı dogar veya hayırsız evlat olursa dahamı iyi yani demek istediğim sağlıklı olması herşeyden önemli değilmi gerçekten bu devirde böyle birsey kaldımı ya yazık kendinizi yopratıyosunuz kaçıncı çocugunuz merak ettimÇok tepki alacağımı bilerek bunları ağlayarak yazıyorum kendime bile itiraf edemiyorum ama çok kotuyum
Zor hamile kaldım çok sevinmiştik.suan herşey yolunda ikili test sonuclari da temiz çıktı çok sukur
Doktorum önce erkek demisdi ama kesin değildi sanırım bende inanmadım
Sonra kiz dediler dunyalar benim oldum
Bugün de kesin olarak artık erkek değişmez gördüm dedi
Dünyam yıkıldı çok kotuyum hiç erkek hayali kurmamisdim
Hala inanamıyorum doğurmak istemiyorum bu çocuğu bütün hevessim bitti
Ne yapacağım bilmiyorum eşime söyleyemiyorum çok kızar olay cikar
Oğlan bilip de kıza nasıl söylemedi ağzından kaçırmadı hayretKiz olur cingen bisey olur senin oglunun sacini basini yolarsa gorursun minnaki sen
Kucuk mucuk ogrenmem lazim cuma gunu merakimdan duramiyom oglumuda goturcem kardesime bakim diyo
Kizima demedim daha hamis oldugumu tum sulale duyar yoksa
serum için gidiyorsun cinsiyet öğreniyorsun harikaymış ya :)ben 16.haftada öğrenip cinsiyet partisi yapacaktım.
ama sağ olsun pazar günü acile serum taktırmak için gittiğimde acil doktoru şak diye söyledi ben sormadan.
Ogluma sorarim okulda bugun naptinizOğlan bilip de kıza nasıl söylemedi ağzından kaçırmadı hayret
Kızının olacağına çok şartlanmışsın. Ondan böylesin.Biliyorum simariklik mi hayal kırıklığınmi bende şaşırıyorum bu kadar uzulmeme
Yazdiklariniza katılıyorum belkide istediğim olmadı diye boBen sana hak verdim aslinda ama biraz sanirim fevrisin.
Once kiz demisler ve sen kiza adapte olmussun sonra erkek diyince aniden bi bocalama durumu yasiyosun.
Herkesin kabullenme ve bu durumu karsilama sekli farklidir.sende biraz zor kabullenen bir insansin sanirim biraz isteklerim olsun istiyorsun.lutfen bu dedigimi yanlis anlama yine diyorum cunku herkesin yapisi farkli kimbilir bende senin gozunde nasilim..
Mesela ablamin uc oglu var ucundede ayni tepkiyi verdi ay cok iyi oldu kiz olsa saciyla basiyla kilotlu corabiyla ugrasamazdim dedi.Belki icten kiz istiyordu ama disa tepkisi buydu.seninde yapin geregi tepkin bu ben yadirgamadim seni zaten zamanla kabullenip nasil seveceksin annesi
En acisida o zaten inanın bende vicdan azabı çekiyorum ilk çocuğum ama yaşım 36 belki son sansim bu bebekGerçekten bu kadar önemlimi cinsiyet ya kız olup hastalıklı dogar veya hayırsız evlat olursa dahamı iyi yani demek istediğim sağlıklı olması herşeyden önemli değilmi gerçekten bu devirde böyle birsey kaldımı ya yazık kendinizi yopratıyosunuz kaçıncı çocugunuz merak ettim
Oyy yerim onu ya maşallahOgluma sorarim okulda bugun naptiniz
--ders yaptik geldik
Kiza sorarim
--o onun sacini cekti oteki agladi oteki yemegini yemedi oteki gelmedi otekinin corabi yirtildi o bunu dedi su bunu yapti... tamam cocugum evladim bosver karnin ac mi diyorum artik
Erkeklerin agzi sıkı oluyo deme dediysem demez oglum
serum için gidiyorsun cinsiyet öğreniyorsun harikaymış ya :)
hani şu balon patlamalı partilerden mi yapacaktın? Yap yine bilmiyormuş gibi aaaaa sevinmeler şaşırmalar falann:)))
Ay bende ogrensem keskede yapMIcam partiden benimde hevesim kacsa raziyimEvet ya sormayın :)
daha da yapmam hevesim kaçtı :)
Kiz olur cingen bisey olur senin oglunun sacini basini yolarsa gorursun minnaki sen
Kucuk mucuk ogrenmem lazim cuma gunu merakimdan duramiyom oglumuda goturcem kardesime bakim diyo
Kizima demedim daha hamis oldugumu tum sulale duyar yoksa
ne iyi bi doktor :)ben 16.haftada öğrenip cinsiyet partisi yapacaktım.
ne iyi bi doktor :)
canım senin ne zamandan beri vardı kanama alanınGözün aydın pazartesi benimde kontrolüm var inşallah kanama alanı geçmiş der
Bende rahat nefes alırım
Endişeliyim
anladim canim haklisin bazi insanlar kötü bi şey olsun diye bekliyolar bazıları da suçlamak icin bekliyo. bugün kayinvalidem gebelik kolestazi icin neden hamile kalmadan tedavi olmadin diyo gebelik yokken kolestaz olmuyo ki zaten dedim bendeCunku oglumda ikili testte risk gorulunce kayinvalidem sakat diye yayin yapti herkese bunla kalmadi beni arayip bosver bi daha yaparsin dedi daha karnimda hisseettigim cocugum icin...sonucccc tas gibi oglum var 8 yasinda
Simdi bide duser kalbi durur falan filan Allah gostermesin bi de onla ugrasamam.Riskli donem bi bitsin esim ve benden haric baskasida ogrenmesi cokta sey degil yani
:) istemeyeceginiz hic aklina gelmemiştir heraldevalla bir soraydı öğrenmek ister misiniz diye hiç fena olmazdı ama olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?