- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
:) istemeyeceginiz hic aklina gelmemiştir heralde
:) olsun yaparsin yinededoktor bu modayı takip etmesi gerek :)
şimdi balon patlatma akımı var sonuçta :)
balon içimde patladı artık :))
hamilelik psikolojisininde etkisiyle bu hislerin.. bak ne anlatıcam.. iki tane yiğenim var bebeklikleri elimde geçti. hep kız istedik ilki erkek oldu ablamın... üzülmedik tabi ama burukluk oldu.. hatta ablam gizliden gizliye ağladı.. ancak o çocuk o kdr tatlı,akça pakçaydı ki nice süslü pembiş giyinimli bebişler yanında sönük kaldı.. öyle bir anneemm derdiki gözleri dolardı insanın..ikinci çocuğu yaptı ablam.. kızdı bu sefer.. ailecek uçtuk sevinçten.. lakin o karakuru velet sabahlara kdr uyutmadı,hep aksilik hep mızmız yani abartı derecede mızmız öle böle değil.. oğlan mı? inanılmaz başarılı bir öğrenci oldu, hep plaketler hep onur belgeleri..ted kolejini birinci olarak bitirdi,plaketini alırken Herşey “annem için” derken tüm salon ağlıyorduk...şimdi tıp kazandı.. nasıl bi gurur,nasıl bir onur.. kızlada uğraşıyoruz hala.. büyüdü ama hala mızmız,hayatı,okulu hep sorun çekilcek gibi değil. tabiki ikiside canım,kanım ama Allah herşeyin hayırlısını versin,evladın bile.. Bırak cinsiyeti.. Hayırlısı de... Sınav dünyasındayız unutma...Ben cevap veren arkadaşlara çok tesekkur ederim ben bile kendimden nefret etmişken
Siz insanliginizi konusdurdunuz
Allah razı olsun
Belki zamanla kabullenirim hayirlisi
Gerçekten çok uzgunum
Ins benim doktor bu cilginca akimi takip etmiyodur ve sakkadanak der cuma gunudoktor bu modayı takip etmesi gerek :)
şimdi balon patlatma akımı var sonuçta :)
balon içimde patladı artık :))
Canım seni yargılayamam ama sunu tavsiye etmek isterim. Hamilelikte vesvese cok olur. Dini inancını bilmiyorum ama söylemek isterim çekebilirsen zikir çek. Her sabah besmele çek bol bol Rabbim yardimcin olsun ins. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli ve elbette hayirli evlatlar versin. Herkes bazı zamanlar farkli düşüncelere kapılabilir. Sakin kendini de suçlayıp üzme.Biliyorum simariklik mi hayal kırıklığınmi bende şaşırıyorum bu kadar uzulmeme
Canim benim bir oglum var simdi ikinci cocugum olucak nasipse herkes soruyo ne olsun isterdin diye esime karsi bile dillendirmiyorum cunku kiz istiyorum ya da erkek istiyorum desem bebegim farkli cinsiyet olursa bile buna uzulur karnimdayken bile bu hisseder onu istemedigimi dusunur diye bile soylemiyorum Rabbim herseyin hayirlisini versin hele ki evlat Allahin bize emaneti dunyanin en masum en guzel seyi hele bi dogsun seni oyle bi karsiliksiz sevicekki hicbirsey onun yerini doldurmucak iste o zaman diceksin iyiki saglikli iyiki benimle oglum diye Rabbim o gunleri yasamayi nasip etsin hepimizeBiliyorum nankörlük bu ben nasıl bu kadar kötü biri oldum nasıl bunları düşünüyorum bilmiyorum
Bugün kendime inanamıyorum
Ama hissettiklerim bu
Geçen hafta pazartesi muayenede söyledi doktorcanım senin ne zamandan beri vardı kanama alanın
Kızlar bu cinsiyet partisi nasil yapılıyor bilen var mi yanı doktora başka bi tanıdığınızla mi gidiyorsunuz hazırlıkları kim nasıl yapıyor o balonun içine pembe ya da mavi renkte olan seyleri kim koyuyor :)
Bizim ilçede sağlık ocağı sabah 9ile 10 arası kan alıyo ile gidiyo sonuçlar ordan geliyo artık idrar tahlili yapmıyolar galiba böyle sorunlardan dolayıHerkese günaydın
Uzun zamandır takip edemiyorum şimdi söyleyeceklerim hepinize tavsiye niteliğinde olsun.
Uzatmadan kısaca anlatayım
Bir ay evvel sağlık ocağında idrar tahlili verdim ve doktor sıkıntı olmadığını söyledi. İdrar tahlilinden 3 hafta sonra da kadın Doğumda randevum vardı sonucu ona da gösterecektim ama..
Bu 3 haftalık sürede bende hafif akıntı berberinde kasık ağrısı vardı hamileliktendir kontrol haftamda doktora söylerim diye çok önemsemedim. Bir hafta evvel gece bir anda kaşınmaya başladım sabahı zor ettim. Sabah tüm vücudum ama özelliklede yüzüm kızarmış, şişmiş ve kaşıntıdan duramıyordum. Acile başvurdum alerji olduğumu söylediler kortizon iğnesi yapıldı akabinde bir sürü tahlil.
Sonuç olarak 4 gün hastanede yattım tüm bunların sebebi daha önce başıma gelmeyen ürtikermiş. Ürtikere sebep olan ise maalesef idrar yolu iltihabıymış.
Siz siz olun akıntıyı iltihabi görmezden gelmeyin. Gerçekten hastanede çok zor bir süreç yaşadım kullandığım onca ilaçta cabası. Zaten iki hafta evvelde boğaz enfeksiyon sebebi ile bir sürü ilaç kullandım. İnşallah tüm bunların zararı olmaz. Sağlık Ocağı bana iltihap var bir ürolojiye görün deseydi bugün bunları yaşamayacaktım. Sonra da neden doktorlar eleştiriliyor deniyor. Kime güveneceğim şaşırdım.
Annelik hormonları doğasıya devreye giriyo yapıyosun otamatik öğreniyosun yaniKizlar rüyamda bebisimi gördüm doğmuştu baya bi sütüm vardı karnını doyuruyordum hala etkisindeyim dogunca ne yapacagim bilmiyorum
Bana d3 verdi balık yağı verdi dramine verdi bulantı için kan için vermedi versede içemem çok bulantı yapıyoGünaydın kızlar hepimizin günü iyi geçsin inşallah:) hergün düzenli olarak sayfaya girip okuyorum ama yazmaya mecalim olmadığından okuyorum sadece . Salı günü doktora gittim şükür herşey yolunda folik asiti kes dedi yeni iki ilaç verdi elevit ve ferrum fort verdi sizede başlattımı doktorlarınız
Merhaba ocak 2019 annelerinden geldim buraya :) Yazıları okurken denk geldim. Altta bir yoruma yazmışsın elleri oynuyordu ama sevinemedim diye. O kadar üzüldüm ki gözlerim doldu. Ben de erkek istiyordum ama doktor kız diyince beynimden sildim. O benim çocuğum içimde büyüyen mucize onu nasıl cinsiyet yüzünden ayırırım ki? O kadar masum ki.. annem babam şu yaşımda beni cinsiyet yüzünden istememiş olsa şimdi bile çok zoruma giderdi.. ki benim babamda erkek istemiş kız doğmuşum ben bu ayrımı asla bebeğime yapmam.. Hala çok üzülüyorum babam cinsiyet ayrımı yaptığı için kucağına bile almamış beni doğduğumdaÇok tepki alacağımı bilerek bunları ağlayarak yazıyorum kendime bile itiraf edemiyorum ama çok kotuyum
Zor hamile kaldım çok sevinmiştik.suan herşey yolunda ikili test sonuclari da temiz çıktı çok sukur
Doktorum önce erkek demisdi ama kesin değildi sanırım bende inanmadım
Sonra kiz dediler dunyalar benim oldum
Bugün de kesin olarak artık erkek değişmez gördüm dedi
Dünyam yıkıldı çok kotuyum hiç erkek hayali kurmamisdim
Hala inanamıyorum doğurmak istemiyorum bu çocuğu bütün hevessim bitti
Ne yapacağım bilmiyorum eşime söyleyemiyorum çok kızar olay cikar
Canim benim çok haklısın biliyorumMerhaba ocak 2019 annelerinden geldim buraya :) Yazıları okurken denk geldim. Altta bir yoruma yazmışsın elleri oynuyordu ama sevinemedim diye. O kadar üzüldüm ki gözlerim doldu. Ben de erkek istiyordum ama doktor kız diyince beynimden sildim. O benim çocuğum içimde büyüyen mucize onu nasıl cinsiyet yüzünden ayırırım ki? O kadar masum ki.. annem babam şu yaşımda beni cinsiyet yüzünden istememiş olsa şimdi bile çok zoruma giderdi.. ki benim babamda erkek istemiş kız doğmuşum ben bu ayrımı asla bebeğime yapmam.. Hala çok üzülüyorum babam cinsiyet ayrımı yaptığı için kucağına bile almamış beni doğduğumda
Hamilelik psikolojisi hormonlar bunlar insanın içinde sıkıntı yaratıyor zaten. Belki bu yüzden olmayacak bir durumu bile takabiliyor insan. Sen bebeğini sev.. sadece ona sevgini ver sesli sesli oğlum de bebeğim de bak o zaman bu düşüncelerinin yerini aşk alacak :) Hem iki üç hafta sonra tekme atmaya başlayacak o zaman dünyanın en mutlu annesi olacaksın. Cinsiyeti umrunda olmayacak minik ayaklarıyla sana vurduğunda :)Canim benim çok haklısın biliyorum
Bende içim yanarak yazdım
Bende hayretler içinde okuyorum yazdıklarımı
Bunları karşıma geç konuş desen asla konuşamam ağzıma alamam
Seni üzdüğüm için üzgünüm
Mantıklı değilim zaman belki
Hımm şimdi biraz canlandı gözümde tamam canim ben de tayinciyim Van’a yeni taşındık burda tanıdık yok hiç, bakalım napcam çok istiyordum yapmayı ama olmayacak sanırım eşimle tek ikimiz de zevki çıkmaz :)ben biliyorum ama yapamadım :)
doktora cinsiyeti karta yazdırıp zarfa koyduracaktım.
balonun içindeki renkli konfetileri ayarlayacak olan yakınıma verecektim zarfı.
o balonu ayarlayacaktı sadece o bilecekti yani.
biz de patlatacaktık eşimle.
baby shower gibi bir şey yapacaktım.
pastanın içini de kızsa pembe erkekse mav yaptıracaktım ben.
Canım balık bayat degılse yogurt seni zehırlemez ben hep balıkla ayran içerim balık taze oldugu sürece sıkınti yokKızlar gündüz yoğurt akşam ton balığı yedim zehirlendim galiba midem çok felaket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?