- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
Annelik hormonları doğasıya devreye giriyo yapıyosun otamatik öğreniyosun yani
Deme oyle arkadasim git bi abdest al namaz kıl ferahlarsin. Kiz olursa beraber makyaj yaparsin erkek olursa top oynarsin ikiside cok güzel. İkiside lazim ama Allah hayirlisini sagliklisini versin.Yazdiklariniza katılıyorum belkide istediğim olmadı diye bo
En acisida o zaten inanın bende vicdan azabı çekiyorum ilk çocuğum ama yaşım 36 belki son sansim bu bebek
Ama istemiyorum çok kotuyum
Allah korusunKızlar gündüz yoğurt akşam ton balığı yedim zehirlendim galiba midem çok felaket
Sabret canım elbet geçecek. Dizi film filan izlesen. Ben nefret ettiğim evlilik programlarına sarmıştımGünaydın kızlar bulantı ve kusma ile güne başladım maalesef
Günler geçmiyor bu bulantıyla yaa
Katılıyorum ama dr lar da başka hastaneye gidip yarı yolda bırakıyo hani hastalarına haber verebilir şuraya gidiyorum diye yakınsa eğer devam edilebilir ama uzaksa da ya iyi birini önerir en azından bizimde yeni dr araştırmaya zamanımız olurTabi ki ölçümler birebir yapılamaz, 1 mm kaç gün değiştiriyor. Ancak şöyle bir durum var ki adetimin 27. gününde b hcg sadece 15 ti. 6+0 da ölçüm yapıldı ultrasonla 5. haftanın başı çıktı. 8+1 de ölçüm yaptırdım 7+1 çıktı. 9+0 da 8+0 çıktı. 12+0 da ise 11+1 çıktı. Anlatmak istediğim genelde 1 hafta geç geliyor. Bildiğin geç döllenme yani. Ancak şöyle bir durum var ki ben de eşim de yapılı insanlarız. İlk gebeliğimde kızım ilk aylarda hep zamanında çıkarken son aylarda 1- 2 hafta önden gitmeye başladı. 39+1 de doğdu 3570 gram 53 cm di.
38-42 haftalar arası doğumlar miadında yani zamanında doğum sayılıyor. Kardeşim tam 42+0 da doğdu mesela. Bir doktora güvenip onda devam etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.
Öyle yapıyorum zaten asla izlemem dediğim programları izliyorum :)Sabret canım elbet geçecek. Dizi film filan izlesen. Ben nefret ettiğim evlilik programlarına sarmıştım
Bana da kız gibi dedi 3. Olcak değişelim miiÇok tepki alacağımı bilerek bunları ağlayarak yazıyorum kendime bile itiraf edemiyorum ama çok kotuyum
Zor hamile kaldım çok sevinmiştik.suan herşey yolunda ikili test sonuclari da temiz çıktı çok sukur
Doktorum önce erkek demisdi ama kesin değildi sanırım bende inanmadım
Sonra kiz dediler dunyalar benim oldum
Bugün de kesin olarak artık erkek değişmez gördüm dedi
Dünyam yıkıldı çok kotuyum hiç erkek hayali kurmamisdim
Hala inanamıyorum doğurmak istemiyorum bu çocuğu bütün hevessim bitti
Ne yapacağım bilmiyorum eşime söyleyemiyorum çok kızar olay cikar
Bende 11+6da dr popo tarafına bakarken gülme krizine girdim kımıl kımıl kıpır kıpır çok tatlıydı dr 3.de eeee yapınca kız mı dedim ama hala gülüyodum oda kadın ne sevindi demiştir bilse yıkıldığımı ama çabuk atlattım eminim s3ninki de geçecek ve pişman olcaksın istemiyyorum dediğin içinMinicik ellerini ayaklarını oynatiyordu
Ama hic sevinemedim
Öyle bi kural yok sezaryende olabilir. Hatta su gelir sancın olmaz rahmin açılmaz uygulanan ilaç tedavisine rağmen Doğum eylemi ilerlemezse mecburen sezaryen yapılıyo. Doğum şekli heran değişebilecek birşey herşey yolunda iki ıkınsa saçları görünen bebeği çıkaracak dediğin hasta bile sezaryen olabiliyor. O yüzden kısmet...Kızlar konuyla çok alakasız ama kafama takıldı .suyun geldi diyelim ilerleyen haftalar da.illa normal doğum mecbur mı.yoksa sezeryan da yapılabilinıyor mu
Benim büyük kız 6 yaşında ve aynen ay bi çene yani ne olsa anlatıyo yanında bişey konuşmaya korkuyorum 2. Kız da onun yolunda ilerliyoOgluma sorarim okulda bugun naptiniz
--ders yaptik geldik
Kiza sorarim
--o onun sacini cekti oteki agladi oteki yemegini yemedi oteki gelmedi otekinin corabi yirtildi o bunu dedi su bunu yapti... tamam cocugum evladim bosver karnin ac mi diyorum artik
Erkeklerin agzi sıkı oluyo deme dediysem demez oglum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ? Bildiğim kadarıyla bizim zaten ton balığı yemememiz gerekiyor hem konserve ürünler yasak hem de ton balığı gibi büyük balıkların cıva oranı yüksek olduğundan bebek için zararlıymış çok sık tüketme istersenKızlar gündüz yoğurt akşam ton balığı yedim zehirlendim galiba midem çok felaket
Peki nasıl atlattın benim bütün hevesin gitti hiçbirşey yapmak istemiyorumBende 11+6da dr popo tarafına bakarken gülme krizine girdim kımıl kımıl kıpır kıpır çok tatlıydı dr 3.de eeee yapınca kız mı dedim ama hala gülüyodum oda kadın ne sevindi demiştir bilse yıkıldığımı ama çabuk atlattım eminim s3ninki de geçecek ve pişman olcaksın istemiyyorum dediğin için
Canım benim suyum gelmişti avuç içi kadar o kadar azdı suyum :))) kendi sancım olmadığı için suni sancı ile normal Doğum oldu çok şükür. :)))Kızlar konuyla çok alakasız ama kafama takıldı .suyun geldi diyelim ilerleyen haftalar da.illa normal doğum mecbur mı.yoksa sezeryan da yapılabilinıyor mu
Ay seninde mi ucuncu gonlunden ne geciyo bilmiyorum ama erkek olsun bu yaaaaBenim büyük kız 6 yaşında ve aynen ay bi çene yani ne olsa anlatıyo yanında bişey konuşmaya korkuyorum 2. Kız da onun yolunda ilerliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?