2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cinnet geciriyorum ya resmen Allahim sen bana sabir ver gunduz cok rahatszdim zaten hic uyuyamadim gecede basim catlio bide kasintim var fitil koydum neyse uyumusum benim ileri zekali kocam yatakta oyun oynuyor ya oyununu bitir oyle gel dememe ragmen geldi dibimde oynadi ya uyuyan beni uyandirdi smdide uyuyamiorum kasintimda artti of agliyorum resmen ya seytan dio git bogazina yapis

Yazdiklariniza katılıyorum belkide istediğim olmadı diye bo

En acisida o zaten inanın bende vicdan azabı çekiyorum ilk çocuğum ama yaşım 36 belki son sansim bu bebek
Ama istemiyorum çok kotuyum
Deme oyle arkadasim git bi abdest al namaz kıl ferahlarsin. Kiz olursa beraber makyaj yaparsin erkek olursa top oynarsin ikiside cok güzel. İkiside lazim ama Allah hayirlisini sagliklisini versin.

Katılıyorum ama dr lar da başka hastaneye gidip yarı yolda bırakıyo hani hastalarına haber verebilir şuraya gidiyorum diye yakınsa eğer devam edilebilir ama uzaksa da ya iyi birini önerir en azından bizimde yeni dr araştırmaya zamanımız olur
İlk doğumda dr gittiği için sezeryanımı başka dr yaptı ve tam ilgilenilmedi bide özel hastanede yani hatta aynı şeyi şimdi görümcem yaşadı dr gitti sezeryanı başkası yaptırdı haftası olacak yarın ama ağrısı geçmedi dr da bişeyin yok diyo yolluyo geri

Bana da kız gibi dedi 3. Olcak değişelim mii

Tabiki şaka gülelim moralin düzelsin diye dedim
Canım ama cinsiyeti biz belirleyemiyoruz istediğimiz olmuyo malesef niye öyle düşünüyosun ki dr 3.de kız yüzde 90 ama kesin diyemem dedi içinden niye yaaa dedim ama inan saniyelik bi pişmanlıktı doğduğunu hayal ettim mini mini elleri falan sağlıklı olsun da ne farkeder kız erkek olmuş sonuçta o senin evladın ve büyüyebilmek için sana muhtaç
Eşin tamam dese anlayış gösterse aldırabilcen mi kıyabilcen mi

Minicik ellerini ayaklarını oynatiyordu
Ama hic sevinemedim
Bende 11+6da dr popo tarafına bakarken gülme krizine girdim kımıl kımıl kıpır kıpır çok tatlıydı dr 3.de eeee yapınca kız mı dedim ama hala gülüyodum oda kadın ne sevindi demiştir bilse yıkıldığımı ama çabuk atlattım eminim s3ninki de geçecek ve pişman olcaksın istemiyyorum dediğin için

Kızlar konuyla çok alakasız ama kafama takıldı .suyun geldi diyelim ilerleyen haftalar da.illa normal doğum mecbur mı.yoksa sezeryan da yapılabilinıyor mu
Öyle bi kural yok sezaryende olabilir. Hatta su gelir sancın olmaz rahmin açılmaz uygulanan ilaç tedavisine rağmen Doğum eylemi ilerlemezse mecburen sezaryen yapılıyo. Doğum şekli heran değişebilecek birşey herşey yolunda iki ıkınsa saçları görünen bebeği çıkaracak dediğin hasta bile sezaryen olabiliyor. O yüzden kısmet...

Benim büyük kız 6 yaşında ve aynen ay bi çene yani ne olsa anlatıyo yanında bişey konuşmaya korkuyorum 2. Kız da onun yolunda ilerliyo

Kızlar gündüz yoğurt akşam ton balığı yedim zehirlendim galiba midem çok felaket
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ? Bildiğim kadarıyla bizim zaten ton balığı yemememiz gerekiyor hem konserve ürünler yasak hem de ton balığı gibi büyük balıkların cıva oranı yüksek olduğundan bebek için zararlıymış çok sık tüketme istersen

Peki nasıl atlattın benim bütün hevesin gitti hiçbirşey yapmak istemiyorum
Bu sabah ezanla kalktım dua ettim
Allahim benim bu yaşadığımı o hissetmesin diye üzülmesin diye

Kızlar konuyla çok alakasız ama kafama takıldı .suyun geldi diyelim ilerleyen haftalar da.illa normal doğum mecbur mı.yoksa sezeryan da yapılabilinıyor mu
Canım benim suyum gelmişti avuç içi kadar o kadar azdı suyum :))) kendi sancım olmadığı için suni sancı ile normal Doğum oldu çok şükür. :)))

Benim büyük kız 6 yaşında ve aynen ay bi çene yani ne olsa anlatıyo yanında bişey konuşmaya korkuyorum 2. Kız da onun yolunda ilerliyo
Ay seninde mi ucuncu gonlunden ne geciyo bilmiyorum ama erkek olsun bu yaaaa
Benim bi oglum bi kizim var kiz istiyorum ama erkek olursada farketmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…