2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben arkadaşlar gbi medeni olamayacağım şimdiden özür dilerim

1 boş gebeliğim ve 1 kimyasalım var her gün kendime kan pıhtılaşması için iğne vuruyorum yeri geldi yanlış yere vurdum 1 ay morluk çektim şuan da İğneyi vurmamak için gece yarılarına kadar öteliyorum çünkü artık canım yanıyor hamilelik ilerledikçe sanırım
Benim de gönlümden kız geçiyor eşimin de oğlan hatta bu sabah bakalım hanfendi mi beyefendi mi ne kdr büyümüş diye elime telefonu aldım eşim tabi ki de beyefendi dedi her tamm dedim ama cinsiyeti öğrendiğinde senin şu verdiğin tepkiyi verse ya eve almam sanırım 1 hafta ne halin varsa gör diyebilirim kız yada erkek sağlıklı hayırlı zamanın da olsun inş

Erkek olmuş hayırsız olmuş gene evlat ama benim yakacak yada kız için de aynı şey geçerli hayırlısı olsun Rabbimden devamlı hayırlısını niyaz et....
Ve 36 yaşındayım ilk ve son bebeğim olabilir diyorsun bebeğine daha çok sarılıp güleceğine bütün stresini geçiriyorsun

Biraz düşündüm de bir hayırlı anne olmak lazım sanırım.... .

Gece bende uyumadım ya sabah eşin kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdiğinde uyandım ki koltuktaydım zaten onu uyandırmak istedim telefon televizyon sesine uyandım sonra tekrar yatıp yeni uyandım

Ben çok sevdiğim için ayda bir kez yiyorum tabi ki suyunu iyice süzüp de ayda bir kez izin veriyorlar

günaydınnn kızlarr geçen hafta doktorum folik asiti kesti omega içerikli vitamin ve demir verdi prospektüsünde günde bir kez yazıyor ama aç mı tok mu içiliyor yazmamış tabi demir takviyesi için soruyorum siz günün hangi saatinde alıyorsunuz demir ilacınızı

Ben öğle yemeğinden sonra alıyorum öyle demişti

12. Haftam bitmek üzere bir gram değişiklik Yok 16. Haftaya Ümit’lerim. Okulda açılıyor me yapacağımı bilmiyorum.
12.haftada azalır diyorlardı artık iyice korkmaya başladım 11.haftaya girdim ama zerre azalma yok yine ağladım az önce annem kızdı bana isyan ediyorsun yapma falan dedi
Çok sinirleniyorum böyle şeylere ağlayınca yada bulantımı söyleyip zor günler geçirdiğimi söyleyince niye isyan etmiş olayım ne alaka
İsyan etseydim bebeği istemiyorum derdim

Öncelikle arkadaşlar medeniden çok insan oldular beni anlamaya çalisdilar
Onlarda kızdılar bence gene de sağduyu elinden bırakmadılar sağolsunlar
Ben biraz kendime geldim hepsinin
Gusel konuşmalarıyla ve dua mi aldılar
Düşüncelerimin yanlış olduğunu zaten yazdım hep vicdan azabı çektiğimi yazdım
Yargılamak hayirli anne olmak demek kolay sanırım dilerim siz yasamazsiniz
Bu bunalımları
Inşallah siz çok hayirli anne olursunuz

Ben gyno tardyferon diye bi demir ilaci aliyorum sabah aç cnm ve ilaci aldiktan bir saat icinde sut ve sut urunleri tuketme dedi Eczane

Kizlar sakinan göze harbi çöp batiyor aci biber isirdim bogazima kacti öksurmekten gozlerimden yas geldi dunden beri bende onu dert ediyorum birsey olurmu oldumu bi hareketlerini hissetmeye baslasaydik rahatlardik

Canlar 12 de aksine çoğalır 14 te yine azalmaya başlar benim tam gecti demistim 12. Haftada yine basladi hamile arkadaşlarıma sordum 12 de yine başlıyor 14 te rahatliyorsun dediler

Ya neye gorebu yorumlari yapiyorsunuz kadinin tek bi mesajina bakip sonraki mesajlarini okudunuz mu herkes kotu bi dönemden geçiyor ama bu kötü bi anne olacagini göstermiyor ki belki senden benden iyi anne olacak böyle yorumlar yapmayin ya burda herkes bi derdini paylasip derman aramaya çalışıyor ama hep bi tepki yapmayin lutfen şunu
İşte herkes anne olamıyor malesef. Rabbim isteyen baka bilecek olanlara çocuk versin çok üzüldüm okuyunca yazdıklarını
Yazık

Bende kendi bakıç açımı paylaştım tüm yorumları okudum ve öyle cevapladım zaten
Her bir şeyi hormonlara da yoramam kusura bakmayın
36 yaşına gelip onca yıl çocuk isteyip birden bu gönderiyi okumak bana normal gelmiyor

Teşekkür ederim yalnız siz karar vermiyorsunuz kimin iyi anne olup olmayacağına
Enerjinizi çocuğunuza saklayın
Fazla yormayın o parlak zekanizi
Benim enerjim fazlasıyla çocuklarıma yetiyor çok şükür
Bence siz oturup bol bol dua edin Rabbim inşallah size sağ sağlim HAYIRLI bir evlat verir kucağınıza

Gerçekten hayatımdan yaşamadığım değişik bir psikolojiye girmiştim halen anlamadim ama şimdi daha rahatım iyiyim galiba

Ay seninde mi ucuncu gonlunden ne geciyo bilmiyorum ama erkek olsun bu yaaaa
Benim bi oglum bi kizim var kiz istiyorum ama erkek olursada farketmez yani
Erkek olsun isterim tabiki biz iki kızız erkek kardeş abi eksikliği çok çektim evleneceğim kişinin bari erkek kardeşi abisi olsun dedim eşimin abisi biz tanışmadan 3yıl önce vefat etmiş ne bileyim gönlümden erkek olsun istiyorum ama Rabbim nasıl yazdıysa hangisi hayırlısı olacaksa onu versin ona inanıp güvenmekden başka seçeneğim de yok zaten

Senin ikiside olduğu için zaten rabbim hayırlısını versin benim kıza benziyo dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…