12. Haftam bitmek üzere bir gram değişiklik Yok 16. Haftaya Ümit’lerim. Okulda açılıyor me yapacağımı bilmiyorum.Günaydın kızlar bulantı ve kusma ile güne başladım maalesef
Günler geçmiyor bu bulantıyla yaa
Canim benim çok haklısın biliyorum
Bende içim yanarak yazdım
Bende hayretler içinde okuyorum yazdıklarımı
Bunları karşıma geç konuş desen asla konuşamam ağzıma alamam
Seni üzdüğüm için üzgünüm
Mantıklı değilim zaman belki
Cinnet geciriyorum ya resmen Allahim sen bana sabir ver gunduz cok rahatszdim zaten hic uyuyamadim gecede basim catlio bide kasintim var fitil koydum neyse uyumusum benim ileri zekali kocam yatakta oyun oynuyor ya oyununu bitir oyle gel dememe ragmen geldi dibimde oynadi ya uyuyan beni uyandirdi smdide uyuyamiorum kasintimda artti of agliyorum resmen ya seytan dio git bogazina yapis
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ? Bildiğim kadarıyla bizim zaten ton balığı yemememiz gerekiyor hem konserve ürünler yasak hem de ton balığı gibi büyük balıkların cıva oranı yüksek olduğundan bebek için zararlıymış çok sık tüketme istersen
Gecmis olsun canim aslinda ikisi arasinda bayaa saat var bisey olmaz diye dusunmustum ama cikardigin iyi olmusKızlar soranlardan allah razı olsun dün gece epey kustum sonrasında rahatlayıp uyudum şimdi de fena değilim çok şükür.
Ben öğle yemeğinden sonra alıyorum öyle demiştigünaydınnn kızlarr geçen hafta doktorum folik asiti kesti omega içerikli vitamin ve demir verdi prospektüsünde günde bir kez yazıyor ama aç mı tok mu içiliyor yazmamış tabi demir takviyesi için soruyorum siz günün hangi saatinde alıyorsunuz demir ilacınızı
12.haftada azalır diyorlardı artık iyice korkmaya başladım 11.haftaya girdim ama zerre azalma yok yine ağladım az önce annem kızdı bana isyan ediyorsun yapma falan dedi12. Haftam bitmek üzere bir gram değişiklik Yok 16. Haftaya Ümit’lerim. Okulda açılıyor me yapacağımı bilmiyorum.
Öncelikle arkadaşlar medeniden çok insan oldular beni anlamaya çalisdilarBen arkadaşlar gbi medeni olamayacağım şimdiden özür dilerim
1 boş gebeliğim ve 1 kimyasalım var her gün kendime kan pıhtılaşması için iğne vuruyorum yeri geldi yanlış yere vurdum 1 ay morluk çektim şuan da İğneyi vurmamak için gece yarılarına kadar öteliyorum çünkü artık canım yanıyor hamilelik ilerledikçe sanırım
Benim de gönlümden kız geçiyor eşimin de oğlan hatta bu sabah bakalım hanfendi mi beyefendi mi ne kdr büyümüş diye elime telefonu aldım eşim tabi ki de beyefendi dedi her tamm dedim ama cinsiyeti öğrendiğinde senin şu verdiğin tepkiyi verse ya eve almam sanırım 1 hafta ne halin varsa gör diyebilirim kız yada erkek sağlıklı hayırlı zamanın da olsun inş
Erkek olmuş hayırsız olmuş gene evlat ama benim yakacak yada kız için de aynı şey geçerli hayırlısı olsun Rabbimden devamlı hayırlısını niyaz et....
Ve 36 yaşındayım ilk ve son bebeğim olabilir diyorsun bebeğine daha çok sarılıp güleceğine bütün stresini geçiriyorsun
Biraz düşündüm de bir hayırlı anne olmak lazım sanırım.... .
Ben gyno tardyferon diye bi demir ilaci aliyorum sabah aç cnm ve ilaci aldiktan bir saat icinde sut ve sut urunleri tuketme dedi Eczanegünaydınnn kızlarr geçen hafta doktorum folik asiti kesti omega içerikli vitamin ve demir verdi prospektüsünde günde bir kez yazıyor ama aç mı tok mu içiliyor yazmamış tabi demir takviyesi için soruyorum siz günün hangi saatinde alıyorsunuz demir ilacınızı
İşte herkes anne olamıyor malesef. Rabbim isteyen baka bilecek olanlara çocuk versin çok üzüldüm okuyunca yazdıklarınıMinicik ellerini ayaklarını oynatiyordu
Ama hic sevinemedim
Canlar 12 de aksine çoğalır 14 te yine azalmaya başlar benim tam gecti demistim 12. Haftada yine basladi hamile arkadaşlarıma sordum 12 de yine başlıyor 14 te rahatliyorsun dediler12.haftada azalır diyorlardı artık iyice korkmaya başladım 11.haftaya girdim ama zerre azalma yok yine ağladım az önce annem kızdı bana isyan ediyorsun yapma falan dedi
Çok sinirleniyorum böyle şeylere ağlayınca yada bulantımı söyleyip zor günler geçirdiğimi söyleyince niye isyan etmiş olayım ne alaka
İsyan etseydim bebeği istemiyorum derdim
İşte herkes anne olamıyor malesef. Rabbim isteyen baka bilecek olanlara çocuk versin çok üzüldüm okuyunca yazdıklarını
Yazık
Teşekkür ederim yalnız siz karar vermiyorsunuz kimin iyi anne olup olmayacağınaİşte herkes anne olamıyor malesef. Rabbim isteyen baka bilecek olanlara çocuk versin çok üzüldüm okuyunca yazdıklarını
Yazık
Bende kendi bakıç açımı paylaştım tüm yorumları okudum ve öyle cevapladım zatenYa neye gorebu yorumlari yapiyorsunuz kadinin tek bi mesajina bakip sonraki mesajlarini okudunuz mu herkes kotu bi dönemden geçiyor ama bu kötü bi anne olacagini göstermiyor ki belki senden benden iyi anne olacak böyle yorumlar yapmayin ya burda herkes bi derdini paylasip derman aramaya çalışıyor ama hep bi tepki yapmayin lutfen şunu
Benim enerjim fazlasıyla çocuklarıma yetiyor çok şükürTeşekkür ederim yalnız siz karar vermiyorsunuz kimin iyi anne olup olmayacağına
Enerjinizi çocuğunuza saklayın
Fazla yormayın o parlak zekanizi
Gerçekten hayatımdan yaşamadığım değişik bir psikolojiye girmiştim halen anlamadim ama şimdi daha rahatım iyiyim galibaYa neye gorebu yorumlari yapiyorsunuz kadinin tek bi mesajina bakip sonraki mesajlarini okudunuz mu herkes kotu bi dönemden geçiyor ama bu kötü bi anne olacagini göstermiyor ki belki senden benden iyi anne olacak böyle yorumlar yapmayin ya burda herkes bi derdini paylasip derman aramaya çalışıyor ama hep bi tepki yapmayin lutfen şunu
Erkek olsun isterim tabiki biz iki kızız erkek kardeş abi eksikliği çok çektim evleneceğim kişinin bari erkek kardeşi abisi olsun dedim eşimin abisi biz tanışmadan 3yıl önce vefat etmiş ne bileyim gönlümden erkek olsun istiyorum ama Rabbim nasıl yazdıysa hangisi hayırlısı olacaksa onu versin ona inanıp güvenmekden başka seçeneğim de yok zatenAy seninde mi ucuncu gonlunden ne geciyo bilmiyorum ama erkek olsun bu yaaaa
Benim bi oglum bi kizim var kiz istiyorum ama erkek olursada farketmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?