- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
Bende kendi bakıç açımı paylaştım tüm yorumları okudum ve öyle cevapladım zaten
Her bir şeyi hormonlara da yoramam kusura bakmayın
36 yaşına gelip onca yıl çocuk isteyip birden bu gönderiyi okumak bana normal gelmiyor
Saolun dualarımi eksik etmemBenim enerjim fazlasıyla çocuklarıma yetiyor çok şükür
Bence siz oturup bol bol dua edin Rabbim inşallah size sağ sağlim HAYIRLI bir evlat verir kucağınıza
Gerçekten hayatımdan yaşamadığım değişik bir psikolojiye girmiştim halen anlamadim ama şimdi daha rahatım iyiyim galiba[/QUOTE
Ya herkez kendi düşüncesinde haklı ben arkadaşı da haklı buluyorum diğrlerini de anlatma şekli h3rkezin farklıÖncelikle arkadaşlar medeniden çok insan oldular beni anlamaya çalisdilar
Onlarda kızdılar bence gene de sağduyu elinden bırakmadılar sağolsunlar
Ben biraz kendime geldim hepsinin
Gusel konuşmalarıyla ve dua mi aldılar
Düşüncelerimin yanlış olduğunu zaten yazdım hep vicdan azabı çektiğimi yazdım
Yargılamak hayirli anne olmak demek kolay sanırım dilerim siz yasamazsiniz
Bu bunalımları
Inşallah siz çok hayirli anne olursunuz
Öncelikle arkadaşlar medeniden çok insan oldular beni anlamaya çalisdilar
Onlarda kızdılar bence gene de sağduyu elinden bırakmadılar sağolsunlar
Ben biraz kendime geldim hepsinin
Gusel konuşmalarıyla ve dua mi aldılar
Düşüncelerimin yanlış olduğunu zaten yazdım hep vicdan azabı çektiğimi yazdım
Yargılamak hayirli anne olmak demek kolay sanırım dilerim siz yasamazsiniz
Bu bunalımları
Inşallah siz çok hayirli anne olursunuz
Kotu olmus ya. Benim dogumum asistanlar esliginde yapildi kendi doktorum gelmedi ama zaten gelmem demisti. O neyse de butun gece 2 kadin doktor vardi muayene edenler acikliga bakanlar hep onlardi. Tam doguracagim nobet degisti. Insan bi gidiyorum der demi. Neyse gittiklerine de sevindim azlinda aşırı giciklardi çünkü . Bu arada sezaryen sonrasi agrilar normal maalesef. Umarim hemen iyilesirKatılıyorum ama dr lar da başka hastaneye gidip yarı yolda bırakıyo hani hastalarına haber verebilir şuraya gidiyorum diye yakınsa eğer devam edilebilir ama uzaksa da ya iyi birini önerir en azından bizimde yeni dr araştırmaya zamanımız olur
İlk doğumda dr gittiği için sezeryanımı başka dr yaptı ve tam ilgilenilmedi bide özel hastanede yani hatta aynı şeyi şimdi görümcem yaşadı dr gitti sezeryanı başkası yaptırdı haftası olacak yarın ama ağrısı geçmedi dr da bişeyin yok diyo yolluyo geri
Kızlar konuyla çok alakasız ama kafama takıldı .suyun geldi diyelim ilerleyen haftalar da.illa normal doğum mecbur mı.yoksa sezeryan da yapılabilinıyor mu
İşte herkes anne olamıyor malesef. Rabbim isteyen baka bilecek olanlara çocuk versin çok üzüldüm okuyunca yazdıklarını
Yazık
Ya herkez kendi düşüncesinde haklı ben arkadaşı da haklı buluyorum diğrlerini de anlatma şekli h3rkezin farklı
Bide hamilelik bence psikolojik bi savaş olmayacak şeyler yaşıyosun en sevdiğin koku bile pis geliyo tüm duyguların karmakarışık
Bu dönemde güçlü olmak gerek ayy hastayım yatayım öğğ çok bulanıyo dersek daha kötü oluyoruz iyi olcam deyip olumlu düşünmek lazım
Cinsiyet için de öyle düşünmen bi anlıktı zaten ama içinden geçeni etrafında kimseye anlatamıyodun ve kafanda büyütüyodun bırda anlatıp konuşunca rahatladın olacak bunlar
Ben oglum olcagini duyunca cok sevinmistim erkek cocuklarini cok severim.sonra pesine tekrar hamile kaldim yine erkek olsun istedim kiz olunca hic uzulmedim ama o duyguyuda yasayim dedim.aslinda bu bebegi yapma sebebim kizim.Cunku kiz cocuk kendine kardes gibi arkadas yada gorumce elti bulamiyo mutlaka bi yerde kiskanclik kavga anlasamama illaki oluyor.Ama kiz kardesiyle oyle olmaz.Kusselerde kirilsalarda kizlar dayanamiyolar birbirlerine.Ama erkek cocuk kardes gibi arkadas bulabiliyor.Erkek olsun isterim tabiki biz iki kızız erkek kardeş abi eksikliği çok çektim evleneceğim kişinin bari erkek kardeşi abisi olsun dedim eşimin abisi biz tanışmadan 3yıl önce vefat etmiş ne bileyim gönlümden erkek olsun istiyorum ama Rabbim nasıl yazdıysa hangisi hayırlısı olacaksa onu versin ona inanıp güvenmekden başka seçeneğim de yok zaten
Senin ikiside olduğu için zaten rabbim hayırlısını versin benim kıza benziyo dedi dr
canım cidden ne alaka yaptı öyle sat değiştirilir mi .doktor daha iyi bilir orası ayri.acaba geç döllenme mi oldu biz de çünkü çocuk benim küçük haftasına göre.düzgün beslenememekle ilgili midir acaba..Allah yavrularımıza sağlık versin güzel güzel büyüsünler inşallahBenimde sat 14Haziran
Bugün 10+6 haftalık oldum
Ama doktorum hangi akılla bilmiyorum sat değiştirmişti 25 Haziran yapmıştı
İyi de kimse o an psikolojisinin nasıl olacağını bilemez böyle olaylar yaşanıyo tıp bile normal karşılıyo bazı anneler doğumdan sonra bebeği görmek emzirmek istemiyo lohusalık sendromu diyolar hamilelikte de oluyo ebe anlattı bana normal olabiliyo geçmezs3 haber ver dr a yönlendirelim diyeBende kendi bakıç açımı paylaştım tüm yorumları okudum ve öyle cevapladım zaten
Her bir şeyi hormonlara da yoramam kusura bakmayın
36 yaşına gelip onca yıl çocuk isteyip birden bu gönderiyi okumak bana normal gelmiyor
Ben hiç rahatlayamayacağım galibaCanlar 12 de aksine çoğalır 14 te yine azalmaya başlar benim tam gecti demistim 12. Haftada yine basladi hamile arkadaşlarıma sordum 12 de yine başlıyor 14 te rahatliyorsun dediler
Sanmıyorum geç döllenme olduğunu bugün 11+0 oldum Zaten gerçek sat a göre de 11+3 pek fark yokcanım cidden ne alaka yaptı öyle sat değiştirilir mi .doktor daha iyi bilir orası ayri.acaba geç döllenme mi oldu biz de çünkü çocuk benim küçük haftasına göre.düzgün beslenememekle ilgili midir acaba..Allah yavrularımıza sağlık versin güzel güzel büyüsünler inşallah
Hayırlı gunler iyidir insallah meraktan çatlıyorum yarin randevu var insallah gösterir kendini de cinsiyetini ogrenirizhayırlı günler kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl❤
Düzelecek insallah sıkma canını o bulaninca sen inatla biseyler ye ben kan seklinde kusuyordum baktim olmuyor kustukca yedim az da olsa kendime geldimBen hiç rahatlayamayacağım galiba
Yine geldim acile serum taktırdım
Resmen sipariş verdim 1000cc içine zofer koyun diye
Doktor sağolsun 500 lük içine de medpamit koydurdu olsun bunada şükür
Rahatlarım belki biraz :)
Sanmıyorum geç döllenme olduğunu bugün 11+0 oldum Zaten gerçek sat a göre de 11+3 pek fark yok
Ama doktorun belirlediği sat fazla uyumsuz
Zaten başka doktora gidiyorum bi süredir yarın kontrol var sorarım artık
canım şükür fark sayılmaz o kadarcık doktor saçmalamış .benim fark fazla ona canım sıkılıyor inşallah düzelir gribim hiç yiyemiyorum normalde de bulantidan yeniyorum su günler bir geçse..yarın okul başlıyor ben ayağa kalkamıyorum Allah hepimize kolaylık versin inşallahBen hiç rahatlayamayacağım galiba
Yine geldim acile serum taktırdım
Resmen sipariş verdim 1000cc içine zofer koyun diye
Doktor sağolsun 500 lük içine de medpamit koydurdu olsun bunada şükür
Rahatlarım belki biraz :)
Sanmıyorum geç döllenme olduğunu bugün 11+0 oldum Zaten gerçek sat a göre de 11+3 pek fark yok
Ama doktorun belirlediği sat fazla uyumsuz
Zaten başka doktora gidiyorum bi süredir yarın kontrol var sorarım artık
canım iyidir inşallah insan çok merak ediyor nasıl diye göreceğim diye cinsiyet için de tahmin yapabilir benim ilki 13.hafta da belli oldu çok da emindi hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekleriz canım ❤Hayırlı gunler iyidir insallah meraktan çatlıyorum yarin randevu var insallah gösterir kendini de cinsiyetini ogreniriz
canım iyidir inşallah insan çok merak ediyor nasıl diye göreceğim diye cinsiyet için de tahmin yapabilir benim ilki 13.hafta da belli oldu çok da emindi hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekleriz canım ❤
Bende artık zorlayıp yiyorum öteki türlü daha kötü oluyordumDüzelecek insallah sıkma canını o bulaninca sen inatla biseyler ye ben kan seklinde kusuyordum baktim olmuyor kustukca yedim az da olsa kendime geldim
Bu günlerimiz bi geçse herşey daha güzel olacak inşallahcanım şükür fark sayılmaz o kadarcık doktor saçmalamış .benim fark fazla ona canım sıkılıyor inşallah düzelir gribim hiç yiyemiyorum normalde de bulantidan yeniyorum su günler bir geçse..yarın okul başlıyor ben ayağa kalkamıyorum Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Sabah kahvaltısından iki saat sonra alabilirsin dedi benim doktorum.günaydınnn kızlarr geçen hafta doktorum folik asiti kesti omega içerikli vitamin ve demir verdi prospektüsünde günde bir kez yazıyor ama aç mı tok mu içiliyor yazmamış tabi demir takviyesi için soruyorum siz günün hangi saatinde alıyorsunuz demir ilacınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?