2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir canim insan hali insan gun geliyor kendini istemeden bile olsa bi vesveseye kaptırıyor ve bunun icin bi cozum arıyor herkesin korkulari vardirbazilari icine atar bazilari çözüm arar ama bunu yakinlarimizla paylaşamayız annemiz bile olsa bizi yadirgayacagini biliriz onun icin var bu grup tamam oylr bi yorumun var ama pisman oldugunu belirttigin namaz kılıp ozur diledim dedigin yorum da varonun icin bosver baskalarini
Gerçekten hayatımdan yaşamadığım değişik bir psikolojiye girmiştim halen anlamadim ama şimdi daha rahatım iyiyim galiba[/QUOTE

Ya herkez kendi düşüncesinde haklı ben arkadaşı da haklı buluyorum diğrlerini de anlatma şekli h3rkezin farklı
Bide hamilelik bence psikolojik bi savaş olmayacak şeyler yaşıyosun en sevdiğin koku bile pis geliyo tüm duyguların karmakarışık
Bu dönemde güçlü olmak gerek ayy hastayım yatayım öğğ çok bulanıyo dersek daha kötü oluyoruz iyi olcam deyip olumlu düşünmek lazım
Cinsiyet için de öyle düşünmen bi anlıktı zaten ama içinden geçeni etrafında kimseye anlatamıyodun ve kafanda büyütüyodun bırda anlatıp konuşunca rahatladın olacak bunlar

Hayırlı anne den kastım düşüncen değildi
tartışmak da değil derdim istenmeyen bebek çocukların halini görüyoruz daha geçen çöpten 1 günlük bebek bulundu direk bu cümle sana değildi insanlıkla yazdığımın arasında eğer insan değilsem oda senin düşüncen ona da bişey diyemem zaten umursamam da açıkcası

sıkıntılar çeken kişiler varken bir cinsiyete bağlı kalmak benim düşünceme uygun değil bunu senin eşin yapsa kayınvaliden yapsa burda saydırmayan kalmaz cinsiyet ayrımı yapmak ne demek ya aklım almıyor gerçekten

Şu hareketin aynısını eşinin yaptığını düşünsene ne hissedersin yada kayınvaliden neden böyle oldu diye başına kaktığını düşün

Ama siz hamilesin iz diye yumuşatıldı bazı cümleler bazen yumuşama olmaması gerektiğini düşünüyorum
Kaç kere sitem etmişsiniz arkadaşlar güzelce yaklaşmışken oğlum olsun da hayırlı olsun lafını hiç görmedim ve bir anne adayı olarak tutumunuzu 36 yaşında olgun bir bayana yakıştıramadım

Kotu olmus ya. Benim dogumum asistanlar esliginde yapildi kendi doktorum gelmedi ama zaten gelmem demisti. O neyse de butun gece 2 kadin doktor vardi muayene edenler acikliga bakanlar hep onlardi. Tam doguracagim nobet degisti. Insan bi gidiyorum der demi. Neyse gittiklerine de sevindim azlinda aşırı giciklardi çünkü . Bu arada sezaryen sonrasi agrilar normal maalesef. Umarim hemen iyilesir
Kızlar konuyla çok alakasız ama kafama takıldı .suyun geldi diyelim ilerleyen haftalar da.illa normal doğum mecbur mı.yoksa sezeryan da yapılabilinıyor mu

Dogum neredeyse son ana kadar sezaryene dönebilir.
İşte herkes anne olamıyor malesef. Rabbim isteyen baka bilecek olanlara çocuk versin çok üzüldüm okuyunca yazdıklarını
Yazık

Bence bakamamaktan degil. Bazi insanlarda anlik boyle dusunceler olabilir. Biri bahsetmis arkadasin bu yasadigi tam anlamiyla vesvese. Düşüncelerimizi her zaman kontrol edemiyoruz bol dua okumak lazim.

Ayrica ben de erkek evlat istiyorum gönlümden gecen oyle kiz deyince bir an üzüldüm. Ama kizim olacagi icin degil bu uzulme tabi ki. Bir erkege annelik yapmak vardi gonlumde. 2. Olacak bu Allah bu iki evladima saglik sihhat versin uzun omur versin 3. Dusunmuyoruz. Bakamayiz çünkü. O yuzden oglum olamayacak diye biraz üzüldüm. Ama minik bir kiz gelsin yuvamiza saglikli olsun. Hepimizin yavrulari saglikli olsun insallah

Ayrica 36 yas cok gec degil iki yil sonra bir kez daha denenebilir. Ama yine erkek olabilir tabi

Ya ilk zamanlarda bende yaşadım 4 haftalık öğrendim hamile olduğumu direk iğneye başladım mosmor oldu karnım oturdum ağladım ben 9 ay bu İğneyi nasıl yapıcam nasıl üstesinden gelicem ben bu kdr isterken ne oldu diye az ağlamadım eşime dedim ben bunu nasıl başarı am yapabilecek miyim hala gece yaparken eşim dokunur destek verir çünkü canım yanıyor kistim var 8 cm patlamakla patlamamak arasında gidip geliyor az önce sol bacağım kasığım ciddi şekilde ağrıdı haftanın 3 günü acilde ağrımı dindirmeye çalışıyorlar
İlk bu acıyı yaşadığımda düşük yapıyorum diye doktora ağlatmak gittim

Mide bulantısı olur baş dönmesi bunlar için bunalıma girersin yaşam standartın değişiyor

Böyle cinsiyet için bunalıma girmek bana çok çocuksu geldi

Ben oglum olcagini duyunca cok sevinmistim erkek cocuklarini cok severim.sonra pesine tekrar hamile kaldim yine erkek olsun istedim kiz olunca hic uzulmedim ama o duyguyuda yasayim dedim.aslinda bu bebegi yapma sebebim kizim.Cunku kiz cocuk kendine kardes gibi arkadas yada gorumce elti bulamiyo mutlaka bi yerde kiskanclik kavga anlasamama illaki oluyor.Ama kiz kardesiyle oyle olmaz.Kusselerde kirilsalarda kizlar dayanamiyolar birbirlerine.Ama erkek cocuk kardes gibi arkadas bulabiliyor.
Mesela benim esim erkek kardesiyle yakin otururuz senede 3-4 kere anca gorur konusur ama arkadasi ve benim abimle (abim yurtdisinda yasiyor) surekli gorusur arar sorarlar birbirlerini.
Bilmiyorum yinede ne olursa olsun cinsiyeti once vatana millete sonra bizlere hayirli olsun her ikiside kabulum

Benimde sat 14Haziran
Bugün 10+6 haftalık oldum
Ama doktorum hangi akılla bilmiyorum sat değiştirmişti 25 Haziran yapmıştı
canım cidden ne alaka yaptı öyle sat değiştirilir mi .doktor daha iyi bilir orası ayri.acaba geç döllenme mi oldu biz de çünkü çocuk benim küçük haftasına göre.düzgün beslenememekle ilgili midir acaba..Allah yavrularımıza sağlık versin güzel güzel büyüsünler inşallah

İyi de kimse o an psikolojisinin nasıl olacağını bilemez böyle olaylar yaşanıyo tıp bile normal karşılıyo bazı anneler doğumdan sonra bebeği görmek emzirmek istemiyo lohusalık sendromu diyolar hamilelikte de oluyo ebe anlattı bana normal olabiliyo geçmezs3 haber ver dr a yönlendirelim diye

Ve burdaki bayanlar hamile düşüncelerimizi paylaşırken 2kez düşünüp düzgünce kırmadan paylaşmalıyız o kişiyi kırıp üzüp de Allah korusun bişey olur falan ne gerek var hem bizde yanlış bulduk ama güzellikle anlattık oda çok pişman oldu zaten umarım böyle bunalımlar yaşamazsınız çevremde var ben anlayabiliyorum

Canlar 12 de aksine çoğalır 14 te yine azalmaya başlar benim tam gecti demistim 12. Haftada yine basladi hamile arkadaşlarıma sordum 12 de yine başlıyor 14 te rahatliyorsun dediler
Ben hiç rahatlayamayacağım galiba
Yine geldim acile serum taktırdım
Resmen sipariş verdim 1000cc içine zofer koyun diye
Doktor sağolsun 500 lük içine de medpamit koydurdu olsun bunada şükür
Rahatlarım belki biraz :)

Sanmıyorum geç döllenme olduğunu bugün 11+0 oldum Zaten gerçek sat a göre de 11+3 pek fark yok
Ama doktorun belirlediği sat fazla uyumsuz
Zaten başka doktora gidiyorum bi süredir yarın kontrol var sorarım artık

Düzelecek insallah sıkma canını o bulaninca sen inatla biseyler ye ben kan seklinde kusuyordum baktim olmuyor kustukca yedim az da olsa kendime geldim

canım şükür fark sayılmaz o kadarcık doktor saçmalamış .benim fark fazla ona canım sıkılıyor inşallah düzelir gribim hiç yiyemiyorum normalde de bulantidan yeniyorum su günler bir geçse..yarın okul başlıyor ben ayağa kalkamıyorum Allah hepimize kolaylık versin inşallah

Hayırlı gunler iyidir insallah meraktan çatlıyorum yarin randevu var insallah gösterir kendini de cinsiyetini ogreniriz
canım iyidir inşallah insan çok merak ediyor nasıl diye göreceğim diye cinsiyet için de tahmin yapabilir benim ilki 13.hafta da belli oldu çok da emindi hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekleriz canım ❤

12+3 olduk insallah gösterir bilerek gec aldım randevuyu bebisim uykuda olmasin diye tatli yiyip gidecegim

Düzelecek insallah sıkma canını o bulaninca sen inatla biseyler ye ben kan seklinde kusuyordum baktim olmuyor kustukca yedim az da olsa kendime geldim
Bende artık zorlayıp yiyorum öteki türlü daha kötü oluyordum

Bu günlerimiz bi geçse herşey daha güzel olacak inşallah
Grip çok kötü ya bende grip olmaktan korkuyorum ilaçta kullanılmaz

Sabah kahvaltısından iki saat sonra alabilirsin dedi benim doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…