- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Hamilelikde hormonlar yönetiyo bazen çocuklaşabiliyo insan biri bişey dedi mi olmayacak şeye alınıp ağlıyoruzYa ilk zamanlarda bende yaşadım 4 haftalık öğrendim hamile olduğumu direk iğneye başladım mosmor oldu karnım oturdum ağladım ben 9 ay bu İğneyi nasıl yapıcam nasıl üstesinden gelicem ben bu kdr isterken ne oldu diye az ağlamadım eşime dedim ben bunu nasıl başarı am yapabilecek miyim hala gece yaparken eşim dokunur destek verir çünkü canım yanıyor kistim var 8 cm patlamakla patlamamak arasında gidip geliyor az önce sol bacağım kasığım ciddi şekilde ağrıdı haftanın 3 günü acilde ağrımı dindirmeye çalışıyorlar
İlk bu acıyı yaşadığımda düşük yapıyorum diye doktora ağlatmak gittim
Mide bulantısı olur baş dönmesi bunlar için bunalıma girersin yaşam standartın değişiyor
Böyle cinsiyet için bunalıma girmek bana çok çocuksu geldi
Bende artık zorlayıp yiyorum öteki türlü daha kötü oluyordum
Bu günlerimiz bi geçse herşey daha güzel olacak inşallah
Grip çok kötü ya bende grip olmaktan korkuyorum ilaçta kullanılmaz
canim cikolata yada tatli biseyler ye bebegin hareket etmesi icinkızlar sonunda benim için büyük gün geldi.1.5ayın üstüne doktora gidiyorum yarın.. sabah 10da 4 boyutluya giricem. bebeğin hareketli ve uykuda olmaması için öneriniz var mı?
37+5 te suyumun gelmesiyle basladi dogum. 26 saat sanci bekledim gelmedi, sonra suni sanci getirdiler ben kabul etmedim epey gerilip korkmustum. Istegimle sezaryene girdim, o sekilde dogum yaptim. Bu arada gecen yazamadim sana bulantidan daha sonra da unuttum. Allah yardimcin olsun insallah kazasiz kolaylikla atlatirsin hamileligiKızlar konuyla çok alakasız ama kafama takıldı .suyun geldi diyelim ilerleyen haftalar da.illa normal doğum mecbur mı.yoksa sezeryan da yapılabilinıyor mu
Kahvaltini guzelce yap oyle gecistirme tatli seyler yemeye calis guzelce suyunuda ic bide sende hareketli ol girmeden once yuru koridorda falan ama kesinlikle karnin tok olsun benimki gostermedi ense olcumu bile alamadilar umarim seninki gosterir saglicakla gorursunz cinsiyetinikızlar sonunda benim için büyük gün geldi.1.5ayın üstüne doktora gidiyorum yarın.. sabah 10da 4 boyutluya giricem. bebeğin hareketli ve uykuda olmaması için öneriniz var mı?
Canım neden 4 boyutlu bu haftada ayrıntılı 20. Haftada bakılıyor özel bir durum mu var ben mi kaçırdım?kızlar sonunda benim için büyük gün geldi.1.5ayın üstüne doktora gidiyorum yarın.. sabah 10da 4 boyutluya giricem. bebeğin hareketli ve uykuda olmaması için öneriniz var mı?
Yoğurt sevmiyorum hiçYogurt ekmek ye benim bulantimi o düzeltti
Biliyorsun benimde ilk gebeliğim ama göbeğim kocaman gaz falan değil artık anladım annem normaldir neredeyse 3 aylık olacak tabi ki göbek olur diyoKızlar benim sabahları da karnım dümdüz olmuyor artık. Gaz da değil sanırım. Bu kadar erken çıkabilir mi göbek. Kilom da artış yok ama bilemedim. Geçen hafta tartıldım en son kilo almamıştım hatta vermiştim. Ama karnım çıktı. Çok erken değil mi? İlk gebeliğim
benim ilk gebeligimde 9 haftalik çıkmıştı minicik bi şey :) artık çıkabilir kendinde zayıfsan belli oluyodurKızlar benim sabahları da karnım dümdüz olmuyor artık. Gaz da değil sanırım. Bu kadar erken çıkabilir mi göbek. Kilom da artış yok ama bilemedim. Geçen hafta tartıldım en son kilo almamıştım hatta vermiştim. Ama karnım çıktı. Çok erken değil mi? İlk gebeliğim
Ya bende bebek göbeği değil diyip durdum ama galiba artık bebek göbeği. Ama erken değil mi acaba ? Netten bakıyorum ilk gebeliklerde 4. Ayda çıkıyor falan yazılmış hep. Sabah uyandığımda daha küçük oluyor ama yinede ar göbek sabah kalktığımda daBiliyorsun benimde ilk gebeliğim ama göbeğim kocaman gaz falan değil artık anladım annem normaldir neredeyse 3 aylık olacak tabi ki göbek olur diyo
Aşırı zayıf değilim açıkçası 172 boyum 63.5 kiloyla hamile kalmıştım 60a düştüm. Göbeğim gitmişti ama öyle aman aman da zayıf değilim. 9+6 olduk bugünbenim ilk gebeligimde 9 haftalik çıkmıştı minicik bi şey :) artık çıkabilir kendinde zayıfsan belli oluyodur
Canım çok sağol.Rabbim herkef37+5 te suyumun gelmesiyle basladi dogum. 26 saat sanci bekledim gelmedi, sonra suni sanci getirdiler ben kabul etmedim epey gerilip korkmustum. Istegimle sezaryene girdim, o sekilde dogum yaptim. Bu arada gecen yazamadim sana bulantidan daha sonra da unuttum. Allah yardimcin olsun insallah kazasiz kolaylikla atlatirsin hamileligi
canım yanlış yanzışım ya 3boyutluya giricemCanım neden 4 boyutlu bu haftada ayrıntılı 20. Haftada bakılıyor özel bir durum mu var ben mi kaçırdım?
zayifsin bence 38 bedensin o zaman benim boyum kilomda hemen hemen aynıAşırı zayıf değilim açıkçası 172 boyum 63.5 kiloyla hamile kalmıştım 60a düştüm. Göbeğim gitmişti ama öyle aman aman da zayıf değilim. 9+6 olduk bugün
aynen öyle yapim yaaa inşallah gösterir bakalımKahvaltini guzelce yap oyle gecistirme tatli seyler yemeye calis guzelce suyunuda ic bide sende hareketli ol girmeden once yuru koridorda falan ama kesinlikle karnin tok olsun benimki gostermedi ense olcumu bile alamadilar umarim seninki gosterir saglicakla gorursunz cinsiyetini
Havuc ye o zaman canim :)Yoğurt sevmiyorum hiç
Başkalarından da duymuştum oysa ki ama yiyemiyorum işte
Hamile göbeği diyorsun yanizayifsin bence 38 bedensin o zaman benim boyum kilomda hemen hemen aynı
Hamile göbeği diyorsun yanikabulleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?