gaz filan olsa bi kaç gün sonra sönüyor zaten istikrarlı olarak büyümeye başladıysa hamile göbeği:)Hamile göbeği diyorsun yanikabulleneyim
Bende 3 kilo falan verdim ama göbek var. Artık sabahları da var yani dar elbise giydiysem bariz belli oluyor. Sen 12. Haftadasın normal gibi ben daha 9+6Ben 12 hastalığım 5 kg verdim ama göbeğim var canim bende gaz oldugunu düşünmüyorum
Yok zaten şuan beni rahatsız eden bir gaz sorunu da yaşamıyorum. Sabahları daha düz olurdu normalde dikkat ettim bu sabah yine var göbek. Ki akşam yemeğini çok erken yemiştim. Akşamları felaket oluyor göbeğim 4 5 aylık gibigaz filan olsa bi kaç gün sonra sönüyor zaten istikrarlı olarak büyümeye başladıysa hamile göbeği:)
benimde bazen çıkıyor karnım bazen iniyor daha pek yok gibiYok zaten şuan beni rahatsız eden bir gaz sorunu da yaşamıyorum. Sabahları daha düz olurdu normalde dikkat ettim bu sabah yine var göbek. Ki akşam yemeğini çok erken yemiştim. Akşamları felaket oluyor göbeğim 4 5 aylık gibi
İşte benim hiç inmiyor artıkbenimde bazen çıkıyor karnım bazen iniyor daha pek yok gibi
Benim de 9 da basladi canim ve hic gitmedi zayifliyorum ama gobek gitmiyorBende 3 kilo falan verdim ama göbek var. Artık sabahları da var yani dar elbise giydiysem bariz belli oluyor. Sen 12. Haftadasın normal gibi ben daha 9+6
Normal o zaman herhalde canımBenim de 9 da basladi canim ve hic gitmedi zayifliyorum ama gobek gitmiyor
Epeydir gormuyorum benim sipayi ins iyidirhayırlı günler kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl❤
Epeydir gormuyorum benim sipayi ins iyidirhayırlı günler kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl❤
Bende aynıyım gören 3-4 aylik diyo bildigin yusyuvarlak göbek cikti. Nedenini bende cozemedim. Sorduğum kişiler ic göbek küçüktür falan dedi ama bilemedim. Annemde bu böyle giderse önünü alamixaksin diyip zorla spora başlattı beni aksamlari yürüyorum. Valla canım nedenini bulursan banada haber et olar mi? :))Kızlar benim sabahları da karnım dümdüz olmuyor artık. Gaz da değil sanırım. Bu kadar erken çıkabilir mi göbek. Kilom da artış yok ama bilemedim. Geçen hafta tartıldım en son kilo almamıştım hatta vermiştim. Ama karnım çıktı. Çok erken değil mi? İlk gebeliğim
Kaç haftalıksın? Benim bulantım falan çok olduğu için çok hareketsizim de ben. Yatıyorum sürekli. Anlamadım bende gaz olsa sabaha kalmıyordu gaz şişkinliği geçiyordu. Şimdi sabah karnım şiş akşam daha bir şişBende aynıyım gören 3-4 aylik diyo bildigin yusyuvarlak göbek cikti. Nedenini bende cozemedim. Sorduğum kişiler ic göbek küçüktür falan dedi ama bilemedim. Annemde bu böyle giderse önünü alamixaksin diyip zorla spora başlattı beni aksamlari yürüyorum. Valla canım nedenini bulursan banada haber et olar mi? :))
Aramızda 1 gün var doktorum omega ve Demiri daha sonra vereceğim şu an erken dedi bana neden vermedi acaba çok balık yemediğim için omega istiyordum aslındagünaydınnn kızlarr geçen hafta doktorum folik asiti kesti omega içerikli vitamin ve demir verdi prospektüsünde günde bir kez yazıyor ama aç mı tok mu içiliyor yazmamış tabi demir takviyesi için soruyorum siz günün hangi saatinde alıyorsunuz demir ilacınızı
Aman ona inanma kimbilir kimin cikmayan gobegine bakip yazdilar o 4.ayiYa bende bebek göbeği değil diyip durdum ama galiba artık bebek göbeği. Ama erken değil mi acaba ? Netten bakıyorum ilk gebeliklerde 4. Ayda çıkıyor falan yazılmış hep. Sabah uyandığımda daha küçük oluyor ama yinede ar göbek sabah kalktığımda da
Hayatinin hicbir doneminde gobegim var diye sevinmezsin hamilelik haric.gizlemek icin cabalamazsin tadini cikarHamile göbeği diyorsun yanikabulleneyim
Normal mi yani canım hamile göbeği midir buAman ona inanma kimbilir kimin cikmayan gobegine bakip yazdilar o 4.ayi
Benim ikinci hamileligimde 9 aylikken kac ayin var diyolardi
Ama ilk hamileligimde epey sismistim
Hele bunu sormasimdi lcw defacto gezip geldim hamile tayti esofmani pantolonu ne varsa aldim
Aramızda 1 gün var doktorum omega ve Demiri daha sonra vereceğim şu an erken dedi bana neden vermedi acaba çok balık yemediğim için omega istiyordum aslında
Bence hamile gobegi su var bebek var arti regli olmuyoruzNormal mi yani canım hamile göbeği midir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?