2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gaz filan olsa bi kaç gün sonra sönüyor zaten istikrarlı olarak büyümeye başladıysa hamile göbeği:)
Yok zaten şuan beni rahatsız eden bir gaz sorunu da yaşamıyorum. Sabahları daha düz olurdu normalde dikkat ettim bu sabah yine var göbek. Ki akşam yemeğini çok erken yemiştim. Akşamları felaket oluyor göbeğim 4 5 aylık gibi

benimde bazen çıkıyor karnım bazen iniyor daha pek yok gibi

Bende aynıyım gören 3-4 aylik diyo bildigin yusyuvarlak göbek cikti. Nedenini bende cozemedim. Sorduğum kişiler ic göbek küçüktür falan dedi ama bilemedim. Annemde bu böyle giderse önünü alamixaksin diyip zorla spora başlattı beni aksamlari yürüyorum. Valla canım nedenini bulursan banada haber et olar mi? :))

Kaç haftalıksın? Benim bulantım falan çok olduğu için çok hareketsizim de ben. Yatıyorum sürekli. Anlamadım bende gaz olsa sabaha kalmıyordu gaz şişkinliği geçiyordu. Şimdi sabah karnım şiş akşam daha bir şiş sende bulursan bana söyle

Aramızda 1 gün var doktorum omega ve Demiri daha sonra vereceğim şu an erken dedi bana neden vermedi acaba çok balık yemediğim için omega istiyordum aslında

Aman ona inanma kimbilir kimin cikmayan gobegine bakip yazdilar o 4.ayi
Benim ikinci hamileligimde 9 aylikken kac ayin var diyolardi
Ama ilk hamileligimde epey sismistim
Hele bunu sorma simdi lcw defacto gezip geldim hamile tayti esofmani pantolonu ne varsa aldim

Normal mi yani canım hamile göbeği midir bu

Aramızda 1 gün var doktorum omega ve Demiri daha sonra vereceğim şu an erken dedi bana neden vermedi acaba çok balık yemediğim için omega istiyordum aslında

ultrasonda benim bi hafta önden gidiyo hep sata göre yazmıştım yeni hamileliğimi öğrendiğimde değiştirmedim sonra da. bende beslenmemi yeni yeni düzene oturtuyorum mide bulantılarım geçince rahatladım

Kızlar göbekler çıkmaya başladı demek ki zayıflayan arkadaşların diğer yerler inceldiği için göbek daha çok kendini belli ediyor olabilir. Benim sabah göbeğim çok az akşama çıkıyor ama çok sıvı tüketiyorum ondan şişiyor. İlk hamileliğimde de göbeğim çok azdı fazla çıkmamıştı. Ama basenim genişlemişti. İlk 4 ay 4 kilo almıştım. Yarısı basende yarısı göğüslerimdeydi. Hattabu hamileliğimde göğüslerim çok şişmedi. Zaten emzirmeyi bırakalı daha 8 ay olmuştu. Sanırım küçülmeden tekrar şişmeye başlayınca az şişti :)3 ay bitti gibi 1 kilo almışım o da göğüslerde yine. Bu sefer basenim o kadar gözüme çarpmıyor nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…