2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninle aynı gidiyoruz 9 + 6 benim. Ben bulantidan sürekli yiyorum. Yediğim sırada geçiyor cunku. Eşim yurtdışında annemde kalıyorum o da bana cok guzel baktığı icin benim baya göbek cikti:)) ama utanmaya başladı herkes aa cok erken şişmişsin diyor. Ben Turkiyeye yeni geldiğim icin daha yeni tahlil test falan yatırıyorum bu hafta doktora ancak gidebileceğim. Sorucam bunu

ben 4.ayın içindeyim 62 kiloyla hamile kalmıştım şu an 60 kiloyum.
göbeğimde çıkmadı.
inşallah çok da çıkmaz.
çatlaklardan korkuyorum.

ben 4.ayın içindeyim 62 kiloyla hamile kalmıştım şu an 60 kiloyum.
göbeğimde çıkmadı.
inşallah çok da çıkmaz.
çatlaklardan korkuyorum.
Ben saf zeytinyağına başladım her duştan sonra göğüs kalça basen karın her yere... az kilo alırsan çatlamıyor.

Buarada benim hamile kalmadan once gaz sıkışmasi problemim vardı. O yuzden şuan cok daha fazla cekiyorum. Aksamlari şiş yatiyorum. Ama sabah gaz olmamasına rağmen ve cok düzenli wc ye çıkmama rağmen sis yani bu bir gaz degil. Zaten hangisinin gaz hangisinin göbek olduğunu hissediyor insan biz baya şişiyoz bacım:)

Valla ben hamileliğimi öğrendiğimde kıyafetlerim olmamaya başladı 49 kiloydum hemen kasığımın üstünde bir şişlik oluştu gece gündüz aynı olduğu için gaz olduğunu düşünmüyorum gittikçe de büyüdü şu an bariz bir göbeğim var 50 kiloyum ilk gebeliğim

Ben saf zeytinyağına başladım her duştan sonra göğüs kalça basen karın her yere... az kilo alırsan çatlamıyor.

bende çatlak kremi araştırıyorum 3 tane iyi öneri buldum arasında karar vereceğim.
zeytinyağı süremem çünkü yağdan ezelden beri tiksiniyorum.
hatta kremi de hiç sevmem ama artık katlanacağım.

Kızlar daha rahminiz greyfurt kadarmış o zaman neden göbekler hemen çıkıyor :) benim küçücük bir ayva göbeğim hep vardı zaten öyle dümdüz olmadı hiç ama dışardan bakan da göbekli demezdi. 2 gebelikte de çok çokmuş inşalllah. Ben bir de Doğumdan sonra uzun bir süre korse giydim sarkmasın diye.

bende çatlak kremi araştırıyorum 3 tane iyi öneri buldum arasında karar vereceğim.
zeytinyağı süremem çünkü yağdan ezelden beri tiksiniyorum.
hatta kremi de hiç sevmem ama artık katlanacağım.
En çok önerilen liearac ama arkadaşım kullandı yine de çatladı biraz kilo ile ilgili biraz yapı ilke ilgili sanırım.

Bi bizim erken çıktı göbek galiba. Benim karnım dümdüz değildi normalde ama bu kadar değildi hafif bir göbek vardı şimdi bariz göbek. Kilo da almamıştım ama aldım mı bir haftada acaba. Aynı yiyorum aslında. Evde tartım yok bir tartı alayım

Ben günde 50 kez tartılıyorumdur:) çok takıntısıyım. İlk doğumumda doğumhaneden çıktım hemşireye baskül var mı dedim:) yoktu

Yok ayol cikmistir bu kadar kisinin cikipta senin niye cikmiyo bi da bak :))
Du benim kiz olursa eger senin saclarina yapissin :)))

ne istiyorsun uzun saçlarımdan ayol
hahahah
pantolon giymiyorum genelde bol giyiyorum o yüzden kimse anlamıyor.
göbeğimde hamile gibi değil de sanki birazcık kilo almışım gibi.
ben bile çok seçemiyorum.

Ben önce yiyemiyordum yanımda biri olacak yemek yapacak da yicem. Annem de kaynanamda kaldım iki hafta orda yedim bir kaç gündür de kız kardeşim yanımda o yapıyor yiyorum ama kilo almadım verdim. Hala da emin değilim bebek karnı mı bu kabullenemiyorum bu kadar çabuk çıkmasını

Ya bazı Kasım’lar vardır göbek kocaman ama bacaklar ipince ben onlara bayılıyorum. Maşallah benim her yer top gibi olunca kimseye kilo almış gibi de gelmiyorum :) bisiklet mi alsam eve bacak inceltmek için:)

Ayy bende bilmiyorum ki bulantidan cok yiyorum belki benim yemekten olabilir.

Ben günde 50 kez tartılıyorumdur:) çok takıntısıyım. İlk doğumumda doğumhaneden çıktım hemşireye baskül var mı dedim:) yoktu
Bende bekarken öyleydim kendi evime almadım daha tartı ama bu hafta alacağım ne durumdayım merak ediyorum :) bende kesin senin gibi tartılırım 50 kere kilo almaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…