2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bekarken öyleydim kendi evime almadım daha tartı ama bu hafta alacağım ne durumdayım merak ediyorum :) bende kesin senin gibi tartılırım 50 kere kilo almaktan çok korkuyorum
Vermesi de dert. Ben lohusalıkta günde 1 kilo tatlı ya da 10 tane Çan’la yiyordum ona rağmen verdin zaten 10 kilo almıştım ama o tatlıları yemeye devam ettiğim için 6 ayda verebildim.

Vermesi de dert. Ben lohusalıkta günde 1 kilo tatlı ya da 10 tane Çan’la yiyordum ona rağmen verdin zaten 10 kilo almıştım ama o tatlıları yemeye devam ettiğim için 6 ayda verebildim.
10 kilo mu çok iyi ya nasıl başardın. Benim vücüt kilo almaya çok meyilli inşallah dikkat edeceğim şu bulantılar bi geçse

Benim akşamki karnım zaten 5 aylık hamile karnı gibi. Bende de gaz ve kabızlık sorunu var anlarım seni

Ins bebek karnidir:)) cok heyacanlı:))

10 kilo mu çok iyi ya nasıl başardın. Benim vücüt kilo almaya çok meyilli inşallah dikkat edeceğim şu bulantılar bi geçse
YouTube da Leslie var onunla her gün bir saat yürüdüm biraz da spor yaptım. Evin altı spor parkıydı. Ama her bulduğumu yemedim. Yeşillik ağırlıklı beslendim hamilelikte. Şuan sadece hamur işi yemek istiyorum ama

Spor mu ay bende o enerji yok. Hamur işi daha tok tutuyor mideyi biraz rahatlatıyor ondandır. Sen yinede çok yeme diğeri gibi 10 kiloyla bitirirsen ne iyi olur

Bende 1.5 kilo falan aldım ama inanılmaz genişledim hele basenler. Annemde farketmiş çok genişledi diyor. Boyum da uzun iyice iri bişey olucam sanıırmgöbek deliğinden farkediyorum hafif şişkinlik var karnımda benimde

Spor mu ay bende o enerji yok. Hamur işi daha tok tutuyor mideyi biraz rahatlatıyor ondandır. Sen yinede çok yeme diğeri gibi 10 kiloyla bitirirsen ne iyi olur
Hedefim 8 kilo halsizliğim geçsin spora devam edeceğim inşallah. İlk hamileliğimde de ilk 4 ay perişan yatmıştım sonra kendime gelmiştim. Hatta bugünlerde midem dışında halsizliğim iyi gibi.

Derler ki basen genişletse kız olur valla ben de tuttu. Bi ara basenlerimden çıkacak çocuk sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…