Boyun kaç canım acababen 4.ayın içindeyim 62 kiloyla hamile kalmıştım şu an 60 kiloyum.
göbeğimde çıkmadı.
inşallah çok da çıkmaz.
çatlaklardan korkuyorum.
Vermesi de dert. Ben lohusalıkta günde 1 kilo tatlı ya da 10 tane Çan’la yiyordum ona rağmen verdin zaten 10 kilo almıştım ama o tatlıları yemeye devam ettiğim için 6 ayda verebildim.Bende bekarken öyleydim kendi evime almadım daha tartı ama bu hafta alacağım ne durumdayım merak ediyorum :) bende kesin senin gibi tartılırım 50 kerekilo almaktan çok korkuyorum
Ben asla o hamilelerden olamam ama çok özeniyorum onlaraYa bazı Kasım’lar vardır göbek kocaman ama bacaklar ipince ben onlara bayılıyorum. Maşallah benim her yer top gibi olunca kimseye kilo almış gibi de gelmiyorum :) bisiklet mi alsam eve bacak inceltmek için:)
10 kilo mu çok iyi ya nasıl başardın. Benim vücüt kilo almaya çok meyilli inşallah dikkat edeceğim şu bulantılar bi geçseVermesi de dert. Ben lohusalıkta günde 1 kilo tatlı ya da 10 tane Çan’la yiyordum ona rağmen verdin zaten 10 kilo almıştım ama o tatlıları yemeye devam ettiğim için 6 ayda verebildim.
Ay ben de şöyle uzun inçe bir hatun olmak isterdim ama rabbim böyle layık görmüş çok şükür.Ben asla o hamilelerden olamam ama çok özeniyorum onlara
Benim akşamki karnım zaten 5 aylık hamile karnı gibi. Bende de gaz ve kabızlık sorunu varBuarada benim hamile kalmadan once gaz sıkışmasi problemim vardı. O yuzden şuan cok daha fazla cekiyorum. Aksamlari şiş yatiyorum. Ama sabah gaz olmamasına rağmen ve cok düzenli wc ye çıkmama rağmen sis yani bu bir gaz degil. Zaten hangisinin gaz hangisinin göbek olduğunu hissediyor insan biz baya şişiyoz bacım:)
Boyun kaç canım acaba
Ins bebek karnidir:)) cok heyacanlı:))Ben önce yiyemiyordum yanımda biri olacak yemek yapacak da yicem. Annem de kaynanamda kaldım iki hafta orda yedim bir kaç gündür de kız kardeşim yanımda o yapıyor yiyorum ama kilo almadım verdim. Hala da emin değilim bebek karnı mı bu kabullenemiyorum bu kadar çabuk çıkmasını
Aynen çok şükür tabiki. Benim boy uzun ama ince değilimAy ben de şöyle uzun inçe bir hatun olmak isterdim ama rabbim böyle layık görmüş çok şükür.
YouTube da Leslie var onunla her gün bir saat yürüdüm biraz da spor yaptım. Evin altı spor parkıydı. Ama her bulduğumu yemedim. Yeşillik ağırlıklı beslendim hamilelikte. Şuan sadece hamur işi yemek istiyorum ama10 kilo mu çok iyi ya nasıl başardın. Benim vücüt kilo almaya çok meyilli inşallah dikkat edeceğim şu bulantılar bi geçse
Ay ben de şöyle uzun inçe bir hatun olmak isterdim ama rabbim böyle layık görmüş çok şükür.
Oooo sen ince dal gibi bir hatunsun o zamanboyum 1.80 canım.
kilom da 62 idi şu an 60 kiloyum.
Spor mu ay bende o enerji yok. Hamur işi daha tok tutuyor mideyi biraz rahatlatıyor ondandır. Sen yinede çok yeme diğeri gibi 10 kiloyla bitirirsen ne iyi olurYouTube da Leslie var onunla her gün bir saat yürüdüm biraz da spor yaptım. Evin altı spor parkıydı. Ama her bulduğumu yemedim. Yeşillik ağırlıklı beslendim hamilelikte. Şuan sadece hamur işi yemek istiyorum ama
Bende 1.5 kilo falan aldım ama inanılmaz genişledim hele basenler. Annemde farketmiş çok genişledi diyor. Boyum da uzun iyice iri bişey olucam sanıırmKızlar göbekler çıkmaya başladı demek ki zayıflayan arkadaşların diğer yerler inceldiği için göbek daha çok kendini belli ediyor olabilir. Benim sabah göbeğim çok az akşama çıkıyor ama çok sıvı tüketiyorum ondan şişiyor. İlk hamileliğimde de göbeğim çok azdı fazla çıkmamıştı. Ama basenim genişlemişti. İlk 4 ay 4 kilo almıştım. Yarısı basende yarısı göğüslerimdeydi. Hattabu hamileliğimde göğüslerim çok şişmedi. Zaten emzirmeyi bırakalı daha 8 ay olmuştu. Sanırım küçülmeden tekrar şişmeye başlayınca az şişti :)3 ay bitti gibi 1 kilo almışım o da göğüslerde yine. Bu sefer basenim o kadar gözüme çarpmıyor nedense..
Sadece göbeğin çıkar merak etme. Buraya foto atarsın biz de imrenir dururuz :)işte o hatun benim :)
ama hamileliğin sonunda ne olacağım bilemiyorum :)
Bebek karnıysa şimdiden çıktıysa 9. Ayda nasıl olacak bebek karnı değilse de kilo mu oda dertIns bebek karnidir:)) cok heyacanlı:))
Oooo sen inçe dal gibi bir hatunsun o zaman
Hedefim 8 kilo halsizliğim geçsin spora devam edeceğim inşallah. İlk hamileliğimde de ilk 4 ay perişan yatmıştım sonra kendime gelmiştim. Hatta bugünlerde midem dışında halsizliğim iyi gibi.Spor mu ay bende o enerji yok. Hamur işi daha tok tutuyor mideyi biraz rahatlatıyor ondandır. Sen yinede çok yeme diğeri gibi 10 kiloyla bitirirsen ne iyi olur
Sadece göbeğin çıkar merak etme. Buraya foto atarsın biz de imrenir dururuz :)
Derler ki basen genişletse kız olur valla ben de tuttu. Bi ara basenlerimden çıkacak çocuk sandımBende 1.5 kilo falan aldım ama inanılmaz genişledim hele basenler. Annemde farketmiş çok genişledi diyor. Boyum da uzun iyice iri bişey olucam sanıırmgöbek deliğinden farkediyorum hafif şişkinlik var karnımda benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?