Orantılı işte. 4. Aydasın daha belli değil diyorsun sen az alırsın kilo benceyok canım kemikli bir yapım olmadığı için dal kadar değilim.
göğüslerim ve popom sayesinde çok da zayıf değilim.
ama bacaklarım ince basenim yok.
Rabbim yardımcımız olsun ya o gaz sıkışmasi cok kotu benim sırtıma vuruyor bir de. Ama hepsine alıştım ben bağlantıya da alıştım. Sağlıklı doğda bulandır bebegim diye konuşmaya basladim. Bu arada bulantı hcg hormonundan kaynaklanıyormuş. Bu hormon 10. Hafta tavan yapıyormuş sonra yavaş yavaş düşüyormuş. Beynimi inandirdim simdi yavaş yavaş gecicek bu diye. Neye inanırsan o olurmusya bakalim ise yatıcam miBenim akşamki karnım zaten 5 aylık hamile karnı gibi. Bende de gaz ve kabızlık sorunu varanlarım seni
Bende yapabilir miyim acaba spor ya emin olamıyorum kendimden. Yapsam harika olurHedefim 8 kilo halsizliğim geçsin spora devam edeceğim inşallah. İlk hamileliğimde de ilk 4 ay perişan yatmıştım sonra kendime gelmiştim. Hatta bugünlerde midem dışında halsizliğim iyi gibi.
Orantılı işte. 4. Aydasın daha belli değil diyorsun sen az alırsın kilo bence
Benimde kemikli bir yapımdık hatta kas oranım nerdeyse yok yağdan ibaretim. Valla bunu da doğurayım. Spor yapıp vücudumu eskisinden daha iyi hale getireceğim Allah’ın izniyle.Orantılı işte. 4. Aydasın daha belli değil diyorsun sen az alırsın kilo bence
Leslie yapabilirsin evde 15 dk ile başlıyor.dene 16. Haftadan sonra.Bende yapabilir miyim acaba spor ya emin olamıyorum kendimden. Yapsam harika olur
Aynen kesinlikle. Bi yarım saat bulantı olmazsa korku sarıyor beni. Geçecek mi acaba bu haftadan sonra yavaş yavaş ya. Geçerse kilo almaya başlarım kesinRabbim yardımcımız olsun ya o gaz sıkışmasi cok kotu benim sırtıma vuruyor bir de. Ama hepsine alıştım ben bağlantıya da alıştım. Sağlıklı doğda bulandır bebegim diye konuşmaya basladim. Bu arada bulantı hcg hormonundan kaynaklanıyormuş. Bu hormon 10. Hafta tavan yapıyormuş sonra yavaş yavaş düşüyormuş. Beynimi inandirdim simdi yavaş yavaş gecicek bu diye. Neye inanırsan o olurmusya bakalim ise yatıcam mi
Ya bazı Kasım’lar vardır göbek kocaman ama bacaklar ipince ben onlara bayılıyorum. Maşallah benim her yer top gibi olunca kimseye kilo almış gibi de gelmiyorum :) bisiklet mi alsam eve bacak inceltmek için:)
Leslie mi yazacağım sadece belli bir programı var mı. 16. Hafta şart mı bulantılar geçtikten sonra yapsam sakıncası olur muLeslie yapabilirsin evde 15 dk ile başlıyor.dene 16. Haftadan sonra.
Benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama kararlı olacağımdan hiç emin değilimBenimde kemikli bir yapımdık hatta kas oranım nerdeyse yok yağdan ibaretim. Valla bunu da doğurayım. Spor yapıp vücudumu eskisinden daha iyi hale getireceğim Allah’ın izniyle.
Darısı bizlerevalla hiç fena olmaz o zaman :)
Yok olmaz yürüyüş zaten ama önce 15 dk ile başla yavaş yavaş artır. Leslie yazınca çıkıyor YouTube daLeslie mi yazacağım sadece belli bir programı var mı. 16. Hafta şart mı bulantılar geçtikten sonra yapsam sakıncası olur mu
Evet bende endişeleniyorum. Hatta doktora söyledim. Endişelenmek cok iyi dedi öyle birşey olursa gel dedi. Demekki iyi birşey. Bu arada benim doktor cok enteresan ya herkese 9. Hafta da cinsiyet tahmin ediyormuş. Bana da etti hemde %60 kız dedi:)). Herhalde sallıyo ya tutarsa yapiyorAynen kesinlikle. Bi yarım saat bulantı olmazsa korku sarıyor beni. Geçecek mi acaba bu haftadan sonra yavaş yavaş ya. Geçerse kilo almaya başlarım kesin
Ya ben de iki çocuklu hayat nasıl olur bilmiyorum ilk çocukta hayatım çok değişmedi. Hep geziyordum yine gezdim. Çocuğu engel olarak görmedim. Kara kışa soğuğa alıştırdım. En zor 2 yaşıydı bu sene zorlandım ama yalnızım babası olsa bu kadar zorlanmazdım sanırım.Benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama kararlı olacağımdan hiç emin değilimçabuk sıkılıyorum diyet yaparım ama spor üşeniyorum bebekte olursa nasıl olur yapar mıyım bilmiyorum umarım yaparım.
Ya valla şaşırıyorum erkenden cinsiyet söyleyebilen drlara beni öyle bir doktor bulmaz vallahi.Evet bende endişeleniyorum. Hatta doktora söyledim. Endişelenmek cok iyi dedi öyle birşey olursa gel dedi. Demekki iyi birşey. Bu arada benim doktor cok enteresan ya herkese 9. Hafta da cinsiyet tahmin ediyormuş. Bana da etti hemde %60 kız dedi:)). Herhalde sallıyo ya tutarsa yapiyor
Tamamdır canım çok sağol deneyeceğimYok olmaz yürüyüş zaten ama önce 15 dk ile başla yavaş yavaş artır. Leslie yazınca çıkıyor YouTube da
Benim eşimde askeri personel. Ne zamana kadar ayrısınız siz? İşin zor ciddenYa ben de iki çocuklu hayat nasıl olur bilmiyorum ilk çocukta hayatım çok değişmedi. Hep geziyordum yine gezdim. Çocuğu engel olarak görmedim. Kara kışa soğuğa alıştırdım. En zor 2 yaşıydı bu sene zorlandım ama yalnızım babası olsa bu kadar zorlanmazdım sanırım.
Çok erken değil mi 9. Hafta yaEvet bende endişeleniyorum. Hatta doktora söyledim. Endişelenmek cok iyi dedi öyle birşey olursa gel dedi. Demekki iyi birşey. Bu arada benim doktor cok enteresan ya herkese 9. Hafta da cinsiyet tahmin ediyormuş. Bana da etti hemde %60 kız dedi:)). Herhalde sallıyo ya tutarsa yapiyor
Allah yardimcin olsun canım.Ya ben de iki çocuklu hayat nasıl olur bilmiyorum ilk çocukta hayatım çok değişmedi. Hep geziyordum yine gezdim. Çocuğu engel olarak görmedim. Kara kışa soğuğa alıştırdım. En zor 2 yaşıydı bu sene zorlandım ama yalnızım babası olsa bu kadar zorlanmazdım sanırım.
Yok ya aslında hic iyi degil daha kesin olmadan söylüyor insanı hayale teşvik ediyo şuan isim ariyorum düşün:) tamam erkek oldugunu soylerse sonra uzulmem kesinlikle sağlıklı olsun yeter ki ama kesin olsun bizim olsun yaYa valla şaşırıyorum erkenden cinsiyet söyleyebilen drlara beni öyle bir doktor bulmaz vallahi.
Ayy inş cok Cok iyidir, sağlıklıdır . erken tabi her hastasına söylüyormuş bu da onun yöntemi sanirim. Saglikocaginda hamilelerle konuşurken söylediler çoğu tutmuş.Çok erken değil mi 9. Hafta yabende bu hafta gideceğim kontrole bakalım ne durumda benim minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?