2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim akşamki karnım zaten 5 aylık hamile karnı gibi. Bende de gaz ve kabızlık sorunu var anlarım seni
Rabbim yardımcımız olsun ya o gaz sıkışmasi cok kotu benim sırtıma vuruyor bir de. Ama hepsine alıştım ben bağlantıya da alıştım. Sağlıklı doğda bulandır bebegim diye konuşmaya basladim. Bu arada bulantı hcg hormonundan kaynaklanıyormuş. Bu hormon 10. Hafta tavan yapıyormuş sonra yavaş yavaş düşüyormuş. Beynimi inandirdim simdi yavaş yavaş gecicek bu diye. Neye inanırsan o olurmusya bakalim ise yatıcam mi

Aynen kesinlikle. Bi yarım saat bulantı olmazsa korku sarıyor beni. Geçecek mi acaba bu haftadan sonra yavaş yavaş ya. Geçerse kilo almaya başlarım kesin

Ya bazı Kasım’lar vardır göbek kocaman ama bacaklar ipince ben onlara bayılıyorum. Maşallah benim her yer top gibi olunca kimseye kilo almış gibi de gelmiyorum :) bisiklet mi alsam eve bacak inceltmek için:)
onlar yemiyor galiba sadece bebek büyüyor içlerinde:)) bende özenmiyor degilim

Benimde kemikli bir yapımdık hatta kas oranım nerdeyse yok yağdan ibaretim. Valla bunu da doğurayım. Spor yapıp vücudumu eskisinden daha iyi hale getireceğim Allah’ın izniyle.
Benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama kararlı olacağımdan hiç emin değilim çabuk sıkılıyorum diyet yaparım ama spor üşeniyorum bebekte olursa nasıl olur yapar mıyım bilmiyorum umarım yaparım.

Aynen kesinlikle. Bi yarım saat bulantı olmazsa korku sarıyor beni. Geçecek mi acaba bu haftadan sonra yavaş yavaş ya. Geçerse kilo almaya başlarım kesin
Evet bende endişeleniyorum. Hatta doktora söyledim. Endişelenmek cok iyi dedi öyle birşey olursa gel dedi. Demekki iyi birşey. Bu arada benim doktor cok enteresan ya herkese 9. Hafta da cinsiyet tahmin ediyormuş. Bana da etti hemde %60 kız dedi:)). Herhalde sallıyo ya tutarsa yapiyor

Ya ben de iki çocuklu hayat nasıl olur bilmiyorum ilk çocukta hayatım çok değişmedi. Hep geziyordum yine gezdim. Çocuğu engel olarak görmedim. Kara kışa soğuğa alıştırdım. En zor 2 yaşıydı bu sene zorlandım ama yalnızım babası olsa bu kadar zorlanmazdım sanırım.

Ya valla şaşırıyorum erkenden cinsiyet söyleyebilen drlara beni öyle bir doktor bulmaz vallahi.

Benim eşimde askeri personel. Ne zamana kadar ayrısınız siz? İşin zor cidden

Çok erken değil mi 9. Hafta ya bende bu hafta gideceğim kontrole bakalım ne durumda benim minik

Allah yardimcin olsun canım.
Ya valla şaşırıyorum erkenden cinsiyet söyleyebilen drlara beni öyle bir doktor bulmaz vallahi.
Yok ya aslında hic iyi degil daha kesin olmadan söylüyor insanı hayale teşvik ediyo şuan isim ariyorum düşün:) tamam erkek oldugunu soylerse sonra uzulmem kesinlikle sağlıklı olsun yeter ki ama kesin olsun bizim olsun ya

Çok erken değil mi 9. Hafta ya bende bu hafta gideceğim kontrole bakalım ne durumda benim minik
Ayy inş cok Cok iyidir, sağlıklıdır . erken tabi her hastasına söylüyormuş bu da onun yöntemi sanirim. Saglikocaginda hamilelerle konuşurken söylediler çoğu tutmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…