Ben ilkinde sebamed in kini kullandım kaşıntıyı çok azaltıyor rahatlatıyordu. Bende yağla uğraşamayanlardanım tembelimde azıcıkbende çatlak kremi araştırıyorum 3 tane iyi öneri buldum arasında karar vereceğim.
zeytinyağı süremem çünkü yağdan ezelden beri tiksiniyorum.
hatta kremi de hiç sevmem ama artık katlanacağım.
Önümüzdeki Haziran’da Doğu görevi bitecek. 5 yıllık evli olacağız ama 2 yıl aynı evde yaşayabildik :)Benim eşimde askeri personel. Ne zamana kadar ayrısınız siz? İşin zor cidden
Sen baya erken öğrenmiş oldun o zaman cinsiyeti şanslısın :) tabi değişmezseAyy inş cok Cok iyidir, sağlıklıdır . erken tabi her hastasına söylüyormuş bu da onun yöntemi sanirim. Saglikocaginda hamilelerle konuşurken söylediler çoğu tutmuş.
Baya da varmış bitmesine daha. Sen gidemez miydin peki. Hazirandan sonra beraber olabilecek misiniz pekiÖnümüzdeki Haziran’da Doğu görevi bitecek. 5 yıllık evli olacağız ama 2 yıl aynı evde yaşayabildik :)
Aynen benim ilk gebeliğimde de ilk basenler çıkmıştı ve kızdı. Bence bu koca karı teorisi doğruDerler ki basen genişletse kız olur valla ben de tuttu. Bi ara basenlerimden çıkacak çocuk sandım
Evet olabilirAynen benim ilk gebeliğimde de ilk basenler çıkmıştı ve kızdı. Bence bu koca karı teorisi doğru
Onun tayini nereye çıkarsa beni de oraya atayacaklar. Şuan eş götürülemeyen garnizonda olduğu için ayrıyız Hakkari merkez ılsaydı ben de giderdim büyük ihtimal. Ama üst bölgesinde 7/24 mesaisi var.Baya da varmış bitmesine daha. Sen gidemez miydin peki. Hazirandan sonra beraber olabilecek misiniz peki
Anladım Allah yardımcısı olsun ve tabi senin de. Haziran çabucak gelir de kavuşursunuz. Tek başına çocuk bakmak da kolay değildirOnun tayini nereye çıkarsa beni de oraya atayacaklar. Şuan eş götürülemeyen garnizonda olduğu için ayrıyız Hakkari merkez ılsaydı ben de giderdim büyük ihtimal. Ama üst bölgesinde 7/24 mesaisi var.
Foto atıcam gör halimi bakYa bende bebek göbeği değil diyip durdum ama galiba artık bebek göbeği. Ama erken değil mi acaba ? Netten bakıyorum ilk gebeliklerde 4. Ayda çıkıyor falan yazılmış hep. Sabah uyandığımda daha küçük oluyor ama yinede ar göbek sabah kalktığımda da
Hepsini denedim fayda etmedi çekiyorum mecbur inşallah erkenden biter yaaHavuc ye o zaman canim :)
Eşim tayin olunca ben de ailemin yanına tayin istedim. Burda en azından ben okuldayken kız kardeşim bakıyor da aklım kalmıyor.Anladım Allah yardımcısı olsun ve tabi senin de. Haziran çabucak gelir de kavuşursunuz. Tek başına çocuk bakmak da kolay değildir
Önceki halini bilmediğimi için bana çok gelmedi..
Kesinlikle benim göbeğinde aynı bu şekilde
Ben de 1 ay daha eski kıyafetlerimi giyerim heralde sonrası Allah kerimÖnceki halini bilmediğimi için bana çok gelmedi..
Bende suan okadar karın var kilo 59 du en son tartildigim da. Çıkmasın hemen zaten 6 ayindan sonra çıksın catlamiyim çatır çutur
:) çok acele etmeyin bence birazcık düğmesi açık giyin biraz daha sonra alışveriş yapın. Sonra o kıyafetler pek giyilmiyor. Bir de ben hamile pantolonu almıştım. Sürekli aşağı düşüyordu çıldıracaktım yeminle..Kesinlikle benim göbeğinde aynı bu şekildebenimde dün kayınvaliden sana birşeyler alalim olmuyor üzerindekiler dedi
hangi 3 öneri?bende çatlak kremi araştırıyorum 3 tane iyi öneri buldum arasında karar vereceğim.
zeytinyağı süremem çünkü yağdan ezelden beri tiksiniyorum.
hatta kremi de hiç sevmem ama artık katlanacağım.
:) çok acele etmeyin bence birazcık düğmesi açık giyin biraz daha sonra alışveriş yapın. Sonra o kıyafetler pek giyilmiyor. Bir de ben hamile pantolonu almıştım. Sürekli aşağı düşüyordu çıldıracaktım yeminle..
Güle güle kullan canım. Sağlıklı günlerde..Kızlar bende hemen Kıyafet almayı düşünmüyordum ama anlatamam iç çamaşırım bile rahatsız ediyordu
Pentide kampanya vardı bende aldım iyi oldu
Pijama,tayt hamile pantolonu,tişört hepsini aldım valla çünkü çok rahatsız ediyordu kıyafetlerim
Pantolon düğmesi açık geziyordum bi kaç gündür iyi oldu almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?