2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende çatlak kremi araştırıyorum 3 tane iyi öneri buldum arasında karar vereceğim.
zeytinyağı süremem çünkü yağdan ezelden beri tiksiniyorum.
hatta kremi de hiç sevmem ama artık katlanacağım.
Ben ilkinde sebamed in kini kullandım kaşıntıyı çok azaltıyor rahatlatıyordu. Bende yağla uğraşamayanlardanım tembelimde azıcık

Baya da varmış bitmesine daha. Sen gidemez miydin peki. Hazirandan sonra beraber olabilecek misiniz peki
Onun tayini nereye çıkarsa beni de oraya atayacaklar. Şuan eş götürülemeyen garnizonda olduğu için ayrıyız Hakkari merkez ılsaydı ben de giderdim büyük ihtimal. Ama üst bölgesinde 7/24 mesaisi var.

Onun tayini nereye çıkarsa beni de oraya atayacaklar. Şuan eş götürülemeyen garnizonda olduğu için ayrıyız Hakkari merkez ılsaydı ben de giderdim büyük ihtimal. Ama üst bölgesinde 7/24 mesaisi var.
Anladım Allah yardımcısı olsun ve tabi senin de. Haziran çabucak gelir de kavuşursunuz. Tek başına çocuk bakmak da kolay değildir

Foto atıcam gör halimi bak

Havuc ye o zaman canim :)
Hepsini denedim fayda etmedi çekiyorum mecbur inşallah erkenden biter yaa

Kesinlikle benim göbeğinde aynı bu şekilde benimde dün kayınvaliden sana birşeyler alalim olmuyor üzerindekiler dedi
:) çok acele etmeyin bence birazcık düğmesi açık giyin biraz daha sonra alışveriş yapın. Sonra o kıyafetler pek giyilmiyor. Bir de ben hamile pantolonu almıştım. Sürekli aşağı düşüyordu çıldıracaktım yeminle..

evet kötüymüş. Yok henüz almayız zaten pek evden çıkmıyorum evde de pijamayla idare ediyoruz iste simdilik

Kızlar bende hemen Kıyafet almayı düşünmüyordum ama anlatamam iç çamaşırım bile rahatsız ediyordu
Pentide kampanya vardı bende aldım iyi oldu
Pijama,tayt hamile pantolonu,tişört hepsini aldım valla çünkü çok rahatsız ediyordu kıyafetlerim
Pantolon düğmesi açık geziyordum bi kaç gündür iyi oldu almam

Güle güle kullan canım. Sağlıklı günlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…