2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kendi adıma söylüyorum. İlk gebelikte prenses gibi hissediyorsun. Hissettiriliyorsun :)) ama ikincide hamile olduğumu bulantılar dışında anlamıyorum bile :)) ilk gebeliğin kıymetini bilin yapın nazınızı. İkincide yapılmıyor

Peki nasıl atlattın benim bütün hevesin gitti hiçbirşey yapmak istemiyorum
Bu sabah ezanla kalktım dua ettim
Allahim benim bu yaşadığımı o hissetmesin diye üzülmesin diye
Düşünsene içinde varolan bi canlı mucize hani saçının telini yaratabiliyo muyuz
Dr 3.de eee yapınca kız mı dedim o net değil dedi ama o an içimden off yine mi dedim saniyelik bişeydi töbe ya rabbim deyip pişman oldum şimdi görümcem bebeğini emzirdikç3 benimki de doğsa diyorum martı sabırsızlıkla bekliyorum hem erkek çocuk anneye düşkün olur bendeki 2kız da babacı bu da kız olursa tamam evde zafer babanın

Hem 14. Haftadasın kesinleşmez gibi geliyo bana sonuçta göbek bağı falan karışrırılabiliyo geçen birini gördüm 22. Haftaya kadar kızdı diyo hastalanıp gitmiş oğlan dedik mi d2miş dr u kadın şok emin olmak için benim dr a gelmiş tabi ben kendi sıramı bekleme telaşımdan sormayı unuttum ne dedi diye hoş benim kızlarda yüzde 80 dedi doğru çıktı

Zayıf mısın iç karnın dardır belki çıkabilir sonuçta bebek küçük de olsa sulu bi kese var 6.hafta da mı ne orta boy portakal kadar olur demişlerdi heralde şimdi 2katıdır

Aşırı zayıf değilim açıkçası 172 boyum 63.5 kiloyla hamile kalmıştım 60a düştüm. Göbeğim gitmişti ama öyle aman aman da zayıf değilim. 9+6 olduk bugün
Boyuna göre zayıfsın ve etin sıkıdır iç karnın da dar olunca normal
Geçen hastanede birini gördüm karnı kocaman tamam doğum yakın galiba dedim 5.aydayız dedi ben şok kadın ayakları görmüyo yalnız s3nde öyle olursun

En çok önerilen liearac ama arkadaşım kullandı yine de çatladı biraz kilo ile ilgili biraz yapı ilke ilgili sanırım.
Etin sıkı ise az da kilo alsan çatlarsın benim etim yumuşaktır diğer 2gebelikde bi göpüslerim bide bacaklarım çatladı karnımda yok bişey

Bende ilkinde yapmadim ikincide adam diyor ya .Sen böyle degildin ilkinde akillandim herseyi yapa biliyordum ilkinde yardim istemek yok şimdi sunu sen yap bunu sen yap tabi bunaltmadan aramizda tabi ilk aylarda lekelerden de kaynaklandı .ilk hamileligimde yaş 23 du kuş gibi hafiftim şimdi 31. Ayni degil daha yorgunum

yok canım kemikli bir yapım olmadığı için dal kadar değilim.
göğüslerim ve popom sayesinde çok da zayıf değilim.
ama bacaklarım ince basenim yok.
İçim fesat ayoll o zayıf olanlara da gıcığım var yiyip de kilo da almıyolar ya deliriyorum hıhhhh inşallah kilo alırsınız malum biz de veremiyoz madem psikolojimizi bozmayın demi

Şagsen benim sezeryan sonrası göbeğim vardı hamiöelikden önce kilo verdim yarısı gitmişti hamile kalasıya tsh yüksekti kilo aldım göbek yine çıktı hamikeyim ben diyorum sezeryandan sonra saramadım ama bunda patlasada sarcam bu 3. Hamilelik ustalık eserim olcak inş

Derler ki basen genişletse kız olur valla ben de tuttu. Bi ara basenlerimden çıkacak çocuk sandım
Yok ya o belli olmuyo bizim bi akraba ilk hamileliğinde shakira ile yarışacaktı hatta onu geçmişti karnı yok ama popo ve basen aldı başını gidiyodu bide paçası dar giyince komik görünüyodu oğlu oldu şimdi 2.ye hamile kız bunda da büyüyo popo ama ilki kadar değil

içimden bir ses karadenizli olduğunu söylüyor :)
ben kilolu değilim ama kiloyla çok kafayı bozanlardan da değilim.
amannn sağlıklı olalım da bir engelimiz yok duacı olalım yeter.
zaten sen bu azimle 3.de o göbeği halledersin :)

Nerdeeee Manisa lıyım azcık deli olabilirim o yüzden işin şakası o herkesin bünyesi farklı ama tabiki bunda bilinçli olcam aşırıya gerek yok ha bide aman sütüm çekerdeyip lokumları tatlıları gömmücem he le ki gecenin 2sinde 4ünde
Bi takıntım yok da boy 1.58 kemiklerde iri et de gevşek olunca tostoparlakım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…