Bende dar olan herşeyden bunalıyorum. Almam lazım benim de. Atacağım bende göbeemi
Önceden göbeğim dümdüzdü ben bile şaşırdımÖnceki halini bilmediğimi için bana çok gelmedi..
En mantıklısı da bu valla en azından ailenle aynı şehirdesin yoksa çok daha zor olurduEşim tayin olunca ben de ailemin yanına tayin istedim. Burda en azından ben okuldayken kız kardeşim bakıyor da aklım kalmıyor.
Göbekli olarak çok tatlıyız bence ne güzel duyguymuş yaaBende dar olan herşeyden bunalıyorum. Almam lazım benim de. Atacağım bende göbeemi
Hay masallahboyum 1.80 canım.
kilom da 62 idi şu an 60 kiloyum.
Düşünsene içinde varolan bi canlı mucize hani saçının telini yaratabiliyo muyuzPeki nasıl atlattın benim bütün hevesin gitti hiçbirşey yapmak istemiyorum
Bu sabah ezanla kalktım dua ettim
Allahim benim bu yaşadığımı o hissetmesin diye üzülmesin diye
Erken daha yine de net bişey olmasa da söyler dr hadi hayırlısı olsunHayırlı gunler iyidir insallah meraktan çatlıyorum yarin randevu var insallah gösterir kendini de cinsiyetini ogreniriz
Ben 11+6da yaptırdım 14e girmeden bitiyo süresi ihmal etmeyin geçen salı verdim kanı 15güne gelir sonuç dedi hayırlısı olsun dua edip bekliyoruzİkili testinizi yaptırdınız mı kızlar kaç haftalıksınız
Zayıf mısın iç karnın dardır belki çıkabilir sonuçta bebek küçük de olsa sulu bi kese var 6.hafta da mı ne orta boy portakal kadar olur demişlerdi heralde şimdi 2katıdırKızlar benim sabahları da karnım dümdüz olmuyor artık. Gaz da değil sanırım. Bu kadar erken çıkabilir mi göbek. Kilom da artış yok ama bilemedim. Geçen hafta tartıldım en son kilo almamıştım hatta vermiştim. Ama karnım çıktı. Çok erken değil mi? İlk gebeliğim
Boyuna göre zayıfsın ve etin sıkıdır iç karnın da dar olunca normalAşırı zayıf değilim açıkçası 172 boyum 63.5 kiloyla hamile kalmıştım 60a düştüm. Göbeğim gitmişti ama öyle aman aman da zayıf değilim. 9+6 olduk bugün
Hay masallah
Daha uzamayi dusunuyon mu
Etin sıkı ise az da kilo alsan çatlarsın benim etim yumuşaktır diğer 2gebelikde bi göpüslerim bide bacaklarım çatladı karnımda yok bişeyEn çok önerilen liearac ama arkadaşım kullandı yine de çatladı biraz kilo ile ilgili biraz yapı ilke ilgili sanırım.
Ben ilkinde sebamed in kini kullandım kaşıntıyı çok azaltıyor rahatlatıyordu. Bende yağla uğraşamayanlardanım tembelimde azıcık
Bende ilkinde yapmadim ikincide adam diyor ya .Sen böyle degildin ilkinde akillandim herseyi yapa biliyordum ilkinde yardim istemek yok şimdi sunu sen yap bunu sen yap tabi bunaltmadan aramizda tabi ilk aylarda lekelerden de kaynaklandı .ilk hamileligimde yaş 23 du kuş gibi hafiftim şimdi 31. Ayni degil daha yorgunumKızlar kendi adıma söylüyorum. İlk gebelikte prenses gibi hissediyorsun. Hissettiriliyorsun :)) ama ikincide hamile olduğumu bulantılar dışında anlamıyorum bile :)) ilk gebeliğin kıymetini bilin yapın nazınızı. İkincide yapılmıyor
İçim fesat ayoll o zayıf olanlara da gıcığım var yiyip de kilo da almıyolar ya deliriyorum hıhhhh inşallah kilo alırsınız malum biz de veremiyoz madem psikolojimizi bozmayın demiyok canım kemikli bir yapım olmadığı için dal kadar değilim.
göğüslerim ve popom sayesinde çok da zayıf değilim.
ama bacaklarım ince basenim yok.
Yok ya o belli olmuyo bizim bi akraba ilk hamileliğinde shakira ile yarışacaktı hatta onu geçmişti karnı yok ama popo ve basen aldı başını gidiyodu bide paçası dar giyince komik görünüyodu oğlu oldu şimdi 2.ye hamile kız bunda da büyüyo popo ama ilki kadar değilDerler ki basen genişletse kız olur valla ben de tuttu. Bi ara basenlerimden çıkacak çocuk sandım
İçim fesat ayoll o zayıf olanlara da gıcığım var yiyip de kilo da almıyolar ya deliriyorum hıhhhh inşallah kilo alırsınız malum biz de veremiyoz madem psikolojimizi bozmayın demi
Şagsen benim sezeryan sonrası göbeğim vardı hamiöelikden önce kilo verdim yarısı gitmişti hamile kalasıya tsh yüksekti kilo aldım göbek yine çıktı hamikeyim ben diyorum sezeryandan sonra saramadım ama bunda patlasada sarcam bu 3. Hamilelik ustalık eserim olcak inş
Bi ben miyim göbeğğim büyüs3 de sevsem diyen 2. Kızdan hamile tsörtüm var giydim karnı bomboş buruşuk kaldı yaa
Nerdeeee Manisa lıyım azcık deli olabilirim o yüzden işin şakası o herkesin bünyesi farklı ama tabiki bunda bilinçli olcam aşırıya gerek yok ha bide aman sütüm çekerdeyip lokumları tatlıları gömmücem he le ki gecenin 2sinde 4ündeiçimden bir ses karadenizli olduğunu söylüyor :)
ben kilolu değilim ama kiloyla çok kafayı bozanlardan da değilim.
amannn sağlıklı olalım da bir engelimiz yok duacı olalım yeter.
zaten sen bu azimle 3.de o göbeği halledersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?