8 sene ara vermek de iyidir değil mi? Hep 2. Yi 40 ta yapsam diyordum. Bu kadar çabuk hamile kalacağımı hiç düşünmedim.Bende ilkinde yapmadim ikincide adam diyor ya .Sen böyle degildin ilkinde akillandim herseyi yapa biliyordum ilkinde yardim istemek yok şimdi sunu sen yap bunu sen yap tabi bunaltmadan aramizda tabi ilk aylarda lekelerden de kaynaklandı .ilk hamileligimde yaş 23 du kuş gibi hafiftim şimdi 31. Ayni degil daha yorgunum
Nerdeeee Manisa lıyım azcık deli olabilirim o yüzden işin şakası o herkesin bünyesi farklı ama tabiki bunda bilinçli olcam aşırıya gerek yok ha bide aman sütüm çekerdeyip lokumları tatlıları gömmücem he le ki gecenin 2sinde 4ünde
Bi takıntım yok da boy 1.58 kemiklerde iri et de gevşek olunca tostoparlakım işte
Elimden geleni yapacagim çikolata yürüyüş su ona ragmen gostermezse kendi bilir :)Erken daha yine de net bişey olmasa da söyler dr hadi hayırlısı olsun
Çocugu tek mi büyüttün canımÖnümüzdeki Haziran’da Doğu görevi bitecek. 5 yıllık evli olacağız ama 2 yıl aynı evde yaşayabildik :)
Ustalık eseri ne güldüm:) merak ediyorum valla sonucu..İçim fesat ayoll o zayıf olanlara da gıcığım var yiyip de kilo da almıyolar ya deliriyorum hıhhhh inşallah kilo alırsınız malum biz de veremiyoz madem psikolojimizi bozmayın demi
Şagsen benim sezeryan sonrası göbeğim vardı hamiöelikden önce kilo verdim yarısı gitmişti hamile kalasıya tsh yüksekti kilo aldım göbek yine çıktı hamikeyim ben diyorum sezeryandan sonra saramadım ama bunda patlasada sarcam bu 3. Hamilelik ustalık eserim olcak inş
Çok da taş gibi değildi... bu Doğumdan sonra olacak inşallah :)Etin sıkı ise az da kilo alsan çatlarsın benim etim yumuşaktır diğer 2gebelikde bi göpüslerim bide bacaklarım çatladı karnımda yok bişey
Ben bu kadar ara vermel istemedim aslinda oglum iki yasindayken istedim bu zamana nasip oldu oğlum da tedaviyle oldu ama yorulurmusum iki minnakla şimdi oglum ihtiyaclarini kendi yapiyor ondan cok zorlanmam gibi geliyor tabi 8 sene saltanatdan sonra evde bir kardese alışma süreci yasarmiyiz bilmiyorum bakalim gelsin hayirlissiyle o vakit insallah gorcem bende merakla belliyorum8 sene ara vermek de iyidir değil mi? Hep 2. Yi 40 ta yapsam diyordum. Bu kadar çabuk hamile kalacağımı hiç düşünmedim.
Bende hemen göbüşüm kocaman olsun istiyorum yaa acayip hevesliyimBi ben miyim göbeğğim büyüs3 de sevsem diyen 2. Kızdan hamile tsörtüm var giydim karnı bomboş buruşuk kaldı yaa
Benimde en büyük korkum o aslında asker eşi olunca böyle bir endişe oluyor1 yaşında gitti eşim. 1 senedir kızımla yalnızız. 1 senemiz daha var
GBende hemen göbüşüm kocaman olsun istiyorum yaa acayip hevesliyim
Bir dönemde yine şükret.. benim eşim karacı piyade 3 senede bir Doğu görevi hem de üst bölgesi biz epey ayrı kalırız bu gidişleBenimde en büyük korkum o aslında asker eşi olunca böyle bir endişe oluyor
Annemlerdeyim 1 haftadır çok özledim daha 2 hafta var gelip beni almasına
Ama illaki bir dönem bizde ayrı kalırız genelde öyle çünkü
Canım ya 2 hafta sonra git % 100 desin şimdi gitsem %80 falan diyecek. Azcık daha sabır tabi bu benim fikrim.Kızlar 14 haftalık gebe olup cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı aramızda doktor randevum 2 hafta sonra
Acaba diyorum beklemesemde bu hafta içi başka doktoromı gitsem
Bu hafta içi de kan sonuçlarım çıkacak onlar için sters yaptım bu hafta bir bitse hayırlısı ile
Sezeryanda bile göbeğin kalmadıysa senin ömrün boyunca göbeğin olmaz. Ama dr un güzel yapıştırsın bazen yapıştırılan yerin üstüne sarkıyor karın. O da göbek gibi kalıyor.G
Dogumdan sonra da ah bu göbek nasıl gitcek diycen ama ilk hamileliginde bende kendimi hamile hissetmek icin karnim büyüsün istemiştim cok göbegim kalmadi sezaryan olmama rağmen ama ikincide kalir mi diye acanaa demiyor degilim ama ama kenimi göbüşlu çok seviyorum:)))
Benimki de 1 ay sonra gelecek inşallah gün sayıyoruz. 2 ay geçti gideli. Zaman çok yavaş geçiyor.Benimde en büyük korkum o aslında asker eşi olunca böyle bir endişe oluyor
Annemlerdeyim 1 haftadır çok özledim daha 2 hafta var gelip beni almasına
Ama illaki bir dönem bizde ayrı kalırız genelde öyle çünkü
Doğru söylüyorsun bu kadar bekledik Allah ın izni ile bebeğimde tutundu Benimle biraz sabır etmem lazımCanım ya 2 hafta sonra git % 100 desin şimdi gitsem %80 falan diyecek. Azcık daha sabır tabi bu benim fikrim.
Nedense anlamsız bir özgüven var o konuda sanki 50 kilo da alsam bir çırpıda verecekmişim gibi kendimden eminimG
Dogumdan sonra da ah bu göbek nasıl gitcek diycen ama ilk hamileliginde bende kendimi hamile hissetmek icin karnim büyüsün istemiştim cok göbegim kalmadi sezaryan olmama rağmen ama ikincide kalir mi diye acanaa demiyor degilim ama ama kenimi göbüşlu çok seviyorum:)))
Bizde 3 yılda 1 Doğu görevi çıkıyorBir dönemde yine şükret.. benim eşim karacı piyade 3 senede bir Doğu görevi hem de üst bölgesi biz epey ayrı kalırız bu gidişle
Bulantılar için zamanın geçmediğini düşünüyorum bende sanki takılı kaldı takvim hergün aynı rakamı görüyormuşum gibi hey Allahım sanırım psikolojim bozulduBenimki de 1 ay sonra gelecek inşallah gün sayıyoruz. 2 ay geçti gideli. Zaman çok yavaş geçiyor.
Sen yine de 50 kilo alma bi çırpıda verilmiyor :) sonra da sütün olsun diye uğraşıyorsun. Bi de emzirirken her yeri tatlı görebiliyorsun. :)Nedense anlamsız bir özgüven var o konuda sanki 50 kilo da alsam bir çırpıda verecekmişim gibi kendimden eminim
Çok saçma ama öyle düşünüyorum
Bizde 3 yılda 1 Doğu görevi çıkıyor
Eşim jandarma
Kendimi şimdiden hazırlıyorum bazen ayrı kalmaya
Bulantılar için zamanın geçmediğini düşünüyorum bende sanki takılı kaldı takvim hergün aynı rakamı görüyormuşum gibi hey Allahım sanırım psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?