2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

8 sene ara vermek de iyidir değil mi? Hep 2. Yi 40 ta yapsam diyordum. Bu kadar çabuk hamile kalacağımı hiç düşünmedim.

Yok bir kelimenden dolayı karadenizlisin imajı uyandı kafamda da :)
ya benim canım hiç tatlı şeyler istemiyor.
halbuki hamilelikten önce bir kilo baklava yiyebilirdim bir oturmaya.
verirsin verirsin sende merak etme.

Ustalık eseri ne güldüm:) merak ediyorum valla sonucu..

8 sene ara vermek de iyidir değil mi? Hep 2. Yi 40 ta yapsam diyordum. Bu kadar çabuk hamile kalacağımı hiç düşünmedim.
Ben bu kadar ara vermel istemedim aslinda oglum iki yasindayken istedim bu zamana nasip oldu oğlum da tedaviyle oldu ama yorulurmusum iki minnakla şimdi oglum ihtiyaclarini kendi yapiyor ondan cok zorlanmam gibi geliyor tabi 8 sene saltanatdan sonra evde bir kardese alışma süreci yasarmiyiz bilmiyorum bakalim gelsin hayirlissiyle o vakit insallah gorcem bende merakla belliyorum

1 yaşında gitti eşim. 1 senedir kızımla yalnızız. 1 senemiz daha var
Benimde en büyük korkum o aslında asker eşi olunca böyle bir endişe oluyor
Annemlerdeyim 1 haftadır çok özledim daha 2 hafta var gelip beni almasına
Ama illaki bir dönem bizde ayrı kalırız genelde öyle çünkü

Bende hemen göbüşüm kocaman olsun istiyorum yaa acayip hevesliyim
G
Dogumdan sonra da ah bu göbek nasıl gitcek diycen ama ilk hamileliginde bende kendimi hamile hissetmek icin karnim büyüsün istemiştim cok göbegim kalmadi sezaryan olmama rağmen ama ikincide kalir mi diye acanaa demiyor degilim ama ama kenimi göbüşlu çok seviyorum:)))

Kızlar 14 haftalık gebe olup cinsiyet öğrenmeyen kaldı mı aramızda doktor randevum 2 hafta sonra
Acaba diyorum beklemesemde bu hafta içi başka doktoromı gitsem
Bu hafta içi de kan sonuçlarım çıkacak onlar için sters yaptım bu hafta bir bitse hayırlısı ile

Bir dönemde yine şükret.. benim eşim karacı piyade 3 senede bir Doğu görevi hem de üst bölgesi biz epey ayrı kalırız bu gidişle

Canım ya 2 hafta sonra git % 100 desin şimdi gitsem %80 falan diyecek. Azcık daha sabır tabi bu benim fikrim.

Sezeryanda bile göbeğin kalmadıysa senin ömrün boyunca göbeğin olmaz. Ama dr un güzel yapıştırsın bazen yapıştırılan yerin üstüne sarkıyor karın. O da göbek gibi kalıyor.

Benimki de 1 ay sonra gelecek inşallah gün sayıyoruz. 2 ay geçti gideli. Zaman çok yavaş geçiyor.

Nedense anlamsız bir özgüven var o konuda sanki 50 kilo da alsam bir çırpıda verecekmişim gibi kendimden eminim
Çok saçma ama öyle düşünüyorum

Bir dönemde yine şükret.. benim eşim karacı piyade 3 senede bir Doğu görevi hem de üst bölgesi biz epey ayrı kalırız bu gidişle
Bizde 3 yılda 1 Doğu görevi çıkıyor
Eşim jandarma
Kendimi şimdiden hazırlıyorum bazen ayrı kalmaya

Benimki de 1 ay sonra gelecek inşallah gün sayıyoruz. 2 ay geçti gideli. Zaman çok yavaş geçiyor.
Bulantılar için zamanın geçmediğini düşünüyorum bende sanki takılı kaldı takvim hergün aynı rakamı görüyormuşum gibi hey Allahım sanırım psikolojim bozuldu

Sen yine de 50 kilo alma bi çırpıda verilmiyor :) sonra da sütün olsun diye uğraşıyorsun. Bi de emzirirken her yeri tatlı görebiliyorsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…