- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
Bende esimi bekliyorm yarin muayeneden sonra yapacağız pantolonlarim olmuyor eşofman la geziyorum
Nerde askerlik yapiyor canimBenimde en büyük korkum o aslında asker eşi olunca böyle bir endişe oluyor
Annemlerdeyim 1 haftadır çok özledim daha 2 hafta var gelip beni almasına
Ama illaki bir dönem bizde ayrı kalırız genelde öyle çünkü
Neden kasınıosın cnmCinnet geciriyorum ya resmen Allahim sen bana sabir ver gunduz cok rahatszdim zaten hic uyuyamadim gecede basim catlio bide kasintim var fitil koydum neyse uyumusum benim ileri zekali kocam yatakta oyun oynuyor ya oyununu bitir oyle gel dememe ragmen geldi dibimde oynadi ya uyuyan beni uyandirdi smdide uyuyamiorum kasintimda artti of agliyorum resmen ya seytan dio git bogazina yapis
Mantar mi neyse bisey var malum bolgedeNeden kasınıosın cnm
Travazol kullanmıyor musun?Mantar mi neyse bisey var malum bolgede
Hayirli aksamlar canim benim de gecen hafta oyle agrim oldu bugun yine tekrarladi benim de 9 aylik bi kizim var surekli kucagimda dr a gitmistim bu agridan dolayi da cok yormussun kendini dedi.magnesiumu arttirdi ama bugun dedigim gbi yine ayni hatta bugun dizlerime kadar indi agrisiKizlar ya bana yardimci olurmusunuz
Dun bi anda karnim sisti migde kismim cok rahatsz ediyor beni semsert oldu sanki bebek buyudu gogslerime baski yapio gbi
Az oncede kizimi ayagimda sallayim dedim karnima kiramp gbi cok degisik bi agri girdi belime dogru yayildi
Aciillll sizce neden olabilir
Magnesyumu neden verdi bna ole bisey vermdi doktrHayirli aksamlar canim benim de gecen hafta oyle agrim oldu bugun yine tekrarladi benim de 9 aylik bi kizim var surekli kucagimda dr a gitmistim bu agridan dolayi da cok yormussun kendini dedi.magnesiumu arttirdi ama bugun dedigim gbi yine ayni hatta bugun dizlerime kadar indi agrisi
Magnezyumu rahimde kasılma olmasın diye veriyorlar bende kullanıyorum aylardırMagnesyumu neden verdi bna ole bisey vermdi doktr
Yok fitil verdi dun gece koydum sanrm oda kasinti yapti birazTravazol kullanmıyor musun?
Dusuk riski olanlarami verilio ben sancim oluo demstim buyuk ihtimalle kasintidan dolayi sancin oluodr dediMagnezyumu rahimde kasılma olmasın diye veriyorlar bende kullanıyorum aylardır
Öyledir ben kanamam olduğu için kullanıyorumDusuk riski olanlarami verilio ben sancim oluo demstim buyuk ihtimalle kasintidan dolayi sancin oluodr dedi
Canim sertlik farkli nedenlerden olabiliyor mesela enfeksiyondan dolayiysa fitil veriliyor ki biran once gecsin daha da tetiklemesin kasintilari. Ama sadece bir iki kez olduysa biraz takip et baktin devam ediyor seni de huzursuz ediyor bi gorunSimdi ben ne yapmaliyim bu siskinlik sertlik normal mi daha kontrolumede cok var bu ayin sonunda szce ne ypmliyim
Benimde kasılmalarım başlamıştı bende günde 2 adet kullanmaya başladımMagnezyumu rahimde kasılma olmasın diye veriyorlar bende kullanıyorum aylardır
fitil adı neydiYok fitil verdi dun gece koydum sanrm oda kasinti yapti biraz
Ben o ilaçı kasılmalar için diye kullanıyorumÖyledir ben kanamam olduğu için kullanıyorum
Dikkat etmedim ki attim kutusunu iki taneydi yuvarlak gbiBenimde kasılmalarım başlamıştı bende günde 2 adet kullanmaya başladım
fitil adı neydi
Enfeksiyondan sertlik olur mu ki gobek deligimden ust kisim sert ve siskinCanim sertlik farkli nedenlerden olabiliyor mesela enfeksiyondan dolayiysa fitil veriliyor ki biran once gecsin daha da tetiklemesin kasintilari. Ama sadece bir iki kez olduysa biraz takip et baktin devam ediyor seni de huzursuz ediyor bi gorun
Yok kanama için değil sadece kanama kasılmayı tetikleyebileceği için verdi o ilacı kasılma için yaniBen o ilaçı kasılmalar için diye kullanıyorum
Kanama için demi kullanılıyor
Üst karın bölgesiyse mideyle alakalı bir şişliktirEnfeksiyondan sertlik olur mu ki gobek deligimden ust kisim sert ve siskin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?