2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya bana yardimci olurmusunuz
Dun bi anda karnim sisti migde kismim cok rahatsz ediyor beni semsert oldu sanki bebek buyudu gogslerime baski yapio gbi
Az oncede kizimi ayagimda sallayim dedim karnima kiramp gbi cok degisik bi agri girdi belime dogru yayildi
Aciillll sizce neden olabilir

Neden kasınıosın cnm

Hayirli aksamlar canim benim de gecen hafta oyle agrim oldu bugun yine tekrarladi benim de 9 aylik bi kizim var surekli kucagimda dr a gitmistim bu agridan dolayi da cok yormussun kendini dedi.magnesiumu arttirdi ama bugun dedigim gbi yine ayni hatta bugun dizlerime kadar indi agrisi

Magnesyumu neden verdi bna ole bisey vermdi doktr

Simdi ben ne yapmaliyim bu siskinlik sertlik normal mi daha kontrolumede cok var bu ayin sonunda szce ne ypmliyim

Simdi ben ne yapmaliyim bu siskinlik sertlik normal mi daha kontrolumede cok var bu ayin sonunda szce ne ypmliyim
Canim sertlik farkli nedenlerden olabiliyor mesela enfeksiyondan dolayiysa fitil veriliyor ki biran once gecsin daha da tetiklemesin kasintilari. Ama sadece bir iki kez olduysa biraz takip et baktin devam ediyor seni de huzursuz ediyor bi gorun

Canim sertlik farkli nedenlerden olabiliyor mesela enfeksiyondan dolayiysa fitil veriliyor ki biran once gecsin daha da tetiklemesin kasintilari. Ama sadece bir iki kez olduysa biraz takip et baktin devam ediyor seni de huzursuz ediyor bi gorun
Enfeksiyondan sertlik olur mu ki gobek deligimden ust kisim sert ve siskin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…