Merhaba benimde oldu geçen gün gaz veya tuvalete çıkamamktan olmuş dedi dr ama tam göbek deliğimin üstüydü geçmiş olsun..Enfeksiyondan sertlik olur mu ki gobek deligimden ust kisim sert ve siskin
Bu konuda doktoruma cok güveniyorum inşallah yanilmam arkadsimin ilk gebeligi sezaryan di ve doktoru çok degisik katlayarak sanki dikmis ti gorunce şok yaşadım .Oda ayna bakmak tan bile hoşlanmıyorum eşim görsün istemiyorum sonra dedim benim böyle olmadi oda ikinci doğumunu benim doktorum da yapti ve önceki dikisten eser yok masallah çok guzel olmuşSezeryanda bile göbeğin kalmadıysa senin ömrün boyunca göbeğin olmaz. Ama dr un güzel yapıştırsın bazen yapıştırılan yerin üstüne sarkıyor karın. O da göbek gibi kalıyor.
Nedense anlamsız bir özgüven var o konuda sanki 50 kilo da alsam bir çırpıda verecekmişim gibi kendimden eminim
Çok saçma ama öyle düşünüyorum
Bizde 3 yılda 1 Doğu görevi çıkıyor
Eşim jandarma
Kendimi şimdiden hazırlıyorum bazen ayrı kalmaya
Bulantılar için zamanın geçmediğini düşünüyorum bende sanki takılı kaldı takvim hergün aynı rakamı görüyormuşum gibi hey Allahım sanırım psikolojim bozuldu
Rütbeli benim eşim canım MardindeyizNerde askerlik yapiyor canim
Bence ayağında sallama bebeğini ne olur ne olmaz canım dikkatli olKizlar ya bana yardimci olurmusunuz
Dun bi anda karnim sisti migde kismim cok rahatsz ediyor beni semsert oldu sanki bebek buyudu gogslerime baski yapio gbi
Az oncede kizimi ayagimda sallayim dedim karnima kiramp gbi cok degisik bi agri girdi belime dogru yayildi
Aciillll sizce neden olabilir
Benimde randevum var heyecanlıyım ama randevu olmasa da zaten sabahın köründe uyanıyorum hergünsabahın körü henüz.. bgn randevum var..heyecan yaptım sanıırm.. uyuyamıyorum geri..45 gün üstüne gidicem doktora.. çok tedirginim..
Kizlar ya bana yardimci olurmusunuz
Dun bi anda karnim sisti migde kismim cok rahatsz ediyor beni semsert oldu sanki bebek buyudu gogslerime baski yapio gbi
Az oncede kizimi ayagimda sallayim dedim karnima kiramp gbi cok degisik bi agri girdi belime dogru yayildi
Aciillll sizce neden olabilir
çok değişmiş göreceksin bebeğini kocaman olmuştur.sabahın körü henüz.. bgn randevum var..heyecan yaptım sanıırm.. uyuyamıyorum geri..45 gün üstüne gidicem doktora.. çok tedirginim..
canım sayfaları takip edemedim feci grip yatıyorum.gittin dimi doktora öğrendim mi cinsiyeti sayfaları okurum inşallah merak ettim :))12+3 olduk insallah gösterir bilerek gec aldım randevuyu bebisim uykuda olmasin diye tatli yiyip gidecegim
doktora gitmedim evde dinleniyorum ilaç vermez diye düşündüm bebeğe sıkıntı olmasında dayanicam inşallah.canım sen de dikkat et baktin grip olan var kaç:))Bende artık zorlayıp yiyorum öteki türlü daha kötü oluyordum
Bu günlerimiz bi geçse herşey daha güzel olacak inşallah
Grip çok kötü ya bende grip olmaktan korkuyorum ilaçta kullanılmaz
iyidir inşallah annesi nasıl merak ettiriyorlar kendilerini Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahEpeydir gormuyorum benim sipayi ins iyidir
Günaydın 12. Hafta olmuşsun bizim de az kaldı cinsiyet öğrenmeye hayırlısı bakalım. Ben rüyalarımda hep mavi görüyorum. Bilinç altı galibaGunaydin kizlar bende 5.30 da kalktim bugun esimin son izin gunu annemlere geldik kahvalti yapiyoruz son gun iyi degerlendirmemiz lazim gune erken basladik
Randevusu olanlar guzel haberlerle gelin ins cinsiyetide ogrenin
Geçmiş olsun canım yaz gribi de ayrı kötüdür. Allah yardımcın olsun.canım sayfaları takip edemedim feci grip yatıyorum.gittin dimi doktora öğrendim mi cinsiyeti sayfaları okurum inşallah merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?