2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offf ne kadar cok yazismissiniz. Hangisine cevap verecegimi sasirdim. Alinti yapmaktan vazgectim o yuzden. Aklimda kalanlara yazicam ben de
Gobekten bahsedilmis, benim sabahlari gobek sifir, aksam 5 aylik gibi asiri siskin oluyor. Ama siskinlik oldugunu biliyorum cunku rahat edemiyorum nefes alamiyorum, benim ic karnim genis, ilk gebeligimde 7.ayda anca cikmisti karnim, gelinimiz hamileyken kendi gebelik kiyafetlerimi ona verdim, benim 7.ayda giydigim hamile giysilerine 3 aylikken anca girebildi zar zor. Cok cabuk cikmisti onun karni. Ama once hizla karni buyuyup sonra normal seyretti. Yani karniniz cabuk cikti diye 9.ayda yuvarlanirim diye dusunmeyin. Yarin bi sabah bi de aksam gobus fotosu cekip karsilastirmali koyayim bi bari buraya. Unutmazsam tabi.
Catlak kremi olarak da yag kullanamayan arkadaslar lierac kesinlikle almasinlar, onu hic kullanamazlar cunku yapis yapis cok acayip bi krem, hatta krem degil jel gibi.
Ben duzenli kullanmadim. Ikili almistim lierac, birini hic acmadim, digerinin de ucte birini ancak kullanmisimdir, ama hic catlagim olmadi. Sadece dogumdan sonra goguslerimin alti catlamis, o da goguslerim cok gerilip sismisti, kizim ememiyordu.
Bulantilara gelince iki gundur bulantilarim acikinca cok artiyor yine, fazla aciktirmadan hemen bisiler yemem gerekiyo. Iki gundur aksamlari da kustum yine. Artik 15.haftadayim, kizimda 14.haftada bitmisti ne guzel.
Bu arada gobek cikmasi da cok normal artik, greyfurtu karniniza koydugunuzu dusunsenize, gayet buyuk bir meyve yani.

Sezeryanda bile göbeğin kalmadıysa senin ömrün boyunca göbeğin olmaz. Ama dr un güzel yapıştırsın bazen yapıştırılan yerin üstüne sarkıyor karın. O da göbek gibi kalıyor.
Bu konuda doktoruma cok güveniyorum inşallah yanilmam arkadsimin ilk gebeligi sezaryan di ve doktoru çok degisik katlayarak sanki dikmis ti gorunce şok yaşadım .Oda ayna bakmak tan bile hoşlanmıyorum eşim görsün istemiyorum sonra dedim benim böyle olmadi oda ikinci doğumunu benim doktorum da yapti ve önceki dikisten eser yok masallah çok guzel olmuş

Yok canım öyle olmuyor yani beni goren herkes cok çabuk verdin diyorlardi her gorduklerin de ama benim yemek le pek işim yoktu su hurma incir. Dereotlu şeyler yedim ve porsiyonumu hiç cogaltmadim emziriyorum diye. Ama verdigim halde kendimi kilolu göbekli biri olarak görüyordum ki dogum baslangic 59 doğum kilo 75 hastane çıkışı 64. Sonra tekrar 55 kadar düştüm ozaman yaş genç bu hamilelik 62 hamilelik suan 59 düştüm dahada tartilmiycam doktor tarmadikca:))) bidaha 59 gorurmuyum bilmiyorum :))))

sabahın körü henüz.. bgn randevum var..heyecan yaptım sanıırm.. uyuyamıyorum geri.. 45 gün üstüne gidicem doktora.. çok tedirginim..

Nerde askerlik yapiyor canim
Rütbeli benim eşim canım Mardindeyiz

Bence ayağında sallama bebeğini ne olur ne olmaz canım dikkatli ol

sabahın körü henüz.. bgn randevum var..heyecan yaptım sanıırm.. uyuyamıyorum geri.. 45 gün üstüne gidicem doktora.. çok tedirginim..
Benimde randevum var heyecanlıyım ama randevu olmasa da zaten sabahın köründe uyanıyorum hergün

Randevusu olan arkadaşalr iyi haberlerle dönün inşllh. Baş ağrısından uyandım ya nasıl geçer bu baş ağrısı var mı bitkisel bir öneriniz, dayanılacak gibi değil

çok değişmiş göreceksin bebeğini kocaman olmuştur.

Gunaydin kizlar bende 5.30 da kalktim bugun esimin son izin gunu annemlere geldik kahvalti yapiyoruz son gun iyi degerlendirmemiz lazim gune erken basladik
Randevusu olanlar guzel haberlerle gelin ins cinsiyetide ogrenin

Bende artık zorlayıp yiyorum öteki türlü daha kötü oluyordum

Bu günlerimiz bi geçse herşey daha güzel olacak inşallah
Grip çok kötü ya bende grip olmaktan korkuyorum ilaçta kullanılmaz
doktora gitmedim evde dinleniyorum ilaç vermez diye düşündüm bebeğe sıkıntı olmasında dayanicam inşallah.canım sen de dikkat et baktin grip olan var kaç:))

Günaydın hanımlar. Bir şey soracağım. Size de oluyor mu, böyle karnımda kımıl kımıl bir şey hissediyorum bazen :) Tekme falan değil tabi ki ama ne bilim değişik bir şey :) acaba psikolojik mi diyorum kendime ama bazen ciddi ciddi sanki geziniyormuş gibi hissediyorum.

Günaydın kızlar.. öğretmenler için bugün zil çaldı. Başlasın artık mesailer. Rabbim yardımcımız olsun. Okula gitmek değil de öğrencilerle nasıl boğuşacağımı düşünüyorum hamileyken. Endüstri meslek lisesi olunca öğrenci profili de mükemmel oluyor :) bildiğiniz gibi değil

Gunaydin kizlar bende 5.30 da kalktim bugun esimin son izin gunu annemlere geldik kahvalti yapiyoruz son gun iyi degerlendirmemiz lazim gune erken basladik
Randevusu olanlar guzel haberlerle gelin ins cinsiyetide ogrenin
Günaydın 12. Hafta olmuşsun bizim de az kaldı cinsiyet öğrenmeye hayırlısı bakalım. Ben rüyalarımda hep mavi görüyorum. Bilinç altı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…