2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok bir kelimenden dolayı karadenizlisin imajı uyandı kafamda da :)
ya benim canım hiç tatlı şeyler istemiyor.
halbuki hamilelikten önce bir kilo baklava yiyebilirdim bir oturmaya.
verirsin verirsin sende merak etme.
Dikkat edersem veriyorum aslında ama o an çok motive olmam lazım doğumdan sonra çok dikkat etcem inşallah

Sana da geçmiş olsun ay eve 3 ay bitti kaldı 6 ay :)

1 yaşında gitti eşim. 1 senedir kızımla yalnızız. 1 senemiz daha var
Ama çocuk küçükken hallettiği iyi bu görevi sonra olsa çocuğun okulu falan zor olurdu
Sen yine iyisin bi tanıdık evlendi 3.gece gitti kocası kvsiyle yaşadı 1yıl yeni kavuştu 2şine de 2v ayırddılar
Başka arkadaşda nikah oldu ama düğün bekliyolar damat diyo ekim gibi gelcem ama iş çıkar belli olmaz kız şaşkın
Zor eşlerinizin görevi Allah sabır güç kuvvet versin

Deneyeyim bunu
B3n de çocuğu sütten ayırırken çok sıkı sütyen taktım göğüs dolup da süt çekilince sarkma olmuyo topluyo hemen

Evet zormuş evlenince daha iyi anladım bunu. Evlenmeden önce eşim çok uyarmıştı da o zaman kolay geliyordu her şey

günaydın hanımlar ben yine gece gunduz ara ara kaşınmaya devam sinir bozucu olmaya başladı ınternette bıseyler okudum ondan da korktum neyse carsamba kontrolüm var ınsallah onemlı bısey degıldır ogretmen arkadaşlara yenı donemde kolaylıklar dılerım benım oğlum da haftaya anaokuluna baslıcak gecen sene kreşe verdım gıtmemdee gıtmem dıye sımdıden tutturdu nasıl alıstırıcam bı de onun stresı sardı sımdıden

Aman hocam topla kendini iyi ol bende iki musteri var sana :)) senin icin bi daha doguruyom bak :))

Günaydın 12. Hafta olmuşsun bizim de az kaldı cinsiyet öğrenmeye hayırlısı bakalım. Ben rüyalarımda hep mavi görüyorum. Bilinç altı galiba
Diger hamileliklerimde az cok ruya goruyordum ama bunda daha hic gormedim belkide cinsiyeti pek kafama takmadigim icin cunku kizda erkekte var bende

ya benim sabah yok aksama şiş bir göbek var ondan herhalde diyorum anlık..
Allah kolaylık versin canım.. benim ilk hamileliğim gercekten zormus

ya benim sabah yok aksama şiş bir göbek var ondan herhalde diyorum anlık..
Allah kolaylık versin canım.. benim ilk hamileliğim gercekten zormus
Ben oglumda cok cektim hem saglik problemi hem agri hem dusuk riski hem kanama surekli hasrnede yattim ama unutuluyo inanki.Oyle olsa ben 3.yu dogurmazdim

Ben oglumda cok cektim hem saglik problemi hem agri hem dusuk riski hem kanama surekli hasrnede yattim ama unutuluyo inanki.Oyle olsa ben 3.yu dogurmazdim
Allah saglıklı, mutlu, guzel omurler versin size de cocuklarınıza da insallah :) Yani ben zaten hep cok sukur diyorum kusmam bulantım vs yok ama calısmak zorundayım cok yorgun ve bitkin hissediyorum... Oyle korkularım varki boyle giderse ben cocugumla nasıl ilgilenecegim diye korkuyorum.. İşten eve gidince yatıyorum , 2 birsey kıpırdansam evde bitkinleşiyorum.. Ama hep diyorlar gececek az kaldı ilk 3 ay :) insallah gecer

Günaydın hamişler
İyi huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah hepimize
Bir şey soracam benim bel ağırlarım başladı
Gece yatarken zorlanıyorum devamlı sol tarafa yatmaya çalışıyorum bebiş rahat etsin diye
SiZde gece yatarken solla yatmaya dikkat ediyor musunuz

Hicccc merak etme cocuk dogunca o oyle olmuyo zinde oluyosun ari gibi aman onuda yapim aman bunuda yapim.Hersey hallolup yoluna girer merak etme yeterki saglikla dogsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…