- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Dikkat edersem veriyorum aslında ama o an çok motive olmam lazım doğumdan sonra çok dikkat etcem inşallahYok bir kelimenden dolayı karadenizlisin imajı uyandı kafamda da :)
ya benim canım hiç tatlı şeyler istemiyor.
halbuki hamilelikten önce bir kilo baklava yiyebilirdim bir oturmaya.
verirsin verirsin sende merak etme.
Sana da geçmiş olsun ay eve 3 ay bitti kaldı 6 ay :)Gunaydin kizlar. Bugün kontrolü olanlardanim. İnsallah guzel geçer en son 8. Hafta da gitmiştim. Ve fena halde gribim.aman dikkat edin kendinize.ilaçta alamıyoruz. Bulantısı bir gun kizlar.
Masallah ilk üç ayı atlattık hepberaber.darisi önümüzdeki aylara...
Ama çocuk küçükken hallettiği iyi bu görevi sonra olsa çocuğun okulu falan zor olurdu1 yaşında gitti eşim. 1 senedir kızımla yalnızız. 1 senemiz daha var
Deneyeyim bunuYa kızlar bugün bir yazı okudum hamilelikte iyi destekli bir sütyen kullanılırsa göğüsler. Çok sarmıyormuş. Aklınızda bulunsun. Göğüsleri büyük olan ya da 2. Ve sonrası gebelikte gece de çıkarmayın yazıyordu.
Evet zormuş evlenince daha iyi anladım bunu. Evlenmeden önce eşim çok uyarmıştı da o zaman kolay geliyordu her şeyAma çocuk küçükken hallettiği iyi bu görevi sonra olsa çocuğun okulu falan zor olurdu
Sen yine iyisin bi tanıdık evlendi 3.gece gitti kocası kvsiyle yaşadı 1yıl yeni kavuştu 2şine de 2v ayırddılar
Başka arkadaşda nikah oldu ama düğün bekliyolar damat diyo ekim gibi gelcem ama iş çıkar belli olmaz kız şaşkın
Zor eşlerinizin görevi Allah sabır güç kuvvet versin
Aman hocam topla kendini iyi ol bende iki musteri var sana :)) senin icin bi daha doguruyom bak :))Günaydın kızlar.. öğretmenler için bugün zil çaldı. Başlasın artık mesailer. Rabbim yardımcımız olsun. Okula gitmek değil de öğrencilerle nasıl boğuşacağımı düşünüyorum hamileyken. Endüstri meslek lisesi olunca öğrenci profili de mükemmel oluyor :) bildiğiniz gibi değil
Diger hamileliklerimde az cok ruya goruyordum ama bunda daha hic gormedim belkide cinsiyeti pek kafama takmadigim icin cunku kizda erkekte var bendeGünaydın 12. Hafta olmuşsun bizim de az kaldı cinsiyet öğrenmeye hayırlısı bakalım. Ben rüyalarımda hep mavi görüyorum. Bilinç altı galiba
Senin kontrolun ne zamanGeçmiş olsun canım yaz gribi de ayrı kötüdür. Allah yardımcın olsun.
ya benim sabah yok aksama şiş bir göbek var ondan herhalde diyorum anlık..Odemden mi bielemem ama benimki degil gibi ya kocamam gobegim oldu resmen biri elim belimde gorse kac gune doguruyorsun der herlde ay 9. Ayda nasil olurum acaba kizimda cok sismemistim gerci o basindan beri assadymis herlde erken dgum olacakti zaten son 4 haftayi gormedim belki 40 a kadar dursaydi siserdim
Ben oglumda cok cektim hem saglik problemi hem agri hem dusuk riski hem kanama surekli hasrnede yattim ama unutuluyo inanki.Oyle olsa ben 3.yu dogurmazdimya benim sabah yok aksama şiş bir göbek var ondan herhalde diyorum anlık..
Allah kolaylık versin canım.. benim ilk hamileliğim gercekten zormus
Allah saglıklı, mutlu, guzel omurler versin size de cocuklarınıza da insallah :) Yani ben zaten hep cok sukur diyorum kusmam bulantım vs yok ama calısmak zorundayım cok yorgun ve bitkin hissediyorum... Oyle korkularım varki boyle giderse ben cocugumla nasıl ilgilenecegim diye korkuyorum.. İşten eve gidince yatıyorum , 2 birsey kıpırdansam evde bitkinleşiyorum.. Ama hep diyorlar gececek az kaldı ilk 3 ay :) insallah gecerBen oglumda cok cektim hem saglik problemi hem agri hem dusuk riski hem kanama surekli hasrnede yattim ama unutuluyo inanki.Oyle olsa ben 3.yu dogurmazdim
canım sayfaları takip edemedim feci grip yatıyorum.gittin dimi doktora öğrendim mi cinsiyeti sayfaları okurum inşallah merak ettim :))
Günaydın :) Güzel bir hafta olsunGünaydın herkese
Herkes için inşallahGünaydın :) Güzel bir hafta olsun
Hicccc merak etme cocuk dogunca o oyle olmuyo zinde oluyosun ari gibi aman onuda yapim aman bunuda yapim.Hersey hallolup yoluna girer merak etme yeterki saglikla dogsunAllah saglıklı, mutlu, guzel omurler versin size de cocuklarınıza da insallah :) Yani ben zaten hep cok sukur diyorum kusmam bulantım vs yok ama calısmak zorundayım cok yorgun ve bitkin hissediyorum... Oyle korkularım varki boyle giderse ben cocugumla nasıl ilgilenecegim diye korkuyorum.. İşten eve gidince yatıyorum , 2 birsey kıpırdansam evde bitkinleşiyorum.. Ama hep diyorlar gececek az kaldı ilk 3 ay :) insallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?