- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Anam beni heyecan sardi hadi bekliyoz :))Simdi gidiyorum haber verecegim :)
Ben sag tarafa yatinda solumdan bisey geriliyo sanki canim aciyo o yuzden hep sola yatiyorum yada sirt ustu yatip bacaklarimin altina yastik koyuyorum sag tarafa yatmak mumkun degilGünaydın hamişler
İyi huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah hepimize
Bir şey soracam benim bel ağırlarım başladı
Gece yatarken zorlanıyorum devamlı sol tarafa yatmaya çalışıyorum bebiş rahat etsin diye
SiZde gece yatarken solla yatmaya dikkat ediyor musunuz
Bana da herkes sağ tarafa atma diyorlarBide 5 aydan sonra sanirim sag tarafa yatinca bebege kan gitmiyordu galiba bi arastirin bisey oluyoduda doktor sagina yatma demisti tam aklimda degil suan
Bisey oluyodu iste saga yatinca ama yillar gecti oteki hamileligimde demisti doktor ama hatirlayamadim suanBana da herkes sağ tarafa atma diyorlar
Benimde beynime yer etti sola yatıyorum hep
Sebepi ise sağ tarafda bebiş için Önemli olan damarlar varmış ,sağ tarafa yatarsak bebişin kalbi rahat olamazmış gibi bir şey duydum
Amin canımm insallah :) saglıkla alalım kucagımızaHicccc merak etme cocuk dogunca o oyle olmuyo zinde oluyosun ari gibi aman onuda yapim aman bunuda yapim.Hersey hallolup yoluna girer merak etme yeterki saglikla dogsun
Buz koy bana cok iyi geldi sanada gekir inşallahRandevusu olan arkadaşalr iyi haberlerle dönün inşllh. Baş ağrısından uyandım ya nasıl geçer bu baş ağrısı var mı bitkisel bir öneriniz, dayanılacak gibi değil
Tşkler inşllhBuz koy bana cok iyi geldi sanada gekir inşallah
Ben de ağrıyınca başımı kolonya ile masaj yaptırıyorum çok iyi geliyorTşkler inşllh
Sola yatinca burnumdan nefes alamıyorum sağ a yatarım genelde de peygamber efendimizin. (A.s) sünneti. Diye bide hamilelikte soltaraga yatmayin diye okumuştum bel ağrısı bende de oluyor bazen kendimi yorunca yoksa olmuyorGünaydın hamişler
İyi huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah hepimize
Bir şey soracam benim bel ağırlarım başladı
Gece yatarken zorlanıyorum devamlı sol tarafa yatmaya çalışıyorum bebiş rahat etsin diye
SiZde gece yatarken solla yatmaya dikkat ediyor musunuz
Kuzum erkek dedi degismezse :)Anam beni heyecan sardi hadi bekliyoz :))
Tabikide etiketlerim
Cinsiyet icin bi tahminde bulundu muRemes canim merhaba doktor normal oldugunu soyledi. Basdonmesinin yeterli sivi almamaktan kaynakli oldugunu belirtti. Sadece su degilde ayran sut ve gunde 1 maden suyu icmeye ozen gostermem gerektigini soyledi. Mineralede ihtiyaç varmis suan folik asiti kullanmaya devam 3 haftalik ilacim kalmisti onu bitir decavite baslayabilirsin dedi. Bebisim artik sekillenmis ense kalinligimiz da normal mis 2 li test icin kanda verdik persembe sonucunu bekliyorum. Insallah guzel haberler alirim.
Hissettigim pit pitlar igne batmalari bagirsak hareketi ve rahim genislemesine bagli oldugunu soyledi. Daha enken mis. Bende heveslenmistim
Canm nasip olursa benimde ikinci oğlum geliyor ben kız olsun istemiştim gönlümde o vardı ama olsun. Rabbim böyle uygun görmüş elhamdüllillah evlat sahibi olmuşum kıza erkeğe bakmam.. inşallah senin bu defa oğlun olur olmazsada cinsiyet ayırımı yapanları takma Allah doğru olanı hayırlı olanı veriyor dersin. sağlıklı olsun yeter..Hayirli sabahlar ay masallah guzel haberler gelmeye basladi bile ilk kontrollerden ins hep böyle guzel haberler alalim.
Yarin da benim kontrôlum varHamileligimi herkesle pqylasmadim
Daha cinsiyet konsunda cahilce yorumlar almamak icin. Iki kizim
Var Rabbim ne verirse bana en guzel hediye zaten hep hayirlisini istedim. Ama o paylastigim tek tuk kisilerden bile ins bu sefer erkek olur yorumunu aldim. Etkilenmiyorum ama insanlarin hala zihninde boyle cinsiyet algisinin olmasi beni cok üzüyor.
Banada sağ sol çok saçma geliyor kafama göre yatıyorum valla..Sola yatinca burnumdan nefes alamıyorum sağ a yatarım genelde de peygamber efendimizin. (A.s) sünneti. Diye bide hamilelikte soltaraga yatmayin diye okumuştum bel ağrısı bende de oluyor bazen kendimi yorunca yoksa olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?