2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sag tarafa yatinda solumdan bisey geriliyo sanki canim aciyo o yuzden hep sola yatiyorum yada sirt ustu yatip bacaklarimin altina yastik koyuyorum sag tarafa yatmak mumkun degil

Bide 5 aydan sonra sanirim sag tarafa yatinca bebege kan gitmiyordu galiba bi arastirin bisey oluyoduda doktor sagina yatma demisti tam aklimda degil suan

Bide 5 aydan sonra sanirim sag tarafa yatinca bebege kan gitmiyordu galiba bi arastirin bisey oluyoduda doktor sagina yatma demisti tam aklimda degil suan
Bana da herkes sağ tarafa atma diyorlar
Benimde beynime yer etti sola yatıyorum hep
Sebepi ise sağ tarafda bebiş için Önemli olan damarlar varmış ,sağ tarafa yatarsak bebişin kalbi rahat olamazmış gibi bir şey duydum

Gunaydin kizlar uzun zamandir yazamadim nasilsiniz benim yarin randevum var insallah hersey yolunda giderse kizima soylemeyi dusunuyorum kucuk bi surpriz hazirlamak istiyorum bakalim guzel seyler dusunuyorum ama biyandada korkular hep var.
Cinsiyet icinde kizim icin balon patlatmayi dusunuyoruz gorumcem gecen yapti cok hosuna gitti kizimin ilk defa gorunce :) insallah hayallerimizi yasariz hepimiz

Bisey oluyodu iste saga yatinca ama yillar gecti oteki hamileligimde demisti doktor ama hatirlayamadim suan

Sola yatinca burnumdan nefes alamıyorum sağ a yatarım genelde de peygamber efendimizin. (A.s) sünneti. Diye bide hamilelikte soltaraga yatmayin diye okumuştum bel ağrısı bende de oluyor bazen kendimi yorunca yoksa olmuyor

Tabikide etiketlerim

Remes canim merhaba doktor normal oldugunu soyledi. Basdonmesinin yeterli sivi almamaktan kaynakli oldugunu belirtti. Sadece su degilde ayran sut ve gunde 1 maden suyu icmeye ozen gostermem gerektigini soyledi. Mineralede ihtiyaç varmis suan folik asiti kullanmaya devam 3 haftalik ilacim kalmisti onu bitir decavite baslayabilirsin dedi. Bebisim artik sekillenmis ense kalinligimiz da normal mis 2 li test icin kanda verdik persembe sonucunu bekliyorum. Insallah guzel haberler alirim.

Hissettigim pit pitlar igne batmalari bagirsak hareketi ve rahim genislemesine bagli oldugunu soyledi. Daha enken mis. Bende heveslenmistim

Hayirli sabahlar ay masallah guzel haberler gelmeye basladi bile ilk kontrollerden ins hep böyle guzel haberler alalim.
Yarin da benim kontrôlum varHamileligimi herkesle pqylasmadim
Daha cinsiyet konsunda cahilce yorumlar almamak icin. Iki kizim
Var Rabbim ne verirse bana en guzel hediye zaten hep hayirlisini istedim. Ama o paylastigim tek tuk kisilerden bile ins bu sefer erkek olur yorumunu aldim. Etkilenmiyorum ama insanlarin hala zihninde boyle cinsiyet algisinin olmasi beni cok üzüyor.

Cinsiyet icin bi tahminde bulundu mu

Kızlaaar merhaba
Yaa çok heyecanlı ikinci çocuk olmasına rağmen.. kıpır kıpır bu hareketleri nasıl hissetmiyorsun hayret dedi doktor bir saniye bile durmadı.yerinde.. vee cinsiyeti belli oldu erkek.. hatta önce ben gördüm bacaklarını açmış bildiğiniz pipi ortada ikili testi verdim sonuç haftaya çıkacak oda temiz çıkar inşallah.
Rabbim herkese sağlıklar doğumlar nasip etsin banada inşallah.. bizde haberler böyle.

Canm nasip olursa benimde ikinci oğlum geliyor ben kız olsun istemiştim gönlümde o vardı ama olsun. Rabbim böyle uygun görmüş elhamdüllillah evlat sahibi olmuşum kıza erkeğe bakmam.. inşallah senin bu defa oğlun olur olmazsada cinsiyet ayırımı yapanları takma Allah doğru olanı hayırlı olanı veriyor dersin. sağlıklı olsun yeter..

Sola yatinca burnumdan nefes alamıyorum sağ a yatarım genelde de peygamber efendimizin. (A.s) sünneti. Diye bide hamilelikte soltaraga yatmayin diye okumuştum bel ağrısı bende de oluyor bazen kendimi yorunca yoksa olmuyor
Banada sağ sol çok saçma geliyor kafama göre yatıyorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…