2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Suyu masallah guzel haberler geleneğe başladı. Eşimin toplantısı uzun düşmezse bende gidicem.bekliyorum sabırsızlıkla

Canim bol su ic ve cikolata ye bi de yürüyüş yap benim ki 5 saniye yerinde durmadı zipliyordu

Bu sene herkesin erkek olacak galiba :)

sabahın körü henüz.. bgn randevum var..heyecan yaptım sanıırm.. uyuyamıyorum geri.. 45 gün üstüne gidicem doktora.. çok tedirginim..

Sonuc neee sabahti randevun. Meraktayiz benim de 4bucukta randevum var.

Sola yatinca burnumdan nefes alamıyorum sağ a yatarım genelde de peygamber efendimizin. (A.s) sünneti. Diye bide hamilelikte soltaraga yatmayin diye okumuştum bel ağrısı bende de oluyor bazen kendimi yorunca yoksa olmuyor

Banada sağ sol çok saçma geliyor kafama göre yatıyorum valla..

Gebelikte 3. Ay bittikten sonra sol tarafa yatmak gerekir sirt ustu yatmak uygun degildir. sag tarafa yatinca bebege gelen kan akisi azalir. Hatta karin icinde bebek ölümlerinin bir nedeni.

Canım gebelik hormonu betahcg doğum ilerledikçe artan bi hormon trilyonlara çıkıyor doğum yaklaşana kadar

Bizde sünnet yapacaktık annem dedi bekle belki oğlun olur dedim anne kız hissediyorum bide gördükki erkek :) ikisini yaparım inşallah
Bak gungormus kadin iyiki dinlemissin anneni gercekten hazirligi telasi STRES i zor yani.Bide benim sadece annemler yardim etti diger malum taraf yemege hazirca kondular...Ins senin yardim edenin cok olur

Bak gungormus kadin iyiki dinlemissin anneni gercekten hazirligi telasi STRES i zor yani.Bide benim sadece annemler yardim etti diger malum taraf yemege hazirca kondular...Ins senin yardim edenin cok olur
Canım valla bizdede her işe annemler koşturuyor. Kendi düğünümde bile zavallı annem ne çekmişti herşeye koşmaktan.. sünnettede öyle olacak.. hayırlısıyla buda doğsunda inşallah Rabbim nasip etsin bizede.

Canım gebelik hormonu betahcg doğum ilerledikçe artan bi hormon trilyonlara çıkıyor doğum yaklaşana kadar
öyle çıkmıyor cnm 10. haftadan sonra azalıyormuş benim geçenki hamileliğimde 12. haftamda beta ölçüldü 259 bin çıktı normalin çok üstünde dediler normal gebeliğin yanında birde mol gebelik olduğu anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…