Canim bol su ic ve cikolata ye bi de yürüyüş yap benim ki 5 saniye yerinde durmadı zipliyorduHayirli sabahlar ay masallah guzel haberler gelmeye basladi bile ilk kontrollerden ins hep böyle guzel haberler alalim.
Yarin da benim kontrôlum varHamileligimi herkesle pqylasmadim
Daha cinsiyet konsunda cahilce yorumlar almamak icin. Iki kizim
Var Rabbim ne verirse bana en guzel hediye zaten hep hayirlisini istedim. Ama o paylastigim tek tuk kisilerden bile ins bu sefer erkek olur yorumunu aldim. Etkilenmiyorum ama insanlarin hala zihninde boyle cinsiyet algisinin olmasi beni cok üzüyor.
Bu sene herkesin erkek olacak galiba :)Kızlaaar merhaba
Yaa çok heyecanlı ikinci çocuk olmasına rağmen.. kıpır kıpır bu hareketleri nasıl hissetmiyorsun hayret dedi doktor bir saniye bile durmadı.yerinde.. vee cinsiyeti belli oldu erkek.. hatta önce ben gördüm bacaklarını açmış bildiğiniz pipi ortadaikili testi verdim sonuç haftaya çıkacak oda temiz çıkar inşallah.
Rabbim herkese sağlıklar doğumlar nasip etsin banada inşallah.. bizde haberler böyle.
Aman dur benim kiz olsun sunnet dugunuyle ugrasamam :))Bu sene herkesin erkek olacak galiba :)
Bizde sünnet yapacaktık annem dedi bekle belki oğlun olur dedim anne kız hissediyorum bide gördükki erkek :) ikisini yaparım inşallahAman dur benim kiz olsun sunnet dugunuyle ugrasamam :))
Bu sene oglumunkini yaptik ama bittim yani :))
Allah herkesin gönlüne göre versin..Bu sene herkesin erkek olacak galiba :)
sabahın körü henüz.. bgn randevum var..heyecan yaptım sanıırm.. uyuyamıyorum geri..45 gün üstüne gidicem doktora.. çok tedirginim..
Sola yatinca burnumdan nefes alamıyorum sağ a yatarım genelde de peygamber efendimizin. (A.s) sünneti. Diye bide hamilelikte soltaraga yatmayin diye okumuştum bel ağrısı bende de oluyor bazen kendimi yorunca yoksa olmuyor
Banada sağ sol çok saçma geliyor kafama göre yatıyorum valla..
Sonuc neee sabahti randevun. Meraktayiz benim de 4bucukta randevum var.
Yani yatamayanlar için yapacak bişey yok ben oğlumdada hep sağa yatmıştım.. soluma bende yatamıyorum.. sadece yemekten sonra sola uzanmaya dikkat ediyorum.
Gebelikte 3. Ay bittikten sonra sol tarafa yatmak gerekir sirt ustu yatmak uygun degildir. sag tarafa yatinca bebege gelen kan akisi azalir. Hatta karin icinde bebek ölümlerinin bir nedeni.
Canım gebelik hormonu betahcg doğum ilerledikçe artan bi hormon trilyonlara çıkıyor doğum yaklaşana kadarRabbim yardımcımız olsun ya o gaz sıkışmasi cok kotu benim sırtıma vuruyor bir de. Ama hepsine alıştım ben bağlantıya da alıştım. Sağlıklı doğda bulandır bebegim diye konuşmaya basladim. Bu arada bulantı hcg hormonundan kaynaklanıyormuş. Bu hormon 10. Hafta tavan yapıyormuş sonra yavaş yavaş düşüyormuş. Beynimi inandirdim simdi yavaş yavaş gecicek bu diye. Neye inanırsan o olurmusya bakalim ise yatıcam mi
Bak gungormus kadin iyiki dinlemissin anneni gercekten hazirligi telasi STRES i zor yani.Bide benim sadece annemler yardim etti diger malum taraf yemege hazirca kondular...Ins senin yardim edenin cok olurBizde sünnet yapacaktık annem dedi bekle belki oğlun olur dedim anne kız hissediyorum bide gördükki erkek :) ikisini yaparım inşallah
Canım valla bizdede her işe annemler koşturuyor. Kendi düğünümde bile zavallı annem ne çekmişti herşeye koşmaktan.. sünnettede öyle olacak.. hayırlısıyla buda doğsunda inşallah Rabbim nasip etsin bizede.Bak gungormus kadin iyiki dinlemissin anneni gercekten hazirligi telasi STRES i zor yani.Bide benim sadece annemler yardim etti diger malum taraf yemege hazirca kondular...Ins senin yardim edenin cok olur
Canım gebelik hormonu betahcg doğum ilerledikçe artan bi hormon trilyonlara çıkıyor doğum yaklaşana kadar[/QUOTE
Amaninn mide bulantısı icin netten araştırdığımda bu hormondan kaynaklandığı yazıyordu o da 10. Hafta tavan yapıyormuş sonra düşünüyormuş yavaş yavaş. Ama gerçekten düşmesi sacma aslında sonuçta bebek olduğu icin o hormon salgilaniyor
Aman dur benim kiz olsun sunnet dugunuyle ugrasamam :))
Bu sene oglumunkini yaptik ama bittim yani :))
Canım ikili testte beta hcg nin düşmesi gerekiyor demişti doktor.Canım gebelik hormonu betahcg doğum ilerledikçe artan bi hormon trilyonlara çıkıyor doğum yaklaşana kadar
Bhcg öyle trilyonlara falan çıkmıyor ya 2.trimesterdan sonra artık düşmeye başlıyor Doğuma kadar sıfırlanıyor hattaCanım ikili testte beta hcg nin düşmesi gerekiyor demişti doktor.
öyle çıkmıyor cnm 10. haftadan sonra azalıyormuş benim geçenki hamileliğimde 12. haftamda beta ölçüldü 259 bin çıktı normalin çok üstünde dediler normal gebeliğin yanında birde mol gebelik olduğu anlaşıldı.Canım gebelik hormonu betahcg doğum ilerledikçe artan bi hormon trilyonlara çıkıyor doğum yaklaşana kadar
Hayırlı olsun. Mart annelerinin çoğu erkek anası oluyorKızlar cinsiyeti öğrendik.. bi oğlum vardı ona bi arkadaş daha geliyor.. ikincide erkekmiş
Tebrik ederim canımKızlar cinsiyeti öğrendik.. bi oğlum vardı ona bi arkadaş daha geliyor.. ikincide erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?