2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Banada sağ sol çok saçma geliyor kafama göre yatıyorum valla..

Canim sen yinede sol tarafa yatmaya ve alistirmaya calis kendini ben basladim simdiden. Simdi cok fazla sorun olmaz ama bebis agirlastikca sag taraftaki damara baski yaptigi icin kan dolasimini etkiliyormus. Mesela bugun doktor yuzustu artik yatmamaya bak dedi

O zaman sola yatmaya devam teşekkürler bilgi için

Canım gebelik hormonu betahcg doğum ilerledikçe artan bi hormon trilyonlara çıkıyor doğum yaklaşana kadar

Bhcg öyle trilyonlara falan çıkmıyor ya 2.trimesterdan sonra artık düşmeye başlıyor Doğuma kadar sıfırlanıyor hatta

Arkadaşlar da yazmış. 12. haftadan itibaren bebek b hcg üretmeyi çok azaltıyor.

Sağol canım dikkat ederim tabiki bu kadar önemliyse..

Selam kızlar kontrol güzel geçti çok şükür
Herşey yolunda ama bebeğim hareketsizdi geçen hafta kıpır kıpırdı
11+1 olduk bugün
Doktor ikili teste yolladı ama hemen gitmedim kararsızım bu konuda sizce ne yapmalıyım?
3 gün geriden geliyor Bebek bu önemli mi kızlar

Benim bebek her ultrasonda farklı çıkıyor o yüzden takmıyorum artık. Acile gittiğimde tam haftamda çıkıyor kendi doktorumda 1 hafta geri çıkıyor o yüzden 3 gün takılacak bir rakam değil

Benimde 3 gün geriden geliyor. Oğlum hep 1 hafta geriden geliyordu. Ultrasona takma değişiyor..

Uyuyodur bebeğin, 3 gün hiç önemli değil. Benimki 1 hafta geriden geliyor. Bwn bugun ikili testi yaptıracağım. Ben çevreme öneriyorum.

Kontrolüm vaaaaar, inşallah sağlıklıdır minik yavrum ve inşallah cinsiyeti net bi şekilde öğrenirim. Başka doktor kız dedi ama emin değildi tam. Ama benim doktorum demez yaaaaa erken haftası söylemem der. İnşallah ense kalınlığı falan iyidir. İkili testim de güzel çıkar. Dualarım hepimiz için.

Bu arada bir öneri: uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucu en güvenilir maden suyu markası 2 tane bey pazarı ve sarıkız. Hiçbiriyle kesinlikle bağlantım yok. Size de faydam olsun diye yazıyorum. Maalesef diğerlerinde sağlığa zararlı olabilecek maddeler mevcutmuş.

12-13 haftadan sonra git bence acele etme
Zaten 12-15 hafta arası yapılıyor ikili test diye biliyorum hem cinsiyeti de öğrenirsin

kızlar ohh ohh cinsiyetler çıkmaya başlamış ne guzelll pekı bu takvım ya da teorilerden tutanlar oldu mu merak ettım
Bütün takvimler bana kız demişti çin takvimi rus takvimi. Bide uyuyanların yani gün içinde uyuklayanların kızı olur derlerdi ben hep uyudum babaannem derdi uyuyanın kızı olur diye. ama oğlan çıktı iyi mi. Bence tamamen uydurmaca yaa inanmam bidaha belirtilere falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…