Evet arkadaş söyleyince şaşırdım bende. Doktor bana bugün dedi beta hcg düşecek artık dedi düşmesi olumlu sonuçmuş zaten..Bhcg öyle trilyonlara falan çıkmıyor ya 2.trimesterdan sonra artık düşmeye başlıyor Doğuma kadar sıfırlanıyor hatta
Ayy bizde bugün öğrendik bizimde ikinci oğluşumuz geliyor hayırlısıyla.. gözün aydın canımKızlar cinsiyeti öğrendik.. bi oğlum vardı ona bi arkadaş daha geliyor.. ikincide erkekmiş
Cinsiyet icin bi tahminde bulundu mu
Banada sağ sol çok saçma geliyor kafama göre yatıyorum valla..
O zaman sola yatmaya devam teşekkürler bilgi içinSonuc neee sabahti randevun. Meraktayiz benim de 4bucukta randevum var.
Gebelikte 3. Ay bittikten sonra sol tarafa yatmak gerekir sirt ustu yatmak uygun degildir. sag tarafa yatinca bebege gelen kan akisi azalir. Hatta karin icinde bebek ölümlerinin bir nedeni.
Canım gebelik hormonu betahcg doğum ilerledikçe artan bi hormon trilyonlara çıkıyor doğum yaklaşana kadar
Bhcg öyle trilyonlara falan çıkmıyor ya 2.trimesterdan sonra artık düşmeye başlıyor Doğuma kadar sıfırlanıyor hatta
Sağol canım dikkat ederim tabiki bu kadar önemliyse..Canim sen yinede sol tarafa yatmaya ve alistirmaya calis kendini ben basladim simdiden. Simdi cok fazla sorun olmaz ama bebis agirlastikca sag taraftaki damara baski yaptigi icin kan dolasimini etkiliyormus. Mesela bugun doktor yuzustu artik yatmamaya bak dedi
Benim bebek her ultrasonda farklı çıkıyor o yüzden takmıyorum artık. Acile gittiğimde tam haftamda çıkıyor kendi doktorumda 1 hafta geri çıkıyor o yüzden 3 gün takılacak bir rakam değilSelam kızlar kontrol güzel geçti çok şükür
Herşey yolunda ama bebeğim hareketsizdi geçen hafta kıpır kıpırdı
11+1 olduk bugün
Doktor ikili teste yolladı ama hemen gitmedim kararsızım bu konuda sizce ne yapmalıyım?
3 gün geriden geliyor Bebek bu önemli mi kızlar
Ama erkekte hem sunnet hem dugun kizda tek sefer :))Kizinda çeyizi var
Benimde 3 gün geriden geliyor. Oğlum hep 1 hafta geriden geliyordu. Ultrasona takma değişiyor..Selam kızlar kontrol güzel geçti çok şükür
11+1 olduk bugün
Doktor ikili teste yolladı ama hemen gitmedim kararsızım bu konuda sizce ne yapmalıyım?
Selam kızlar kontrol güzel geçti çok şükür
11+1 olduk bugün
Ben meraktan çatlama modundayım aslında hiç ama hiç merak etmiyordumMasallah cinsiyetler geliyor haftaya hizli basladikErkek senesi olacak galiba
12-13 haftadan sonra git bence acele etmeSelam kızlar kontrol güzel geçti çok şükür
11+1 olduk bugün
Bütün takvimler bana kız demişti çin takvimi rus takvimi. Bide uyuyanların yani gün içinde uyuklayanların kızı olur derlerdi ben hep uyudum babaannem derdi uyuyanın kızı olur diye. ama oğlan çıktı iyi mi. Bence tamamen uydurmaca yaa inanmam bidaha belirtilere falankızlar ohh ohh cinsiyetler çıkmaya başlamış ne guzelll pekı bu takvım ya da teorilerden tutanlar oldu mu merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?