Ben meraktan çatlama modundayım aslında hiç ama hiç merak etmiyordum
Ama şimdi tek tek herkes yazınca bende imrendim galiba
Bide o balon olayı nasıl oluyor bir tanıdık mı öğrenip hazırlıyor galiba.Bende merak içerisindeyim
Şu balon olayı hoş gibi ama ben çatlarım. hemen öğrenmek isterim ya
Çok güzel yav darısı bana ve cinsiyet bekleyen arkadaşların başınaçok şükür kızlar herşey yolunda13+2 çıktı bebiş 1 hafta önden gidiyor ense kalınlığı 1.6 çıktı. ikili test için kan verdim. 4 boyutlu ulltrasona girdim,cd verdiler izleyip izleyip duruyorum gayet hareketliydi minnoş ve cinsiyet tahminiiiiiminiiizz Kızzzz %90 geronimo_s
Canım ultrason ölçümleri tam çıkmıyor kimisine iki hafta ilerden gidiyo derler çocuk iki buçuk kilo doğar kimisi tam tersi ölçümler aralık tahmini yapıyor için rahat olsunSelam kızlar kontrol güzel geçti çok şükür
Herşey yolunda ama bebeğim hareketsizdi geçen hafta kıpır kıpırdı
11+1 olduk bugün
Doktor ikili teste yolladı ama hemen gitmedim kararsızım bu konuda sizce ne yapmalıyım?
3 gün geriden geliyor Bebek bu önemli mi kızlar
Bide o balon olayı nasıl oluyor bir tanıdık mı öğrenip hazırlıyor galiba.
Çin takvimi kız rus takvimi erkek diyordu. Sonuç erkekkızlar ohh ohh cinsiyetler çıkmaya başlamış ne guzelll pekı bu takvım ya da teorilerden tutanlar oldu mu merak ettım
Amin canım sende yaptır biran önce iyi düşün inşallah Allahın izniyle bişey çıkmaz.. 79 ile hamileydim 81 im şuan doktor biraz daha yavaş ilerleme mi hamur işlerini yasakladı dayanabilirsem yemiycem..Kızlar hepinizi okudum cinsiyetlerini öğrenen arkadaşla tebrikler :) ) darısı bizim başımıza bakalım nasibimizde ne var
İkili testleriniz inş sorunsuz Bi şekilde elinize ulaşır amin
12. Haftamdaya girdim bende bugün doktordan randevu almaya korkar oldum test biraz gerdi sanırım beni
Kilo artışınız ne durumda kızlar
Ben 61 ile hamile şuan kaldım şuan 59.4 um
Doğup doğup gelsinler :) biz amade bekliyoruz :)Aman hocam topla kendini iyi ol bende iki musteri var sana :)) senin icin bi daha doguruyom bak :))
Çarşamba devlet hastanesine gideceğim ikili teste ama cinsiyet söylemezler özele de ikili test sonuçları çıkınca gideceğim inşallah. O zaman öğrenirim cinsiyeti belkiSenin kontrolun ne zaman
Yemek yedikten sonra kötü oluyorum kendime gelmek için mutlaka bir Türk kahvesi içiyorum. Hala sabah yediğimşe duruyorum bulanmasın diye yemiyorum ama ellerim de titriyor şuan.
AA ben hep akmina içiyordum almayayım bir daha hiç de araştırmadım içeriğiniKontrolüm vaaaaar, inşallah sağlıklıdır minik yavrum ve inşallah cinsiyeti net bi şekilde öğrenirim. Başka doktor kız dedi ama emin değildi tam. Ama benim doktorum demez yaaaaa erken haftası söylemem der. İnşallah ense kalınlığı falan iyidir. İkili testim de güzel çıkar. Dualarım hepimiz için.
Bu arada bir öneri: uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucu en güvenilir maden suyu markası 2 tane bey pazarı ve sarıkız. Hiçbiriyle kesinlikle bağlantım yok. Size de faydam olsun diye yazıyorum. Maalesef diğerlerinde sağlığa zararlı olabilecek maddeler mevcutmuş.
Hah cok guzel bi konuya parmak bastinkızlar ohh ohh cinsiyetler çıkmaya başlamış ne guzelll pekı bu takvım ya da teorilerden tutanlar oldu mu merak ettım
yemek yedikten sonra kötü oluyorum kendime gelmek için mutlaka bir Türk kahvesi içiyorum. Hala sabah yediğimle duruyorum bulanmasın diye yemiyorum ama ellerim de titriyor şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?