2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alıntı yapamadım kızlar
İkili test için biraz daha beklemeye karar verdim bende
F Ftszynp @piraye bulantınız nasıl oldu
Ben çok kötüyüm ya hiç azalma yok

Kızlar sizde de ara ara (afedersiniz) vajina içinde zonklama oluyor mu. Arada bir oluyor sürekli değil ama ağrı oluyor içerde. Rahim büyüdüğü için deniyor ama sizlerde de oluyor mu sorayım dedim.

Çok güzel yav darısı bana ve cinsiyet bekleyen arkadaşların başına

Canım ultrason ölçümleri tam çıkmıyor kimisine iki hafta ilerden gidiyo derler çocuk iki buçuk kilo doğar kimisi tam tersi ölçümler aralık tahmini yapıyor için rahat olsun

Kızlar hepinizi okudum cinsiyetlerini öğrenen arkadaşla tebrikler :) ) darısı bizim başımıza bakalım nasibimizde ne var

İkili testleriniz inş sorunsuz Bi şekilde elinize ulaşır amin

12. Haftamdaya girdim bende bugün doktordan randevu almaya korkar oldum test biraz gerdi sanırım beni

Kilo artışınız ne durumda kızlar
Ben 61 ile hamile şuan kaldım şuan 59.4 um

kızlar ohh ohh cinsiyetler çıkmaya başlamış ne guzelll pekı bu takvım ya da teorilerden tutanlar oldu mu merak ettım
Çin takvimi kız rus takvimi erkek diyordu. Sonuç erkek ilk hamileliğimde ikisi de kız diyordu kızım oldu. Tutan da var tutmayan da var hiçbir takvim hiçbir belirti cinsiyeti belirleyemiyor bence

Amin canım sende yaptır biran önce iyi düşün inşallah Allahın izniyle bişey çıkmaz.. 79 ile hamileydim 81 im şuan doktor biraz daha yavaş ilerleme mi hamur işlerini yasakladı dayanabilirsem yemiycem..

Alıntı yapamadım kızlar
İkili test için biraz daha beklemeye karar verdim bende
F Ftszynp @piraye bulantınız nasıl oldu
Ben çok kötüyüm ya hiç azalma yok
Yemek yedikten sonra kötü oluyorum kendime gelmek için mutlaka bir Türk kahvesi içiyorum. Hala sabah yediğimşe duruyorum bulanmasın diye yemiyorum ama ellerim de titriyor şuan.

Son düzenleme:
AA ben hep akmina içiyordum almayayım bir daha hiç de araştırmadım içeriğini

Ya kızlar okulda aynı zümreden arkadaşım var benden 5 hafta ilerde şimdi sürekli kilomuzu karnımızı kıyaslayacaklar onun da 2. Çocuğu arkadaşı çok seviyorum ama kıyaslanmaktan hiç hoşlanmıyorum.

Kızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…