2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi onu kiyaslarlar cocuk doguncada boyunu kilosunu kiyaslarlar sanki kurbanlik koyun...

Doktor sana söylemiyor. Zarfa yazıyor sende o hazırlayacak şanslı kişiye veriyorsun. Gerekli hazırlıkları yapıyor. Kendine süpriz yapıyorsun ama bunu sabrı olan birisi yapabilir. Ben çatlarım
İyiymiş valla bende kendim bilip aileme ve sevdiklerime süpriz yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse

Kızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
Bende aynı şeyi kız çocuğu için düşünüyorum ama aynı zamanda bunu dille getirmeye korkuyorum Çünkü çok zor günler geçirdim düşük tehlikem vardı hala da var
Bu kadar bana tutanan bir bebeğe cinsiyet ayrımı yapıyormuş gibi olmak istemiyorum

Ben de instagramda bi doktorun paylaşımında okumuştum bunu belki ben yanlış anladım yada doktor yanlış yazdı bilemedim

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah..

Kızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
Saçmalama illaki gönlünden geçen bir cinsiyet olacak. Sadece kız olur yada erkek olur diye çocuk yapan çiftler var. Gönlünden geçiyor sadece. Allah senin niyetini bilir. Öyle düşünme. Öncelik tabiki sağlık ama bir kızın var bir de oğlunun olmasını istemen çok normal

Amin canım sende yaptır biran önce iyi düşün inşallah Allahın izniyle bişey çıkmaz.. 79 ile hamileydim 81 im şuan doktor biraz daha yavaş ilerleme mi hamur işlerini yasakladı dayanabilirsem yemiycem..

İşte bende aldım randevuyu cuma günü inş gidicem biraz geçilsin diye bekledim bide belki cinsiyeti de öğreniriz belli mi olur

Ya testlerimi yaptırıcam canım biraz gerildim nedense normal de relax biriyim aslında ama hamilelik sanırım

Ay ne bileyim sanki öyle söyleyince Allah’ın gücüne gidecekmiş gibi hissediyorum yoksa sağlıklı olsun en büyük dileğim isteğim duam bu.. allahım kimseyi evladıyla sınamasın.

E tabi gerilmeyecek testlerde değil insan korkuyor az çok . Ama Allah büyük iyi düşünelim iyi olsun..

Herkese merhaba, kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktor. Erkekler çoğalıyor yok mu arttıran benim için cinsiyetin hiçbir önemi yoktu. Hem ilk çocuk hem de uzun uğraşlar sonucu oldu. Sağlıklı olsun da başka bir düşüncem yok. Gönlünüzden farklı nedenlerle bir cinsiyetin geçmesi çok normal bence. Herkes için hayırlısı olsun

Ah kizlar simdi subat annelerine bir goz attim da 16-17. Haftalarinda hala bulanti ve kusmadan dert yananlar var gecmeyecek mi bu illet hafiflese de gecmis gibi yapsa da gecmiyor gecmek bilmiyor bulantisi olan herkes benim gibi mi elim ayagim kalkmiyor is yapamiyorum az bisy elim is tutsa bes dk bile surmeden bacaklarim kesiliyo ellerim titremeye basliyo goz kararmasi da hala gecmis degil ara ara oluyo heryer kapkaranlik oluyo ozellikle yere egilip birden kalktigimda

Selam kizlar. Cok bekledim. Cok kalabalıkti . Sonuclar guzel. Geçen hafta kiz dediler dedim. Benim yorumum yok dedi doktor cok garantici. Nifty testi daha ayrintili. Imkanin varsa onu yaptir dedi. Cinsiyet de kesin cikar hem. Yaptiracahim. Tek sorunum plesanta biraz asagidaymis. Umarim sonradan duzelir. 12+2 hafta gorumuyor. Bu sefer 4 gun geriden geliyor 5.7 cm olmuş. Ensesi iyi 1.4 cm dedi. Ama ense ince bile olsa mutlaka testlerini yaptir dedi. Protein cok yiyeceksin artik dedi. Yuruyuslere baslayabilirmisim yavas yavas tabi. Sancilarim hala oluyor magnesyum basladi. Decavite gectik artik. Cok guzel cok şükür. Artik buyuk riskleri atlattik. Daha guzel donem geliyor. Sacima da kinami yakayim ya. Bembeyaz saclarla gezmekten yoruldum. esut85 sevindim her seyin iyi olmasina. Cinsiyet bende belli degil. Saglikli Elleri ayaklari var dedi uzun uzun bakti. Cinsiyet umrum degil. Cok sukur her sey icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…