- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Simdi onu kiyaslarlar cocuk doguncada boyunu kilosunu kiyaslarlar sanki kurbanlik koyun...Ya kızlar okulda aynı zümreden arkadaşım var benden 5 hafta ilerde şimdi sürekli kilomuzu karnımızı kıyaslayacaklar onun da 2. Çocuğu arkadaşı çok seviyorum ama kıyaslanmaktan hiç hoşlanmıyorum.
İyiymiş valla bende kendim bilip aileme ve sevdiklerime süpriz yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederseDoktor sana söylemiyor. Zarfa yazıyor sende o hazırlayacak şanslı kişiye veriyorsun. Gerekli hazırlıkları yapıyor. Kendine süpriz yapıyorsun ama bunu sabrı olan birisi yapabilir. Ben çatlarım
Evet aynen öyle canımSimdi onu kiyaslarlar cocuk doguncada boyunu kilosunu kiyaslarlar sanki kurbanlik koyun...
Yaa ben İnstagramda bir doktorun bilgilendirme yazısında okumuştum bunu demek ki ya ben yanlış anladım ya da doktor yanlış yazdıArkadaşlar da yazmış. 12. haftadan itibaren bebek b hcg üretmeyi çok azaltıyor.
Bende aynı şeyi kız çocuğu için düşünüyorum ama aynı zamanda bunu dille getirmeye korkuyorum Çünkü çok zor günler geçirdim düşük tehlikem vardı hala da varKızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
Ins gonlunden gecen olur arkadasim saglikla hayirlaKızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
Ben de instagramda bi doktorun paylaşımında okumuştum bunu belki ben yanlış anladım yada doktor yanlış yazdı bilemedimöyle çıkmıyor cnm 10. haftadan sonra azalıyormuş benim geçenki hamileliğimde 12. haftamda beta ölçüldü 259 bin çıktı normalin çok üstünde dediler normal gebeliğin yanında birde mol gebelik olduğu anlaşıldı.
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah..Bende aynı şeyi kız çocuğu için düşünüyorum ama aynı zamanda bunu dille getirmeye korkuyorum Çünkü çok zor günler geçirdim düşük tehlikem vardı hala da var
Bu kadar bana tutanan bir bebeğe cinsiyet ayrımı yapıyormuş gibi olmak istemiyorum
Saçmalama illaki gönlünden geçen bir cinsiyet olacak. Sadece kız olur yada erkek olur diye çocuk yapan çiftler var. Gönlünden geçiyor sadece. Allah senin niyetini bilir. Öyle düşünme. Öncelik tabiki sağlık ama bir kızın var bir de oğlunun olmasını istemen çok normalKızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
Amin canım inşallahIns gonlunden gecen olur arkadasim saglikla hayirla
Amin canım sende yaptır biran önce iyi düşün inşallah Allahın izniyle bişey çıkmaz.. 79 ile hamileydim 81 im şuan doktor biraz daha yavaş ilerleme mi hamur işlerini yasakladı dayanabilirsem yemiycem..
Ay ne bileyim sanki öyle söyleyince Allah’ın gücüne gidecekmiş gibi hissediyorum yoksa sağlıklı olsun en büyük dileğim isteğim duam bu.. allahım kimseyi evladıyla sınamasın.Saçmalama illaki gönlünden geçen bir cinsiyet olacak. Sadece kız olur yada erkek olur diye çocuk yapan çiftler var. Gönlünden geçiyor sadece. Allah senin niyetini bilir. Öyle düşünme. Öncelik tabiki sağlık ama bir kızın var bir de oğlunun olmasını istemen çok normal
E tabi gerilmeyecek testlerde değil insan korkuyor az çok . Ama Allah büyük iyi düşünelim iyi olsun..İşte bende aldım randevuyu cuma günü inş gidicem biraz geçilsin diye bekledim bide belki cinsiyeti de öğreniriz belli mi olur
Ya testlerimi yaptırıcam canım biraz gerildim nedense normal de relax biriyim aslında ama hamilelik sanırım
Amin. Öyle düşünme. Bunun için sıkma canını. Allah herkese gönlündekini versin inşallahAy ne bileyim sanki öyle söyleyince Allah’ın gücüne gidecekmiş gibi hissediyorum yoksa sağlıklı olsun en büyük dileğim isteğim duam bu.. allahım kimseyi evladıyla sınamasın.
Amin inşallah..Amin. Öyle düşünme. Bunun için sıkma canını. Allah herkese gönlündekini versin inşallah
İyiymiş valla bende kendim bilip aileme ve sevdiklerime süpriz yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse
Ah bir bilsen hayırlısı ile bir bilebilsem :)o iş kolay sen bilince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?