Bende bugün aynısını yaptım. Şubat annelerinin topiğine göz gezdirdim. Ve dediğin gibi hala bulantı çeken var. Geçmeyecek mi anlamadım umutluydum benAh kizlar simdi subat annelerine bir goz attim da 16-17. Haftalarinda hala bulanti ve kusmadan dert yananlar var gecmeyecek mi bu illet hafiflese de gecmis gibi yapsa da gecmiyor gecmek bilmiyor bulantisi olan herkes benim gibi mi elim ayagim kalkmiyor is yapamiyorum az bisy elim is tutsa bes dk bile surmeden bacaklarim kesiliyo ellerim titremeye basliyo goz kararmasi da hala gecmis degil ara ara oluyo heryer kapkaranlik oluyo ozellikle yere egilip birden kalktigimda
Hayırlı olsun canımHerkese merhaba, kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktor. Erkekler çoğalıyor yok mu arttıranbenim için cinsiyetin hiçbir önemi yoktu. Hem ilk çocuk hem de uzun uğraşlar sonucu oldu. Sağlıklı olsun da başka bir düşüncem yok. Gönlünüzden farklı nedenlerle bir cinsiyetin geçmesi çok normal bence. Herkes için hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım.Hayırlı olsun canım
Çin takvimine bakmıştım kız diyordu doktor da kız dedikızlar ohh ohh cinsiyetler çıkmaya başlamış ne guzelll pekı bu takvım ya da teorilerden tutanlar oldu mu merak ettım
Sonuçların iyi çıkmasına sevindim. Ben de geçen cuma nifty için kan verdim. Ense kalınlığı iyi çıktı, cinsiyete de erkek dedi doktor ama yine de test sonucu içimi rahatlatacak inşallah.Selam kizlar. Cok bekledim. Cok kalabalıkti . Sonuclar guzel. Geçen hafta kiz dediler dedim. Benim yorumum yok dedi doktor cok garantici. Nifty testi daha ayrintili. Imkanin varsa onu yaptir dedi. Cinsiyet de kesin cikar hem. Yaptiracahim. Tek sorunum plesanta biraz asagidaymis. Umarim sonradan duzelir. 12+2 hafta gorumuyor. Bu sefer 4 gun geriden geliyor 5.7 cm olmuş. Ensesi iyi 1.4 cm dedi. Ama ense ince bile olsa mutlaka testlerini yaptir dedi. Protein cok yiyeceksin artik dedi. Yuruyuslere baslayabilirmisim yavas yavas tabi. Sancilarim hala oluyor magnesyum basladi. Decavite gectik artik. Cok guzel cok şükür. Artik buyuk riskleri atlattik. Daha guzel donem geliyor. Sacima da kinami yakayim ya. Bembeyaz saclarla gezmekten yoruldum. @esut85 sevindim her seyin iyi olmasina. Cinsiyet bende belli degil. Saglikli Elleri ayaklari var dedi uzun uzun bakti. Cinsiyet umrum degil. Cok sukur her sey icin.
Bende bugün aynısını yaptım. Şubat annelerinin topiğine göz gezdirdim. Ve dediğin gibi hala bulantı çeken var. Geçmeyecek mi anlamadım umutluydum benaynı şeyleri bende yaşıyorum kalktığımda gözümün önünden kararıyor başım dönüyor bulantım devam ve aşırı halsizim. Bugün bide üstüne baş ağrısı çekiyorum. Hafif ateşim de var gibi. Yada sıcak basıyor bana öyle geliyor bilmiyorum
Kızlar haftaya 2 li teste cagırdı devlete gittim bugün bat a göre 10+2 ama doktor bugun 10+4 dedi ne demek yani
Umutlarım tükeniyorAh cnm artik ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz bir yerlerden umut arar olduk bas agrisi bugun bende de var dedigin gibi atesim cikmis gibi de oluyo cogu zaman agriyla birlikte ozellikle bir de asiri terliyorum normalde asla terlemeyen ben azcik hele ki uykuya dalmayayim sac diplerim de dahil sırılsıklam uyaniyorum
Azalma oldu cnm misal gozlerimi acamayip yatarak sadece tuvalete kalkiyodum her dakika bulaniyodu acillerde serumla geciyodu gunlerim suan serumluk duruma cok gelmiyorum sabah ve gun icinde asiri bi bulantim olmuyo ama aksam baslayan bulanti cok rahatsiz olmama sebep oluyor gecen gece cikardim yine elim ayagim titremekten yorgun dustu cok kotu oluyorum cikardigimda normal hastalikta cikarir rahatlarsin ya hamilelikte oyle degil sanki can veriyorum gozlerim bile akmaya basliyo kendiliginden o derece kalkip isimi gucumu yapabilmem hala mumkun degil tansiyonum azcik duzeldi sayilir ama halsizlik yorgunluk el ayak tutmamasi hala devamUmutlarım tükeniyorsende hiç azalma olmadı mı canım peki? 13. Haftaya gelmişsin azalması lazım artık
Benimde öğürdükçe gözlerimden yaş geliyor ama ben çıkarınca bir yarım saat falan rahatlıyorum sonra yine aynı oluyor. Umarım en kısa zamanda tamamen geçer canımAzalma oldu cnm misal gozlerimi acamayip yatarak sadece tuvalete kalkiyodum her dakika bulaniyodu acillerde serumla geciyodu gunlerim suan serumluk duruma cok gelmiyorum sabah ve gun icinde asiri bi bulantim olmuyo ama aksam baslayan bulanti cok rahatsiz olmama sebep oluyor gecen gece cikardim yine elim ayagim titremekten yorgun dustu cok kotu oluyorum cikardigimda normal hastalikta cikarir rahatlarsin ya hamilelikte oyle degil sanki can veriyorum gozlerim bile akmaya basliyo kendiliginden o derece kalkip isimi gucumu yapabilmem hala mumkun degil tansiyonum azcik duzeldi sayilir ama halsizlik yorgunluk el ayak tutmamasi hala devam
O terleme bende de var ilk çocukta lohusayken böyle terliyordum bunda şimdiden başladım. Adet görmüyor olmakta etkili.Ah cnm artik ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz bir yerlerden umut arar olduk bas agrisi bugun bende de var dedigin gibi atesim cikmis gibi de oluyo cogu zaman agriyla birlikte ozellikle bir de asiri terliyorum normalde asla terlemeyen ben azcik hele ki uykuya dalmayayim sac diplerim de dahil sırılsıklam uyaniyorum
İns cnm ne diyim elden birsey gelmiyo dua ediyoruz ancak bir an once gecsin bitsin diye ayaga kalkabilsem artik bu bulantilari da cok kaale almiycam ama hala ayniyim yatiyorum butun gun sadece gozlerim acik bulantim az tek farki o Allah hepimizi kurtarsin tez zamandaBenimde öğürdükçe gözlerimden yaş geliyor ama ben çıkarınca bir yarım saat falan rahatlıyorum sonra yine aynı oluyor. Umarım en kısa zamanda tamamen geçer canım
Ben de cnm ilk cocugumda lohusaikta aynn bu sekilde terliyordum simdi hamilelikte basladi erkenden neyle ilgili pek anlayamadim ama havalar serinlediginde biraz kurtuluruz insO terleme bende de var ilk çocukta lohusayken böyle terliyordum bunda şimdiden başladım. Adet görmüyor olmakta etkili.
Subat annelerinin bulantilarinin devam etme nedenlerinden biri de sicak. Inanin bir kac haftaya bor cogunuzun bulantilari gececek. Bu arada benimki de bitmedi ama oldukca azaldi bulantilar.
Oluyor canımKızlar sizde de ara ara (afedersiniz) vajina içinde zonklama oluyor mu. Arada bir oluyor sürekli değil ama ağrı oluyor içerde. Rahim büyüdüğü için deniyor ama sizlerde de oluyor mu sorayım dedim.
Olsun onlar var ki çocuklarımız güvende Allah tüm askerlerimizi korusunEvet zormuş evlenince daha iyi anladım bunu. Evlenmeden önce eşim çok uyarmıştı da o zaman kolay geliyordu her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?