2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de ben bu decavit vitamin hapini kullanmiyorum çünkü inanilmaz istah acti bende acikinca deliye dönüyodum farkettim ve biraktim oyle boyle değil yarim tepsi boregi bir oturusta yedigimi bilirim hem de bu mide bulantisiyla sonra gece ceremesini cektim ama yanma bulanti kusma olarak geri döndü o yuzden bıraktım dayanilacak gibi bir istah artisi yapmiyo sizde de oldu mu

Bende bugün aynısını yaptım. Şubat annelerinin topiğine göz gezdirdim. Ve dediğin gibi hala bulantı çeken var. Geçmeyecek mi anlamadım umutluydum ben aynı şeyleri bende yaşıyorum kalktığımda gözümün önünden kararıyor başım dönüyor bulantım devam ve aşırı halsizim. Bugün bide üstüne baş ağrısı çekiyorum. Hafif ateşim de var gibi. Yada sıcak basıyor bana öyle geliyor bilmiyorum

Hayırlı olsun canım

Sonuçların iyi çıkmasına sevindim. Ben de geçen cuma nifty için kan verdim. Ense kalınlığı iyi çıktı, cinsiyete de erkek dedi doktor ama yine de test sonucu içimi rahatlatacak inşallah.

Kızlar haftaya 2 li teste cagırdı devlete gittim bugün bat a göre 10+2 ama doktor bugun 10+4 dedi ne demek yani

Ah cnm artik ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz bir yerlerden umut arar olduk bas agrisi bugun bende de var dedigin gibi atesim cikmis gibi de oluyo cogu zaman agriyla birlikte ozellikle bir de asiri terliyorum normalde asla terlemeyen ben azcik hele ki uykuya dalmayayim sac diplerim de dahil sırılsıklam uyaniyorum

Umutlarım tükeniyor sende hiç azalma olmadı mı canım peki? 13. Haftaya gelmişsin azalması lazım artık

Umutlarım tükeniyor sende hiç azalma olmadı mı canım peki? 13. Haftaya gelmişsin azalması lazım artık
Azalma oldu cnm misal gozlerimi acamayip yatarak sadece tuvalete kalkiyodum her dakika bulaniyodu acillerde serumla geciyodu gunlerim suan serumluk duruma cok gelmiyorum sabah ve gun icinde asiri bi bulantim olmuyo ama aksam baslayan bulanti cok rahatsiz olmama sebep oluyor gecen gece cikardim yine elim ayagim titremekten yorgun dustu cok kotu oluyorum cikardigimda normal hastalikta cikarir rahatlarsin ya hamilelikte oyle degil sanki can veriyorum gozlerim bile akmaya basliyo kendiliginden o derece kalkip isimi gucumu yapabilmem hala mumkun degil tansiyonum azcik duzeldi sayilir ama halsizlik yorgunluk el ayak tutmamasi hala devam

Benimde öğürdükçe gözlerimden yaş geliyor ama ben çıkarınca bir yarım saat falan rahatlıyorum sonra yine aynı oluyor. Umarım en kısa zamanda tamamen geçer canım

O terleme bende de var ilk çocukta lohusayken böyle terliyordum bunda şimdiden başladım. Adet görmüyor olmakta etkili.

Benimde öğürdükçe gözlerimden yaş geliyor ama ben çıkarınca bir yarım saat falan rahatlıyorum sonra yine aynı oluyor. Umarım en kısa zamanda tamamen geçer canım
İns cnm ne diyim elden birsey gelmiyo dua ediyoruz ancak bir an once gecsin bitsin diye ayaga kalkabilsem artik bu bulantilari da cok kaale almiycam ama hala ayniyim yatiyorum butun gun sadece gozlerim acik bulantim az tek farki o Allah hepimizi kurtarsin tez zamanda

O terleme bende de var ilk çocukta lohusayken böyle terliyordum bunda şimdiden başladım. Adet görmüyor olmakta etkili.
Ben de cnm ilk cocugumda lohusaikta aynn bu sekilde terliyordum simdi hamilelikte basladi erkenden neyle ilgili pek anlayamadim ama havalar serinlediginde biraz kurtuluruz ins

Subat annelerinin bulantilarinin devam etme nedenlerinden biri de sicak. Inanin bir kac haftaya bor cogunuzun bulantilari gececek. Bu arada benimki de bitmedi ama oldukca azaldi bulantilar.

Keske bir an once havalar serinlesin diye oyle dua ediyorum ki sicagi da cok sebep olarak goruyorum zaten normalde de sicaga gelemeyen bir insanim hemen basim agrimaya baslar fenalaşırım disari fazla cikmamaya ozen gosteririm yaz aylarında mesela soyle bir ornek vereyim kaplicalarda suya girmissem cikip hemen soguk suda soklamam lazim kendimi aksi takdirde bas agrisi yataklara dusurup iki gun gecmiyor fenalasiyorum o derece etkili sicak benim ustumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…