Benim bulantıda da azalma yokİns cnm ne diyim elden birsey gelmiyo dua ediyoruz ancak bir an once gecsin bitsin diye ayaga kalkabilsem artik bu bulantilari da cok kaale almiycam ama hala ayniyim yatiyorum butun gun sadece gozlerim acik bulantim az tek farki o Allah hepimizi kurtarsin tez zamanda
10. Haftandasin cnm cok normal 10. Hafta da benim de yoktu malesef en zor zamanlarimi geciriyordum son bir haftadir falan az bucuk bir rahatlamam oldu cok degil yani oncesine kadar bende felakettimBenim bulantıda da azalma yokve dediğin gibi artık yatmaktan sıkıldım kafamı yastıktan kaldıramıyorum
10. Haftandasin cnm cok normal 10. Hafta da benim de yoktu malesef en zor zamanlarimi geciriyordum son bir haftadir falan az bucuk bir rahatlamam oldu cok degil yani oncesine kadar bende felakettim
Okuyorum ama yazamıyorum bile çok kötüyüm bugün 2 kez ilaç aldım ama kusmaktan boğazım paramparça sanki ölecek gibi oluyorum bazen sancı giriyor rahmime zorlanmaktan
Int okidum dedigi dogruSonuc neee sabahti randevun. Meraktayiz benim de 4bucukta randevum v
Gebelikte 3. Ay bittikten sonra sol tarafa yatmak gerekir sirt ustu yatmak uygun degildir. sag tarafa yatinca bebege gelen kan akisi azalir. Hatta karin icinde bebek ölümlerinin bir nedeni.
Aaa sende mi 2kız annesisinHayirli sabahlar ay masallah guzel haberler gelmeye basladi bile ilk kontrollerden ins hep böyle guzel haberler alalim.
Yarin da benim kontrôlum varHamileligimi herkesle pqylasmadim
Daha cinsiyet konsunda cahilce yorumlar almamak icin. Iki kizim
Var Rabbim ne verirse bana en guzel hediye zaten hep hayirlisini istedim. Ama o paylastigim tek tuk kisilerden bile ins bu sefer erkek olur yorumunu aldim. Etkilenmiyorum ama insanlarin hala zihninde boyle cinsiyet algisinin olmasi beni cok üzüyor.
Ya bunu düşün men gayet normal kızın var erkek annesi olmak .İstiyorsun o duyguyu tatmak icin kimin de oğlu var kız istiyor çok normal önemli olan cinsiyet ogrendikten sonra kabullenmek bence çok şükür ki ikin i kez rabbim bu duyguyu tatdiriyor.Kızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
Aaa sende mi 2kız annesisin
Aynen bana da diyolar sanki erkek olcak diye doğurcam da doğurcam öyle tuhaflar ki hatta biyere bağlanın diyen bile oldu
Dr kıza b3nziyo dedi deyince yaa yine mi belliydi ama niye yaptınki deyen de var takmıyorum ben kimseyi eşim bile takmıyo ne var kız sa ne farkeder diyo
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Kızlar bir kaç gündür iyiydim ama midem bulantım arttı
Kaşıklarımda batma hassasiyet de var kendimi hiç iyi hissetmiyorum neden böyle oluyor
Canım ben de oğlum olsun istiyorum. Rabbim nasip eder ya da etmez O’nun bileceği bir şey. Hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip eder. Öyle deyince bişi olduğunu düşünmüyorum. Her insan iki meyveyi de tatmak ister.Kızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
0 tat zaten ben de de gitmiyor ne yesem ne içsem aynıbenim de ağzımda acı tat bir türlü peşimi bırakmıyor.
bir de iştahsızlık.
Amin canımOlsun onlar var ki çocuklarımız güvende Allah tüm askerlerimizi korusun
0 tat zaten ben de de gitmiyor ne yesem ne içsem aynı
Hani 3 Aydan sonra daha kolay olacaktı hamilelik :)
Sanırım biz zoru seviyoruz
Şükür gene yeterki onlar rahat etsin
O iğrenç acılık bende de var aldığım 1 kilo kesinlikle naneli şekerden...benim de ağzımda acı tat bir türlü peşimi bırakmıyor.
bir de iştahsızlık.
Bu haftalarda normal canım rahim kalça hizasından göbek hizasına çöktüğü için ağrı yapıyor.Kızlar bir kaç gündür iyiydim ama midem bulantım arttı
Kaşıklarımda batma hassasiyet de var kendimi hiç iyi hissetmiyorum neden böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?