2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bulantıda da azalma yok ve dediğin gibi artık yatmaktan sıkıldım kafamı yastıktan kaldıramıyorum

Benim bulantıda da azalma yok ve dediğin gibi artık yatmaktan sıkıldım kafamı yastıktan kaldıramıyorum
10. Haftandasin cnm cok normal 10. Hafta da benim de yoktu malesef en zor zamanlarimi geciriyordum son bir haftadir falan az bucuk bir rahatlamam oldu cok degil yani oncesine kadar bende felakettim

pepitoo Benimki 1e gitcek bugün kaydı kontrol için okula gittik senden ayrılmam gelmem buraya diye ağladı anasınıfında alışmıştı bu tatil yaramadı bize okulda sınıf kapısında beklerim artık çabuk alışır inşallah

Okuyorum ama yazamıyorum bile çok kötüyüm bugün 2 kez ilaç aldım ama kusmaktan boğazım paramparça sanki ölecek gibi oluyorum bazen sancı giriyor rahmime zorlanmaktan

10. Haftandasin cnm cok normal 10. Hafta da benim de yoktu malesef en zor zamanlarimi geciriyordum son bir haftadir falan az bucuk bir rahatlamam oldu cok degil yani oncesine kadar bende felakettim
Tamamen geçer de bize de umut olursun inşallah

Okuyorum ama yazamıyorum bile çok kötüyüm bugün 2 kez ilaç aldım ama kusmaktan boğazım paramparça sanki ölecek gibi oluyorum bazen sancı giriyor rahmime zorlanmaktan

Off cnm yaa Allahim tez vakitte sifa versin ins ben de aynn bulantim had safhadayken okuyup yazamıyordum buraya yazmak zor gelirmi insana geliyordu iste Allahim hamileligin en kotu yani bu ve tamamen supriz ne yasayacagini bilemiyosun kizimda cok cektim ancak 4 sene sonra cesaret ettim tekrar hamile kalmaya yasim da 30 olmustu ona ragmen beklemistim yeter ki bunlari cekmeyeyim diye ogluma hamile kaldim ve prenses gibi bir hamilelik yasadim Allahimm ne bulanti ne kusma ne tiksinme hic biri yoktu harika bi hamileik gecirdim bu bebegim supriz oldu ustelik korunurken hic ummadigim bir anda Rabbim nasip etti ve oglum 2.5 yasinda ben yillar once yasayip tekrar yasamaktan korktugum o hali simdi yasiyorum vardir bunda da bir hayir ama cok yiprandim ins bozulan psikolojim kalici olmaz en cok bundan korkuyorum

Aaa sende mi 2kız annesisin
Aynen bana da diyolar sanki erkek olcak diye doğurcam da doğurcam öyle tuhaflar ki hatta biyere bağlanın diyen bile oldu
Dr kıza b3nziyo dedi deyince yaa yine mi belliydi ama niye yaptınki deyen de var takmıyorum ben kimseyi eşim bile takmıyo ne var kız sa ne farkeder diyo
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Kızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
Ya bunu düşün men gayet normal kızın var erkek annesi olmak .İstiyorsun o duyguyu tatmak icin kimin de oğlu var kız istiyor çok normal önemli olan cinsiyet ogrendikten sonra kabullenmek bence çok şükür ki ikin i kez rabbim bu duyguyu tatdiriyor.

Kızlar bir kaç gündür iyiydim ama midem bulantım arttı
Kaşıklarımda batma hassasiyet de var kendimi hiç iyi hissetmiyorum neden böyle oluyor

öyle evlat seçen cinsiyet seçenlerin ağzına ağzına vurmak istiyorum.
haspamlar baklavayı bulmuşlar da kaymağını arıyorlar.
kız olsun erkek olsun hayırlı evlat olsun.
sağlıkla gelsinler demek lazım.
sende bakma onlara.
cahiliyet timsalleri işte.

Kızlar galiba kendime bile itiraf edemesem de gönlümden erkek olsun geçiyor ama böyle dersem bebeğim sağlıklı doğmazsa rabbimin gücüne giderse diye korkuyorum
Canım ben de oğlum olsun istiyorum. Rabbim nasip eder ya da etmez O’nun bileceği bir şey. Hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip eder. Öyle deyince bişi olduğunu düşünmüyorum. Her insan iki meyveyi de tatmak ister.

0 tat zaten ben de de gitmiyor ne yesem ne içsem aynı
Hani 3 Aydan sonra daha kolay olacaktı hamilelik :)
Sanırım biz zoru seviyoruz
Şükür gene yeterki onlar rahat etsin

millet çok biliyor ya :)
bana dediler ki evlen adet sancın geçer.
evlendikten sonra karnım ağrıdıkça onları bulup ağzına vurasım gelmişti.
hamile kaldım çok kusuyorsan kızın olur dediler.
tuzlu ekşi yersen kesin kız dediler.
hani ye tatlıyı doğur hakkıyı idi?
hepsinde yanıldılar o yüzden bulantı için artık yoruma kapalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…