- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
O iğrenç acılık bende de var aldığım 1 kilo kesinlikle naneli şekerden...
Aynen çayı ben de çıkardım hayatımdan... mesela Türk kahves hiç sevmezdim şimdihemen hemen her gün içiyorum.ben çay aşığıydım çok severim ama çay o kadar acı acı bir tat bırakıyor ki sonradan o yüzden çay içmiyorum.
hah bu gün iyiyim desem bile acılık hep var.
Aynen çayı ben de çıkardım hayatımdan... mesela Türk kahves hiç sevmezdim şimdihemen hemen her gün içiyorum.
Şekersiz sakız benim ağzımdaki o acı tadı alıyor biraz. Dene istersenben çay aşığıydım çok severim ama çay o kadar acı acı bir tat bırakıyor ki sonradan o yüzden çay içmiyorum.
hah bu gün iyiyim desem bile acılık hep var.
Şekersiz sakız benim ağzımdaki o acı tadı alıyor biraz. Dene istersen
Bende o balayını sabırsızlıkla bekliyorum inannaneli sakız çiğniyorum unutuyorum bazen de.
hep sakızla mı gidecek?
buna da hamd olsun ama hamileliğin balayı dedikleri vakit ne zaman gelecek acaba?
Bence öyle vakit yok az büyütecekler suyun az, plesanta aşağıda YÖK o yok bu diye stresle geçecek 9 ay. Bence her ay doktora gitmek bile stresnaneli sakız çiğniyorum unutuyorum bazen de.
hep sakızla mı gidecek?
buna da hamd olsun ama hamileliğin balayı dedikleri vakit ne zaman gelecek acaba?
Bende o balayını sabırsızlıkla bekliyorum inangenelde ağzımda sakız var benim çiğnemesem de kalıyor arada çeviriyorum ağzımda. Bir tek o iyi geldi
Bence öyle vakit yok az büyütecekler suyun az, plesanta aşağıda YÖK o yok bu diye stresle geçecek 9 ay. Bence her ay doktora gitmek bile stres
Hey ağzına sağlık arkadaşım ne güzel yazmışsınmillet çok biliyor ya :)
bana dediler ki evlen adet sancın geçer.
evlendikten sonra karnım ağrıdıkça onları bulup ağzına vurasım gelmişti.
hamile kaldım çok kusuyorsan kızın olur dediler.
tuzlu ekşi yersen kesin kız dediler.
hani ye tatlıyı doğur hakkıyı idi?
hepsinde yanıldılar o yüzden bulantı için artık yoruma kapalıyım :)
İnan ki bunu duymak rahatlattı beni artık stres korku yaşamak istemiyorumBu haftalarda normal canım rahim kalça hizasından göbek hizasına çöktüğü için ağrı yapıyor.
Kapalı kutu meyve suyu içiyormusunuz benben türk kahvesi içiyordum onu da hamile kaldıktan sonra acı acı gelir diye korkumdan içmiyorum.
birkaç hafta ayran çok içtim şimdi onun da hevesi geçiyor.
şu an gözde vişne suyu :)
Son aylar balayıydı benim için :))) Doğumdan iki gün önce ev temizledim. Balkona kova kova su taşıdım. Baya yormuştum kendimi. Kv gelicek diye dip köşe temizlik yapmıştım. :)) son aylar bildiğin penguen gibi yürüyordum bacaklarımı kapatamıyordum. Kızım o kadar aşağıdaydınaneli sakız çiğniyorum unutuyorum bazen de.
hep sakızla mı gidecek?
Ben içiyorum canım arada. Kendim meyve suyu yapamam limonata filan bile.Kapalı kutu meyve suyu içiyormusunuz ben
Sadece su ayran limonata içiyorum
Meyve suyu bile içmiyorum doktorumada sormayı ben unutuyorum
Bende Canım istıyor Bide Sıcaklar soğuk meyve suyu soğuk çay filan ama içmeye korkuyorumBen içiyorum canım arada. Kendim meyve suyu yapamam limonata filan bile.
Ayyy canım benim çok sevindim bebeğinin iyi olmasına inşallah hep iyi olurlarRemes canim merhaba doktor normal oldugunu soyledi. Basdonmesinin yeterli sivi almamaktan kaynakli oldugunu belirtti. Sadece su degilde ayran sut ve gunde 1 maden suyu icmeye ozen gostermem gerektigini soyledi. Mineralede ihtiyaç varmis suan folik asiti kullanmaya devam 3 haftalik ilacim kalmisti onu bitir decavite baslayabilirsin dedi. Bebisim artik sekillenmis ense kalinligimiz da normal mis 2 li test icin kanda verdik persembe sonucunu bekliyorum. Insallah guzel haberler alirim.
Hissettigim pit pitlar igne batmalari bagirsak hareketi ve rahim genislemesine bagli oldugunu soyledi. Daha enken mis. Bende heveslenmistim
Canım inşallah bulantıların geçer ve sende içebilirsin haplarınıBana d3 verdi balık yağı verdi dramine verdi bulantı için kan için vermedi versede içemem çok bulantı yapıyo
Canım araştırdım gerçekten domuz jelatini varmış hemen bıraktım kadın doğum doktoru bi tanıdığım var bana imom kapsülü önerdi vitamin için o rn iyisiymiş devlet karşılamıyor ama onu alıcamGerçeği nedir ne değildir bilemiyoruz ama insanın içine kurt düşüyor dediğin gibi. Bi bak canım içine sinmezse kullanmazsın sen de.
Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz. Kendine dikkat et bol bol dinlen
Evet canım benim doktor elevit verdi ama ben kestim decevit varmış aynısıymış .ben imom kapsül diye bir ilaç alıcam onu devlet karşılamıyor amaHadi yaa hala elevit mi veriyorlar yillar once de vardi elevit yeni bi ilac uretememisler mi yutamiyom ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?