2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O iğrenç acılık bende de var aldığım 1 kilo kesinlikle naneli şekerden...

ben çay aşığıydım çok severim ama çay o kadar acı acı bir tat bırakıyor ki sonradan o yüzden çay içmiyorum.
hah bu gün iyiyim desem bile acılık hep var.

Aynen çayı ben de çıkardım hayatımdan... mesela Türk kahves hiç sevmezdim şimdihemen hemen her gün içiyorum.

ben türk kahvesi içiyordum onu da hamile kaldıktan sonra acı acı gelir diye korkumdan içmiyorum.
birkaç hafta ayran çok içtim şimdi onun da hevesi geçiyor.
şu an gözde vişne suyu :)

naneli sakız çiğniyorum unutuyorum bazen de.
hep sakızla mı gidecek?
buna da hamd olsun ama hamileliğin balayı dedikleri vakit ne zaman gelecek acaba?
Bende o balayını sabırsızlıkla bekliyorum inan genelde ağzımda sakız var benim çiğnemesem de kalıyor arada çeviriyorum ağzımda. Bir tek o iyi geldi

hep sakızla mı gidecek?
buna da hamd olsun ama hamileliğin balayı dedikleri vakit ne zaman gelecek acaba?
Bence öyle vakit yok az büyütecekler suyun az, plesanta aşağıda YÖK o yok bu diye stresle geçecek 9 ay. Bence her ay doktora gitmek bile stres

Bence öyle vakit yok az büyütecekler suyun az, plesanta aşağıda YÖK o yok bu diye stresle geçecek 9 ay. Bence her ay doktora gitmek bile stres

benim doktor sağ olsun biraz geniş rahat.
beni çok darlayacağını sanmam.
inşallah hep iyi şeyler duyalım.

Hey ağzına sağlık arkadaşım ne güzel yazmışsın
Cinsiyetini öğrendi yanı ne güzel yav darısı bize artık

ben türk kahvesi içiyordum onu da hamile kaldıktan sonra acı acı gelir diye korkumdan içmiyorum.
birkaç hafta ayran çok içtim şimdi onun da hevesi geçiyor.
şu an gözde vişne suyu :)
Kapalı kutu meyve suyu içiyormusunuz ben
Sadece su ayran limonata içiyorum
Meyve suyu bile içmiyorum doktorumada sormayı ben unutuyorum

hep sakızla mı gidecek?
Son aylar balayıydı benim için :))) Doğumdan iki gün önce ev temizledim. Balkona kova kova su taşıdım. Baya yormuştum kendimi. Kv gelicek diye dip köşe temizlik yapmıştım. :)) son aylar bildiğin penguen gibi yürüyordum bacaklarımı kapatamıyordum. Kızım o kadar aşağıdaydı ama yinede o zamanları tercih ederim. Bulantı çok daha zor. Çok şükür kızımdaki gibi değilim. Allah yüzümüze baktı valla.

Ayyy canım benim çok sevindim bebeğinin iyi olmasına inşallah hep iyi olurlar ayrıca çok teşekkür ederim beni etiketlediğin için doktorun doğru demiş ben sabah haplarım için içtiğim suda başka su içmiyorum demekki o beni iyice kötü yapıyor

Canım araştırdım gerçekten domuz jelatini varmış hemen bıraktım kadın doğum doktoru bi tanıdığım var bana imom kapsülü önerdi vitamin için o rn iyisiymiş devlet karşılamıyor ama onu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…