2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Elf17ahm canım ben sana özelden mesaj attım ama gelmedi mi acaba tabloda ismimi eklemen için ya da birikmesini mi bekliyon gelmediyse atayım tektardan

Su mutlaka ic zaten yeteri kadar vitamin alamiyoruz. Istahlar hep kapali

Benim bulantilar cok az rahatsiz etmiyor artik beni ama yedigim seyler sınırlı.Oncesinde bulantidan 3 kilo verdim. Tatildeyken iyiydi yiyodum 1 kilo almistim.tatilden gelir gelmez onuda verdim.bu gunlerde sadece meyve ve peynir zeytin yiyebiliyorum.zorlarsam biraz findik ceviz falan o kadar

Su mutlaka ic zaten yeteri kadar vitamin alamiyoruz. Istahlar hep kapali
İçincede kusuyorum napcam artık zorlucam kendimi. Temin oturdum ağladım ne zaman geçecek bulantılar diye eşimide üzdüm .Sonra düşündüm çoçuğu olanlar napıyo Allah onlara yardım etsin diye bir daha ağladım ...kpss sınavım var ona çalışamıyorum diyede içten içe üzülüyorum

Benimkide azaldı ama akşamları tavan yapıyor. Sabah yeşil zeytin ekmek akşamda ev yoğurduna ekmek doğrayıp yiyorum başka sağlıklı hiçbişey yiyemiyorum

Ćok sevindim canim darisi benim gibi tum bekleyenlerin basina ben 15 eylule randevu aldim dha cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…