Nerde hata yapıyon acaba kiYaa foto yükleyemiyorum
Mesaj yazma kısmında en altta cevablanın yanında dosya yükle var ordan da mı olmuyorYaa foto yükleyemiyorum
Canım inşallah bulantıların geçer ve sende içebilirsin haplarını
ordan yapıorım dosyanın boyutu yuksek falan dıo 50 kere cektım koydum yine öle dioMesaj yazma kısmında en altta cevablanın yanında dosya yükle var ordan da mı olmuyor
Ama erkekte hem sunnet hem dugun kizda tek sefer :))
16 haftaysa senin yolun kısalmış benim yolum daha uzun16.hafta bitince rahat edeceğimize dair bir rivayet var ama beklentiyi alçak tutuyorum ben :)
Belki bilen arkadaşlar vardır ben o kadar iyi bilmiyorum malesef yaordan yapıorım dosyanın boyutu yuksek falan dıo 50 kere cektım koydum yine öle dio
Off sanirim feranjitimde tutuyorBelki bilen arkadaşlar vardır ben o kadar iyi bilmiyorum malesef ya
Sakin ol canımm yaaOff sanirim feranjitimde tutuyor
Bu aralar zaten alnım isilik dökmüş gibi kırmizi kırmizi benekler cıktı hepSakin ol canımm yaa
Neden oluyor acaba gece çok mu terliyodun uyurken bilemdim ki hiç başıma gelmedi soğuk suyla yıka başka bişey sürmeBu aralar zaten alnım isilik dökmüş gibi kırmizi kırmizi benekler cıktı hep
Ya bılmıorum bende gecen senede olmustu şimdi yine oldu ama ilaci vardi onu içmiştim smdi onuda içemiormNeden oluyor acaba gece çok mu terliyodun uyurken bilemdim ki hiç başıma gelmedi soğuk suyla yıka başka bişey sürme
Ayyy canım benim çok sevindim bebeğinin iyi olmasına inşallah hep iyi olurlarayrıca çok teşekkür ederim beni etiketlediğin için doktorun doğru demiş ben sabah haplarım için içtiğim suda başka su içmiyorum demekki o beni iyice kötü yapıyor
Yarın cildiyeciye git bakalım belki krem verir ilsç içmen doğru olmayabilir çünkü inşallah geçer yaYa bılmıorum bende gecen senede olmustu şimdi yine oldu ama ilaci vardi onu içmiştim smdi onuda içemiorm
Yaa foto yükleyemiyorum
Ben safariden giriyorum zaten uygulama yokkiCanim programdan giriyorsan yuklemiyor. Internet tarayicidan girip eklemen lazim
İçincede kusuyorum napcam artık zorlucam kendimi. Temin oturdum ağladım ne zaman geçecek bulantılar diye eşimide üzdüm .Sonra düşündüm çoçuğu olanlar napıyo Allah onlara yardım etsin diye bir daha ağladım ...kpss sınavım var ona çalışamıyorum diyede içten içe üzülüyorum
Su mutlaka ic zaten yeteri kadar vitamin alamiyoruz. Istahlar hep kapali
Benimkide azaldı ama akşamları tavan yapıyor. Sabah yeşil zeytin ekmek akşamda ev yoğurduna ekmek doğrayıp yiyorum başka sağlıklı hiçbişey yiyemiyorumBenim bulantilar cok az rahatsiz etmiyor artik beni ama yedigim seyler sınırlı.Oncesinde bulantidan 3 kilo verdim. Tatildeyken iyiydi yiyodum 1 kilo almistim.tatilden gelir gelmez onuda verdim.bu gunlerde sadece meyve ve peynir zeytin yiyebiliyorum.zorlarsam biraz findik ceviz falan o kadar
Ćok sevindim canim darisi benim gibi tum bekleyenlerin basina ben 15 eylule randevu aldim dha cok varçok şükür kızlar herşey yolunda13+2 çıktı bebiş 1 hafta önden gidiyor ense kalınlığı 1.6 çıktı. ikili test için kan verdim. 4 boyutlu ulltrasona girdim,cd verdiler izleyip izleyip duruyorum gayet hareketliydi minnoş ve cinsiyet tahminiiiiiminiiizz Kızzzz %90 @geronimo_s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?