2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Icebiliyorsan limonla tarcinla aromalandirsan

Ay cinsiyetler belli olmaya basladi yarin benim de kontrolum var hic aklimda yoktu ama birden heycan yaptim
Acaba benimki de belli olmus mudurilk kizimda 14. haftada ogreistim
Ikincisini 11. de ama drum da degisti hic kestiremiyorum simdi yarin da olmaz

İnsanlar çünkü 3.yü erkek olsun diye yaptığınızı düşünüyorlar .İnsanlar çocuklarım olsun cıvıl cıvıl evimde senlik olsun diye yaptiginizi düşünmüyorlar hee tabi bazi sacma sapan takıntılı insanalr. Ama evimde altın toplarimla oynamak istiyorum gaz çıkarmasından bile mutlu oluyorsun .:)))))mutluluk sebebi .Saglicakla dogsunlar inşallah

ordan yapıorım dosyanın boyutu yuksek falan dıo 50 kere cektım koydum yine öle dio
Canım çektiğin resmin boyutu yüksek olduğundan yüklenmiyor. Çektiğin resmin ekran görüntüsünü alıp onu yüklemeyi dener misin? boyut düşecek ve yüklenecek

Kızlar yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• D44C6910-73F4-495F-9F12-6997E75DD99B.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar hersey yolunda giderken 13+4 olmusken dun gece birden koyu sari akintim geldi. Agrim sizim yok. Gece hic gelmedi sabah yine idrardan sonra geldi cok ama cok korkuyorum. Bugunde tesaduf randevum var. Bebegimin kalbini duymak hareketlerini gormek istiyorum. Cok kotuyummm nasi yaticam doktorun oraya nasi duyucam aoyliyceklerini

Kesinlikle benimde psikolojim bozuldu heran midem bulanıyor dışarı çıkamıyorum,kimseyle görüşemiyorum
Antebe geldim tüm arkadaşlarım arıyor ama ben evden çıkamıyorum
Eşimle bile konuşamıyorum
İnşallah en kısa zamanda geçer
Sanırım bende 2. Çocuğu yapmayacağım bunca zorluktan sonra

Benim doktorum imom yazdı. Kızımda da aynısını kullanmıştım.

Boyle dusunme her hamilelik bir olmuyor.Benim ilki cok kotuydu ikinci iyiydi bu da kotu gidiyor.Zaten sana Allah unutma gucu veriyor unutuyosun cektiklerini.
Aksamdan beri hareket edemez halde agrim var cocuklar oldugu icin birakipta gidemiyorum hastaneye napicam bilmiyorum

İkinciyi yapmasam ben yapmazdım emin ol
Evlat tatlılığını gör ikinciyi de yaparsın :)))

Nurbal27 canim bugun doktorun asistaniyla konustum ikili test icin en uygun zaman 12+3 civariymis bende 12+1e randevu aldim
Haftaya 12 haftalık oluyorum haftaya giderim o zaman zaten hiç gidesim yoktu
Teşekkür ederim etiketlediğin için canım

İkinciyi yapmasam ben yapmazdım emin ol
Evlat tatlılığını gör ikinciyi de yaparsın :)))
Ben 3 hafta sonra 30 olucam ne ara doğurup ne ara unutup tekrar 2.yi yapıcam bilemiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…