Yok canım baktım şimdi gelmiş. Araya bayram tatili girdi bide rahatsızım bugünlerde bakamadım. En kısa zamanda yapıcamElf17ahm canım ben sana özelden mesaj attım ama gelmedi mi acaba tabloda ismimi eklemen için ya da birikmesini mi bekliyon gelmediyse atayım tektardan
İçincede kusuyorum napcam artık zorlucam kendimi. Temin oturdum ağladım ne zaman geçecek bulantılar diye eşimide üzdüm .Sonra düşündüm çoçuğu olanlar napıyo Allah onlara yardım etsin diye bir daha ağladım ...kpss sınavım var ona çalışamıyorum diyede içten içe üzülüyorum
Ben safariden giriyorum zaten uygulama yokki
Geçmiş olsun canım hiç önemli değil acalesi yok sen iyi olda inşallahYok canım baktım şimdi gelmiş. Araya bayram tatili girdi bide rahatsızım bugünlerde bakamadım. En kısa zamanda yapıcam
Yok canım baktım şimdi gelmiş. Araya bayram tatili girdi bide rahatsızım bugünlerde bakamadım. En kısa zamanda yapıcam
Birde öyle deneyeyim bakalımm inşallah iyi gelirIcebiliyorsan limonla tarcinla aromalandirsan
İçmiyorum canım içersem taze sıkılmış içiyorumKapalı kutu meyve suyu içiyormusunuz ben
Sadece su ayran limonata içiyorum
Meyve suyu bile içmiyorum doktorumada sormayı ben unutuyorum
İnsanlar çünkü 3.yü erkek olsun diye yaptığınızı düşünüyorlar .İnsanlar çocuklarım olsun cıvıl cıvıl evimde senlik olsun diye yaptiginizi düşünmüyorlar hee tabi bazi sacma sapan takıntılı insanalr. Ama evimde altın toplarimla oynamak istiyorum gaz çıkarmasından bile mutlu oluyorsun .:)))))mutluluk sebebi .Saglicakla dogsunlar inşallahAaa sende mi 2kız annesisin
Aynen bana da diyolar sanki erkek olcak diye doğurcam da doğurcam öyle tuhaflar ki hatta biyere bağlanın diyen bile oldu
Dr kıza b3nziyo dedi deyince yaa yine mi belliydi ama niye yaptınki deyen de var takmıyorum ben kimseyi eşim bile takmıyo ne var kız sa ne farkeder diyo
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Canım çektiğin resmin boyutu yüksek olduğundan yüklenmiyor. Çektiğin resmin ekran görüntüsünü alıp onu yüklemeyi dener misin? boyut düşecek ve yüklenecekordan yapıorım dosyanın boyutu yuksek falan dıo 50 kere cektım koydum yine öle dio
Deniyim canımCanım çektiğin resmin boyutu yüksek olduğundan yüklenmiyor. Çektiğin resmin ekran görüntüsünü alıp onu yüklemeyi dener misin? boyut düşecek ve yüklenecek
Kesinlikle benimde psikolojim bozuldu heran midem bulanıyor dışarı çıkamıyorum,kimseyle görüşemiyorumOff cnm yaa Allahim tez vakitte sifa versin ins ben de aynn bulantim had safhadayken okuyup yazamıyordum buraya yazmak zor gelirmi insana geliyordu iste Allahim hamileligin en kotu yani bu ve tamamen supriz ne yasayacagini bilemiyosun kizimda cok cektim ancak 4 sene sonra cesaret ettim tekrar hamile kalmaya yasim da 30 olmustu ona ragmen beklemistim yeter ki bunlari cekmeyeyim diye ogluma hamile kaldim ve prenses gibi bir hamilelik yasadim Allahimm ne bulanti ne kusma ne tiksinme hic biri yoktu harika bi hamileik gecirdim bu bebegim supriz oldu ustelik korunurken hic ummadigim bir anda Rabbim nasip etti ve oglum 2.5 yasinda ben yillar once yasayip tekrar yasamaktan korktugum o hali simdi yasiyorum vardir bunda da bir hayir ama cok yiprandim ins bozulan psikolojim kalici olmaz en cok bundan korkuyorum
Benim doktorum imom yazdı. Kızımda da aynısını kullanmıştım.Canım araştırdım gerçekten domuz jelatini varmış hemen bıraktım kadın doğum doktoru bi tanıdığım var bana imom kapsülü önerdi vitamin için o rn iyisiymiş devlet karşılamıyor ama onu alıcam
Boyle dusunme her hamilelik bir olmuyor.Benim ilki cok kotuydu ikinci iyiydi bu da kotu gidiyor.Zaten sana Allah unutma gucu veriyor unutuyosun cektiklerini.Kesinlikle benimde psikolojim bozuldu heran midem bulanıyor dışarı çıkamıyorum,kimseyle görüşemiyorum
Antebe geldim tüm arkadaşlarım arıyor ama ben evden çıkamıyorum
Eşimle bile konuşamıyorum
İnşallah en kısa zamanda geçer
Sanırım bende 2. Çocuğu yapmayacağım bunca zorluktan sonra
İkinciyi yapmasam ben yapmazdım emin olKesinlikle benimde psikolojim bozuldu heran midem bulanıyor dışarı çıkamıyorum,kimseyle görüşemiyorum
Antebe geldim tüm arkadaşlarım arıyor ama ben evden çıkamıyorum
Eşimle bile konuşamıyorum
İnşallah en kısa zamanda geçer
Sanırım bende 2. Çocuğu yapmayacağım bunca zorluktan sonra
Haftaya 12 haftalık oluyorum haftaya giderim o zaman zaten hiç gidesim yoktuNurbal27 canim bugun doktorun asistaniyla konustum ikili test icin en uygun zaman 12+3 civariymis bende 12+1e randevu aldim
Ben 3 hafta sonra 30 olucam ne ara doğurup ne ara unutup tekrar 2.yi yapıcam bilemiyorum vallaİkinciyi yapmasam ben yapmazdım emin ol
Evlat tatlılığını gör ikinciyi de yaparsın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?