Ben 28 im. İkinciyi 29 umda doğurmuş olcam. Kızımı 27 de doğurdum. Eşim üçüncüyü de istiyorHaftaya 12 haftalık oluyorum haftaya giderim o zaman zaten hiç gidesim yoktu
Teşekkür ederim etiketlediğin için canım
Ben 3 hafta sonra 30 olucam ne ara doğurup ne ara unutup tekrar 2.yi yapıcam bilemiyorum valla
Canım benim de aynıydı üzülüyorum siz böyle yazıncaGünaydın kızlar dün akşamı hatırlamak bile istemiyorum ağlaya ağlaya uyudum
Sabahında köründe uyanıyorum akşamları bulantıdan erkenden uyuyunca
Benim akşamları daha da şiddetli oluyor bulantım
canım o koyu sarı akıntı bendede oluyor. yani sonuçta hamile olmadan öncede akıntılarımız oluyordu zaman zaman. üşütmüşsündür vs. üzülme.Kizlar hersey yolunda giderken 13+4 olmusken dun gece birden koyu sari akintim geldi. Agrim sizim yok. Gece hic gelmedi sabah yine idrardan sonra geldi cok ama cok korkuyorum. Bugunde tesaduf randevum var. Bebegimin kalbini duymak hareketlerini gormek istiyorum. Cok kotuyummm nasi yaticam doktorun oraya nasi duyucam aoyliyceklerini
Komşun falan YÖK mu bırakabileceğinBoyle dusunme her hamilelik bir olmuyor.Benim ilki cok kotuydu ikinci iyiydi bu da kotu gidiyor.Zaten sana Allah unutma gucu veriyor unutuyosun cektiklerini.
Aksamdan beri hareket edemez halde agrim var cocuklar oldugu icin birakipta gidemiyorum hastaneye napicam bilmiyorum
İnşallah zaman daralıyor yoksa :)İkinciyi yapmasam ben yapmazdım emin ol
Evlat tatlılığını gör ikinciyi de yaparsın :)))
Antep’te bu tarz imkanlar var neyse Mardin’de var mı bilmiyorum Allahtan çocuk büyüyene kadar Batı’ya tayin çıkacak :)Ben 28 im. İkinciyi 29 umda doğurmuş olcam. Kızımı 27 de doğurdum. Eşim üçüncüyü de istiyor
İkinciyi biraz kızım için istedim. Apartman çocuğu olduğu için sosyalliğimiz yok. Antep’te bebek oyun gruplarına götürcem inşallah.
Merhaba canım çok geçmiş olsunkızlar merhaba
dün akşam bende çok kötü oldum baş ağrısından ağladım resmen, bu kadar ağrıdığını hiç hatırlamıyorum.Nasıl bir baş ağrısı ise gözlerime basınç yaptı çıkacaklar sandım, çenem elmacık kemiklerim komple ağrıdı heryer.Duş aldım, eşim sağolsun buz kompleksi yaptı ilaçsız atlattım.Bu gibi durumlarda doktorunuzun içebilirsin dediği ağrı kesici varmı sizin?
Merhaba canım çok geçmiş olsun
Herkesin gecesi zor geçmiş anlaşılan ben hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü çok
Günaydın kızlar. Benim de dün akşamım bulantı dışında ekstradan diş ve baş ağrısıyla geçti. Bugün de randevum var bakalım nasılmış
hayırlı sabahlar, ordan oraya zıplıyordur annesi :)Hayırlı sabahlar hanımlar. Bugün benim de kontrolüm var. Bakalım bebiş neler yapıyor.
Hadi gözün aydın canımmm cok sukurçok şükür kızlar herşey yolunda13+2 çıktı bebiş 1 hafta önden gidiyor ense kalınlığı 1.6 çıktı. ikili test için kan verdim. 4 boyutlu ulltrasona girdim,cd verdiler izleyip izleyip duruyorum gayet hareketliydi minnoş ve cinsiyet tahminiiiiiminiiizz Kızzzz %90 @geronimo_s
Ay cok itici gercekten de cok haklısın ben de hic sevmem kıyaslanmayı da kıyası daYa kızlar okulda aynı zümreden arkadaşım var benden 5 hafta ilerde şimdi sürekli kilomuzu karnımızı kıyaslayacaklar onun da 2. Çocuğu arkadaşı çok seviyorum ama kıyaslanmaktan hiç hoşlanmıyorum.
İnşallahhayırlı sabahlar, ordan oraya zıplıyordur annesi :)
Ağladıkça daha çok ağrımıştır başınaynen canım,hepimize geçmiş olsun.Dün akşam dediğim tek şey vardı 2. bebeği ben düşünmüyorum sağlıklı sıhhatli alayım bebeğimi kucağıma ama 2. cesaretim yok
geçmiş olsun pirayecim inşallah iyi haberler alırsın, benimde dehşet bir baş ağrısı ve sanırım o ağrının yüzüme yayılmasıyla çene ağrısı çok zordu.ağlaya ağlaya uyudum
Ben içiyorum. Bebeğin o şekilde üşüteceğini sanmıyorumkızlar birde birşey sormak istiyorum, ben normalde çok soğuk su aramazdım yani yaz günü bile su bidonundan içebilirdim suyu, ama şimdi içim yanıyor ve hep soğuk su içiyorum.Annemle yengemde soğuk su içme bebeği üşüteceksin diye bir güzel payladılar.Siz dikkat ediyormusunuz, su için
Ben etmiyorum canım hala buzdolabından içiyorum suyu kimse birsey demedi ama bana..kızlar birde birşey sormak istiyorum, ben normalde çok soğuk su aramazdım yani yaz günü bile su bidonundan içebilirdim suyu, ama şimdi içim yanıyor ve hep soğuk su içiyorum.Annemle yengemde soğuk su içme bebeği üşüteceksin diye bir güzel payladılar.Siz dikkat ediyormusunuz, su için
Ağladıkça daha çok ağrımıştır başınkaranlık odada uzansaydın. Ben fon perdeleri de çekip yattım tüm gün. Eşimde yoktu yalnızdım. Daha iyi misin şuan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?