2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar dün akşamı hatırlamak bile istemiyorum ağlaya ağlaya uyudum
Sabahında köründe uyanıyorum akşamları bulantıdan erkenden uyuyunca
Benim akşamları daha da şiddetli oluyor bulantım

Haftaya 12 haftalık oluyorum haftaya giderim o zaman zaten hiç gidesim yoktu
Teşekkür ederim etiketlediğin için canım

Ben 3 hafta sonra 30 olucam ne ara doğurup ne ara unutup tekrar 2.yi yapıcam bilemiyorum valla
Ben 28 im. İkinciyi 29 umda doğurmuş olcam. Kızımı 27 de doğurdum. Eşim üçüncüyü de istiyor
İkinciyi biraz kızım için istedim. Apartman çocuğu olduğu için sosyalliğimiz yok. Antep’te bebek oyun gruplarına götürcem inşallah.

Canım benim de aynıydı üzülüyorum siz böyle yazınca

kızlar merhaba

dün akşam bende çok kötü oldum baş ağrısından ağladım resmen, bu kadar ağrıdığını hiç hatırlamıyorum.Nasıl bir baş ağrısı ise gözlerime basınç yaptı çıkacaklar sandım, çenem elmacık kemiklerim komple ağrıdı heryer.Duş aldım, eşim sağolsun buz kompleksi yaptı ilaçsız atlattım.Bu gibi durumlarda doktorunuzun içebilirsin dediği ağrı kesici varmı sizin?

canım o koyu sarı akıntı bendede oluyor. yani sonuçta hamile olmadan öncede akıntılarımız oluyordu zaman zaman. üşütmüşsündür vs. üzülme.

Komşun falan YÖK mu bırakabileceğin
Aman ihmal etme canım

İkinciyi yapmasam ben yapmazdım emin ol
Evlat tatlılığını gör ikinciyi de yaparsın :)))
İnşallah zaman daralıyor yoksa :)
Şaka bi yana sağlıkla doğsun da bebekler sonrasına kısmet

Antep’te bu tarz imkanlar var neyse Mardin’de var mı bilmiyorum Allahtan çocuk büyüyene kadar Batı’ya tayin çıkacak :)

Merhaba canım çok geçmiş olsun
Herkesin gecesi zor geçmiş anlaşılan ben hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü çok

Günaydın kızlar. Benim de dün akşamım bulantı dışında ekstradan diş ve baş ağrısıyla geçti. Bugün de randevum var bakalım nasılmış

Merhaba canım çok geçmiş olsun
Herkesin gecesi zor geçmiş anlaşılan ben hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydü çok

aynen canım,hepimize geçmiş olsun.Dün akşam dediğim tek şey vardı 2. bebeği ben düşünmüyorum sağlıklı sıhhatli alayım bebeğimi kucağıma ama 2. cesaretim yok

Günaydın kızlar. Benim de dün akşamım bulantı dışında ekstradan diş ve baş ağrısıyla geçti. Bugün de randevum var bakalım nasılmış

geçmiş olsun pirayecim inşallah iyi haberler alırsın, benimde dehşet bir baş ağrısı ve sanırım o ağrının yüzüme yayılmasıyla çene ağrısı çok zordu.ağlaya ağlaya uyudum

Hadi gözün aydın canımmm cok sukur

kızlar birde birşey sormak istiyorum, ben normalde çok soğuk su aramazdım yani yaz günü bile su bidonundan içebilirdim suyu, ama şimdi içim yanıyor ve hep soğuk su içiyorum.Annemle yengemde soğuk su içme bebeği üşüteceksin diye bir güzel payladılar.Siz dikkat ediyormusunuz, su için

Ay cok itici gercekten de cok haklısın ben de hic sevmem kıyaslanmayı da kıyası da

Ağladıkça daha çok ağrımıştır başın karanlık odada uzansaydın. Ben fon perdeleri de çekip yattım tüm gün. Eşimde yoktu yalnızdım. Daha iyi misin şuan ?

Ben içiyorum. Bebeğin o şekilde üşüteceğini sanmıyorum

Ben etmiyorum canım hala buzdolabından içiyorum suyu kimse birsey demedi ama bana..

Ağladıkça daha çok ağrımıştır başın karanlık odada uzansaydın. Ben fon perdeleri de çekip yattım tüm gün. Eşimde yoktu yalnızdım. Daha iyi misin şuan ?

iyiyim canım, ışığı kapıları kapattım yattım, eşim sabah işe gitmek yok dedi, duruma göre hareket ederiz dedim senin durumun sürünebiliyorsam giderim demektir diyor :)maşallah konu işe gelmek olunca ayaklanıyorum.

Arkadaşlarr dün gece anlasilan çoğunuz için kötü geçmiş.Rabbim şifa versin.benim malum bulantı dışında çok şükür iyiydi.aklıma birşey takıldı kızlar.şimdi ben hem kendi kadın doğumcuma hemde perinotologa gidiyorum.ikiz olunca hani.ama bazen iki doktorun arası 1hafta oluyor.ikisi de görmek istiyor.Acaba bu kadar sık ultrasyona girmenin zararı olur mu acaba.kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…