2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kapalı kutu meyve suyu içiyormusunuz ben
Sadece su ayran limonata içiyorum
Meyve suyu bile içmiyorum doktorumada sormayı ben unutuyorum

ben camda vişne suyu içiyorum.
zaten çok sakınma taraftarı değilim.
sonuçta günümüzde masum kalan ne kaldı ki?
dikkatli olmaya ama çok da takıntılı olmamaya çalışıyorum.

Kızlar Günaydın
Dün bizimde 3 haftadan sonra kontrolumuz vardı cok sukur hersey cok iyi dedi doktorumuz bata gore 11+2 ama doktorum 11+6 dedi dun Ense kalinlıgına baktım cok guzel dedi, ikili test icin kan verdik. Uzun uzun ultrasonda baktık ayakları, kolları, dudakları, herseyini, gösterdi ve inanılmaz hareketliydi durmadan zıplıyordu :) Videosunu açıp açıp duruyorum
Cinsiyet sormadık o da birsey demedi.. Foto atsam tahminde bulunur musunuz acaba esut85 geronimo_s ve baska anlayan arkadaslarım varsa
Sadece TSH cok dusuk cıkmıs, doktorum mutlaka endokrine gorunmemi istedi insallah cok onemli birsey degildir

Eklentiler

• 40668165_288143818666942_6410861931984322560_n.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 50
düşük tehlikesi olup haftada 2 ,3 kere ultrasona giren arkadaşlarımız var.Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

soğuk içme de biraz sıcak biraz soğuk ılıştırarak iç.
ben öyle yapıyorum.

bana minoset dedi doktor canım.
ben içiyorum dayanamadığımda.

Gitmeseydin işe yatıp dinlenseydin baş ağrısı çok zor oluyor ya çok sık yaşamayız bunu inşallah

Günaydın kızlar dün gece ben de bulantıdan uyuyamadım gece 3 ten beri ayaktayım şimdi bir de baş ağrısı eklendi ve toplantıdayım. İyi değilim bugün..

Genel olarak zor bir aksam gecirmisiz demek ki dun aksam Allah hepimizin yardimcisi olsun ben de midem ağzımda kusmamak icin binlerce kez kendime direnerek bir aksam geçirdim ustune bir de cocuklara ugras oglum hala ayakta sallanarak uyuyor sallarken isyan noktasina geldim artik kiloluda bir cocuk bacaklarimi hissetmiyodum bir ara sanki butun yuku vucudumun ustunde oturuyodu normalde esim birakmaz bana sallar ama o da cok rahatsizlandi acillik oldu bogaz enfeksiyonundan malesef malesef cok zorlandim bende dun gece

Butun hayatini etkiliyor insanin bu illet ne disari cikma ne bi aktivite hic bir sey kalmadi sifir yataktan odaya gecemiyorum ki disari çıkayım esimle diyalogum sifir cocuklara ilgi alaka bitik hic bir sey yok arkanda cocuk sorumlulugu yokken cekmek kolaymis kizimda da cektigim icin biliyorum ama sorumluluk artinca cekmek offf Allah dusmanimin basina vermesin

çok geçmiş olsun hem sen hem eşin rahatsızlanınca zor olmuştur. bazen bende diyorum ikinci çocuk olsa bakabilir miydim diye. Rabbim veriyo ama gücünü demek atlatmışsınız geceyi bi daha olmaz inşallahh

Anneniz ve yengenizmis cok afedersiniz ama oyle gülüyorum ki bazen. Cocuk midenin icinde mi ya? Su icildikren sonra kana gecerken ısınıyor. Buz gibi de icsen fark etmez. Yaz kış canim isterse icerim. Hatta cocuguma da iciririm. Soguk suyun cok abartildigini düşünüyorum. Bogaz enfeksiyonlarinda sicagin aksine soguk buz ve dondurma daha iyi gelir. Bu bilgi de burda dursun.

Gecesi kotu gecen arkadaslar gecmis olsun hepinize.

Bir de dipnot ultrasyon yazmasak dogrusu ultrason çünkü. Hepiniz okumus yazmis insanlarsız. Bazi seyleri duzgun kullansak. Mesela biri şarz ettim telefonu derse konusasim gelmiyo ya. Bende de sıkıntı var biraz cok takmamak lazim ama. De da kullanımı zaten hak getire. Doğru kullanan parmakla gosterilecek kadar az.

Herkese guzel gunler diliyorum. Ben isten 3 gun izin aldim. Köyümuze annemlerin evine gidiyorum. Simdi 5 yasindaki kizimla otobusteyiz. Tam okul oncesi kaçamak yaptik.

Öncelikle hayırlı olsun kuzu fotoda çok belli olmuyor ama erkeğe benzettim ben

Öncelikle hayırlı olsun kuzu fotoda çok belli olmuyor ama erkeğe benzettim ben
Çok tesekkur ederim canım benim Allah razı olsun birgebeningunlugu'ne gonderdim o da erkek dedi. İnsallah belli olunca yazarım hayırlısı olsun İlk bebegim ama hep nedense erkek dogdu benim de içime

Annen benim içtiğim soğuk suları maden sularını buzlu ayranları görse ne der acaba :)))

Gebelikte ve emzirmede ağrı kesicimiz parol :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…