Ben içiyorum. Bebeğin o şekilde üşüteceğini sanmıyorum
Ben etmiyorum canım hala buzdolabından içiyorum suyu kimse birsey demedi ama bana..
Kapalı kutu meyve suyu içiyormusunuz ben
Sadece su ayran limonata içiyorum
Meyve suyu bile içmiyorum doktorumada sormayı ben unutuyorum
düşük tehlikesi olup haftada 2 ,3 kere ultrasona giren arkadaşlarımız var.Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Arkadaşlarr dün gece anlasilan çoğunuz için kötü geçmiş.Rabbim şifa versin.benim malum bulantı dışında çok şükür iyiydi.aklıma birşey takıldı kızlar.şimdi ben hem kendi kadın doğumcuma hemde perinotologa gidiyorum.ikiz olunca hani.ama bazen iki doktorun arası 1hafta oluyor.ikisi de görmek istiyor.Acaba bu kadar sık ultrasyona girmenin zararı olur mu acaba.kafama takıldı
kızlar birde birşey sormak istiyorum, ben normalde çok soğuk su aramazdım yani yaz günü bile su bidonundan içebilirdim suyu, ama şimdi içim yanıyor ve hep soğuk su içiyorum.Annemle yengemde soğuk su içme bebeği üşüteceksin diye bir güzel payladılar.Siz dikkat ediyormusunuz, su için
kızlar merhaba
dün akşam bende çok kötü oldum baş ağrısından ağladım resmen, bu kadar ağrıdığını hiç hatırlamıyorum.Nasıl bir baş ağrısı ise gözlerime basınç yaptı çıkacaklar sandım, çenem elmacık kemiklerim komple ağrıdı heryer.Duş aldım, eşim sağolsun buz kompleksi yaptı ilaçsız atlattım.Bu gibi durumlarda doktorunuzun içebilirsin dediği ağrı kesici varmı sizin?
Gitmeseydin işe yatıp dinlenseydiniyiyim canım, ışığı kapıları kapattım yattım, eşim sabah işe gitmek yok dedi, duruma göre hareket ederiz dedim senin durumun sürünebiliyorsam giderim demektir diyor :)maşallah konu işe gelmek olunca ayaklanıyorum.
O yüzdendir bence yoksa çocuk nasıl üşütecekbende duymamıştım, anne evhamı olabilir :) yada idrar yolları, boğaz enfeksiyonu kapmayım diye direk bebiş hastalanır demiştir.
Kesinlikle benimde psikolojim bozuldu heran midem bulanıyor dışarı çıkamıyorum,kimseyle görüşemiyorum
Antebe geldim tüm arkadaşlarım arıyor ama ben evden çıkamıyorum
Eşimle bile konuşamıyorum
İnşallah en kısa zamanda geçer
Sanırım bende 2. Çocuğu yapmayacağım bunca zorluktan sonra
Genel olarak zor bir aksam gecirmisiz demek ki dun aksam Allah hepimizin yardimcisi olsun ben de midem ağzımda kusmamak icin binlerce kez kendime direnerek bir aksam geçirdim ustune bir de cocuklara ugras oglum hala ayakta sallanarak uyuyor sallarken isyan noktasina geldim artik kiloluda bir cocuk bacaklarimi hissetmiyodum bir ara sanki butun yuku vucudumun ustunde oturuyodu normalde esim birakmaz bana sallar ama o da cok rahatsizlandi acillik oldu bogaz enfeksiyonundan malesef malesef cok zorlandim bende dun gece
Cevap icin cok tesekkur ederim simdi biraz daha sakinim ama cok korktum bakalim saat 2 de randevumcanım o koyu sarı akıntı bendede oluyor. yani sonuçta hamile olmadan öncede akıntılarımız oluyordu zaman zaman. üşütmüşsündür vs. üzülme.
kızlar birde birşey sormak istiyorum, ben normalde çok soğuk su aramazdım yani yaz günü bile su bidonundan içebilirdim suyu, ama şimdi içim yanıyor ve hep soğuk su içiyorum.Annemle yengemde soğuk su içme bebeği üşüteceksin diye bir güzel payladılar.Siz dikkat ediyormusunuz, su için
Öncelikle hayırlı olsun kuzuKızlar Günaydın
Dün bizimde 3 haftadan sonra kontrolumuz vardı cok sukur hersey cok iyi dedi doktorumuz bata gore 11+2 ama doktorum 11+6 dedi dunEnse kalinlıgına baktım cok guzel dedi, ikili test icin kan verdik. Uzun uzun ultrasonda baktık ayakları, kolları, dudakları, herseyini, gösterdi ve inanılmaz hareketliydi durmadan zıplıyordu :) Videosunu açıp açıp duruyorum
Cinsiyet sormadık o da birsey demedi.. Foto atsam tahminde bulunur musunuz acabaesut85 geronimo_s ve baska anlayan arkadaslarım varsa
Sadece TSH cok dusuk cıkmıs, doktorum mutlaka endokrine gorunmemi istedi insallah cok onemli birsey degildir
Çok tesekkur ederim canım benim Allah razı olsunÖncelikle hayırlı olsun kuzufotoda çok belli olmuyor ama erkeğe benzettim ben
Annen benim içtiğim soğuk suları maden sularını buzlu ayranları görse ne der acaba :)))kızlar birde birşey sormak istiyorum, ben normalde çok soğuk su aramazdım yani yaz günü bile su bidonundan içebilirdim suyu, ama şimdi içim yanıyor ve hep soğuk su içiyorum.Annemle yengemde soğuk su içme bebeği üşüteceksin diye bir güzel payladılar.Siz dikkat ediyormusunuz, su için
Gebelikte ve emzirmede ağrı kesicimiz parol :)))kızlar merhaba
dün akşam bende çok kötü oldum baş ağrısından ağladım resmen, bu kadar ağrıdığını hiç hatırlamıyorum.Nasıl bir baş ağrısı ise gözlerime basınç yaptı çıkacaklar sandım, çenem elmacık kemiklerim komple ağrıdı heryer.Duş aldım, eşim sağolsun buz kompleksi yaptı ilaçsız atlattım.Bu gibi durumlarda doktorunuzun içebilirsin dediği ağrı kesici varmı sizin?
Var canımCanim bende mesaj atmistim sana. Kontrol eder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?