çok geçmiş olsun hem sen hem eşin rahatsızlanınca zor olmuştur. bazen bende diyorum ikinci çocuk olsa bakabilir miydim diye. Rabbim veriyo ama gücünü demek atlatmışsınız geceyi bi daha olmaz inşallahh
Canım bildiğim kadarıyla ultrason demek ultra sound. Yani ultra ses dalgası. Onunda bir zararı yok diye biliyorum :)Arkadaşlarr dün gece anlasilan çoğunuz için kötü geçmiş.Rabbim şifa versin.benim malum bulantı dışında çok şükür iyiydi.aklıma birşey takıldı kızlar.şimdi ben hem kendi kadın doğumcuma hemde perinotologa gidiyorum.ikiz olunca hani.ama bazen iki doktorun arası 1hafta oluyor.ikisi de görmek istiyor.Acaba bu kadar sık ultrasyona girmenin zararı olur mu acaba.kafama takıldı
Ben soguk su icerdim ama hamile oldugumu ogrenince normal suya dondumkızlar birde birşey sormak istiyorum, ben normalde çok soğuk su aramazdım yani yaz günü bile su bidonundan içebilirdim suyu, ama şimdi içim yanıyor ve hep soğuk su içiyorum.Annemle yengemde soğuk su içme bebeği üşüteceksin diye bir güzel payladılar.Siz dikkat ediyormusunuz, su için
İnşallah yoktur canım.ama işte takıldı kafama.Canım bildiğim kadarıyla ultrason demek ultra sound. Yani ultra ses dalgası. Onunda bir zararı yok diye biliyorum :)
Evet var Canım minoset içebilirsin dedi doktorum ama ben de hiç içmedimkızlar merhaba
dün akşam bende çok kötü oldum baş ağrısından ağladım resmen, bu kadar ağrıdığını hiç hatırlamıyorum.Nasıl bir baş ağrısı ise gözlerime basınç yaptı çıkacaklar sandım, çenem elmacık kemiklerim komple ağrıdı heryer.Duş aldım, eşim sağolsun buz kompleksi yaptı ilaçsız atlattım.Bu gibi durumlarda doktorunuzun içebilirsin dediği ağrı kesici varmı sizin?
Hepimiz anneyiz çok normal kafana takman :) sen yine bi sor doktoruna ama ses dalgası olduğu için zararı yok diye biliyorum.İnşallah yoktur canım.ama işte takıldı kafama.
Aynen öyle tüm hayatımız etkilemiyor maalesefButun hayatini etkiliyor insanin bu illet ne disari cikma ne bi aktivite hic bir sey kalmadi sifir yataktan odaya gecemiyorum ki disari çıkayım esimle diyalogum sifir cocuklara ilgi alaka bitik hic bir sey yok arkanda cocuk sorumlulugu yokken cekmek kolaymis kizimda da cektigim icin biliyorum ama sorumluluk artinca cekmek offf Allah dusmanimin basina vermesin
Benim gebeligimin başından beri var.korkma kanaman olmadıktan sonraKizlar hersey yolunda giderken 13+4 olmusken dun gece birden koyu sari akintim geldi. Agrim sizim yok. Gece hic gelmedi sabah yine idrardan sonra geldi cok ama cok korkuyorum. Bugunde tesaduf randevum var. Bebegimin kalbini duymak hareketlerini gormek istiyorum. Cok kotuyummm nasi yaticam doktorun oraya nasi duyucam aoyliyceklerini
Canım ağlama inanki geçecek ve kucağına aldığında için öyle sevgi dolacakki. Sabret biraz daha lütfen.Aynen öyle tüm hayatımız etkilemiyor maalesef
Bizimkiler kahvaltıya gittiler ben evde yalnız kaldım annem hiç gitmek istemedi aklı bende kaldı ama misafiri vardı mecburen gitti
Ben oturdum ağlıyorum şimdi
Canım benim düşük kanama tehlikem olduğu için bazen haftada iki üç kere bile girdim kanama yüzündenİnşallah yoktur canım.ama işte takıldı kafama.
İnşallah canım ama bazen tüm gücüm bitiyor gibi hissediyorum zaman su gibi geçse keşkeCanım ağlama inanki geçecek ve kucağına aldığında için öyle sevgi dolacakki. Sabret biraz daha lütfen.
Cvp icin sagol canim herzamanmi geliyo yada arada sirada internette iltihap yaziyo ama bende yanma falan yok kokusuz sari bazen cok az geliyo tuvalet kagidina bazen biraz fazlaBenim gebeligimin başından beri var.korkma kanaman olmadıktan sonra
Anladım canım çok sağol.işte Allah izin verirse eger ben doğuma kadar bu şekilde gidecem.2 doktorda olunca haliyle normal gebelerden 2 kat fazla girmiş oluyorum.İnşallah ileri doğru 2 haftada 1 girerim en azındanCanım benim düşük kanama tehlikem olduğu için bazen haftada iki üç kere bile girdim kanama yüzünden
Her hafta kontrollum oluyordu bu zaman kadar sadece bu hafta 15 güne çıkardı doktorum
Sağol canım .sana birşey daha soracam.geçen gittiğimde perinotolog sanırım 4 boyutlu ultrasonda baktı.o doppler ultrason olmuyor değil miDoppler ultrason dışında bize yapilan normal ultrasonun bilinen zarari yok. Dopler ultrason 20 hafta civari bakılıyor. Uzun surmuyor o da. Cok uzun surerse ısıtma etkisiyle cocuga zarar verebilir. Zaten biraz uzun tutunca dopleri cocuk tekmelemeye basliyor rahataiz oldugundan.
gokceyener ben cok anlamiyorum cinsiyet isinden. Hayirlisi olsun saglikli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?