2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun hem sen hem eşin rahatsızlanınca zor olmuştur. bazen bende diyorum ikinci çocuk olsa bakabilir miydim diye. Rabbim veriyo ama gücünü demek atlatmışsınız geceyi bi daha olmaz inşallahh

Cok tesekkur ediyorum daha kim bilir kac gece bu sekilde gececek gececegine dair hic umidim olmadigi icin ikinci ucuncu cocuklarda bu durumda olmak o kadar kötü birsey ki anlatamam eger yakininizda bir yardimciniz anneniz kardesiniz kayinvalideniz gorumceniz vs yoksa sakin cocugun yasi kucuklen kalkismayin ben kayinvalidemlerle ayni binada oturuyor olmama yardim isteyecek durumda olmama rağmen kizim 4 yasindaydi yeniden hamile kaldigimda ve yasim 30 olmustu buna ragmen beklemistim usteik hamileigim de harika gecmisti onlar bana degil ben onlara yardimci oluyordum misal ramazan ayi boyunca 10 kisilik nufusa hergun yemegi benim yapmam gibi bu en basit ornegim digerlerini hic soylemiyorum ama bu bebek tamamen supriz oldu hepimiz sasirdik ve ben elden ayaktan düştüm cocuklarim perisan oldu tabiki yardimlari oluyor en azindan bahcede oynarken goz kulak oluyorlar Allah razi olsun ama herkesin soyledigi tek bir sey var sen nasil bakiyormussun cocuklarina anladik gercekten hic anne gibi olur mu kimse babalari da dahil o nedenle cok cektim hala daha cekiyorum hayatim alt ust durumda cocuklarim esim evimi hic soylemiuorum bile asla bilincli isteyerek verilebilecek bir karar degilmis bu durum ki zaten asla vermeyecektim boyle bir karar cocuklari sevmeme ragmen sirf bu nedenden ucuncu cocugu kesinlikle dusunmuyordum ama nasıp cekecegimiz varmis

Canım bildiğim kadarıyla ultrason demek ultra sound. Yani ultra ses dalgası. Onunda bir zararı yok diye biliyorum :)

Ben soguk su icerdim ama hamile oldugumu ogrenince normal suya dondum

Dun aksamdan beri sag gogsumde inanilmaz derecede bir aci yasiyorum ve hala gecmis degil var mi bu durumu yasayan icinizde sut dolarda hani cok aci cekersiniz ya icten icten aynn o sekilde bir durum ve gecmek bilmiyor elimi süremiyorum o derece nedendir acaba bir terslik durumu olabilir mi???

Evet var Canım minoset içebilirsin dedi doktorum ama ben de hiç içmedim
Başım tuttuğu zaman eşime masaj yaptırıyorum

Aynen öyle tüm hayatımız etkilemiyor maalesef
Bizimkiler kahvaltıya gittiler ben evde yalnız kaldım annem hiç gitmek istemedi aklı bende kaldı ama misafiri vardı mecburen gitti
Ben oturdum ağlıyorum şimdi

Benim gebeligimin başından beri var.korkma kanaman olmadıktan sonra

Aynen öyle tüm hayatımız etkilemiyor maalesef
Bizimkiler kahvaltıya gittiler ben evde yalnız kaldım annem hiç gitmek istemedi aklı bende kaldı ama misafiri vardı mecburen gitti
Ben oturdum ağlıyorum şimdi
Canım ağlama inanki geçecek ve kucağına aldığında için öyle sevgi dolacakki. Sabret biraz daha lütfen.

Kizlar bende biraz önce kontrolden çıktım.doktorum bana aç gel demişti Ve bizim ki gayet rahat rahat yatıyordu.sizlerinki gibi kıpır kıpır değildi.masallah günü gününe gidiyor.cinsiyetini söylemedi. Daha erken dedi .17.haftada cagirdi.ense kalınlığının normal olduğunu söyledi.

Kızlar şimdi multivitamine başladım da bunun alınması gereken zaman diliminin önemi bar mı yani sabah kahvaltıdan sonra mı alınmalı yoksa akşam yemeğinden sonra alsam da olur mu. Sabah çok ilaç alıyorum onu da akşam alayım dedim. Gümde 5 tane ilaç kullanıyorum ya inşllh zararı olmaz

Doppler ultrason dışında bize yapilan normal ultrasonun bilinen zarari yok. Dopler ultrason 20 hafta civari bakılıyor. Uzun surmuyor o da. Cok uzun surerse ısıtma etkisiyle cocuga zarar verebilir. Zaten biraz uzun tutunca dopleri cocuk tekmelemeye basliyor rahataiz oldugundan.

gokceyener ben cok anlamiyorum cinsiyet isinden. Hayirlisi olsun saglikli olsun.

Canım benim düşük kanama tehlikem olduğu için bazen haftada iki üç kere bile girdim kanama yüzünden
Her hafta kontrollum oluyordu bu zaman kadar sadece bu hafta 15 güne çıkardı doktorum
Anladım canım çok sağol.işte Allah izin verirse eger ben doğuma kadar bu şekilde gidecem.2 doktorda olunca haliyle normal gebelerden 2 kat fazla girmiş oluyorum.İnşallah ileri doğru 2 haftada 1 girerim en azından

Sağol canım .sana birşey daha soracam.geçen gittiğimde perinotolog sanırım 4 boyutlu ultrasonda baktı.o doppler ultrason olmuyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…