2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.
dün gece kötü geçmiş herkese.
inşallah bundan sonrakiler daha rahat geçer.
bende geceleri sıcaktan çok şikayetçiyim.
hep uyanıyorum ya.
biraz hava serinlese de rahat etsek.
Canım ben mersindeyim.gece gündüz klima açık.inan artık başım ağrıyor klimadan.günde 2 saat odayı havalandırıyotum o kadar.

Senin keyfin yerinde sanırım burdaki bende dahil bu tarz yazıya takildiklarini düşünmüyorum ki bazen yazdığımı okumadan atıyorum ve yanlış harfe basmış oluyorum onu dikkate bile almıyorum burdakiler zaten yeterince kusma baş ağrısı kanama leke düşük tehlikesi sınavı veriyorlar bidee yazım kuralları sınavı ekleme ama sen harfleri ni cümle ni. Sözcükleri ni seçerek yazabilirsin keyifle okuruz ama burda bundan rahatsız olduğunuzu yazamazsınız.

????

Canım ben mersindeyim.gece gündüz klima açık.inan artık başım ağrıyor klimadan.günde 2 saat odayı havalandırıyotum o kadar.

gündüz işteyim klimalı ortamda da.
gece bütün camlar açık ama bana mısın demiyor istanbul da.
söylenip duruyorum geceleri.

Cvp icin sagol canim herzamanmi geliyo yada arada sirada internette iltihap yaziyo ama bende yanma falan yok kokusuz sari bazen cok az geliyo tuvalet kagidina bazen biraz fazla
Bende de dün oldu ama hamilelikte akıntı normal koku olmadığı sürece. İdrar da ben yaptırdım test bende de yokti acı kaşıntı vs ama iltihap çıktı dediklerine bakmıyor ama bende ondan kaynaklana bilecegini düşünüyorum doktorum ilaç verdi bir doz gece kullandım ama sonra test yaptırmadım yarın kontrolüm bakalim ne diyecek hersey yolunda dir inşallah

Su içildikren sonra= su içildikten sonra
Hepiniz okumuş yazmış insanlarsız= hepiniz okumuş yazmış insanlarsınız
Konusasım gelmiyo ya=konuşasım gelmiyor ya

Yani sizinde yaptığınız gibi mutlaka eksik harf veya fazla harf yazabiliyoruz.. çünkü çoğumuz telefondan giriyor zannedersem.
Birde yazım imla kuralı çıkarmayın lütfen. zaten herkesin derdi ayrı kimi kusuyor kiminin başı ağrıyor kimi yorgun dil ve anlatım dersinde değiliz yani.

Bende dogruymus gibi okuyorum hic takilmiyo gozum aaa yanlis diye.
Cok mu yetenekliyiz ne

Kızlar kusura bakmayın.midem bulandı netten araştırıyorum deminden beri.şimdi baktım doktorun birinde sanırım klasik siyah beyaz ultasona giriyorum.diğer perinotolog 4d yazıyordu.4 boyutlu sarı gibi bir resim vermiş.Acaba 4 boyutlu ultrasonun zararı olur mu.Kızlar öle cem ya evhamdan .zaten tansiyon takibi yapıyorum.birde doktoru sürekli 4 boyutlu ultrasonda bakan var mı.sanki buraya atılan resimlerde var gibiydi....

Zarari olacagini sanmiyorum
Oyle olsaydi canan karatay bas bas bagirirdi tvlerde

Bende dogruymus gibi okuyorum hic takilmiyo gozum aaa yanlis diye.
Cok mu yetenekliyiz ne

kahretsin
ya kuzum vallahi yapı meselesi.
ben mesela aman doğru yazayım diye yapmıyorum.
ben türkçe öğretmenliği terkim ondan alışkanlık.
sanal ortamda çok saçma bir şey olmadığı sürece takılmam böyle şeylere.
ben mesajda da böyle tam yazıyorum bazen deli gözüyle bakıyorlar.
amaannnn

Cuma gunu randevum var dohtur hanim cinsiyeti soylemezse yaktim cirani
Hala acildeki doktorun acik adresini vermedin

Cuma gunu randevum var dohtur hanim cinsiyeti soylemezse yaktim cirani
Hala acildeki doktorun acik adresini vermedin

hahah bak bak bayağı hırs yapmış
istanbuldaysan söyleyeyim git aşk olsun ya.
bana pazar gecesi bir evham geldi doktora gitmek istedim.
o başka hastaneydi ama o da cinsiyeti söyledi

hahah bak bak bayağı hırs yapmış
istanbuldaysan söyleyeyim git aşk olsun ya.
bana pazar gecesi bir evham geldi doktora gitmek istedim.
o başka hastaneydi ama o da cinsiyeti söyledi
Ben İstanbuldayım hadi söyle söyle
Artık öğrenmek istıyorum
Rüyam da görmeye başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…