Canım ben mersindeyim.gece gündüz klima açık.inan artık başım ağrıyor klimadan.günde 2 saat odayı havalandırıyotum o kadar.günaydın kızlar.
dün gece kötü geçmiş herkese.
inşallah bundan sonrakiler daha rahat geçer.
bende geceleri sıcaktan çok şikayetçiyim.
hep uyanıyorum ya.
biraz hava serinlese de rahat etsek.
Senin keyfin yerinde sanırım burdaki bende dahil bu tarz yazıya takildiklarini düşünmüyorum ki bazen yazdığımı okumadan atıyorum ve yanlış harfe basmış oluyorum onu dikkate bile almıyorum burdakiler zaten yeterince kusma baş ağrısı kanama leke düşük tehlikesi sınavı veriyorlar bidee yazım kuralları sınavı ekleme ama sen harfleri ni cümle ni. Sözcükleri ni seçerek yazabilirsin keyifle okuruzAnneniz ve yengenizmis cok afedersiniz ama oyle gülüyorum ki bazen. Cocuk midenin icinde mi ya? Su icildikren sonra kana gecerken ısınıyor. Buz gibi de icsen fark etmez. Yaz kış canim isterse icerim. Hatta cocuguma da iciririm. Soguk suyun cok abartildigini düşünüyorum. Bogaz enfeksiyonlarinda sicagin aksine soguk buz ve dondurma daha iyi gelir. Bu bilgi de burda dursun.
Gecesi kotu gecen arkadaslar gecmis olsun hepinize.
Bir de dipnot ultrasyon yazmasak dogrusu ultrason çünkü. Hepiniz okumus yazmis insanlarsız. Bazi seyleri duzgun kullansak. Mesela biri şarz ettim telefonu derse konusasim gelmiyo ya. Bende de sıkıntı var biraz cok takmamak lazim ama. De da kullanımı zaten hak getire. Doğru kullanan parmakla gosterilecek kadar az.
Herkese guzel gunler diliyorum. Ben isten 3 gun izin aldim. Köyümuze annemlerin evine gidiyorum. Simdi 5 yasindaki kizimla otobusteyiz. Tam okul oncesi kaçamak yaptik.
Kimseyi yapamadım. BakıcamElf17ahm canım benim bilgileri güncellememişsin. msj da atmıştım özelden.
????Kızlar şimdi multivitamine başladım da bunun alınması gereken zaman diliminin önemi bar mı yani sabah kahvaltıdan sonra mı alınmalı yoksa akşam yemeğinden sonra alsam da olur mu. Sabah çok ilaç alıyorum onu da akşam alayım dedim. Gümde 5 tane ilaç kullanıyorum ya inşllh zararı olmaz
Canım ben mersindeyim.gece gündüz klima açık.inan artık başım ağrıyor klimadan.günde 2 saat odayı havalandırıyotum o kadar.
Bende de dün oldu ama hamilelikte akıntı normal koku olmadığı sürece. İdrar da ben yaptırdım test bende de yokti acı kaşıntı vs ama iltihap çıktı dediklerine bakmıyor ama bende ondan kaynaklana bilecegini düşünüyorum doktorum ilaç verdi bir doz gece kullandım ama sonra test yaptırmadım yarın kontrolüm bakalim ne diyecek hersey yolunda dir inşallahCvp icin sagol canim herzamanmi geliyo yada arada sirada internette iltihap yaziyo ama bende yanma falan yok kokusuz sari bazen cok az geliyo tuvalet kagidina bazen biraz fazla
Su içildikren sonra= su içildikten sonraAnneniz ve yengenizmis cok afedersiniz ama oyle gülüyorum ki bazen. Cocuk midenin icinde mi ya? Su icildikren sonra kana gecerken ısınıyor. Buz gibi de icsen fark etmez. Yaz kış canim isterse icerim. Hatta cocuguma da iciririm. Soguk suyun cok abartildigini düşünüyorum. Bogaz enfeksiyonlarinda sicagin aksine soguk buz ve dondurma daha iyi gelir. Bu bilgi de burda dursun.
Gecesi kotu gecen arkadaslar gecmis olsun hepinize.
Bir de dipnot ultrasyon yazmasak dogrusu ultrason çünkü. Hepiniz okumus yazmis insanlarsız. Bazi seyleri duzgun kullansak. Mesela biri şarz ettim telefonu derse konusasim gelmiyo ya. Bende de sıkıntı var biraz cok takmamak lazim ama. De da kullanımı zaten hak getire. Doğru kullanan parmakla gosterilecek kadar az.
Herkese guzel gunler diliyorum. Ben isten 3 gun izin aldim. Köyümuze annemlerin evine gidiyorum. Simdi 5 yasindaki kizimla otobusteyiz. Tam okul oncesi kaçamak yaptik.
Canim cok fazla ilacin var bence ne zaman icecegin ve iki ilac arasinda ne kadar ara verecegini doktoruna danis.
Bende dogruymus gibi okuyorum hic takilmiyo gozum aaa yanlis diye.ben iyi yazıp iyi konuşurum.
siz yanlış yazsanız da ben doğru yazmışsınız gibi okuyorum zaten beynim o an çeviriyor anında :)
hamilelikten kime neye saracağımızı şaşırdık.
herkes birbirini idare etsin gül gibi geçinip gidelim.
Zarari olacagini sanmiyorumKızlar kusura bakmayın.midem bulandı netten araştırıyorum deminden beri.şimdi baktım doktorun birinde sanırım klasik siyah beyaz ultasona giriyorum.diğer perinotolog 4d yazıyordu.4 boyutlu sarı gibi bir resim vermiş.Acaba 4 boyutlu ultrasonun zararı olur mu.Kızlar öle cem ya evhamdan .zaten tansiyon takibi yapıyorum.birde doktoru sürekli 4 boyutlu ultrasonda bakan var mı.sanki buraya atılan resimlerde var gibiydi....
Bende dogruymus gibi okuyorum hic takilmiyo gozum aaa yanlis diye.
Cok mu yetenekliyiz ne
Cuma gunu randevum var dohtur hanim cinsiyeti soylemezse yaktim ciranikahretsin
ya kuzum vallahi yapı meselesi.
ben mesela aman doğru yazayım diye yapmıyorum.
ben türkçe öğretmenliği terkim ondan alışkanlık.
sanal ortamda çok saçma bir şey olmadığı sürece takılmam böyle şeylere.
ben mesajda da böyle tam yazıyorum bazen deli gözüyle bakıyorlar.
amaannnn
Cuma gunu randevum var dohtur hanim cinsiyeti soylemezse yaktim cirani
Hala acildeki doktorun acik adresini vermedin
Ankaradayimhahah bak bak bayağı hırs yapmış
istanbuldaysan söyleyeyim git aşk olsun ya.
bana pazar gecesi bir evham geldi doktora gitmek istedim.
o başka hastaneydi ama o da cinsiyeti söyledi
Ankaradayim
Istanbul a ilk hotobos kacta var acaba
Dur beni mesgul etme ben terminali aricam
Ya canım öyle deme .evham yaptım işte.ne bileyim sık girmek durumunda kalıyorum ya ondan.Zarari olacagini sanmiyorum
Oyle olsaydi canan karatay bas bas bagirirdi tvlerde
Ben İstanbuldayım hadi söyle söylehahah bak bak bayağı hırs yapmış
istanbuldaysan söyleyeyim git aşk olsun ya.
bana pazar gecesi bir evham geldi doktora gitmek istedim.
o başka hastaneydi ama o da cinsiyeti söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?