- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bak şimdi oldu mu hotobus nedir kuzummmAnkaradayim
Istanbul a ilk hotobos kacta var acaba
Dur beni mesgul etme ben terminali aricam
Ben İstanbuldayım hadi söyle söyle
Artık öğrenmek istıyorum
Rüyam da görmeye başladım artık
Bak şimdi oldu mu hotobus nedir kuzummm
Ama benim aklım onu hemen otobüs diye düzelti :))
Nede olsa şuanda iki zekamız var
Biri kendi zekamız biri de bebişin zekası
Dimi ama :)
Kendi doktorumla randevum 11 eylül salı tam bir hafta var yanisen hangi hastaneye gitsen söylerler artık.
sabırsızlanmaktansa git bence.
hatta bir koşu git gel
Ne yapayım kıss 3 aydır yatakta yatıyorum tehlikesi var bebeğin diyehahahahahah burası çatlak dolu hepimiz delirdik
Açıkçası arkadaşın yazdıklarına cevap verme gereği bile duymamıştımSenin keyfin yerinde sanırım burdaki bende dahil bu tarz yazıya takildiklarini düşünmüyorum ki bazen yazdığımı okumadan atıyorum ve yanlış harfe basmış oluyorum onu dikkate bile almıyorum burdakiler zaten yeterince kusma baş ağrısı kanama leke düşük tehlikesi sınavı veriyorlar bidee yazım kuralları sınavı ekleme ama sen harfleri ni cümle ni. Sözcükleri ni seçerek yazabilirsin keyifle okuruzama burda bundan rahatsız olduğunuzu yazamazsınız.
Kendi doktorumla randevum 11 eylül salı tam bir hafta var yani
Düşük tehlikem olduğu için tek başıma çıkamıyorum arabasız sokağa sen gel bir koşu al beni de hadi beraber gidelim veriyorum bak adresi :)
Teşekkür ederim canım getirip götürmuş kadar oldunişte ve çalışıyor olmasaydım sizi götürmek benim için keyif olurdu efendim
azıcık kalmış o zaman biraz daha sabret.
hem sağlıklı olsun da elbet öğreneceksin.
Koku yanma falan yok.bende hep oluyor yani nasil söylesem. Günlük peşine baya geliyor.doktorum birsey yapamam dedi.Yani ilaç falan veremem dedi.Cvp icin sagol canim herzamanmi geliyo yada arada sirada internette iltihap yaziyo ama bende yanma falan yok kokusuz sari bazen cok az geliyo tuvalet kagidina bazen biraz fazla
Ben varım canım her gittiğimde 4 bıyutludan renkli bakıyor her yerini inceliyor tek tek görüyorum.. benim doktorumda çok iyi bir doktordur zararından bahsetmedi hiç elbette zararrı az çok vardır her ultrason gibi ama yapacak bişey yok. Herşeyede takılmamak gerek diye düşünüyorum..Kızlar kusura bakmayın.midem bulandı netten araştırıyorum deminden beri.şimdi baktım doktorun birinde sanırım klasik siyah beyaz ultasona giriyorum.diğer perinotolog 4d yazıyordu.4 boyutlu sarı gibi bir resim vermiş.Acaba 4 boyutlu ultrasonun zararı olur mu.Kızlar öle cem ya evhamdan .zaten tansiyon takibi yapıyorum.birde doktoru sürekli 4 boyutlu ultrasonda bakan var mı.sanki buraya atılan resimlerde var gibiydi....
Su içildikren sonra= su içildikten sonra
Hepiniz okumuş yazmış insanlarsız= hepiniz okumuş yazmış insanlarsınız
Konusasım gelmiyo ya=konuşasım gelmiyor ya
Yani sizinde yaptığınız gibi mutlaka eksik harf veya fazla harf yazabiliyoruz.. çünkü çoğumuz telefondan giriyor zannedersem.
Birde yazım imla kuralı çıkarmayın lütfen. zaten herkesin derdi ayrı kimi kusuyor kiminin başı ağrıyor kimi yorgun dil ve anlatım dersinde değiliz yani.
Canım bende hep buz gibi su içiyorum. Hatta bazı dolaplarının iyi sogutmadigini iddaa ediyorum. Sicak su midemi bulandiriyormis gibi geliyor. Ama şimdiye kadar bi sorun olmadi inş olmazkızlar birde birşey sormak istiyorum, ben normalde çok soğuk su aramazdım yani yaz günü bile su bidonundan içebilirdim suyu, ama şimdi içim yanıyor ve hep soğuk su içiyorum.Annemle yengemde soğuk su içme bebeği üşüteceksin diye bir güzel payladılar.Siz dikkat ediyormusunuz, su için
Yok doktora gitmedim haftaya salı gitçem inşllh. Folik asiti bitirdim multivtamine başladım da onu herhangi bir vakitte alsam mı diye sormak istedimSekerAnnee doktordan mı çıktın herşey yolunda dimi
Ay sagolasin canım.işte takılacak birşey biliyorum.Sürekli yatıyorum yaBen varım canım her gittiğimde 4 bıyutludan renkli bakıyor her yerini inceliyor tek tek görüyorum.. benim doktorumda çok iyi bir doktordur zararından bahsetmedi hiç elbette zararrı az çok vardır her ultrason gibi ama yapacak bişey yok. Herşeyede takılmamak gerek diye düşünüyorum..
Annen benim içtiğim soğuk suları maden sularını buzlu ayranları görse ne der acaba :)))
Gebelikte ve emzirmede ağrı kesicimiz parol :)))
Supersin canimBak şimdi oldu mu hotobus nedir kuzummm
Ama benim aklım onu hemen otobüs diye düzelti :))
Nede olsa şuanda iki zekamız var
Biri kendi zekamız biri de bebişin zekası
Dimi ama :)
Üşenmedim yazdım :))))Tespitlere çok güldüm ya :) :) :)
Ben sabahları tok karnıma içiyorumYok doktora gitmedim haftaya salı gitçem inşllh. Folik asiti bitirdim multivtamine başladım da onu herhangi bir vakitte alsam mı diye sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?