2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bak şimdi oldu mu hotobus nedir kuzummm
Ama benim aklım onu hemen otobüs diye düzelti :))
Nede olsa şuanda iki zekamız var
Biri kendi zekamız biri de bebişin zekası
Dimi ama :)

hahahahahah burası çatlak dolu hepimiz delirdik

sen hangi hastaneye gitsen söylerler artık.
sabırsızlanmaktansa git bence.
hatta bir koşu git gel
Kendi doktorumla randevum 11 eylül salı tam bir hafta var yani
Düşük tehlikem olduğu için tek başıma çıkamıyorum arabasız sokağa sen gel bir koşu al beni de hadi beraber gidelim veriyorum bak adresi :)

Açıkçası arkadaşın yazdıklarına cevap verme gereği bile duymamıştım
O kadar güzel yazmışsın ki teşekkür ederim hislerime tercüman oldun
Dün arkadaşlar sağolsunlar sorularıma cevap vermişti alıntı yapıp tek tek yazamadım bile bulantıdan
Zaten zar zor okuyup yazıyorum bide imla kurallarına dikkat edemem kusura bakmasın!
Kimse de ondan öğrenecek değil bunları
Hey Allahım yaa
İlla hergün bir polemik çıkaracaklar
Dert mi paylaşıyoruz azar mı yiyoruz belli değil

Kendi doktorumla randevum 11 eylül salı tam bir hafta var yani
Düşük tehlikem olduğu için tek başıma çıkamıyorum arabasız sokağa sen gel bir koşu al beni de hadi beraber gidelim veriyorum bak adresi :)

işte ve çalışıyor olmasaydım sizi götürmek benim için keyif olurdu efendim
azıcık kalmış o zaman biraz daha sabret.
hem sağlıklı olsun da elbet öğreneceksin.

işte ve çalışıyor olmasaydım sizi götürmek benim için keyif olurdu efendim
azıcık kalmış o zaman biraz daha sabret.
hem sağlıklı olsun da elbet öğreneceksin.
Teşekkür ederim canım getirip götürmuş kadar oldun
Aynen sağlıklı olsunlar da öğrenirim Allah ın izni ile
Anadolu yakasındayım mükemmel bir doktorum var onun bırakıpta başka bir doktordan öğrenmek olmaz şimdi
Doktorum çok uzun yıllar tanıdığım ve uzun zamandır benle çok iyi ilgilenen doktorumdur

Cvp icin sagol canim herzamanmi geliyo yada arada sirada internette iltihap yaziyo ama bende yanma falan yok kokusuz sari bazen cok az geliyo tuvalet kagidina bazen biraz fazla
Koku yanma falan yok.bende hep oluyor yani nasil söylesem. Günlük peşine baya geliyor.doktorum birsey yapamam dedi.Yani ilaç falan veremem dedi.

Ben varım canım her gittiğimde 4 bıyutludan renkli bakıyor her yerini inceliyor tek tek görüyorum.. benim doktorumda çok iyi bir doktordur zararından bahsetmedi hiç elbette zararrı az çok vardır her ultrason gibi ama yapacak bişey yok. Herşeyede takılmamak gerek diye düşünüyorum..

Tespitlere çok güldüm ya :) :) :)

Canım bende hep buz gibi su içiyorum. Hatta bazı dolaplarının iyi sogutmadigini iddaa ediyorum. Sicak su midemi bulandiriyormis gibi geliyor. Ama şimdiye kadar bi sorun olmadi inş olmaz

Ay sagolasin canım.işte takılacak birşey biliyorum.Sürekli yatıyorum ya

Bak şimdi oldu mu hotobus nedir kuzummm
Ama benim aklım onu hemen otobüs diye düzelti :))
Nede olsa şuanda iki zekamız var
Biri kendi zekamız biri de bebişin zekası
Dimi ama :)
Supersin canim
Bravo da yazicam ama yabanci kelime diye yazamiyorum tepki almayim bravosuz idare et gayri

Yok doktora gitmedim haftaya salı gitçem inşllh. Folik asiti bitirdim multivtamine başladım da onu herhangi bir vakitte alsam mı diye sormak istedim
Ben sabahları tok karnıma içiyorum
Bu salı gideceksin diye biliyordum ikili test sonucu ve cinsiyet için
Desene o zaman ikimizde aynı gün öğrenecez inşallah hayırlı sonuçları
Bende 11 eylül salı günü gidecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…