internette de zaten bir bilgiye rastlamadım :) sanırım tamamen anne evhamıCanım bende hep buz gibi su içiyorum. Hatta bazı dolaplarının iyi sogutmadigini iddaa ediyorum. Sicak su midemi bulandiriyormis gibi geliyor. Ama şimdiye kadar bi sorun olmadi inş olmaz
Hayırlı haberlerle döneriz inşllhBen sabahları tok karnıma içiyorum
Bu salı gideceksin diye biliyordum ikili test sonucu ve cinsiyet için
Desene o zaman ikimizde aynı gün öğrenecez inşallah hayırlı sonuçları
Bende 11 eylül salı günü gidecem inşallah
Ben sana genede yıldızlı 5 verdim CanımUltrasyon diye yanlış yazan bendim.yani imla hatası yapan bendim.sınıf öğretmeniyim.ama ne yapayım telefondan ancak bu kadar oluyor.kusura bakmayın
benimde göğüs hasssasiyetim çok fena, sütyensiz yatamıyorum göğüslerim boşlukta kalıyor sağa sola döndükçe acıyor.Sütyen en azından löp löp sallandırmıyor gibi geliyor.Dun aksamdan beri sag gogsumde inanilmaz derecede bir aci yasiyorum ve hala gecmis degil var mi bu durumu yasayan icinizde sut dolarda hani cok aci cekersiniz ya icten icten aynn o sekilde bir durum ve gecmek bilmiyor elimi süremiyorum o derece nedendir acaba bir terslik durumu olabilir mi???
:) yazmış kadar olsun Canım benim teşekkürler ben anladım zatenSupersin canim
Bravo da yazicam ama yabanci kelime diye yazamiyorum tepki almayim bravosuz idare et gayri
Ayyy aman tövbe est.. bu büyüklere kalsak sıcaktan patlayalım o zaman.. oğlumda doğum yaptığımda annem nisan ayında (sıcaktı o günler) ayağıma iki kat patik giydirdiğini hatırlıyorum.iç iç o çocuk bronşitli doğacak bak görürsün der :) :)
sağol canım alayım evde bulunsun acil durum için
Fıkra gibi geliyor yaKaynanamda aman kayinvalidemde bana balik yeme olurda kilcigi vardir bebenin bi yerine batar demisti
benimki o patikleri hastahane çıkış çantasına koydurmuştu yengemin doğumunda :) Gerçi doğumdan çıkınca ayağım çok üşüdü iyi ki koydurdun demişti amaAyyy aman tövbe est.. bu büyüklere kalsak sıcaktan patlayalım o zaman.. oğlumda doğum yaptığımda annem nisan ayında (sıcaktı o günler) ayağıma iki kat patik giydirdiğini hatırlıyorum.
Canim senin kaynanan miydi surekli hamile kiyafeti dikenkızlar ben burada olmaktan çok keyif alıyorum, akşamları da aranıza dahil olmak isterim ama işten çıkıp yemek yap topla vs derken enerjim kalmıyor.O yüzden imla kurallarına uymamak, sürekli hastalık halimizden dert yanmak beni hiç rahatsız etmiyor.
bu annemden daha efsane bir uyarı :) :)Kaynanamda aman kayinvalidemde bana balik yeme olurda kilcigi vardir bebenin bi yerine batar demisti
Az kaldi sabirKArnımda hissttiğim tek şey gurul gurul mide guruldaması bende bebeğimi hissetmek istiyorum arttık ya ://
evet canım, kayınvalidem :) gerçi şuan gökçeada tatilinde kendileri :)Canim senin kaynanan miydi surekli hamile kiyafeti diken
Eger sensen adresi yazar misin bi ziyarete gelicem ozledim teyzeyi
Ilk dogumda benimde usumustu ayaklarim agustosun sicaginda bende corap giymistim hatta annemin ayagindaki coraplarada goz diktim nolur cikart giyim diye onuda giydim cok usumustumbenimki o patikleri hastahane çıkış çantasına koydurmuştu yengemin doğumunda :) Gerçi doğumdan çıkınca ayağım çok üşüdü iyi ki koydurdun demişti amabenim hem anne, hem kayınvalide muhteşem ikili şimdiden başladılar tavsiyeler, öğütler, bakalım inşallah doğum öncesi sonrası kalp kırmadan doğurur büyütürüm bebişi
belki bizimkide guruldamadır , biz bebişe yoruyoruzKArnımda hissttiğim tek şey gurul gurul mide guruldaması bende bebeğimi hissetmek istiyorum arttık ya ://
Çok heyecanlı bir şey ya sen uyurken karnında kıpırdaması inşllh çabuk gelsin o günler :)Az kaldi sabir
Bu seferde dur artik uyuyicam diyeceksin geceleri :))
Aksi gibi gece tam yatacagin zaman daha cok kipirdar :))
Ananem zeytin yeme kahve icme beben kara olur derdibu annemden daha efsane bir uyarı :) :)
Şimdi bebeğimle konuşup aynı şeyi ona söyledimKArnımda hissttiğim tek şey gurul gurul mide guruldaması bende bebeğimi hissetmek istiyorum arttık ya ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?