2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende hep buz gibi su içiyorum. Hatta bazı dolaplarının iyi sogutmadigini iddaa ediyorum. Sicak su midemi bulandiriyormis gibi geliyor. Ama şimdiye kadar bi sorun olmadi inş olmaz
internette de zaten bir bilgiye rastlamadım :) sanırım tamamen anne evhamı

Hayırlı haberlerle döneriz inşllh

benimde göğüs hasssasiyetim çok fena, sütyensiz yatamıyorum göğüslerim boşlukta kalıyor sağa sola döndükçe acıyor.Sütyen en azından löp löp sallandırmıyor gibi geliyor.

iç iç o çocuk bronşitli doğacak bak görürsün der :) :)

sağol canım alayım evde bulunsun acil durum için
Ayyy aman tövbe est.. bu büyüklere kalsak sıcaktan patlayalım o zaman.. oğlumda doğum yaptığımda annem nisan ayında (sıcaktı o günler) ayağıma iki kat patik giydirdiğini hatırlıyorum.

kızlar ben burada olmaktan çok keyif alıyorum, akşamları da aranıza dahil olmak isterim ama işten çıkıp yemek yap topla vs derken enerjim kalmıyor.O yüzden imla kurallarına uymamak, sürekli hastalık halimizden dert yanmak beni hiç rahatsız etmiyor.

Ayyy aman tövbe est.. bu büyüklere kalsak sıcaktan patlayalım o zaman.. oğlumda doğum yaptığımda annem nisan ayında (sıcaktı o günler) ayağıma iki kat patik giydirdiğini hatırlıyorum.
benimki o patikleri hastahane çıkış çantasına koydurmuştu yengemin doğumunda :) Gerçi doğumdan çıkınca ayağım çok üşüdü iyi ki koydurdun demişti amabenim hem anne, hem kayınvalide muhteşem ikili şimdiden başladılar tavsiyeler, öğütler, bakalım inşallah doğum öncesi sonrası kalp kırmadan doğurur büyütürüm bebişi

KArnımda hissttiğim tek şey gurul gurul mide guruldaması bende bebeğimi hissetmek istiyorum arttık ya ://

Canim senin kaynanan miydi surekli hamile kiyafeti diken
Eger sensen adresi yazar misin bi ziyarete gelicem ozledim teyzeyi

Canim senin kaynanan miydi surekli hamile kiyafeti diken
Eger sensen adresi yazar misin bi ziyarete gelicem ozledim teyzeyi
evet canım, kayınvalidem :) gerçi şuan gökçeada tatilinde kendileri :)

eşime diyorum çabuk dönseler bari haftanın bir, iki günü yemek derdim olmuyordu bende en az senin kadar özledim yani

Ilk dogumda benimde usumustu ayaklarim agustosun sicaginda bende corap giymistim hatta annemin ayagindaki coraplarada goz diktim nolur cikart giyim diye onuda giydim cok usumustum

KArnımda hissttiğim tek şey gurul gurul mide guruldaması bende bebeğimi hissetmek istiyorum arttık ya ://
Şimdi bebeğimle konuşup aynı şeyi ona söyledim
Bir hissetsem seni bebeğim diye
Belki o zaman içimiz daha rahat edecek
Her an kalbi atıyor mu diye korku duymayacağız
Her hissettiğimizde şükür diyeceğiz
Allah ım bu mübarek ezan saatinde hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…