2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok heyecanlı bir şey ya sen uyurken karnında kıpırdaması inşllh çabuk gelsin o günler :)
Sizin ilk oldugu icin daha sabirsizsiniz biz ne kadarda olsa yasadik tattik o duyguyu..
Evlenmeden oncede gelinlik vitrinlerine dusecek gibiydim simdi donup bakmiyom hatta aman heryer gelinlikci burda bisi yok hadi cikalim bu carsidan diyom kiz kardesime :))

Valla annemle iki ay kavga kıyamet patik ve et yeme kavgası et ye canlan diyordu birde.. şimdiden uyarıyorum annemi bak oğlumda böyleydin bunda böyle olma diyorum yine başlıyor öğütlere.. Allah annemi başımdan eksik etmesin yinede her hali başım gözüm üstümedir. Şimdi daha çok anlıyorum değerini .

benimde göğüs hasssasiyetim çok fena, sütyensiz yatamıyorum göğüslerim boşlukta kalıyor sağa sola döndükçe acıyor.Sütyen en azından löp löp sallandırmıyor gibi geliyor.

Tabi sutyen daha iyi tutuyor etkili ama benim dunden beri bu derece aciyor daha once bu denli değildi

evet canım, kayınvalidem :) gerçi şuan gökçeada tatilinde kendileri :)

eşime diyorum çabuk dönseler bari haftanın bir, iki günü yemek derdim olmuyordu bende en az senin kadar özledim yani

Gecen yaz gokceadadaydim tatilde ve cocuklar cok yordu diye cok soylenmistim sen yazinca simdi aklima geldi döndüğümde oh cekmistim daha da gitmem bi yere demistim bu yaz cektiklerimin yaninda zerresi dahi etmez keske bu yazda gitseydim de on kati yorulsaydim ahh ah

murun84 benimde dün gece cok ağrıdı göğüslerim. Hamile kalmadan once çocuğum zor oluyordu benim. nedeni prolaktin yüksekliği yani süt hormonum fazla salgilaniyordu. Doktor 2 sene ilac kullan sonra cocuk yap dedi ama benim 3. Ay da oldu cok sukur. Dun gece o kadar çok ağrıdı ki dedim süt fışkıricak her halde :))) gun icinde de agriyor bir de 10. Haftada olmama rağmen göğüslerim büyüdü benim bu hastalık yüzünden mi yoksa normal bi sürecmis bilmiyorum sizlerinde büyüsünü kizlar

Cok buyudu gibi gelmiyor bana ama dedigin gibi sanki sut fiskiracak gibi hissediyorum boyle agridiginda

ayh inşallah bugünlerimizi aratacak daha zor günlerimiz olmaz, bu çektiklerimiz ile kalırız.Bazı anların değeri sonradan anlaşılıyor maalesef

Aboooo. Amma dolmuşsunuz arkadaşlar ya. Sakin olun . Benim de tabi ki yanlışlarım oluyor telefon nedeniyle. Ultrasyon diye aratın bi bu sayfada, sadece mart anneleri olarak demiyorum, bir sürü kişi yazmış. Telefonun yanlış yazması olduğunu düşünmüyorum. Son arkadaş için de söylemedim, seninle hiç sıkıntım yok. Amaç polemik yaratmak değildi. Neyse bana gıcık olanlari öğrendim, iyi oldu. Gerçi unutuyorum ya. Bir yere yazmak lazım.

amin canım hepimizin başından eksik etmesin, benim annecim birde doğumlarını hep evde yapmış 2. gün ayaklanırmış.Hiç doktor, ebe kontrolleri olmadan hep dua eder inşallah benim gibi kolay olur doğumun diye.Aceba genetiklik söz konusu mudur doğumda

Boş verr arkadaşım burda merak ettiklerini yaz sor cevapla keyfine bak

Çok dinliyorum kendimi ama bebeğim çok sessiz hiç sesini duyurmuyor bana inşllh bir gün duyurabilir.

İlkler her zaman özelmiş onu anladım, bende ailemin ilk çocuğuyum kendimi de daha değerli hissettim valla hamile olunca :)

Arkadaşım burda bebeklerimizin ve kendi vücudumuzun degerlendiriyoruz bilgi almak öğrenmek istediklerimiz bu herkesin egitim seviyesi kendine .anlayacağın burda kimsenin. Yazım kurallarini yada imla kurallarını öğrenmek istediğini sanmıyorum dikkatimi çektin sana cevap verdigime inanamiyorum görmezden gelirim normalde ama uyku sersemligi sanırım sana da allah şifa versin bunlara takılma keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…