- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Sizin ilk oldugu icin daha sabirsizsiniz biz ne kadarda olsa yasadik tattik o duyguyu..Çok heyecanlı bir şey ya sen uyurken karnında kıpırdaması inşllh çabuk gelsin o günler :)
Valla annemle iki ay kavga kıyamet patik ve et yeme kavgası et ye canlan diyordu birde.. şimdiden uyarıyorum annemi bak oğlumda böyleydin bunda böyle olma diyorum yine başlıyor öğütlere.. Allah annemi başımdan eksik etmesin yinede her hali başım gözüm üstümedir. Şimdi daha çok anlıyorum değerini .benimki o patikleri hastahane çıkış çantasına koydurmuştu yengemin doğumunda :) Gerçi doğumdan çıkınca ayağım çok üşüdü iyi ki koydurdun demişti amabenim hem anne, hem kayınvalide muhteşem ikili şimdiden başladılar tavsiyeler, öğütler, bakalım inşallah doğum öncesi sonrası kalp kırmadan doğurur büyütürüm bebişi
benimde göğüs hasssasiyetim çok fena, sütyensiz yatamıyorum göğüslerim boşlukta kalıyor sağa sola döndükçe acıyor.Sütyen en azından löp löp sallandırmıyor gibi geliyor.
Sagolasin canım beniBen sana genede yıldızlı 5 verdim Canım
Senin o ikizlerinin güzelliği için :))
evet canım, kayınvalidem :) gerçi şuan gökçeada tatilinde kendileri :)
eşime diyorum çabuk dönseler bari haftanın bir, iki günü yemek derdim olmuyordu bende en az senin kadar özledim yani
Ay çok güldüm canimKaynanamda aman kayinvalidemde bana balik yeme olurda kilcigi vardir bebenin bi yerine batar demisti
murun84 benimde dün gece cok ağrıdı göğüslerim. Hamile kalmadan once çocuğum zor oluyordu benim. nedeni prolaktin yüksekliği yani süt hormonum fazla salgilaniyordu. Doktor 2 sene ilac kullan sonra cocuk yap dedi ama benim 3. Ay da oldu cok sukur. Dun gece o kadar çok ağrıdı ki dedim süt fışkıricak her halde :))) gun icinde de agriyor bir de 10. Haftada olmama rağmen göğüslerim büyüdü benim bu hastalık yüzünden mi yoksa normal bi sürecmis bilmiyorum sizlerinde büyüsünü kizlar
ayh inşallah bugünlerimizi aratacak daha zor günlerimiz olmaz, bu çektiklerimiz ile kalırız.Bazı anların değeri sonradan anlaşılıyor maalesefGecen yaz gokceadadaydim tatilde ve cocuklar cok yordu diye cok soylenmistim sen yazinca simdi aklima geldi döndüğümde oh cekmistim daha da gitmem bi yere demistim bu yaz cektiklerimin yaninda zerresi dahi etmez keske bu yazda gitseydim de on kati yorulsaydim ahh ah
amin canım hepimizin başından eksik etmesin, benim annecim birde doğumlarını hep evde yapmış 2. gün ayaklanırmış.Hiç doktor, ebe kontrolleri olmadan hep dua eder inşallah benim gibi kolay olur doğumun diye.Aceba genetiklik söz konusu mudur doğumdaValla annemle iki ay kavga kıyamet patik ve et yeme kavgası et ye canlan diyordu birde.. şimdiden uyarıyorum annemi bak oğlumda böyleydin bunda böyle olma diyorum yine başlıyor öğütlere.. Allah annemi başımdan eksik etmesin yinede her hali başım gözüm üstümedir. Şimdi daha çok anlıyorum değerini .
Boş verr arkadaşım burda merak ettiklerini yaz sor cevapla keyfine bakAçıkçası arkadaşın yazdıklarına cevap verme gereği bile duymamıştım
O kadar güzel yazmışsın ki teşekkür ederim hislerime tercüman oldun
Dün arkadaşlar sağolsunlar sorularıma cevap vermişti alıntı yapıp tek tek yazamadım bile bulantıdan
Zaten zar zor okuyup yazıyorum bide imla kurallarına dikkat edemem kusura bakmasın!
Kimse de ondan öğrenecek değil bunları
Hey Allahım yaa
İlla hergün bir polemik çıkaracaklar
Dert mi paylaşıyoruz azar mı yiyoruz belli değil
Çok dinliyorum kendimi ama bebeğim çok sessiz hiç sesini duyurmuyor bana inşllh bir gün duyurabilir.Şimdi bebeğimle konuşup aynı şeyi ona söyledim
Bir hissetsem seni bebeğim diye
Belki o zaman içimiz daha rahat edecek
Her an kalbi atıyor mu diye korku duymayacağız
Her hissettiğimizde şükür diyeceğiz
Allah ım bu mübarek ezan saatinde hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimize
İlkler her zaman özelmiş onu anladım, bende ailemin ilk çocuğuyum kendimi de daha değerli hissettim valla hamile olunca :)Sizin ilk oldugu icin daha sabirsizsiniz biz ne kadarda olsa yasadik tattik o duyguyu..
Evlenmeden oncede gelinlik vitrinlerine dusecek gibiydim simdi donup bakmiyom hatta aman heryer gelinlikci burda bisi yok hadi cikalim bu carsidan diyom kiz kardesime :))
Az kaldı inşallah 1 ay sonra belkide hissetmeye başlarızÇok dinliyorum kendimi ama bebeğim çok sessiz hiç sesini duyurmuyor bana inşllh bir gün duyurabilir.
Dis cikarma donemindede ayni seyi soylicen mi bakalim :))Çok dinliyorum kendimi ama bebeğim çok sessiz hiç sesini duyurmuyor bana inşllh bir gün duyurabilir.
Moralini bozmak istemem ama cocuk konusunda en guccuk kiymetli oluyo :))İlkler her zaman özelmiş onu anladım, bende ailemin ilk çocuğuyum kendimi de daha değerli hissettim valla hamile olunca :)
Arkadaşım burda bebeklerimizin ve kendi vücudumuzun degerlendiriyoruz bilgi almak öğrenmek istediklerimiz bu herkesin egitim seviyesi kendine .anlayacağın burda kimsenin. Yazım kurallarini yada imla kurallarını öğrenmek istediğini sanmıyorum dikkatimi çektin sana cevap verdigime inanamiyorum görmezden gelirim normalde ama uyku sersemligi sanırım sana da allah şifa versin bunlara takılma keyfine bakHa bu arada benim de baştan beri düşük riskim var. Benim de bulantım, halsizlik, baygınlığım oldu, hala da oluyor. Size faydam olur diye yazdım. Yanlışların uyarılması guzel bir şey bence. Kırmadan beni de uyarın. Hep etrafimdaki insanlara derim.
Bakalım onu da o zaman düşünürüz :)Dis cikarma donemindede ayni seyi soylicen mi bakalim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?