2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayh inşallah bugünlerimizi aratacak daha zor günlerimiz olmaz, bu çektiklerimiz ile kalırız.Bazı anların değeri sonradan anlaşılıyor maalesef

Ahhh ah bilmezmiyim cok aci bi sekilde anladim bu hamileligimde bunlarin hepsini gercekten ahlanip vahlandigim bir cok sey aslinda hic birseymis de haberim yokmuş tek duam sinir sistemim tamamen tahribata ugramadan kurtulmak bu isten artik baska birsey düşünmüyorum

Hamilelik ve dogumlarda genellikle genetik soz konusu olabiliyor cnm cok duydum bu yonde benzerlikler ins anneme cekmissindir hamileligini sorabilirsin mesela ornek olmasi icin nasil gecmis annenin

Aman iyi oldu yazdigin
Senden sonra yazilanlara kahkaha atarak güldüm :)) du bakalim daha ne yazilcak diye yemek yapmaya kalkamadim burayi birakip :))

geronimo_s gene neye karıştın kız bijaç sayfa gittim geriyede bulamadım. neyse dur eksik kalayım bundan
ya kızlar bu sarı lekeler fln normal mi acaba? yok ben normal diye düşünüyorum dün doktora sormayı bile unutmuşum da başıma bi iş gelmesin

Eksik kalma ogren bence cunku sende ayni hatayi yapiyosun :))
Bijaç-fln Turkcemizde boyle kelimeler yok.Noktadan sonra büyük harfle basla.Noktalama isaretleri ve kelimelerimizi duzgun yazalim diyo arkadas :))

Hanımlar,
sağlıklı gebelikler ve hayırlı doğumlar dilerim hepinize

Azıcık gerginlik olmuş galiba yazım hataları vb sebeple, hepiniz hamilesiniz ve heyecanla bekliyorsunuz bebeklerinizi, arada yazım hatası olur, dil sürçmesi olur en iyi siz anlarsınız birbirinizi, kalp kırıp tatsızlık yaşamaktansa hoşgörün lütfen bakayım ne olmuş da hafiften bir tatsızlık yaşanmış diye son yorumları okurken yaz aylarında bile patik çorap ısrarı yapan anneanne ve babaanne adaylarının tavsiyelerini paylaştığınızı okudum:)) evet havalar sıcak, insan bunalıyor, hele ki hamileyken daha çok bunalıyor ama yaz mevsimi doğumlarında bile doğum sonrası ayaklar üşüyebiliyor çünkü doğumhaneler ve ameliyathaneler sizleri düşünerek özellikle soğuk tutuluyor, operasyon sonrası herkes üşümez ama yine de doğum çantalarına çorap patik koymakta fayda var, büyükler bazı konularda haklılar, onlara kulak verin, tavsiyelerin arasında yapmak istemedikleriniz olursa da peki deyip gülümseyin, siz yine yapacağınızı yapın, böylece ne siz gerilirsiniz ne de onların kalbi kırılır, malum anneanne ve babaannelerde torun heyecanı yaşıyor, torun evlattan tatlı oluyormuş, kendi büyüklerimden biliyorum, bu sebeple karşılıklı kırılmanın anlamı yok, güzellikle çaktırmadan yapın kendi istediklerinizi

Sohbetin arasına daldım kusura bakmayın, hoşçakalın

Sari lekeyi bilmem ama duzgun yazmazsan basina geleceklere hazir ol

Canım bana eczacı kahvaltıdan sonra dedi ben de bulantım çok oluyor yatarken alsam olur mu dedim olur dedi ben gece içiyorum

Ay siz kusura bakmayin bizim topige kadar yorduk sizi :))
Arada gelin ozellikle dogum sonrasi bebis gormeye bekleriz :))
Bu arada baktim yazim hataniz yok tebrikler

Kamra ayarlarından foto boyutunu küçült öyle çek ben google dan kk ya girip öyle yükleyebiliyorum

Ay siz kusura bakmayin bizim topige kadar yorduk sizi :))
Arada gelin ozellikle dogum sonrasi bebis gormeye bekleriz :))
Bu arada baktim yazim hataniz yok tebrikler
Rica ederim ne kusuru, minik melekleriniz sağlıkla doğsun inşallah, tebriğe gelirim topiğinize

Keyifli sohbetler diliyorum, ufak tefek mevzular için kırıp gücendirmeye gerek yok, hamileliğin tadını çıkarın, hele o minik afacanlar doğsun, uyumaya bile fırsat bulamayacaksınız, o yüzden bugünler sizin sultanlar gibi yaşamanız gereken bir dönem, tadını çıkarın, uzatın ayaklarınızı, keyifle neşeyle sohbet edin, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

Aynen ya görümcem doğum yaptı uzaktan seviyorum bi an önce zama geçse kendiminkini sevsem diyorum
Kimsenin bebeğini de alıp koklayamıyosun daha küçük diye ayy bi canım istiyo doğsas2vsem diye

Tebrik esnasinda pro uyelikte takarsiniz degil mi

Topiğe girip sayfanın sonunda sizin mesajı görünce konu kilitlendi diye düşündüm valla :))

Tebrik esnasinda pro uyelikte takarsiniz degil mi

nasip kısmet, şöyle tam pro takılsın değil mi:)) çeyrek ya da yarım kesmez

Topiğe girip sayfanın sonunda sizin mesajı görünce konu kilitlendi diye düşündüm valla :))

Anneler topiklerinde öyle konu kapatma olmuyor kolay kolay, yüreğinizi ferah tutun güzel anneler, hepiniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…