2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman iyi oldu yazdigin
Senden sonra yazilanlara kahkaha atarak güldüm :)) du bakalim daha ne yazilcak diye yemek yapmaya kalkamadim burayi birakip :))

Seni eğlendirebildiysek bize ne mutlu. Sen de saracak bir yer arıyormuşsun demek ki!

Dediydim ki ultrasyon yazmasak ultrason yazsak. Herkes coştu. Yazın sonuna kadar ULTRASYON anneleriiii.

Evde yalnızım bulantım var halsizim hiç keyfim yok
Bari ULTRASYON da bebeğimi göreydim de mutlu olaydım biraz

Ay benim ultrasyon randevusu cuma gunu :))
Vakit gecmiyo 1.5 ay oldu nerdeyse ultrasyona girmeyeli :))
Sende de ne sabır var arkadaşım maşallah diyorum
Ben kafayı yerim herhalde kafam da türlü senaryolar kurardım.
Şimdi bile kuruyorum denk geldi bi kaç yerde
Karnın da bebeğinin kalbi durup kaybeden anneler varmış dünden beri çok korkuyorum

Kiz napim araya bayram girdi deniz tatili girdi derken randevu bulamadim teeee 7 sine alabildim.
Yogsamm ben istemem mi hergun ultrasyonda olmak :))

Ay kimdi pazartesi doktor cinsiyeti soylemezse karbonatla test yapip cinsiyet ogrenecek olan
1.) Doktor cinsiyeti soyledi mi?soylediyse ne?
2.)Soylemediyse karbonatla test yapti mi?Yaptiysa ne cikti?

Gebeliğe hazırlık sayfaları çıkıyor bazen karşıma işte hamile kalma planları yapan kadınlar oluyor falan, girip sayfaya gelmeyin burası hiç güzel değil diye yazasım geliyor valla bazen
hayallerimdeki hamilelik çok farklıydı, yine de her şeye sonsuz şükür..

Kızlaaar benim de bugün kontrolüm vardı. Sat a göre 11+3 olmam lazım fakat ULTRASYON a göre 10+1 mis minikim. Hep geriden geliyor zaten. Cuma günü gazi üni. hast. randevum var. Belki de bir daha devlet hast. gelmem. Adam hem suratıma bakmoyo hem de ultrasonda bebeği görmek için kafamı uzatıom ekranı çevirip de bir göstermedi çok sinir oldum

Bende de oldu ama galiba normal bir durumdur
Bide onun için takıntı yapmayım ne olur

Hamilelik ve dogumlarda genellikle genetik soz konusu olabiliyor cnm cok duydum bu yonde benzerlikler ins anneme cekmissindir hamileligini sorabilirsin mesela ornek olmasi icin nasil gecmis annenin[/QUOTE]

benim kusmam yok mesela öğürmem var annemin de genelde öyle olurmuş, inşallah doğumda ona benzer

Allahim hic gecmiyo bu kusmalar bulanti.artik cidden yoruldum ben.ölüyorum sandim bugun ard arda kusmaktan tuvallette kaldim.annemi aradim sanirim bana bisey oluyo diye.ben kizimdada kusuyordum ama böyle her daim degil.ne olcak halim bilmiyorum.agliyorum artik piskolojim kaldirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…