Saol canim darisi basina ins
Aman iyi oldu yazdigin
Senden sonra yazilanlara kahkaha atarak güldüm :)) du bakalim daha ne yazilcak diye yemek yapmaya kalkamadim burayi birakip :))
Dediydim ki ultrasyon yazmasak ultrason yazsak. Herkes coştu.geronimo_s gene neye karıştın kız bijaç sayfa gittim geriyede bulamadım. neyse dur eksik kalayım bundan
ya kızlar bu sarı lekeler fln normal mi acaba? yok ben normal diye düşünüyorum dün doktora sormayı bile unutmuşum da başıma bi iş gelmesin
Sende de ne sabır var arkadaşım maşallah diyorumAy benim ultrasyon randevusu cuma gunu :))
Vakit gecmiyo 1.5 ay oldu nerdeyse ultrasyona girmeyeli :))
Ben zaten bu gidisle eve ikinci el temizinden bi ultrasyon cihazi alicam :))Evde yalnızım bulantım var halsizim hiç keyfim yok
Bari ULTRASYON da bebeğimi göreydim de mutlu olaydım biraz
Aynısını bende yaşadım az önceKizlar ben klozete camasir suyu dokmustum sabah simdi unutmusum kokusuda kalmamis wc yi yaptim baktim kopuruyo :)) gebelik testi yapmis oldum bilmeden ve gercekten hamile ciktim
Hahahah alemsin yaaBen zaten bu gidisle eve ikinci el temizinden bi ultrasyon cihazi alicam :))
2020 de ana olacaklara satirim isim bitince :)) ultrasyon cihazini
Kiz napim araya bayram girdi deniz tatili girdi derken randevu bulamadim teeee 7 sine alabildim.Sende de ne sabır var arkadaşım maşallah diyorum
Ben kafayı yerim herhalde kafam da türlü senaryolar kurardım.
Şimdi bile kuruyorum denk geldi bi kaç yerde
Karnın da bebeğinin kalbi durup kaybeden anneler varmış dünden beri çok korkuyorum
Ay bak heyecanlandim :))Aynısını bende yaşadım az önce
Evet hamileyimAy bak heyecanlandim :))
Senin sonuc ne cikti hamile misin yoksa ay inanmiyom
Ben iki erkeğin üstüne doğmuşum e bide kız olunca ailenin en kıymtlisi yaptılar beni :)En küçüğü çok beklenen kız yada erkekse olabilir, ama biz 3 kızız ve hep üstümde kardeşlerimden daha fazla ilgi ve sevgi hissetmişimdir..:)
Bende de oldu ama galiba normal bir durumdurgeronimo_s gene neye karıştın kız bijaç sayfa gittim geriyede bulamadım. neyse dur eksik kalayım bundan
ya kızlar bu sarı lekeler fln normal mi acaba? yok ben normal diye düşünüyorum dün doktora sormayı bile unutmuşum da başıma bi iş gelmesin
Senin mide bulantılar geçti demek ki maşallahAy siz kusura bakmayin bizim topige kadar yorduk sizi :))
Arada gelin ozellikle dogum sonrasi bebis gormeye bekleriz :))
Bu arada baktim yazim hataniz yok tebrikler
Bu testi bana da öğretin ya bende burda cinsiyet merakımla boğuşuyorumAy kimdi pazartesi doktor cinsiyeti soylemezse karbonatla test yapip cinsiyet ogrenecek olan
1.) Doktor cinsiyeti soyledi mi?soylediyse ne?
2.)Soylemediyse karbonatla test yapti mi?Yaptiysa ne cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?