Cok tesekkur ediyorum daha kim bilir kac gece bu sekilde gececek gececegine dair hic umidim olmadigi icin ikinci ucuncu cocuklarda bu durumda olmak o kadar kötü birsey ki anlatamam eger yakininizda bir yardimciniz anneniz kardesiniz kayinvalideniz gorumceniz vs yoksa sakin cocugun yasi kucuklen kalkismayin ben kayinvalidemlerle ayni binada oturuyor olmama yardim isteyecek durumda olmama rağmen kizim 4 yasindaydi yeniden hamile kaldigimda ve yasim 30 olmustu buna ragmen beklemistim usteik hamileigim de harika gecmisti onlar bana degil ben onlara yardimci oluyordum misal ramazan ayi boyunca 10 kisilik nufusa hergun yemegi benim yapmam gibi bu en basit ornegim digerlerini hic soylemiyorum ama bu bebek tamamen supriz oldu hepimiz sasirdik ve ben elden ayaktan düştüm cocuklarim perisan oldu tabiki yardimlari oluyor en azindan bahcede oynarken goz kulak oluyorlar Allah razi olsun ama herkesin soyledigi tek bir sey var sen nasil bakiyormussun cocuklarina anladik gercekten hic anne gibi olur mu kimse babalari da dahil o nedenle cok cektim hala daha cekiyorum hayatim alt ust durumda cocuklarim esim evimi hic soylemiuorum bile asla bilincli isteyerek verilebilecek bir karar degilmis bu durum ki zaten asla vermeyecektim boyle bir karar cocuklari sevmeme ragmen sirf bu nedenden ucuncu cocugu kesinlikle dusunmuyordum ama nasıp cekecegimiz varmis
Ben çatlardım herhalde meraktan maşallah sana cuma günü bir muane ol da birde Doğuma yakın gidersinAy benim ultrasyon randevusu cuma gunu :))
Vakit gecmiyo 1.5 ay oldu nerdeyse ultrasyona girmeyeli :))
Hamilelik ve dogumlarda genellikle genetik soz konusu olabiliyor cnm cok duydum bu yonde benzerlikler ins anneme cekmissindir hamileligini sorabilirsin mesela ornek olmasi icin nasil gecmis annenin
Allahim hic gecmiyo bu kusmalar bulanti.artik cidden yoruldum ben.ölüyorum sandim bugun ard arda kusmaktan tuvallette kaldim.annemi aradim sanirim bana bisey oluyo diye.ben kizimdada kusuyordum ama böyle her daim degil.ne olcak halim bilmiyorum.agliyorum artik piskolojim kaldirmiyo
hayırlısı olsun. nasibi varmış yavrunun demek ki... doğacakla öleceğin önüne geçilmez derler ya öyle işte :)
Hangi devlet hastanesine gidiyordun bende AnkaradayimdaKızlaaar benim de bugün kontrolüm vardı. Sat a göre 11+3 olmam lazım fakat ULTRASYONa göre 10+1 mis minikim. Hep geriden geliyor zaten. Cuma günü gazi üni. hast. randevum var. Belki de bir daha devlet hast. gelmem. Adam hem suratıma bakmoyo hem de ultrasonda bebeği görmek için kafamı uzatıom ekranı çevirip de bir göstermedi çok sinir oldum
Karbonat testi yapmıştı geçen bi arkadaş. Okurken isimlere çok bakmadığım için hatırlamıyorum canım.Evde yapılacak bir test Yok mu
Kızlar cinsiyet belirleme için haydi söyleyin
Ben Trabzon’da devlet hastanesine gidiyorum. Şansıma dr ayrıntılı her şeyi gösterdi. Normalde yapmazlar ama dr kişilik olarak iyi biriydi. Şuan hem özele hem devlete gidiyorum. Özeldeki doktorum çok rahat biri 3 dk bile bakmıyor o jeli boşuna sürüyormuş gibi geliyor bana :)Kızlaaar benim de bugün kontrolüm vardı. Sat a göre 11+3 olmam lazım fakat ULTRASYONa göre 10+1 mis minikim. Hep geriden geliyor zaten. Cuma günü gazi üni. hast. randevum var. Belki de bir daha devlet hast. gelmem. Adam hem suratıma bakmoyo hem de ultrasonda bebeği görmek için kafamı uzatıom ekranı çevirip de bir göstermedi çok sinir oldum
Karbonat testini yapan arkadaş lütfen ortaya çıkKarbonat testi yapmıştı geçen bi arkadaş. Okurken isimlere çok bakmadığım için hatırlamıyorum canım.
Karbonat testini yapan arkadaş lütfen ortaya çık
Kızzz delimisin insan üşenir miben yapmamıştım.
üşenmiştim
Sabah ilk idrarı bir kaşık karbonatın üstüne dökecekmişsin. Köpürürse erkek köpürmezse kızmış. Senin için araştırdım kıymetini bil :)Kızzz delimisin insan üşenir mi
Haydi söyle bana söyle nasıl yapacam
Gebelik testi gibi mi yapacam
Çok köpürse kız
Az köpürse erkek mi olacak :)))
Eee Peki azı çoğu neye göre karar verecem
Çıldırmaya az kaldı doktorum nerede
Tam tersi kopururse erkek degisiklik olmazsa kizKızzz delimisin insan üşenir mi
Haydi söyle bana söyle nasıl yapacam
Gebelik testi gibi mi yapacam
Çok köpürse kız
Az köpürse erkek mi olacak :)))
Eee Peki azı çoğu neye göre karar verecem
Çıldırmaya az kaldı doktorum nerede
Arastirdigin iyi olmus hocam okulda ogrencilerde bilgilensin erken yasta :))Sabah ilk idrarı bir kaşık karbonatın üstüne dökecekmişsin. Köpürürse erkek köpürmezse kızmış. Senin için araştırdım kıymetini bil :)
Oy oy Canım benim ya sen bi tanesinSabah ilk idrarı bir kaşık karbonatın üstüne dökecekmişsin. Köpürürse erkek köpürmezse kızmış. Senin için araştırdım kıymetini bil :)
Onlar biliyordur bence:) Hem de benden daha iyi :) Her yıl 2,3 hamile öğrencimiz çıkıyor ya da en az 10 tanesi kocaya kaçıyorArastirdigin iyi olmus hocam okulda ogrencilerde bilgilensin erken yasta :))
Bilgi bilgidir :))
Herzaman ultrasyon a girilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?