2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun. nasibi varmış yavrunun demek ki... doğacakla öleceğin önüne geçilmez derler ya öyle işte :)

Hamilelik ve dogumlarda genellikle genetik soz konusu olabiliyor cnm cok duydum bu yonde benzerlikler ins anneme cekmissindir hamileligini sorabilirsin mesela ornek olmasi icin nasil gecmis annenin

benim kusmam yok mesela öğürmem var annemin de genelde öyle olurmuş, inşallah doğumda ona benzer[/QUOTE]

O zaman benziyosun annene dogumunda kolay olacagini dusunuyorum bu durumda ins Rabbim normal dogum yapacak olanlari tek bir nefeste kurtarsın ins sezeryan olacaklara da sifa versin

Gercekten cok zor Allah yardimcimiz olsun kusarken oluyorum zannediyorum ayaga kalkmak iskence yataga mahkum olmak cok sinir bozucu inan psikolojim bozuldu diye diye zorla bozucam bi gidisle ağlama krizleri de rahatlatmiyo artik Allah yardimcimiz olsun

hayırlısı olsun. nasibi varmış yavrunun demek ki... doğacakla öleceğin önüne geçilmez derler ya öyle işte :)

Aynn oyle en iyi plan yapan Allahtir bi kez daha sahit oldum buna kizimda arayi o kadar acmisken bunda ansizin yakalandım ve neye ugradigimi sasirdim hem de geride iki cocuk ustelik biri daha 2.5 yasinda ve cok bebeksi ilgi bekleyen muhtac bi cocuk

Kızlar nasılsınız? İnşallah bulantılarınız iyidir. Ben bugün okulda kötü oldum. Tansiyonum çok düştü. Midem bulanıyordu eczaneden zofer 4 mg aldım. Sanki şimdi daha iyiyim. Bir de müdürcüğüm bana kitap okuyup sunma görevi verdi valla o kitabı sunabilecek kadar ayakta kalabileceğimden emin değilim. Bir de Mune buralara kadar gelmiş. Önce bulunduğum gruplarda hiç bu kadar polemik yaşandığına şahit olmamıştım.
Bir de cuma günü 12. Sınıf öğrencilerinin Dil ve Anlatım dersinden sorumluluk sınavları var tam 180 öğrenci. Yani ülkenin Dil ve Anlatım konusunda sıkıntısı var. Burada uğraşmamak için baştan savma yazılabilir. Can sıkmaya değmez kızlar. Gülüp geçin.

Hangi devlet hastanesine gidiyordun bende Ankaradayimda

Ben Trabzon’da devlet hastanesine gidiyorum. Şansıma dr ayrıntılı her şeyi gösterdi. Normalde yapmazlar ama dr kişilik olarak iyi biriydi. Şuan hem özele hem devlete gidiyorum. Özeldeki doktorum çok rahat biri 3 dk bile bakmıyor o jeli boşuna sürüyormuş gibi geliyor bana :)

Heyyyy karbonat testi yapan arkadaş kimsen çık ortaya
Valla bişey soracam sadece :)
Sonra istemezsen bizi tekrar gidebilirsin
Allah ım galiba evde sıkıntıdan delirmeye başlıyorum

Sabah ilk idrarı bir kaşık karbonatın üstüne dökecekmişsin. Köpürürse erkek köpürmezse kızmış. Senin için araştırdım kıymetini bil :)

Tam tersi kopururse erkek degisiklik olmazsa kiz
Youtubede video var

Sabah ilk idrarı bir kaşık karbonatın üstüne dökecekmişsin. Köpürürse erkek köpürmezse kızmış. Senin için araştırdım kıymetini bil :)
Arastirdigin iyi olmus hocam okulda ogrencilerde bilgilensin erken yasta :))
Bilgi bilgidir :))
Herzaman ultrasyon a girilmiyo

Arastirdigin iyi olmus hocam okulda ogrencilerde bilgilensin erken yasta :))
Bilgi bilgidir :))
Herzaman ultrasyon a girilmiyo
Onlar biliyordur bence:) Hem de benden daha iyi :) Her yıl 2,3 hamile öğrencimiz çıkıyor ya da en az 10 tanesi kocaya kaçıyor Maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…