- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Gene azıcıkta olsa tahmin etmişim :)Tam tersi kopururse erkek degisiklik olmazsa kiz
Youtubede video var
Inanmiyorummmm gercekten vahim durumdayiz...sozun bittigi yer...Onlar biliyordur bence:) Hem de benden daha iyi :) Her yıl 2,3 hamile öğrencimiz çıkıyor ya da en az 10 tanesi kocaya kaçıyorMaalesef
Çok zorlama kendini sonradan açılır iştahın canım zorla yediğinin bir faydası olmaz diye düşünüyorum.Kizlar benim Bulantilarim kusmalarim baya azaldı.mesela dün hiç kusmadim.
Bugünde daha kusmadim.ama hiç istahim yok zorla yiyorum. Yemekten hiç zevk almıyorum. Eşim çok zorluyor. Ama ne fayda.
Canim bende ama bu arala nutellaya sardim daha hiç kılo alamadım almaya baslamıs olmam gerekıodu meyve yıorm bütün günKizlar benim Bulantilarim kusmalarim baya azaldı.mesela dün hiç kusmadim.
Bugünde daha kusmadim.ama hiç istahim yok zorla yiyorum. Yemekten hiç zevk almıyorum. Eşim çok zorluyor. Ama ne fayda.
İlk 3 ay kilo almasan da olur canım hatta verenler daha çok. Kilo alırsın ilerki haftalarda şimdi almasan da olur :)Canim bende ama bu arala nutellaya sardim daha hiç kılo alamadım almaya baslamıs olmam gerekıodu meyve yıorm bütün gün
Canım ya görüntü hiç net değil ki doktorun görememesi normal :) Bir gebenin günlüğüne yolla ben yolladım. İnanmıyorum ama hoşuma gidiyor.Kizlar cinsiyet yorumları alayım. Doktorum hiccc bir sey soylemedi
Nutellaya sardıysan Hakkı geliyor demek ki :)Canim bende ama bu arala nutellaya sardim daha hiç kılo alamadım almaya baslamıs olmam gerekıodu meyve yıorm bütün gün
Kahverengi mi yoksa kan mı lekelenmenKızlar selam dün geceden beri lekelenmem var 11. Haftada olup lekenlenmesi olan var mı
Kızzz delimisin insan üşenir mi
Haydi söyle bana söyle nasıl yapacam
Gebelik testi gibi mi yapacam
Çok köpürse kız
Az köpürse erkek mi olacak :)))
Eee Peki azı çoğu neye göre karar verecem
Çıldırmaya az kaldı doktorum nerede
Nutellaya sardıysan Hakkı geliyor demek ki :)
Canım ultrasonda ilk haftalar da böyle tutarsızlıklar oluyor sat tarihi ile.Kızlaaar benim de bugün kontrolüm vardı. Sat a göre 11+3 olmam lazım fakat ULTRASYONa göre 10+1 mis minikim. Hep geriden geliyor zaten. Cuma günü gazi üni. hast. randevum var. Belki de bir daha devlet hast. gelmem. Adam hem suratıma bakmoyo hem de ultrasonda bebeği görmek için kafamı uzatıom ekranı çevirip de bir göstermedi çok sinir oldum
GölbaşıHangi devlet hastanesine gidiyordun bende Ankaradayimda
Evet oğlum da böyleydi sonradan yetişti.Canım ultrasonda ilk haftalar da böyle tutarsızlıklar oluyor sat tarihi ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?