2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla her doğum kişiye özel canım ama bellide olmaz onu doğurunca görürsün artık.. inşallah sende annen gibi kolay doğurursun.

Hafif ateşim var. İki gün sonra bi tahlil yaptırsam.

canım lise zor olur Rabbim yardımcın olsun rahat geçer inşallah...benim ortaokul .sıkıntım da okul yıkılacak misafir olarak gideceğiz öğlenci olacagiz.çok geç bitecek evde çocuk bekler:))Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bugun doktora gittim her sey yolundaymis 14 hafta oldun cinsiyetide soyledi kizim olacakmis allah saglikla kucagmza almayi nasip etsin
Cok sukur kiz cocuk olacagini diymaya ihtiyacim var cidden :))
Pespese erkek haberi geldi
Saglikla al kucagina ins

merhaba arkadaslar bende gecen hafta oglum olacagini ogrendim.3.oğlum geliyo.kiz icin cok heveslenmistim ama hayirlisini versin rabbim.buarada tsh degerim cok dusuk cikiyo.3.defa bakildi.var mi benim gibi dusuk cikan

Cok sukur kiz cocuk olacagini diymaya ihtiyacim var cidden :))
Pespese erkek haberi geldi
Saglikla al kucagina ins

saglikli olsunlarda kİ erkek farketmez aslnda ama bende kiz istiyordum iste allah hayirlsiini nasip etsin darisi cinsiyet bekleyemlere ins en kisa zamanda ogrenirler :)

merhaba arkadaslar bende gecen hafta oglum olacagini ogrendim.3.oğlum geliyo.kiz icin cok heveslenmistim ama hayirlisini versin rabbim.buarada tsh degerim cok dusuk cikiyo.3.defa bakildi.var mi benim gibi dusuk cikan
Benimki biraz Yüksek çıkmıştı bunun için ilaç kullanıyorum. Tsh ın 2 ya da 2,5 altında olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Sen en iyisi bi dahiliye doktoruna ya da endokrinolojiye görün canım. Kadın Doğum uzmanları bununla ilgilenmiyor.

Olsun saglikla dogsunda belki kizin gibi sevecegin gelinlerin olur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…