Valla her doğum kişiye özel canım ama bellide olmaz onu doğurunca görürsün artık.. inşallah sende annen gibi kolay doğurursun.amin canım hepimizin başından eksik etmesin, benim annecim birde doğumlarını hep evde yapmış 2. gün ayaklanırmış.Hiç doktor, ebe kontrolleri olmadan hep dua eder inşallah benim gibi kolay olur doğumun diye.Aceba genetiklik söz konusu mudur doğumda
inşallah canım hepimiz için çok kolay olurValla her doğum kişiye özel canım ama bellide olmaz onu doğurunca görürsün artık.. inşallah sende annen gibi kolay doğurursun.
sagolasin canım cidden zor çocuk da bakım istiyor babası baktı şükür bugün daha iyi Allah hepimize sağlık versin inşallahGeçmiş olsun canım yaz gribi de ayrı kötüdür. Allah yardımcın olsun.
canım nasıl geçti doktor her şey yolundadır inşallah :))Simdi gidiyorum haber verecegim :)
canım lise zor olur Rabbim yardımcın olsun rahat geçer inşallah...benim ortaokul .sıkıntım da okul yıkılacak misafir olarak gideceğiz öğlenci olacagiz.çok geç bitecek evde çocuk bekler:))Allah hepimizin yardımcısı olsunGünaydın kızlar.. öğretmenler için bugün zil çaldı. Başlasın artık mesailer. Rabbim yardımcımız olsun. Okula gitmek değil de öğrencilerle nasıl boğuşacağımı düşünüyorum hamileyken. Endüstri meslek lisesi olunca öğrenci profili de mükemmel oluyor :) bildiğiniz gibi değil
Amin hadi gözün aydın.Kızlarrr şükürler olsun benimde ikili test sonucum güzel çıkmış şimdi haberi geldi
Darısı tüm sonuç bekleyenlere
şükür canım çok sevindim darısı bizlerin de başına❤Kızlarrr şükürler olsun benimde ikili test sonucum güzel çıkmış şimdi haberi geldi
Darısı tüm sonuç bekleyenlere
Cok sukur kiz cocuk olacagini diymaya ihtiyacim var cidden :))Bugun doktora gittim her sey yolundaymis 14 hafta oldun cinsiyetide soyledi kizim olacakmis allah saglikla kucagmza almayi nasip etsin
Allah razı olsun Canım hepimiz sağlıkla alalım insallah bebeklerimizi kucağımızaAmin hadi gözün aydın.
Oy oy maşallah prensesler de gelmeye başladıCok sukur kiz cocuk olacagini diymaya ihtiyacim var cidden :))
Pespese erkek haberi geldi
Saglikla al kucagina ins
Cok sukur kiz cocuk olacagini diymaya ihtiyacim var cidden :))
Pespese erkek haberi geldi
Saglikla al kucagina ins
Benimki biraz Yüksek çıkmıştı bunun için ilaç kullanıyorum. Tsh ın 2 ya da 2,5 altında olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Sen en iyisi bi dahiliye doktoruna ya da endokrinolojiye görün canım. Kadın Doğum uzmanları bununla ilgilenmiyor.merhaba arkadaslar bende gecen hafta oglum olacagini ogrendim.3.oğlum geliyo.kiz icin cok heveslenmistim ama hayirlisini versin rabbim.buarada tsh degerim cok dusuk cikiyo.3.defa bakildi.var mi benim gibi dusuk cikan
Olsun saglikla dogsunda belki kizin gibi sevecegin gelinlerin olur ins.merhaba arkadaslar bende gecen hafta oglum olacagini ogrendim.3.oğlum geliyo.kiz icin cok heveslenmistim ama hayirlisini versin rabbim.buarada tsh degerim cok dusuk cikiyo.3.defa bakildi.var mi benim gibi dusuk cikan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?