- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ay o benim ben bensaglikli olsunlarda kİ erkek farketmez aslnda ama bende kiz istiyordum iste allah hayirlsiini nasip etsin darisi cinsiyet bekleyemlere ins en kisa zamanda ogrenirler :)
Neyin erkeni yaaa bunun hazirligi var :))Benimde bugun kontrolum cok guzel gecti bebisim gayet iyi ama cinsiyet icin erken dedi neyse artik bekleriz
Sizinki acayip öndeymiş ya aramızda nerdeyse 1 ay var benim ancak 7cm oldu çok boylu poslu insanlar mıısnız acaba :)Kızlar gittim bende herşey yolunda. 10+1 sata göre ama bir kaç gün önde gidiyormuş 11 haftada görünüyor. 7 cm olmuş. Elleri ayakları hareketliydi Allahım inanamadım oynuyordu zıpır zıpır. Cinsiyeti şuan belli olur mu bacaklarını açtı tamamen ama boştu :) kız olabilir dedi doktor. Herkes güzel haberler alsın inşallah
Gozun aydin canimKızlar gittim bende herşey yolunda. 10+1 sata göre ama bir kaç gün önde gidiyormuş 11 haftada görünüyor. 7 cm olmuş. Elleri ayakları hareketliydi Allahım inanamadım oynuyordu zıpır zıpır. Cinsiyeti şuan belli olur mu bacaklarını açtı tamamen ama boştu :) kız olabilir dedi doktor. Herkes güzel haberler alsın inşallah
Gozun aydin canimKızlar gittim bende herşey yolunda. 10+1 sata göre ama bir kaç gün önde gidiyormuş 11 haftada görünüyor. 7 cm olmuş. Elleri ayakları hareketliydi Allahım inanamadım oynuyordu zıpır zıpır. Cinsiyeti şuan belli olur mu bacaklarını açtı tamamen ama boştu :) kız olabilir dedi doktor. Herkes güzel haberler alsın inşallah
Ben 172 eşim 192 canım. Bilemedim ki yanlış mı ölçtü acaba doktor o kadar fark olur mu? Kaç gram peki senin bebişSizinki acayip öndeymiş ya aramızda nerdeyse 1 ay var benim ancak 7cm oldu çok boylu poslu insanlar mıısnız acaba :)
Sağol canım Allah herkesin gönlüne göre versin ama bizimki net değil cinsiyet için çok erken değil mi oluşmuş mudur ki şuan. Bacak arası boş diye öule dedi doktor bence ama bilemedim. Sağlıklı olsun da inşallahGozun aydin canim
Gecen hafta erkek haftasiydi bu hafta kiz haftasi sanirim.Benim de kontrolum cuma yani bu hafta hadi ins bi kiz haberide ben veririm :))
Atesin 38.5 gecmesin. Karnindaki icin zararli olabilir. Ilik duşla dusmezse parol ya da minoset icersin. Aman dikkat edelim. Onemli zamanlar.Hafif ateşim var. İki gün sonra bi tahlil yaptırsam.
Benim düşük ama ilac kullaniyorum. Ameliyat olmuştum tiroidim alınmıştı, kanser çıktı. O yuzden benim tsh 0.5 in ustune çıkmamalı. Senin boyle bir duru.un yok demi? Sanırım endokrine yönlendirmisti doktorun. Oraya randevu bulamazsan Dahiliye'ye mutlaka git. Bu arada kuzenimin 3oglu var. Cok iyiler kardeşler cok mutlular.merhaba arkadaslar bende gecen hafta oglum olacagini ogrendim.3.oğlum geliyo.kiz icin cok heveslenmistim ama hayirlisini versin rabbim.buarada tsh degerim cok dusuk cikiyo.3.defa bakildi.var mi benim gibi dusuk cikan
Kızlar gittim bende herşey yolunda. 10+1 sata göre ama bir kaç gün önde gidiyormuş 11 haftada görünüyor. 7 cm olmuş. Elleri ayakları hareketliydi Allahım inanamadım oynuyordu zıpır zıpır. Cinsiyeti şuan belli olur mu bacaklarını açtı tamamen ama boştu :) kız olabilir dedi doktor. Herkes güzel haberler alsın inşallah
Baya uzunmuşsunuz belki onunla alakalıdır. Benimki benim gibi minyon bir şey olur heralde gram hatırlamıyorum 30-40 gibi bir şeydi galibaBen 172 eşim 192 canım. Bilemedim ki yanlış mı ölçtü acaba doktor o kadar fark olur mu? Kaç gram peki senin bebiş
Nutellaya sardıysan Hakkı geliyor demek ki :)
Baş popo benimkikızlar bu ölçümler baş-popo mesafesi mi? baş ayak mı? ölçümler farklı olabilir.
14 ci hafta için mi erken dedi doktorBenimde bugun kontrolum cok guzel gecti bebisim gayet iyi ama cinsiyet icin erken dedi neyse artik bekleriz
Genelde kız bebekten emin olamadıkları için daha geç söylüyorlar benim de söylemediler o yüzden kız diye düşünüyorum hep zaten ultrason fotosunu gören kız diyor hayırlısı bakalım14 ci hafta için mi erken dedi doktor
Bende 14 haftayım daha öğrenmedim o yüzden soruyorum
Ben tiroid yanı horman hastasıyım devamlı kan veriyorum hormonlarımı gebelikte tutmak içinmerhaba arkadaslar bende gecen hafta oglum olacagini ogrendim.3.oğlum geliyo.kiz icin cok heveslenmistim ama hayirlisini versin rabbim.buarada tsh degerim cok dusuk cikiyo.3.defa bakildi.var mi benim gibi dusuk cikan
Tam olarak kaç haftalık senin kiKızlar gittim bende herşey yolunda. 10+1 sata göre ama bir kaç gün önde gidiyormuş 11 haftada görünüyor. 7 cm olmuş. Elleri ayakları hareketliydi Allahım inanamadım oynuyordu zıpır zıpır. Cinsiyeti şuan belli olur mu bacaklarını açtı tamamen ama boştu :) kız olabilir dedi doktor. Herkes güzel haberler alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?