2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde kız bebekten emin olamadıkları için daha geç söylüyorlar benim de söylemediler o yüzden kız diye düşünüyorum hep zaten ultrason fotosunu gören kız diyor hayırlısı bakalım
Kalbimden geçeni Allah biliyor ne saklayım gönlüm kızdan yana
Rabbim hayırlısını versin tabiki ama kız derlerse Fena olmaz yanı :)

Doktor söyledi ya Allah Allah kafama takıldı bakayım kağıda neresinde yazar

Tam olarak kaç haftalık senin ki
Aynıyız diye biliyorum
Ben bugün 11+2 oldum
Baş popo ölçümü 42 mm dedi doktor
Cinsiyet olayına girmedi bile bende sormadım hiç
10+1 canım ama ultrason da daha büyük görünüyor. 11. Haftada görünüyor dedi. Mm cinsinden değil de cm olarak söyledi boyunu

merhaba benim boyle bi durumum yok.ilk 0.05 cikti ikincide 0.08 cikti.3.defa bakildi henuz sonucu almadim.cok kafam takilmaya basladi.baska bi dktra daha gorunmeyi dusunuyorum.dktr yine dusuk cikarsa ona gore konusuruz dedi.

10+1 canım ama ultrason da daha büyük görünüyor. 11. Haftada görünüyor dedi. Mm cinsinden değil de cm olarak söyledi boyunu
Tamam işte 11 hafta dediyse benimle aynı oluyo bende 11. Haftadayım
Ölçü birimlerinden pek anlamam bende
Netten baktım 4cm diyor
Hayırlı olsun çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

Kalbimden geçeni Allah biliyor ne saklayım gönlüm kızdan yana
Rabbim hayırlısını versin tabiki ama kız derlerse Fena olmaz yanı :)

bende cmartesi öğrenicem kız olmasını çok istiyorum :)
sağlıklı sıhhatli tabi en başta, ama kız bebek elbiseleri bile daha bir tatlı geliyor gözüme

Tamam işte 11 hafta dediyse benimle aynı oluyo bende 11. Haftadayım
Ölçü birimlerinden pek anlamam bende
Netten baktım 4cm diyor
Hayırlı olsun çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Ama sen 11+2 dedin sanki? Ben 10+1. Şimdi baktım da tekrar 10+1 miş anlamadım valla bende

tekrar kontrolume iki hafta var.3.defa bakilan sonucumuda bilmiyorum.dktr o sonuca gore konusuruz demisti.cok tedirgin olmaya basladim ben.ilki 0.05 ikinci 0.08 cikti.

bende cmartesi öğrenicem kız olmasını çok istiyorum :)
sağlıklı sıhhatli tabi en başta, ama kız bebek elbiseleri bile daha bir tatlı geliyor gözüme
Evet ya bana da öyle geliyor ne bileyim ben annesizim ve anne kız olmayı çok özledim sağlıkla bir kız nasip ederse Allah ım tektar anne-Kız olabilirim diye düşünüyorum

Benimde önce önden gitti sonra haftasında dedi doktor şimdi yine önde diyor. O kadar oynamalar olur diyor doktorum
Doktorunuz normal dediyse takılacak bir durum yok bazı bebekler genetik olarak iri yada daha küçük olabilir. Sağlıklı olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…